Ухвала
від 06.03.2023 по справі 939/610/22
БОРОДЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 939/610/22

УХВАЛА

06 березня 2023 рокуБородянський районний суд

Київської області в складі: головуючого судді - Унятицького Д.Є.,

за участю секретаря Щербакової К.А.,

розглянувши у підготовчому засіданні в залі суду в смт Бородянка цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Публічного акціонерного товариства "Альфа-Банк", треті особи - приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Чуловський Володимир Анатолійович, Лиманський відділ державної виконавчої служби у Краматорському районі Донецької області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Харків) про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню,

встановив:

Позивач звернувся до суду із зазначеним позовом, просив визнати виконавчий напис№3051 вчинений приватним нотаріусом Київського міського нотаріального коругу Чуловським Володимиром Анатолійовичем від 25 лютого 2016 року на вимогу ПАТ"Альфа-Банк" про стягнення з нього боргу на суму 56771,02 долара США таким, що не підлягає виконанню.

Ухвалою Бородянського районного суду Київської області від 01 серпня 2022 року провадження у справі було відкрито та вирішено провести розгляд справи в порядку загального позовного провадження.

В підготовче засідання позивач не з`явився, представник подав заяву, просив слухати справу без їх участі.

Представники відповідача, третя особа та представник третьої особи в підготовче засідання не з`явились, про час та місце його проведення повідомлені належним чином.

Судом виконані вимоги ст.197 ЦПК України, підстави для відкладення підготовчого судового засідання або оголошення перерви відсутні та оскільки клопотань та доповнень до суду не надходило, підстав для залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, ухвалення рішення за наслідками розгляду справи в підготовчому засіданні не вбачається, то підготовче провадження необхідно закрити та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.197, 200 ЦПК України,

ухвалив:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Публічного акціонерного товариства "Альфа-Банк", треті особи - приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Чуловський Володимир Анатолійович, Лиманський відділ державної виконавчої служби у Краматорському районі Донецької області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Харків) про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 06 квітня 2023 року на 15-15.

В судове засідання викликати сторони.

Головуючий-суддяД. Унятицький

Дата ухвалення рішення06.03.2023
Оприлюднено08.03.2023
Номер документу109366247
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню

Судовий реєстр по справі —939/610/22

Рішення від 17.04.2023

Цивільне

Бородянський районний суд Київської області

Унятицький Д. Є.

Рішення від 06.04.2023

Цивільне

Бородянський районний суд Київської області

Унятицький Д. Є.

Ухвала від 06.03.2023

Цивільне

Бородянський районний суд Київської області

Унятицький Д. Є.

Ухвала від 01.08.2022

Цивільне

Бородянський районний суд Київської області

Унятицький Д. Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні