Ухвала
від 01.03.2023 по справі 471/1264/16-ц
БРАТСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 471/1264/16-ц

Провадження №6/471/3/23

У ХВ АЛ А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"01" березня 2023 р. смт. Братське

Суддя Братського районного суду миколаївської області Гукова І.Б., за участі секретаря Холоденко І.Ю.,розглянувши у відкритому судовому засіданні подання державного виконавця Братського відділу ДВС у Вознесенському районі Миколаївської області ПМУМЮ (м. Одеса) про оголошення в розшук боржника ОСОБА_1 ,

ВСТАНОВИВ:

На виконанні у державного виконавця Братського відділу ДВС Вознесенського району Миколаївської області ПМУМЮ (м. Одеса) знаходиться виконавче провадження № 56089087 з примусового виконання виконавчого листа № 471/1264/16-ц від 14.02.2017 року виданого Братським районним судом Миколаївської області про стягнення з з ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 на користь ОСОБА_2 аліментів на утримання дитини ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 в розмірі 1/4 частини всіх видів доходу, але не менше 50% прожиткового мінімуму на дитину відповідного віку, починаючи з 14.12.2016 року і до досягнення дитиною повноліття.

02 квітня 2018 року державним виконавцем було відкрито виконавче провадження, про що винесена постанова.

Наразі боржник ОСОБА_1 ухиляється від сплати аліментів, своє місце знаходження та місце роботи не повідомляє. Майна, на яке можливо звернути стягнення за боржником не виявлено.

Боржник має заборгованість зі сплати аліментів, станом на січень 2023 року у розмірі 124978,50 грн.

Згідно акту державного виконавця, боржник за адресою вказаною у виконавчому листі та рішенні суду не мешкає, місце мешкання або перебування боржника не відоме.

Заходи державного виконавця відносно розшуку боржника не надали позитивних результатів.

Останнє відоме місце проживання боржника: Миколаївська область, Вознесенський район, Братська ОТГ, с. Крива Пустош.

На підставі викладеного, відповідно до Закону України "Про виконавче провадження" державний виконавець просить оголосити розшук боржника ОСОБА_1 .

Згідно ч. 1ст. 36 Закону України "Про виконавче провадження", У разі відсутності відомостей про місце проживання, перебування боржника - фізичної особи, а також дитини за виконавчими документами про відібрання дитини виконавець звертається до суду з поданням про винесення ухвали про розшук боржника або дитини.

Згідно ч. 1ст. 438 ЦПК України, розшук боржника або дитини привід боржника оголошується за місцем виконання рішення або за останнім відомим місцем проживання (перебування) боржника або дитини чи місцезнаходженням їхнього майна, або за місцем проживання (перебування) стягувача.

Суд, перевіривши матеріали подання, враховуючи його обгрунтованість і наявність доказів ухилення боржника від сплати боргу та не проживання боржника за останнім відомим місцем проживання, прийнятих заходів державним виконавцем, вважає подання державного виконавця таким, що підлягає задоволенню.

На підставі викладеного, керуючись ст. 438 ЦПК України

УХВАЛИВ

Подання державного виконавця Братського відділу ДВС у Вознесенському районі Миколаївської області ПМУМЮ (м. Одеса) про оголошення в розшук боржника ОСОБА_1 - задовольнити.

Оголосити розшук боржника, ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , останнє відоме місце проживання за адресою Миколаївська область, Вознесенський район, Братська ОТГ, с. Крива Пустош.

Провадження розшуку ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , останнє відоме місце проживання за адресою Миколаївська область, Вознесенський район, Братська ОТГ, с. Крива Пустош. доручити Відділенню поліції № 1 Вознесенського РУП ГУНП в Миколаївській області.

Про результати розшуку ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , останнє відоме місце проживання за адресою Миколаївська область, Вознесенський район, Братська ОТГ, с. Крива Пустош повідомити Братський відділ ДВС у Вознесенському районі Миколаївської області ПМУМЮ (м. Одеса)

Копію ухвали направити до Відділення поліції № 1 Вознесенського РУП ГУНП України в Миколаївській області - для виконання та для відома до Братського відділу ДВС у Вознесенському районі Миколаївської області ПМУМЮ (м. Одеса).

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею, може бути оскаржена протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення, шляхом подачі апеляційної скарги безпосередньо до Миколаївського апеляційного суду.

СуддяІ.Б. Гукова

Дата ухвалення рішення01.03.2023
Оприлюднено03.03.2023
Номер документу109301215
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —471/1264/16-ц

Ухвала від 01.03.2023

Цивільне

Братський районний суд Миколаївської області

Гукова І. Б.

Рішення від 26.01.2017

Цивільне

Братський районний суд Миколаївської області

Скарницька І. Б.

Ухвала від 15.12.2016

Цивільне

Братський районний суд Миколаївської області

Скарницька І. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні