Ухвала
від 22.02.2023 по справі 463/3207/21
ЛИЧАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа №463/3207/21

Провадження №1-кс/463/1181/23

УХВАЛА

про тимчасовий доступ до речей і документів

22 лютого 2023 р. слідчий суддя Личаківського районного суду м. Львова ОСОБА_1 , з участю секретаря судових засідань ОСОБА_2 , розглянувши клопотання слідчого СВ Львівського РУП № 1 ГУНП у Львівській області старший ОСОБА_3 , погоджене прокурором Галицької окружної прокуратури м. Львова Львівської області ОСОБА_4 про надання тимчасового доступу до документів, -

встановив:

слідчий за погодженням з прокурором звернувся з клопотанням до слідчого судді Личаківського районного суду м. Львова про надання дозволу на тимчасовий доступ до оригіналів документів та інформації перелічених у клопотанні, які перебувають у володінні Ліцею « ІНФОРМАЦІЯ_1 » Львівської міської ради (код ЄРДПОУ: НОМЕР_1 ), що знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 з можливістю їх вилучення.

Мотиви та підстави клопотання викладені слідчим у письмовій формі з дотриманням вимог ст. 160 КПК України. Крім того, слідчий просив зазначене клопотання проводити без його участі.

Зважаючи на вимоги ч. 4 ст. 163 КПК України вважаю можливим розглядати клопотання у відсутності представників осіб, у володінні яких можуть знаходитись речі та документи, тимчасовий дозвіл на доступ до яких та можливість їхнього вилучення просить слідчий.

Дослідивши матеріали клопотання та докази, додані до такого, приходжу до наступного висновку.

В провадженні СВ Львівського районного управління поліції №1 ГУ НП у Львівській області перебувають матеріали досудового розслідування у кримінальному провадженні №№42020141040000044 від 06.10.2020 за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.191 КК України.

Частиною 6 ст. 163 КПК України встановлено, що слідчий суддя, суд постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю, якщо сторона кримінального провадження, крім обставин, передбачених частиною п`ятою цієї статті, доведе можливість використання як доказів відомостей, що містяться в цих речах і документах, та неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів.

Згідно з ч. 5 ст. 163 КПК України слідчий суддя, суд постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, якщо сторона кримінального провадження у своєму клопотанні доведе наявність достатніх підстав вважати, що ці речі або документи: 1) перебувають або можуть перебувати у володінні відповідної фізичної або юридичної особи; 2) самі по собі або в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження, у зв`язку з яким подається клопотання, мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні.

Зважаючи на вищевказані обставини, те, що документи та інформація, дозвіл на тимчасовий доступ до яких просить надати слідчий, знаходяться у володінні Ліцею « ІНФОРМАЦІЯ_1 » Львівської міської ради (код ЄРДПОУ: НОМЕР_1 ), що знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 , а також те, що такі документи та інформація мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, вони можуть бути використані, як доказ, іншими способами довести обставини, які передбачається довести за їх допомогою неможливо, приходжу до висновку, що клопотання підставне та його слід задовольнити.

Керуючись вимогами статей 131, 159, 160, 163, 164 КПК України, -

постановив:

клопотання задовольнити.

Надати слідчому СВ Львівського РУП ГУНП у Львівській області старшому лейтенанту поліції ОСОБА_3 або іншому слідчому в групі слідчих дозвіл на тимчасовий доступ до оригіналів документів, з можливістю їх вилучення, які перебувають у володінні Ліцею « ІНФОРМАЦІЯ_1 » Львівської міської ради (код ЄРДПОУ: НОМЕР_1 ), що знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 ., а саме документів, що стосуються виконання робіт по об`єктах «Реконструкція території з облаштування доріжок у ліцеї « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на АДРЕСА_1 » у м. Львові(45454000-4 Реконструкція), «Капітальний ремонт огорожі ліцею « ІНФОРМАЦІЯ_1 » на АДРЕСА_1 (45453000-7-4 Капітальний ремонт і реставрація), а саме наступних документів: договорів з додатками, додаткових угод з додатками, актів приймання виконаних будівельних робіт КБ-2в, КБ-3, акти на приховані роботи, договірну ціну, календарного графіку виконання робіт, проектно-кошторисну документацію, відомості ресурсів, локальних кошторисів, дефектних актів, журналів авторського нагляду та ведення робіт, платіжні документи, які підтверджують факти перерахування коштів за виконані роботи, видаткові та податкові накладні, виписки з банківських рахунків на придбання матеріалів та оплату послуг (робіт), накази, розпорядження щодо закріплення відповідальних особі на об`єкті проведення робіт, а також всіх інших оригіналів документів, що стосується вказаних робіт та усіх залучених підрядників.

Обов`язок надати тимчасовий доступ до документів, що перебувають у володінні Ліцею « ІНФОРМАЦІЯ_1 » Львівської міської ради (код ЄРДПОУ: НОМЕР_1 ), що знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 , покласти на Ліцей « ІНФОРМАЦІЯ_1 » Львівської міської ради.

Строк дії ухвали становить два місяці з дня постановлення ухвали.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення22.02.2023
Оприлюднено09.05.2024
Номер документу109122590
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про тимчасовий доступ до речей і документів

Судовий реєстр по справі —463/3207/21

Ухвала від 22.02.2023

Кримінальне

Личаківський районний суд м.Львова

Мармаш В. Я.

Ухвала від 06.04.2022

Кримінальне

Личаківський районний суд м.Львова

Мармаш В. Я.

Ухвала від 04.10.2021

Кримінальне

Личаківський районний суд м.Львова

Мармаш В. Я.

Ухвала від 24.03.2021

Кримінальне

Личаківський районний суд м.Львова

Мармаш В. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні