Ухвала
від 02.03.2023 по справі 166/160/23
РАТНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 166/160/23

Провадження № 2-о/166/10/23

УХВАЛА

02 березня 2023 року смт.Ратне

Ратнівський районний суд Волинської області в складі головуючого - судді Фазан О.З.,

за участю секретаря - Приймачук О.М.,

розглянувши у судовому засіданні цивільну справу за заявою ОСОБА_1 про встановлення факту, що має юридичне значення, заінтересованої особи Ратнівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції ( м.Львів),

встановив:

ОСОБА_1 звернувся до суду із заявою, у якій просить встановити факт неправильності запису в актовому записі про народження №81,складеним виконавчим комітетом Самарівської сільської ради Ратнівського району Волинської області 30 липня 1971 року на ім`я ОСОБА_1 в частині запису дати народження,а саме:замість дати народження « ІНФОРМАЦІЯ_1 » встановити правильну дату народження « ІНФОРМАЦІЯ_2 » та внести зміни до актового запису про народження для оформлення спадщини, оскільки вищевказані розбіжності утруднюють ідентифікацію його особи.

Заявник, представник заінтересованої особи у судове засідання не з`явилися.

Суд, дослідивши матеріали справи, дійшов висновку відкласти розгляд справи для витребовування необхідних доказів.

За приписами ч.1 ст. 294 ЦПК України,під час розгляду справ окремого провадження суд зобов`язаний роз`яснити учасникам справи їхні права та обов`язки, сприяти у здійсненні та охороні гарантованих Конституцією і законами України прав, свобод чи інтересів фізичних або юридичних осіб, вживати заходів щодо всебічного, повного і об`єктивного з`ясування обставин справи.

З метою з`ясування обставин справи суд може за власною ініціативою витребувати необхідні докази, що передбачено ч. 2 ст. 294 ЦПК України .

Враховуючи викладене,необхідно витребувати з комунального некомерційного підприємства «Ратнівська ЦРЛ» Ратнівської селищної ради документи медичного закладу про дату народження ОСОБА_1 ,1971 року народження.

За таких обставин з метою повного, всебічного та обєктивного розгляду справи, суд прийшов до висновку про необхідність відкладення справи та витребування доказів.

Керуючись ст. 294 ЦПК України, суд

постановив :

Відкласти розгляд справи за заявою ОСОБА_1 про встановлення факту, що має юридичне значення , заінтересованої особи Ратнівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції ( м. Львів) на 14 годину 15 березня 2023 року.

Витребувати з комунального некомерційного підприємства «Ратнівська центральна районна лікарня» Ратнівської селищної ради,ЄДРПОУ 01982991,директор Бегаль Михайло Григорович,юридична адреса:44100,вул..Газіна,64,смт.Ратне.

Витребувані докази надати суду у строк до 14 березня 2023 року. В разі, якщо особи, які не мають можливості подати доказ, який вимагає суд, у встановлені судом строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня отримання ухвали.

Роз`яснити комунальному некомерційному підприємству «Ратнівська центральна районна лікарня» Ратнівської селищної ради про відповідальність за невиконання даної ухвали, зокрема відповідно до положень п.3 ч. 1 ст.148 ЦПК України суд може постановити ухвалу про стягнення в дохід державного бюджету з відповідної особи штрафу в сумі від 0,3 до трьох розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб у випадках неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, або неподання таких доказів без поважних причин.

Ухвалу для виконання направити до комунального некомерційного підприємства «Ратнівська центральна районна лікарня» Ратнівської селищної ради Ковельського району Волинської області.

Уповноважити заявника ОСОБА_1 , місце проживання: АДРЕСА_1 , тел. НОМЕР_1 , на вручення даної ухвали комунальному некомерційному підприємству «Ратнівська центральна районна лікарня» Ратнівської селищної ради та на отримання витребуваних даною ухвалою документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ратнівського

районного суду Фазан О.З.

Дата ухвалення рішення02.03.2023
Оприлюднено06.03.2023
Номер документу109315557
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту, що має юридичне значення, заінтересованої особи Ратнівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції ( м.Львів

Судовий реєстр по справі —166/160/23

Рішення від 15.03.2023

Цивільне

Ратнівський районний суд Волинської області

Фазан О. З.

Ухвала від 02.03.2023

Цивільне

Ратнівський районний суд Волинської області

Фазан О. З.

Ухвала від 06.02.2023

Цивільне

Ратнівський районний суд Волинської області

Фазан О. З.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні