Ухвала
від 17.02.2023 по справі 588/301/23
ТРОСТЯНЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 588/301/23

провадження № 6/588/3/23

У Х В А Л А

17 лютого 2023 року Суддя Тростянецького районного суду Сумської області Щербаченко М. В., розглянувши матеріали за заявою представника Тростянецького дочірнього агролісогосподарського підприємства «ТРОСТЯНЕЦЬКИЙ АГРОЛІСГОСП» адвоката БРАЙКО Юлії Валеріївни про заміну сторони виконавчого провадження з виконання вироку в частині цивільного позову у кримінальному провадженні відносно ОСОБА_1 , обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 246 КК України,

У С Т А Н О В И В:

Представник потерпілого адвокат Брайко Ю.В. у лютому 2023 року звернулася до суду із указаною заявою, в якій просить суд замінити стягувача по справі № 588/566/22 про стягнення із ОСОБА_2 на користь Тростянецького дочірнього агролісогосподарського підприємства «Тростянецький агролісгосп» майнової шкоди у сумі 56867 грн. 47 коп. з Тростянецького дочірнього агролісогосподарського підприємства «Тростянецький агролісгосп» на Боромлянську сільську раду.

Також представник заявника адвокат Брайко Ю.В. просила розглянути заяву за її участю у режимі відеоконференції із Зарічним районним судом м. Суми.

Відповідно до частин першої та шостої статті 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначену судом.

Ураховуючи викладене, суд приходить до висновку про наявність підстав для постановлення ухвали про участь представника заявника у судовому засіданні в режимі відеоконференції із Зарічним районним судом м. Суми.

Керуючись статтями 212, 260-261, 442 ЦПК України, суддя

П О С Т А Н О В И В:

Заяву представника Тростянецького дочірнього агролісогосподарського підприємства «ТРОСТЯНЕЦЬКИЙ АГРОЛІСГОСП» адвоката БРАЙКО Юлії Валеріївни про заміну сторони виконавчого провадження з виконання вироку в частині цивільного позову у кримінальному провадженні відносно ОСОБА_1 ,обвинуваченого увчиненні кримінальногоправопорушення,передбаченого частиною1статті 246КК Українипризначити до розгляду у відкритому судовому засіданні у залі Тростянецького районного суду Сумської області (м.Тростянець, Миру, 9), яке відбудеться о 09 год. 00 хв. 09 березня 2023 року.

Повідомити учасників справи про час і місце розгляду заяви про заміну сторони виконавчого провадження.

Клопотання представника Тростянецького дочірнього агролісогосподарського підприємства «ТРОСТЯНЕЦЬКИЙ АГРОЛІСГОСП» адвоката БРАЙКО Юлії Валеріївни про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції - задовольнити.

Проведення судового засідання, призначеного на 09 год. 00 хв. 09 березня 2023 року у справі здійснювати у режимі відеоконференції між Тростянецьким районним судом Сумської області та Зарічним районним судом м. Суми (вул. Академічна, 13, м. Суми) за участю представника заявника Брайко Ю.В.

Доручити відповідальному працівнику Зарічного районного суду м. Суми забезпечити відеконференцзв?язок з Тростянецьким районним судом Сумської області о 09 год. 00 хв. 09 березня 2023 року.

Копію ухвали негайно надіслати Зарічному районному суду м. Суми (вул. Академічна, 13, м. Суми) та до відома ОСОБА_3 ( АДРЕСА_1 ).

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя М. В. Щербаченко

Дата ухвалення рішення17.02.2023
Оприлюднено20.02.2023
Номер документу109045672
СудочинствоЦивільне
Сутьзаміну сторони виконавчого провадження з виконання вироку в частині цивільного позову у кримінальному провадженні відносно ОСОБА_1 , обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 246 КК України

Судовий реєстр по справі —588/301/23

Ухвала від 09.03.2023

Цивільне

Тростянецький районний суд Сумської області

Щербаченко М. В.

Ухвала від 09.03.2023

Цивільне

Тростянецький районний суд Сумської області

Щербаченко М. В.

Ухвала від 17.02.2023

Цивільне

Тростянецький районний суд Сумської області

Щербаченко М. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні