Ухвала
від 27.02.2023 по справі 161/12650/21
МАНЕВИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 161/12650/21

п/с 2/164/72/2023

У Х В А Л А

27 лютого 2023 року Маневицький районний суд Волинської області

в складі: головуючого - судді Невара О.В.,

при секретарі Шумік О.І.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в смт. Маневичі клопотання представника відповідача ОСОБА_1 про проведення судового засідання по цивільній справі за позовом ОСОБА_2 до державного підприємства „Колківське лісове господарство про поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та відшкодування моральної шкоди, в режимі відеоконференції, -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Маневицького районного суду Волинської області знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_2 до державного підприємства „Колківське лісове господарство про поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та відшкодування моральної шкоди.

Представник відповідача ОСОБА_1 подав досуду клопотання про проведення судового засідання в режимі відеоконференції у зв`язку із віддаленістю його місця проживання та неможливістю прибути в Маневицький районний суд Волинської області на вказані в ухвалі суду дату та час.

Відповідно до ч. 1-2, 6-7, 9, 11 ст.212ЦПК України учасники справимають правобрати участьу судовомузасіданні врежимі відеоконференціїпоза межамиприміщення судуза умовинаявності усуді відповідноїтехнічної можливості,про якусуд зазначаєв ухваліпро відкриттяпровадження усправі,крім випадків,коли явкацього учасникасправи всудове засіданнявизнана судомобов`язковою.Учасник справиподає заявупро участьу судовомузасіданні врежимі відеоконференціїпоза межамиприміщення судуне пізнішеніж зап`ять днівдо судовогозасідання.Копія заявив тойсамий строкнадсилається іншимучасникам справи.Суд можепостановити ухвалупро участьучасника справиу судовомузасіданні врежимі відеоконференціїв приміщеннісуду,визначеному судом. Свідок,перекладач,спеціаліст,експерт можутьбрати участьв судовомузасіданні врежимі відеоконференціївиключно вприміщенні суду.Копія ухвалипро участьособи усудовому засіданнів режимівідеоконференції вприміщенні судунегайно надсилаєтьсядо суду,який зобов`язанийорганізувати їївиконання,та особі,яка братимеучасть усудовому засіданнів режимівідеоконференції. Використовувані судом і учасниками судового процесу технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення та звуку, а також інформаційну безпеку. Учасникам судового процесу має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового засідання, ставити запитання і отримувати відповіді, здійснювати інші процесуальні права та обов`язки.

Проаналізувавши матеріаликлопотання представника відповідачаВойціховського А.В., враховуючи наявну технічну можливість проведення судового засідання в режимі відеоконференції за його місцезнаходженням, суд вважає, що слід надати представнику відповідача можливість брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Керуючись ст.ст. 212,258-261 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

Клопотання представника відповідачаВойціховського А.В.задовольнити.

Судове засідання по справі за позовом ОСОБА_2 до державного підприємства „Колківське лісове господарство про поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та відшкодування моральної шкоди провести у режимі відеоконференції між представником відповідача ОСОБА_1 та Маневицьким районним судом Волинської області, що відбудеться о 11 год. 00 хвилин 27лютого2023 року.

Копію ухвали про проведення судового засідання в режимі відеоконференції направити представнику відповідача ОСОБА_1 для відому.

Ухвала апеляційному оскарженню не підлягає.

Суддя районного суду О.В. Невар

Дата ухвалення рішення27.02.2023
Оприлюднено01.03.2023
Номер документу109221481
СудочинствоЦивільне
Сутьпоновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та відшкодування моральної шкоди, в режимі відеоконференції

Судовий реєстр по справі —161/12650/21

Ухвала від 23.03.2023

Цивільне

Маневицький районний суд Волинської області

Невар О. В.

Ухвала від 23.03.2023

Цивільне

Маневицький районний суд Волинської області

Невар О. В.

Ухвала від 27.02.2023

Цивільне

Маневицький районний суд Волинської області

Невар О. В.

Ухвала від 19.10.2021

Цивільне

Маневицький районний суд Волинської області

Невар О. В.

Ухвала від 25.08.2021

Цивільне

Маневицький районний суд Волинської області

Невар О. В.

Ухвала від 19.07.2021

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Кирилюк В. Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні