Ухвала
від 27.02.2023 по справі 646/7767/20
ПОЛТАВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 646/7767/20 Номер провадження 22-ц/814/1633/23Головуючий у 1-й інстанції Власова Ю.Ю. Доповідач ап. інст. Хіль Л. М.

У Х В А Л А

27 лютого 2023 року м. Полтава

Полтавський апеляційний суд в складі колегії суддів судової палати у цивільних справах:

Головуючого судді : Хіль Л.М.,

Суддів : Лобова О.А., Пилипчук Л.І.,

розглянувши заяву ОСОБА_1 яка діє в інтересах ОСОБА_2 про проведення судового засідання в режимі відеоконференції за допомогою власних технічних засобів за апеляційними скаргами приватного виконавця виконавчого округу Харківської області Бабенка Дмитра Анатолійовича та Гладиш Ярослави Миколаївни - представника Акціонерного товариства «УКРСИББАНК» на ухвалу Червонозаводського районного суду міста Харкова від 30 грудня 2020 року

по справі за скаргою ОСОБА_2 на дії приватного виконавця виконавчого округу Харківської області Бабенка Дмитра Анатолійовича, заінтересовані особи: Товариство з обмеженою відповідальністю «СЕЙВ КОМПАНІ», Публічне акціонерне товариство «УКРСИББАНК», ОСОБА_3 , ОСОБА_4 ,

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Полтавського апеляційного суду знаходиться справа за скаргою ОСОБА_2 на дії приватного виконавця виконавчого округу Харківської області Бабенка Дмитра Анатолійовича, заінтересовані особи: Товариство з обмеженою відповідальністю «СЕЙВ КОМПАНІ», Публічне акціонерне товариство «УКРСИББАНК», ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , розгляд якої призначено на 02.03.2023 року на 13 год. 30 хв.

Від ОСОБА_1 яка діє в інтересах ОСОБА_2 було подано заяву про проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами суду за допомогою власних технічних засобів, електронна адреса mozgovaj@gmail.com

Частиною 7 статті 11 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» визначено, що учасникам судового процесу на підставі судового рішення забезпечується можливість брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у порядку, встановленому законом. Обов`язок забезпечити проведення відеоконференції покладається на суд, який отримав судове рішення про проведення відеоконференції, незалежно від спеціалізації та інстанції суду, який прийняв таке рішення.

Відповідно до положень ч.ч. 1, 2 ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості.

Згідно з п.2 Розділу ІІ «Порядку роботи з технічними засобами відеоконференцзв`язку під час судового засідання в адміністративному, цивільному та господарському процесах за участі сторін поза межами приміщення суду» система відеоконференцзв`язку - це комплекс технічних засобів та програмного забезпечення, що забезпечує проведення судових засідань в режимі відеоконференц зв`язку.

Положеннями Розділу ІІІ Порядку встановлено, що для участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції учасник справи повинен попередньо зареєструватись з використанням власного електронного підпису в Системі на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою www.court.gov.ua та перевірити наявні у нього власні технічні засоби на відповідність технічним вимогам, наведеним в додатку 1 до цього Порядку. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, зразок якої наведено в додатку 2 до цього Порядку, не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається учасником, що подав заяву, іншим учасникам справи. Заява подається до суду та надсилається іншим учасникам справи в порядку, визначеному процесуальним законодавством, дозволеними засобами зв`язку.

За таких обставин, враховуючи територіальну віддаленість місця розташування Полтавського апеляційного суду від місця знаходження ОСОБА_1 яка діє в інтересах ОСОБА_2 , апеляційний суд вважає за можливе провести судове засідання, яке призначено на 13:30 год. 02.03.2023 року в режимі відеоконференції поза межами суду за допомогою власних технічних засобів.

Керуючись ст.212 ЦПК України, апеляційний суд,

У Х В А Л И В :

Клопотання ОСОБА_1 яка діє в інтересах ОСОБА_2 про проведення судового засідання в режимі відеоконференції за допомогою власних технічних засобів задовольнити.

Провести судове засідання, призначене на 13:30 год. 02 березня 2023 року, в режимі відеоконференції поза межами суду за допомогою власних технічних засобів за участю ОСОБА_1 яка діє в інтересах ОСОБА_2 адреса: mozgovaj@gmail.com

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий суддя Л.М. Хіль

Судді: О.А. Лобов

Л.І. Пилипчук

Дата ухвалення рішення27.02.2023
Оприлюднено01.03.2023
Номер документу109213529
СудочинствоЦивільне
Сутьпроведення судового засідання в режимі відеоконференції за допомогою власних технічних засобів за апеляційними скаргами приватного виконавця виконавчого округу Харківської області Бабенка Дмитра Анатолійовича та Гладиш Ярослави Миколаївни - представника Акціонерного товариства «УКРСИББАНК» на ухвалу Червонозаводського районного суду міста Харкова від 30 грудня 2020 року по справі за скаргою ОСОБА_2 на дії приватного виконавця виконавчого округу Харківської області Бабенка Дмитра Анатолійовича, заінтересовані особи: Товариство з обмеженою відповідальністю «СЕЙВ КОМПАНІ», Публічне акціонерне товариство «УКРСИББАНК», ОСОБА_3 , ОСОБА_4

Судовий реєстр по справі —646/7767/20

Ухвала від 20.04.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Грушицький Андрій Ігорович

Постанова від 02.03.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Хіль Л. М.

Ухвала від 27.02.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Хіль Л. М.

Ухвала від 09.01.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Хіль Л. М.

Ухвала від 09.01.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Хіль Л. М.

Ухвала від 29.07.2021

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Котелевець А. В.

Ухвала від 18.02.2021

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Котелевець А. В.

Ухвала від 08.02.2021

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Котелевець А. В.

Ухвала від 02.02.2021

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Котелевець А. В.

Ухвала від 25.01.2021

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Котелевець А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні