Ухвала
від 02.03.2023 по справі 383/76/23
БОБРИНЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 383/76/23

Номер провадження 2/383/159/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про призначення до судового розгляду

02 березня 2023 року Бобринецький районний суд Кіровоградської області в складі головуючої судді Адаменко І.М.,

за участю секретаря судового засідання Костецького С.С.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в м. Бобринець Кіровоградської області в приміщенні Бобринецького районного суду Кіровоградської області цивільну справу №383/76/23 за позовною заявою ОСОБА_1 до Кетрисанівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області та Ганнівської сільської ради Новоукраїнського району Кіровоградської області про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини,-

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернувся до суду з позовними вимогами до Кетрисанівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області та Ганнівської сільської ради Новоукраїнського району Кіровоградської області про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини.

Позивач ОСОБА_1 та представник позивача адвокат Замша Д.Д. в підготовче судове засідання не з`явилися, від нього до суду надійшла заява про проведення підготовчого судового засідання та призначення справи до судового розгляду по суті за відсутності сторони позивача, де також просить вирішити питання про витребування доказів.

Представники відповідачів Кетрисанівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області та Ганнівської сільської ради Новоукраїнського району Кіровоградської області в підготовче судове засідання не з`явилися по невідомій суду причині, про час, дату та місце розгляду справи повідомлені належним чином.

Відповідно до ч.ч 1, 3 ст.84ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Враховуючи вищевикладене, суд вважає доцільним задовольнити клопотання позивача та витребувати докази, які необхідні для повного та об`єктивного розгляду справи.

Суд, враховуючи вище викладене та вирішивши всі питання визначені ст.197 ЦПК України, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи, визначивши дату судового засідання вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 84, 189, 196, 197, 198, 200 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовчепровадження тапризначити досудового розглядупо сутісправу за позовом ОСОБА_1 до Кетрисанівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області та Ганнівської сільської ради Новоукраїнського району Кіровоградської області про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини, в залі судових засідань Бобринецького районного суду Кіровоградської області за адресою: вул. Миколаївська, 80, м. Бобринець на 29 березня 2023 року на 09 год. 00 хв.

Витребувати від Бобринецької державної нотаріальної контори Кіровоградської області копію спадкової справи на ім`я ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Строк, в який до суду необхідно надати витребувані доказипротягом п`яти днів з моменту отримання даної ухвали.

Будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду. Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Про час та місце розгляду справи повідомити учасників справи.

Ухвала набирає сили негайно з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя І. М. Адаменко

СудБобринецький районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення02.03.2023
Оприлюднено06.03.2023
Номер документу109329528
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за законом.

Судовий реєстр по справі —383/76/23

Рішення від 29.03.2023

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Адаменко І. М.

Рішення від 29.03.2023

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Адаменко І. М.

Ухвала від 02.03.2023

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Адаменко І. М.

Ухвала від 17.01.2023

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Адаменко І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні