Ухвала
від 07.02.2023 по справі 523/2221/23
СУВОРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа № 523/2221/23

Провадження №2-о/523/149/23

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"07" лютого 2023 р. м. Одеса

Суддя Суворовського районного суду м. Одеси Дяченко В.Г., розглянувши матеріали, які надійшли за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа : Павлинська сільська рада Іванівського району Одеської області, про встановлення факту належності правовстановлюючого документу,

ВСТАНОВИВ:

До Суворовського районного суду м. Одеси надійшла заява ОСОБА_1 , в інтересах якої діє адвокат Бойко С.В., в якій заявник просила встановити факт належності ОСОБА_2 , померлому ІНФОРМАЦІЯ_1 , Державного акту на право приватної власності на землю серія ОД № 09-145 виданого Павлинською сільською радою народних депутатів 22 червня 1995 року, зареєстрованого в Книзі записів державних актів на право приватної власності на землю за №210, на ім`я « ОСОБА_2 ».

Разом із заявою представник заявника подала клопотання про витребування доказів, в якому просила суд:

- витребувати у приватного нотаріуса Одеського міського нотаріального округу Пепеляшкової Анастасії Олексіївни ( АДРЕСА_1 ,)копію спадкової справи № 78/2003, щодо майна ОСОБА_2 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Відповідно до ст. 76 ЦПК України доказами є будь-які фактичні дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин (фактів), що обґрунтовують вимоги і заперечення сторін, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи.

Відповідно до ст. 84 ЦПК України, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

Вивчивши матеріали цивільної справи, клопотання про витребування доказів, суд приходить до висновку, що з метою повного, всебічного та об`єктивного розгляду справи, клопотання представника заявника підлягаєзадоволенню

Керуючись ст.ст. 76, 81, 84, 260, 261, 353 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Клопотання про витребування доказів - задовольнити.

Витребувати у приватного нотаріуса Одеського міського нотаріального округу Пепеляшкової Анастасії Олексіївни ( АДРЕСА_1 ,) належним чином завірену копію спадкової справи № 78/2003, щодо майна ОСОБА_2 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Зобов`язати виконавця ухвали в п`ятиденний строк, з дня отримання копії ухвали, направити на адресу Суворовського районного суду м. Одеси зазначені в ухвалі суду докази.У разі неможливості надати вищевказану інформацію, повідомити про це Суворовський районний суд м. Одеси із зазначенням причин.

Попередити виконавців ухвали, що у разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбаченіЦивільним процесуальним кодексом України. Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя

Дата ухвалення рішення07.02.2023
Оприлюднено22.02.2023
Номер документу109075037
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту належності правовстановлюючого документу

Судовий реєстр по справі —523/2221/23

Рішення від 17.05.2023

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Дяченко В. Г.

Ухвала від 07.02.2023

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Дяченко В. Г.

Ухвала від 07.02.2023

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Дяченко В. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні