Ухвала
від 20.01.2023 по справі 761/1514/23
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 761/1514/23

Провадження № 1-кс/761/1437/2023

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

20 січня 2023 року місто Київ

Слідчий суддя Шевченківського районного суду міста Києва ОСОБА_1 ,

за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 ,

прокурора ОСОБА_3 ,

представника власника майна ОСОБА_4 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні суду клопотання прокурора першого відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів органами Бюро економічної безпеки України Офісу Генерального прокурора ОСОБА_5 про арешт вилученого майна у кримінальному провадженні № 32020100110000064

установив:

До Шевченківського районного суду міста Києва надійшло клопотання прокурора першого відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів органами Бюро економічної безпеки України Офісу Генерального прокурора ОСОБА_5 про арешт вилученого майна у кримінальному провадженні №32020100110000064 від 16.11.2020.

Клопотання мотивованетим,що ОфісомГенерального прокуроразабезпечується наглядза додержаннямзаконів підчас проведеннядосудового розслідуванняу форміпроцесуального керівництвау кримінальномупровадженні№ 32020100110000064 від 16.11.2020 за фактами підроблення за попередньою змовою групою осіб документів, які подавались для проведення державної реєстрації ТОВ«Розідор», ТОВ «Лонвенс», за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 205-1 КК України, а також умисного ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах службовими особами ТОВ «Тедіс Україна», ТОВ «Волиньтабак», ТОВ «ТМ-Стиль», ТОВ «Вестбромтрейд» та інших за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.3ст.212ККУкраїни, та легалізації (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом, в особливо великих розмірах службовими особами АТ«ЗНВКІФ «Арабєскалє 1» та іншими за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 209 КК України, досудове розслідування у якому здійснюється детективами другого відділу детективів Підрозділу детективі із захисту фінансів у бюджетній сфері та міжнародної технічної допомоги Головного підрозділу детективів Бюро економічної безпеки України.

Як зазначає прокурор у клопотанні, із матеріалів кримінального провадження вбачається, що службові особи ТОВ «Тедіс Україна» (код ЄДРПОУ 30622532) за попередньою змовою зі службовими особами інших товариств, діючи на території України у 2020-2021 роках шляхом створення документальної видимості та відображення у податковій звітності товариства фінансово-господарських операцій з купівлі-продажу тютюнових виробів без фактичного руху товару між собою та реалізовуючи тютюнові вироби за готівкові грошові кошти в роздріб кінцевим споживачам, не обліковуючи при цьому проведення даних операцій в податковій звітності, умисно ухилились від сплати податків, що призвело до фактичного ненадходження до бюджету коштів в особливо великих розмірах.

Обґрунтовуючи клопотання про арешт майна прокурор зазначає про наступне.

Проведеними оглядом інформаційно-аналітичних баз даних ДПС України встановлено, що у податковій та бухгалтерській звітності ТОВ «Тедіс Україна» відображає реалізацію сигарет в адресу взаємопов`язаних транзитних підприємств, у тому числі ТОВ «Лонвенс» (код ЄДРПОУ 43408356), ТОВ«Розідор» (код ЄДРПОУ 43156509), ТОВ «Мегаторг ЛТД» (код ЄДРПОУ 42492033) та інших, у яких відсутні офісні, торгівельні та складські приміщення, виробниче обладнання, сировина, матеріали, що вказує на відсутність факту реального здійснення фінансово-господарської діяльності. На зазначених підприємствах доходи отримують лише директори підприємств, які не мають жодного фактичного відношення до фінансово-господарської діяльності підприємств, наймані працівники відсутні. Зазначені вище підприємства за податковими адресами не знаходяться. Податкова звітність до податкових органів надавалась виключно в електронному вигляді, з використанням однакових IP-адрес, які знаходяться за межами України.

Крім того, відповідно до договорів поставки, укладених між ТОВ «Тедіс Україна» та ТОВ «Лонвенс», ТОВ «Розідор», ТОВ «Мегаторг ЛТД», товар ТОВ«Тедіс Україна» на адресу указаних суб`єктів господарювання відпускається на умовах повної передоплати. Указана обставина надає органу досудового розслідування підстави вважати, що грошові кошти за нібито поставлені ТОВ «Тедіс Україна» тютюнові вироби ТОВ «Лонвенс», ТОВ«Розідор», ТОВ «Мегаторг ЛТД» сплачено у повному обсязі.

Подальшим аналізом встановлено, що перелічені вище ризикові суб`єкти господарювання у податковій та бухгалтерській звітності відображають реалізацію товарно-матеріальних цінностей, придбання яких не здійснювали, тобто здійснюються підміну номенклатури товару («пересорт»), що може свідчити про безтоварність проведених ТОВ«Тедіс Україна» фінансово-господарських операцій з переліченими вище ризиковими суб`єктами господарювання.

Поряд з цим, проведеним аналізом фінансово-господарської діяльності ТОВ«Лонвенс», ТОВ «Розідор», встановлено відсутність у податковій та бухгалтерській звітності інформації щодо придбання послуг з транспортування придбаних у ТОВ «Тедіс Україна» тютюнових виробів, відсутні власні та/або орендовані транспортні засоби, що також свідчить про безтоварність фінансово-господарських операцій.

Крім того, у вищевказаних «ризикових» підприємств наявні ліцензовані складські приміщення, які внесені до Єдиного державного реєстру місць зберігання для зберігання придбаних тютюнових виробів, однак у податковій звітності відсутні власні та/або орендовані приміщення, в яких нібито зберігаються товарно-матеріальні цінності. Вказане свідчить про внесення інформації щодо наявного ліцензованого місця зберігання тютюнових виробів виключно з метою створення видимості здійснення реальної фінансово-господарської діяльності, пов`язаної з купівлею-продажем тютюнових виробів.

Так, у ході досудового розслідування у зазначеному кримінальному провадженні допитано як свідка директора та засновника ТОВ «Лонвенс» ОСОБА_6 , який у ході допиту зазначив, що указане підприємство він зареєстрував за грошову винагороду без мети ведення фінансово-господарської діяльності, жодних документів, пов`язаних з фінансово-господарською діяльністю ТОВ «Лонвенс» він не складав, не підписував, товарів, робіт, послуг не отримував та не постачав, розрахунків не здійснював.

31.08.2022 з кримінального провадження № 32020100110000064 в окреме провадження виділено матеріали досудового розслідування за фактом підроблення документів, які подавались для проведення державної реєстрації ТОВ «Лонвенс», за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 205-1 КК України. Виділені матеріали зареєстровано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за № 72022000120000014 від 31.08.2022.

31.08.2022 директору та засновнику ТОВ «Лонвенс» ОСОБА_6 повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 205-1 КК України, а саме у внесенні в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи ТОВ «Лонвенс», завідомо неправдивих відомостей.

01.09.2022 обвинувальний акт за обвинуваченням ОСОБА_6 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 205-1 ККУкраїни, та угоду про визнання винуватості направлено до Подільського районного суду м.Києва для розгляду по суті.

Крім того, у ході досудового розслідування допитано як свідка директора ТОВ«Розідор» ОСОБА_7 , яка у ході допиту зазначила, що жодного відношення до фінансово-господарської діяльності указаного підприємства вона не має, жодних документів, пов`язаних з фінансово-господарською діяльністю ТОВ«Розідор» вона не складала, не підписувала, товарів, робіт, послуг не отримував та не постачала, розрахунків не здійснювала.

Під час досудового розслідування у кримінальному провадженні №72022000220000019 від 03.08.2022 допитано директора та засновника ТОВ «Мегаторг ЛТД» ОСОБА_8 , який у ході допиту зазначив, що указане підприємство він зареєстрував за грошову винагороду без мети ведення фінансово-господарської діяльності. Жодних документів, пов`язаних з фінансово-господарською діяльністю ТОВ «Мегаторг ЛТД» він не складав, не підписував, товарів, робіт, послуг не отримував та не постачав, розрахунків не здійснював. Копію указаного протоколу допиту свідка ОСОБА_8 від 18.08.2022 долучено до матеріалів кримінального провадження №32020100110000064.

Ураховуючи отримані в ході досудового розслідування докази, а саме: показання ОСОБА_6 , ОСОБА_7 та ОСОБА_8 про їх непричетність до фактичної фінансово-господарської діяльності вказаних юридичних осіб, відсутність на балансі цих підприємств торгівельних приміщень для здійснення роздрібної торгівлі тютюновими виробами, місць зберігання оптових партій тютюнових виробів, транспортних засобів та інших ознак, які б свідчили про реальність здійснення господарської діяльності у сфері реалізації підакцизної групи товарів кінцевим споживачам, відсутність належної кількості співробітників для ведення господарської діяльності, фактичне проживання директорів та співробітників у різних регіонах України, відмінних від регіону здійснення господарської діяльності підприємств, та інших доказів в їх сукупності, прокурор вважає, що є достатні підстави вважати, що службові особи ТОВ «Тедіс Україна» у період з 01.01.2020 по теперішній час при здійсненні продажу тютюнових виробів проводять операції за принципом «зустрічного потоку» (реалізації «чорної» готівки утвореної внаслідок роздрібного продажу тютюнових виробів без касового обліку кінцевим споживачам фізичним особам) та формування «схемного» податкового кредиту з ПДВ (за рахунок накопичення ліміту сум ПДВ) в адресу транзитних підприємств ТОВ«Лонвенс», ТОВ«Розідор», ТОВ «Мегаторг ЛТД» за відповідний відсоток (3-5% від загальної суми сформованого податкового кредиту з ПДВ, що становить винагороду службовим особам ТОВ«Тедіс Україна»).

Під час досудового розслідування встановлено обставини, які свідчать про причетність до вищевказаних протиправних дій генерального директора ТОВ«Тедіс Україна» (код ЄДРПОУ 30622532) ОСОБА_9 , заступника генерального директора з фінансових питань ТОВ«Тедіс Україна» ОСОБА_10 , директора по роботі з персоналом ТОВ «Тедіс Україна» ОСОБА_11 , виконавчого директора ТОВ«Тедіс Україна» ОСОБА_12 , які здійснюють свою діяльність в офісному приміщенні ТОВ «Тедіс Україна», що знаходиться в будинку розташованому за адресою: м.Київ, вул. Шота Руставелі, буд.№39/41.

Так, 12.01.2023 у період часу з 09 год. 14 хв. по 22 год. 01 хв. з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення вищевказаних кримінальних правопорушень, відшукання та отримання відомостей, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, та знаряддя кримінальних правопорушень, а також майна, яке було здобуте в результаті його вчинення, на підставіухвали слідчогосудді Шевченківського районного суду міста Києва від 28.12.2022 у справі № 761/29297/22 проведено обшук за місцем фактичного здійснення ТОВ «Тедіс Україна» фінансово-господарської діяльності, а саме в офісних приміщеннях, розташованих на 9-11 поверхах будинку, що за адресою: місто Київ, вул. Шота Руставелі, 39/41, які перебувають у володінні ТОВ «Тедіс Україна» на підставі договору суборенди, укладеного з ТОВ«Девелопмент Солюшн» (код ЄДРПОУ 42135886), та на праві власності належить ПРАТ«Укрпрофоздоровниця» (код ЄДРПОУ 02583780).

У ході проведення обшуку виявлено та вилучено документи та предмети, які не входять до переліку, щодо якого прямо надано дозвіл на відшукання в ухвалі про дозвіл на проведення обшуку, та не відносяться до предметів, які вилучені законом з обігу.

Прокурор вказує про те, що вилучені документи під час обшуку містять відомості про обставини вчинення кримінального правопорушення, зокрема про службових осіб підприємств, задіяних в описаній злочинній схемі, підписи цих службових осіб, фактичні дані, на підставі яких можливо встановити наявність чи відсутність фактів та обставин, що мають значення для кримінального провадження та підлягають доказуванню, характер здійснених фінансово-господарських операцій тощо, тобто являються речовими доказами у провадженні.

Також, вказані документи мають суттєве значення для досудового розслідування, оскільки вони необхідні для проведення судово-економічних, технічних, почеркознавчих та інших експертиз з метою ідентифікації осіб, причетних до цього кримінального правопорушення, а також встановлення повного кола осіб, причетних до зазначеної незаконної діяльності, та обсягу вини кожної з них, а також для здійснення допитів, слідчих експериментів тощо. Крім того, документи містять індивідуальні сліди підписів службових осіб та відтиски печаток.

Відомості, які містяться у згаданих документах, використовуватимуться як докази вчинення кримінального правопорушення під час досудового розслідування та судового розгляду кримінального провадження в суді.

Постановою прокурора від 13.01.2023 вилучені документи визнано речовим доказом у кримінальному провадженні.

Ураховуючи викладене, прокурор просить накласти арешт на майно.

У судовому засіданні прокурор клопотання підтримав та просив задовольнити.

Представник власника майна у судовому засіданні заперечував проти задоволенняя клопотання прокурора про арешт майна.

Заслухавши пояснення учасників судового провадження щодо заявленого клопотання про арешт майна, дослідивши клопотання та додані на його обґрунтування матеріали, слідчий суддя приходить до наступного висновку.

Так, Другим відділом детективів захисту фінансів у бюджетній сфері та міжнародної технічної допомоги БЕБ України, за процесуального керівництва прокурорами Офісу Генерального прокурора, здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 32020100110000064 внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань 16.11.2020.

Звернення прокурора з клопотанням про арешт на вказане тимчасово вилучене майно зумовлено необхідністю збереження речових доказів, оскільки вилучені предмети мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні.

Відповідно до ч. 1 ст. 131 КПК України захід забезпечення кримінального провадження застосовується з метою досягнення дієвості цього провадження.

Одним із заходів забезпечення кримінального провадження є арешт майна (ч. 2 ст. 131 КПК України).

Статтею 170 КПК України передбачено,що арештом майна є тимчасове, доскасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб.

Відповідно до ч. 2 ст. 170 КПК України арешт майна допускається з метою забезпечення збереження речових доказів та конфіскації майна як виду покарання.

Крім того, у випадку, передбаченому ч. 3 ст. 170 КПК України арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у ст. 98 цього Кодексу.

Арешт на комп`ютерні системи чи їх частини накладається лише у випадках, якщо вони отримані внаслідок вчинення кримінального правопорушення або є засобом чи знаряддям його вчинення, або зберегли на собі сліди кримінального правопорушення, або у випадках, передбачених пунктами 2, 3, 4 частини другою цієї статті, або якщо їх надання разом з інформацією, що на них міститься, є необхідною умовою проведення експертного дослідження, а також якщо доступ до комп`ютерних систем чи їх частин обмежується їх власником, володільцем або утримувачем чи пов`язаний з подоланням системи логічного захисту.

Відповідно до ст. 98 КПК України речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій та набуті кримінально протиправним шляхом.

Отже, майно, яке за обґрунтованої підозри органу досудового розслідування, має одну або декілька ознак, наведених у ст. 98 КПК України, може набути статусу речового доказу за рішенням слідчого, яке відповідно до вимог ч. 3 ст. 110 КПК України приймається у формі постанови.

Постановою прокурора першого відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів органами Бюро економічної безпеки України Офісу Генерального прокурора ОСОБА_5 від 13.01.2023 у кримінальному провадженні № 32020100110000064 майно, на яке сторона обвинувачення просить накласти арешт, визнано речовим доказом.

Згідно ч 10 ст. 170 КПК України арешт може бути накладений у встановленому цим Кодексом порядку на рухоме чи нерухоме майно, гроші у будь-якій валюті готівкою або у безготівковій формі, в тому числі кошти та цінності, що знаходяться на банківських рахунках чи на зберіганні у банках або інших фінансових установах, видаткові операції, цінні папери, майнові, корпоративні права, щодо яких ухвалою чи рішенням слідчого судді, суду визначено необхідність арешту майна.

Не може бути арештовано майно, якщо воно перебуває у власності добросовісного набувача, крім арешту майна з метою забезпечення збереження речових доказів.

Згідно ч. 2 ст. 173 КПК України, при вирішенні питання про арешт майна слідчий суддя, суд повинен враховувати: 1) правову підставу для арешту майна; 2) можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої статті 170 КПК України); 3) наявність обґрунтованої підозри у вчиненні особою кримінального правопорушення або суспільно небезпечного діяння, що підпадає під ознаки діяння, передбаченого законом України про кримінальну відповідальність (якщо арешт майна накладається у випадках, передбачених пунктами 3, 4 частини другої статті 170 КПК України); 3-1) можливість спеціальної конфіскації майна (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 2 частини другої статті 170 цього Кодексу); 4) розмір шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 4 частини другої статті 170 цього Кодексу); 5) розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження; 6) наслідки арешту майна для підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб.

Крім того, при вирішенні клопотання сторони обвинувачення, слідчий суддя враховує, що закон не вимагає, щоб докази на підтвердження вчинення кримінального правопорушення були повними та достатніми на даній стадії кримінального провадження, однак вони мають бути такими, щоб слідчий суддя був впевнений у тому, що дані докази можуть дати підстави для пред`явлення обґрунтованої підозри у вчиненні того чи іншого кримінального правопорушення. Крім того, наявність доказів у кримінальному провадженні має давати слідчому судді впевненість у тому, що в даному кримінальному провадженні необхідно застосувати зазначений вид заходу забезпечення кримінального провадження з метою досягнення дієвості цього провадження та уникнення негативних наслідків.

За викладених обставин та відповідних норм кримінального процесуального законодавства, слідчий суддя приходить до переконання, що матеріалами клопотання обґрунтовано та в судовому засіданні встановлено необхідність застосування на даній стадії досудового розслідування, такого заходу забезпечення кримінального провадження, як арешт майна, тимчасово вилученого під час проведення обшуку, з метою уникнення можливості його відчуження,забезпеченнязбереження речових доказів, слідчий суддя приходить до висновку, що у випадку його незастосування, це може призвести до наслідків, які можуть перешкоджати досудовому розслідуванню, а тому це є необхідною умовою досягнення дієвості даного кримінального провадження.

Вирішуючи питання про накладення арешту, слідчий суддя враховує й те, що в даному випадку обмеження права власності є розумним і співрозмірним завданням кримінального провадження та обставини кримінального провадження станом на час прийняття рішення вимагають вжиття такого методу державного регулювання як накладення арешту. При цьому, доказів негативних наслідків від застосування такого заходу забезпечення кримінального провадження слідчим суддею не встановлено.

Так, приймаючи до уваги вищевикладене та враховуючи правову кваліфікацію кримінального правопорушення, за фактом вчинення якого розслідується кримінальне провадження та в межах якого подано дане клопотання, фактичні обставини кримінального провадження, слідчий суддя з метою запобігання можливості приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення та відчуження майна, яке відповідає критеріям, зазначеним у ст. 98 КПК України, та визнано речовими доказами у даному кримінальному провадженні постановою прокурора від 13.01.2023, наявність підстав для проведення експертизи, приходить до висновку про наявність достатніх підстав для накладення арешту на майно у даному кримінальному провадженні.

Керуючись статтями2,7,8,98,170-173,309,395,532Кримінального процесуальногокодексу України,слідчий суддя

постановив:

Клопотання прокурора першого відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів органами Бюро економічної безпеки України Офісу Генерального прокурора ОСОБА_5 про арешт вилученого майна у кримінальному провадженні №32020100110000064 від 16.11.2020, - задовольнити.

Накласти арешт на тимчасово вилучене майно, а саме. яке виявлено та вилучено 12.01.2023у ході проведення у кримінальному провадженні № 32020100110000064 від 16.11.2020 обшуку в офіснихприміщеннях,які перебуваютьу володінніТОВ «Тедіс Україна», розташованих на 9-11 поверхах будинку, що знаходиться за адресою: місто Київ, вул. Шота Руставелі, 39/41, а саме на документи та предмети:

- Договір страхування № 200151066.22 від 22 грудня 2022 року між АТ «СК «Інго», ТОВ «Тедіс Україна», АТ «ОТП Банк», додаток № 1 до нього в 3-х примірниках на 14 арк. кожен.

- Лист від АТ «СК «Інго» та ТОВ «Тедіс України» до АТ «ОТП Банк» за вих. № 1795 від 28.12.2022 на 5 арк.;

- Завірена копія довіреності № 22 від 01.01.2022 на уповноваження заступника Голови правління ОСОБА_13 на 1 арк.;

- Лист від АТ «СК «Інго» до АТ «ОТП Банк» за вих № 1765 від 22.12.2022 на 1 арк.;

- Довідка надана від ТОВ «Тедіс Україна» до АТ «Банк Альянс» за вих. № 16/ГО/ДФ від 10.01.2023 на 1 арк.;

- Додаток № 1 до Договору про надання гарантій № 3519-22 від 08.07.2022 «Заява про надання гарантії № 5 від 10.01.2023» в 2-х примірниках на 1 арк. кожен;

- Протокол засідання Дирекції ТОВ «Тедіс Україна» № 421/9 від 28.12.2022 на 1 арк.;

- Додатковий договір № 9 від 25.05.2022 до Договору банківського рахунку № 946028-170420-170835 від 20.04.2017 на 1 арк.;

- Додатковий договір № 8 від 05.02.2022 до Договору банківського рахунку № 946028-170420-170835 від 20.04.2017 року на 1 арк.;

- Додатковий договір № 7 від 30.12.2021 до Договору банківського рахунку № 946028-170420-170835 від 20.04.2017 року на 1 арк.;

- Додатковий договір № 4 від 28.10.2021 до Договору банківського рахунку № 946028-170420-170835 від 20.04.2017 року на 1 арк.;

- Додатковий договір № 5 від 08.11.2021 до Договору банківського рахунку № 946028-170420-170835 від 20.04.2017 року на 8 арк.;

- Додатковий договір № 6 від 22.11.2021 до Договору банківського рахунку № 946028-170420-170835 від 20.04.2017 року на 1 арк.;

- Протокол засідання Дирекції ТОВ «Тедіс Україна» № 415 від 27.12.2022 на 1 арк.;

- аркуш паперу від договору між АТ «Державний ощадний банк України» та ТОВ«Тедіс Україна» від 08.11.2021 на 1 арк.;

- Договір банківського рахунку № 2022/КД/197-0097 від 26.07.2022 на 2 арк.;

- Проект Акту прийому-передачі апаратних пристроїв від 28.07.2022 до Договору комплексного банківського обслуговування суб`єктів господарювання № 2022/КД/197-0097 від 26.07.2022, підписаних тільки зі сторони ПАТ «АБ «Укргазбанк» на 1 арк;

- Проект акту прийому-передачі наданих послуг від 28 липня 2022 року до Договору комплексного банківського обслуговування суб`єктів господарювання № 2022/КД/197-0097 від 26 липня 2022 року, підписаних тільки зі сторони ПАТ «АБ «Укргазбанк» на 1 арк;

- Проект договору про внесення змін № 1 від 14 грудня 2022 року до Договору про надання гарантій № 3519-22 від 08.07.2022 підписаний тільки ОСОБА_14 на 1 арк.;

- Проект договору банківського вкладу № 85482-Д/7 від 10 січня 2023 року підписаний тільки ОСОБА_9 на 4-х арк.;

- Проект договору про внесення змін № 1 від 10 січня 2023 року до договору банківського вкладу № 85482-Д/7 від 10 січня 2023 року підписаний тільки ОСОБА_9 на 1 арк.;

- Проект договору застави майнових прав № 23-002-01/МП від 10 січня 2023 року за договором банківського вкладу № 85482-Д/7 підписаним тільки зі сторони ОСОБА_9 на 3-х арк.;

- Проект договору про внесення змін № 1 від 14 грудня 2022 року до Договору про надання гарантій № 35-19 від 08.07.2022 підписаний тільки ОСОБА_14 на 1-му арк.;

- Проект договору банківського вкладу № 85482-д/7 від 10 січня 2023 року підписаний тільки ОСОБА_9 на 4-х арк.;

- Проєкт договору про внесення змін №1 від 10 січня 2023 року до договору банківського вкладу № 85482-д/7 від 10.01.2023 підписаний тільки зі сторони ОСОБА_9 на 1 арк.;

- Проект договору застави майнових прав № 23-002-01/МП від 10 січня 2023 року за договором банківського вкладу № 85482-Д/7 підписаний тільки зі сторони ОСОБА_9 на 4-х арк.;

- Угода банківського вкладу № 30622532/1 від 15 липня 2021 року до Договору на комплексне банківське обслуговування № 306225323 від 29.12.2020 року на 1 арк.;

- Договір № 1 про внесення змін та доповнення від 15 липня 2021 року до Угоди банківського вкладу № 30622532/1 від 15.07.2021 до Договору на комплексне банківське обслуговування № 30622532 від 29.12.2020 на 3 арк.;

- Договір банківського рахунку № НОМЕР_1 від 01 березня 2021 року з додатками на 15-ти арк.;

- Довідка від Начальника Київського відділення № 2 АТ «Банк Альянс» ОСОБА_15 №18-41 від 01 березня 2021 на 1 арк.;

- Договір про внесення змін № 1 від 02 квітня 2021 року до Договору банківського рахунку № 85482 від 01.03.2021 на 1 арк.;

- Договір про внесення змін № 2 від 01 липня 2021 року до Договору банківського рахунку № НОМЕР_1 від 01.03.2021р на 1 арк.;

- Договір банківського вкладу № 85482-Д/1 від 01 березня 2021 року на 4-х арк.;

- Договір про обслуговування зарплатного проекту № ЗП/2616/37456 від 03 листопада 2020 року на 3-х арк.

- Протокол розбіжностей до Договору про обслуговування зарплатного проекту на 1 арк.;

- Договір про внесення змін від 18 лютого 2020 до договору банківського рахунку №PRUO-120619/005-66 від 12 червня 2019 на 1 арк.;

- Договір про внесення змін від 02 липня 2020 до договору банківського рахунку №PRUO-120619/005-66 від 12 червня 2019 на 1 арк.;

- Договір № 1 про внесення змін від 03 червня 2020 до договору банківського рахунку №PRUO-120619/005-66 від 12 червня 2019 на 1 арк.;

- Договір про внесення змін 01 жовтня 2020 до договору банківського рахунку № PRUO-120619/005-66 від 12 червня 2019 на 1 арк.;

- Договір № 1 про внесення змін від 16 лютого 2021 року до договору банківського рахунку №PRUO-120619/005-66 від 12 червня 2019 на 1 арк.;

- Договір № 1 про внесення змін від 13 січня 2021 року до до договору банківського рахунку №PRUO-120619/005-66 від 12 червня 2019 на 1 арк.;

- Договір про внесення змін 06 січня 2021 до договору банківського рахунку № PRUO-120619/005-66 від 12 червня 2019 на 1 арк.;

- Договір про внесення змін 01 жовтня 2020 до договору банківського рахунку №PRUO-120619/005-66 від 12 червня 2019 на 1 арк.;

- Договір про внесення змін від 10 серпня 2020 з додатками до договору банківського рахунку № PRUO-120619/005-66 від 12 червня 2019 на 3 арк.;

-Протокол № 25/11/22 чергових загальних зборів учасників ТОВ «Тедіс Україна» від 25.11.2022 на 10 арк.;

-Додаток № 1 до Протокол № 25/11/22 чергових загальних зборів учасників ТОВ«Тедіс Україна» від 25.11.2022 на 3 аркушах;

-Протокол № 24/11/22 чергових загальних зборів учасників ТОВ «Тедіс Україна» від 24.11.2022 на 8 аркушах;

-Додаток № 1 до Протокол №24/11/22 чергових загальних зборів учасників ТОВ«Тедіс Україна» від 24.11.2022;

-Довіреність № FB023272 на 3 арк.;

-Додаткова угода № 5 від 30.11.2022 до договору № 64/22 про надання авансового овердрафту на 1 арк.;

-Додаткова угода № 4 від 28.11.2022 до договору № 64/22 про надання авансового овердрафту на 1 арк.;

-Договір застави транспортних засобів № 64/22-ТЗ-1 від 28.11.2022 на 6 арк.;

-Додаткова угода № 3 від 20.07.2022 до договору застави товарів в обороті №64/22-3-2 на 11 арк.;

-Додаткова угода № 3 від 20.07.2022 до договору застави товарів в обороті №64/22-3-1 на 11 арк.;

-Додаткова угода№ 2від 03.11.2022до договорузастави товарівв обороті№ IG-127671-G-2 від 15.07.2021 на 16 арк.;

-Договір застави майнових прав на банківських вклад № IG-127671-Г-5 від 03.11.2022 на 9 арк.;

-Додаткова угода № 2 від 03.11.2022 про внесення змін та доповнень до договору № 1 про внесення змін та доповнень (для вкладів, що передаються в заставу) до угоди банківського вкладу № 30622532/2 від 23.09.2022 до договору на комплексне банківське обслуговування № 30622532 від 29.12.2020 на 1 арк.;

-Додаткова угода № 3 від 03.11.2022 про внесення змін та доповнень до договору № 1 про внесення змін та доповнень (для вкладів, що передаються в заставу) до угоди банківського вкладу № 30622532/2 від 23.09.2022 до договору на комплексне банківське обслуговування № 30622532 від 29.12.2020 на 1 арк.;

-Договір № 1 від 03.11.2022 про внесення змін та доповнень (для вкладів, що передаються в заставу) до угоди банківського вкладу № 30622532/4 від 03.11.2022 до договору на комплексне банківське обслуговування № 30622532 від 29.12.2020 на 3 арк.;

-Договір про внесення змін № 2 від 03.11.2022 та додаткової угоди №IG27/20220257 від 23.09.2022 до генерального договору про надання гарантій №IG-127671-Г від 15.07.2021 на 3 арк.;

-Додаткова угода № 2 від 03.11.2022 до договору № 1 про підтримання оборотів від 15.07.2021 на 1 арк.;

-Додаткова угода № 5К від 03.11.2022 до генерального договору про надання гарантій № IG-127671-Г від 15.07.2021 на 1 арк.;

-Додаткова угода № 6 від 03.11.2022 до генерального договору про надання гарантій № IG-127671-Г від 15.07.2021 на 1 арк.;

-Додаткова угода № 5 від 03.11.2022 до генерального договору про надання гарантій № IG-127671-Г від 15.07.2021 на 1 арк.;

-Додаткова угода № 2 від 03.11.2022 до договору застави майнових прав на грошові кошти на банківському рахунку № IG-127671-Г-1 від 15.07.2021 на 1 арк.;

-Додаткова угода № 1 від 03.11.2022 до договору застави майнових прав на банківський вклад № НОМЕР_2 -Г-4 від 26.09.2022 на 1 арк.;

-Додаткова угода № 2 від 03.11.2022 до договору застави майнових прав на банківський вклад № НОМЕР_2 -Г-3 від 15.07.2021 на 1 арк.;

-Додаткова угода № 2 від 03.11.2022 до договору поруки № IG-127671-Г-1П від 15.07.2021 на 1 арк.;

-Договір про внесення змін № 2 від 08.11.2022 до додаткової угоди № IG-27/20220250 від 12.08.2022 до генерального договору про надання гарантій № IG-127671-Г від 15.07.2021 на 3 арк.;

-Договір про внесення змін № 2 від 08.11.2022 до додаткової угоди № IG-27/20220249 від 12.08.2022 до генерального договору про надання гарантій № IG-127671-Г від 15.07.2021 на 3 арк.;

-Додаткова угода №6 від 09.12.2022 до договору №64/22 про надання авансового овердрафту за поточним рахунком від 20.07.2022 на 1 арк.;

-Додаткова угода №7 від 26.12.2022 до договору №64/22 про надання авансового овердрафту за поточним рахунком від 20.07.2022 на 1 арк.;

-Згода на обробку персональних даних ОСОБА_16 на 1 арк.;

-Лист ТОВ «Тедіс Україна» вих. № 545/ГО/ДФ від 31.10.2022 на 1 арк.;

-Лист ТОВ «Тедіс Україна» вих. № 566/ГО/ДФ від 07.11.2022 на 1 арк.;

-Схема товарно-грошових потоків на 1 арк.;

-Лист ТОВ «Тедіс Україна» вих. № 550/ГО/ДФ від 14.10.2022 на 1 арк.;

-Лист ТОВ «Тедіс Україна» вих. № 5623/ГО/ДФ від 13.12.2022 на 1 арк.;

-Клопотання ТОВ «Тедіс Україна» вих. № 560/ГО/ДФ від 07.11.2022 на 1 арк.;

-Клопотання ТОВ «Тедіс Україна» вих. № 561/ГО/ДФ від 07.11.2022 на 1 арк.;

-Клопотання ТОВ «Тедіс Україна» вих. № 563/ГО/ДФ від 07.11.2022 на 1 арк.;

-Опитувальник клієнта юридичної особи резидента на 1 арк.;

-Ідентифікаційні дані осіб на 2 арк.;

-Схематичне зображення структури власності юридичної особи- резидента на 1 арк.;

-Перелік розпорядників рахунками, відкритими в АТ «СенсБанк» ТОВ «Тедіс Україна» в чотирьох примірниках на 1 арк. кожен;

-Опитувальник клієнта юридичної особи резидента на одному аркуші;

-Ідентифікаційні дані осіб на 2 арк.;

-Опитувальник клієнта юридичної особи резидента на 2 арк.;

-Опитувальник клієнта юридичної особи резидента на 1 арк.;

-Перелік осіб, які уповноваженні розпоряджатись рахунком ТОВ «Тедіс Україна»;

-Заява №2 про наданя/зміну прав доступу до системи «iBank2ua» від 27.12.2022 року АТ «Банк Альянс» на 1 арк.;

-Перелік розпорядників рахунками ТОВ «Тедіс Україна» на 1 арк.;

-Опитувальний лист для юридичної особи -резидента на 3 аркушах;

-Заява про зміну умов користування банківськими послугами № 5 до Заяви про надання банківських послуг № 003/000625/16 від 18.06.2019 року на 3 арк.;

-Перелік осіб, які відповідно до ЗУ мають права розпоряджатись рахунками ТОВ«Тедіс Україна» на 1 аркуші;

-Перелік осіб, що мають право підпису на розрахункових документах ТОВ «Тедіс Україна» на 1 арк.;

-Заявка на підключення користувачів до СДО на 1 арк.;

-Опитувальник клієнта юридичної особи резидента на 4 арк.;

-Опитувальник клієнта юридичної особи резидента на 4 арк.;

-Заявка на підключення користувачів до СДО на 1 арк.;

-Перелік осіб, що мають право підпису на розрахункових документах ТОВ «Тедіс Україна» на 1 арк.;

-Заява № 1 ТОВ «Тедіс Україна» в трьох примірниках на одному 1 арк. кожен;

-Опитувальник клієнта юридичної особи резидента на 4 арк.;

-Повідомлення про володіння фізичною (юридичною) особою резидентом України часткою в іноземній юридичній особі ТОВ «Тедіс Україна» на 2 арк.;

-Наказ № 179-К від 11.0.2019 року м. Одеса, ТОВ «Тедіс Україна» на 1 арк;

-Схема на 1 арк. в двох примірниках;

-Повідомлення про володіння фізичною (юридичною) особою резидентом України часткою в іноземній юридичній особі ТОВ «Тедіс Україна» на 2 арк.;

-Протокол №05/06/19 чергових загальних зборів учасників ТОВ «Тедіс Україна» від 05.06.2019 року на 6 арк.;

-Картка із зразком підписів ТОВ «Тедіс Україна» на 1 арк.;

-Заява про реєстрацію на формування сертифікату відкритого ключа ОСОБА_9 , на 1 арк.;

-Опитувальник юридичної особи резидента на 5 арк.;

-Клопотання клієнта щодо надання/внесення змін до прав доступу на 1 арк.;

-Лист ТОВ «Тедіс Україна» вих. б/н /ГО/ДФ від 28.12.2022 на 1 арк.;

-Наказ № 179-К від 11.0.2019 року м. Одеса, ТОВ «Тедіс Україна» на 1 арк.;

-Схема на 1 арк.;

-Протокол № 05/06/19 чергових загальних зборів учасників ТОВ «Тедіс Україна» від 05.06.2019 року на 6 арк.;

-Наказ (Розпорядження) про переведення на іншу роботу № 1156-п від 11.06.2019 на 1 арк.;

-Завірена копія паспорту та ідентифікаційного коду на ім`я ОСОБА_9 на 8 арк. в чотирьох примірниках;

-Наказ (Розпорядження) про переведення на іншу роботу № 1156-п від 11.06.2019 на 1 аркуші, в 3 примірниках;

-Наказ № 179-К від 11.0.2019 року м. Одеса, ТОВ «Тедіс Україна» в 4 примірниках на 1 арк. кожен;

-Витяг з протоколу № 26/07/22 чергових загальних зборів учасників ТОВ «Тедіс Україна» від 26.07.2022 на 5 арк.;

-Протокол № 20/06/22 чергових загальних зборів учасників ТОВ «Тедіс Україна» від 20.06.2022 на 7 арк.;

-Додаток № 1 до протоколу 08/06/22 чергових загальних зборів учасників ТОВ«Тедіс Україна» від 08.07.2022 на 3 арк.;

-Свідоцтво від 18.08.2020 року НЕ 377604 на 2 арк.;

-Свідоцтво про реєстрацію від 18.08.2020 НЕ 377604 на 2 арк.;

-Протокол № 15/07/22-1 чергових загальних зборів учасників ТОВ «Тедіс Україна» від 15.07.2022 на 10 арк.;

-Додаток до протоколу № 14/07/22-2 чергових загальних зборів учасників ТОВ «Тедіс Україна» від 14.07.2022 на 3 арк.;

-Протокол № 14/07/22-2 чергових загальних зборів учасників ТОВ «Тедіс Україна» від 14.07.2022 на 10 арк. в 2 арк.;

-Протокол № 14/07/22-3 чергових загальних зборів учасників ТОВ «Тедіс Україна» від 14.07.2022 на 11 арк. в двох примірниках;

-Додаток №1 до протоколу № 21/07/22-3 чергових загальних зборів учасників ТОВ «Тедіс Україна» від 21.07.2022 на 3 арк.;

-Протокол № 14/07/22-3 чергових загальних зборів учасників ТОВ «Тедіс Україна» від 14.07.2022 на 8 арк. в двох примірниках;

-Протоколу № 15/07/22-1 чергових загальних зборів учасників ТОВ «Тедіс Україна» від 15.07.2022 на 7 арк.;

-Додаток № 1 до протоколу № 15/07/22-1 чергових загальних зборів учасників ТОВ «Тедіс Україна» від 15.07.2022 на 3 арк.;

-Протокол № 21/07/22-2 чергових загальних зборів учасників ТОВ «Тедіс Україна» від 21.07.2022 на 10 арк. в двох примірниках кожний;

-Додаток №1 до протоколу № 21/07/22-2 чергових загальних зборів учасників ТОВ «Тедіс Україна» від 21.07.2022 на 3 арк.;

-Протокол № 21/07/22-2 чергових загальних зборів учасників ТОВ «Тедіс Україна» від 21.07.2022 в двох примірниках на 10 арк. кожний;

-Додаток № 1 до протоколу 21/07/22-2 чергових загальних зборів учасників ТОВ«Тедіс Україна» від 21.07.2022 на 3 арк;

-Довіреність на Оксану Терещенко на 4 арк.;

-Додаток до довіреності від14.07.2022 року в п`яти примірниках на 2 арк. кожний;

-Довіреність на Оксану Терещенко на 2 арк. з додатками на 3 арк.;

-Сертифікат № НЕ308716 від 17.06.2022 на 1 арк.;

-Лист-повідомлення на 3 арк.;

-Сертифікат НЕ 133717 від 25.11.2022 на 4 арк.;

-Одностайне письмове рішення Ради директорів від 24.11.2022 на 2 арк.;

-Афедевід від 28.11.2022 з додатками на 10 арк.;

-Письмова резолюція єдиного директора компанії від 25.11.2022 року на 6 арк.;

-Одностайне письмове рішення Ради директорів від 24.11.2022 року на 2 арк.;

-Свідоцтво № НЕ 134026 від 25.11.2022 на 5 арк.;

-Довіреність від 25.11.2022 на ОСОБА_17 , на 2 арк. з додатками на 9 арк.;

-Свідоцтво про реєстрацію НОМЕР_3 від 01.11.2022 в 6 примірниках на 3арк. кожний;

-Афедевід від 28.11.2022 року в двох примірниках на 1 арк. кожен, з додатками на 10 арк. кожен;

-Договір поруки № IG-127671-Г-1П від 15.07.2021 на 3 арк;

-Договір № 1 про підтримання оборотів від 15.07.2021 на 6 арк.;

-Договір банківського вкладу № 295011236 від 21.04.2021 на 3 арк.;

-Додаткова угода № 1 до договору банківського вкладу № 284760482 від 10.01.2020 від 23.12.2020 на 1 арк.;

-Довіреність № 771 на 1 арк;

-Лист Банк «ПУМБ» про відкриття рахунку до договору №2018glo від 12.11.2019 на 1 арк.;

-Додаткова угода № 2 до договору № ДД01-ГД10/20 від 12.02.2020 від 29.01.2021 на 1 арк.;

-Заява про зміну до гарантії № 1 від 21.08.2020 на 1 арк.;

-Додаткова угода № 1 до додаткового договору № ДД1-ШД10/20 від 12.02.2020 до генерального договору про надання документарних зобов`язань № 10/20 від 12.02.2020 на 1 арк;

-Договір про внесення змін до договору поруки № GP2020-00021 від 12.02.2020 на 1 арк;

-Додаткова угода № 4 до генерального договору про надання документарних зобов`язань № 10/20 від 12.02.2020 від 20.08.2020 на 1 арк.;

-Договір про зміну № 20 від 28.12.2021 на 16 арк.;

-Договір про зміну № 15 від 04.11.2020 року на 14 арк.;

-Договір про зміну № 13 від 14.07.2020 на 7 арк.;

-Договір про розірвання від 14.07.2020 до договору застави від 19.05.2020 на 3арк.;

-Договір про розміщення грошового забезпечення № 1 від 14.07.2020 на 2 арк.;

-Договір застави № PL20-499/28-2 від 19.05.2020 на 23 арк.;

-Договір про зміну № 13 від 19.05.2020 до договору CR15-079/28-2 на 4 арк.;

-Договір про зміну № 4 від 19.05.2020 до договору CR17-079/28-2 на 5 арк.;

-Договір про зміну № 6 від 19.05.2020 до договору CR18-079/28-2 на 5 арк.;

-Договір про зміну № 12 від 19.05.2020 до договору CR16-079/28-2 на 10 арк.;

-Договір про зміну № 18 від 17.02.2021 до договору PL16-317/28-2 на 17 арк.;

-Звіт незалежного аудитора АФ «Актив» на 36 арк.;

-Договір № 1324/БК/187 про надання розрахункових послуг з використанням системи дистанційного обслуговування «клієнт банк» від 12.08.2020 на 7 арк.;

-Угода № ДУ_127671-1 від 11.08.2021 р на 1 арк.;

-Договір № 1324 від 21.08.2020 на 14 арк.;

-Додаткова угода № 7 від 26.12.2022 до договору № 64/22 про надання авансового овердрафту від 20.07.2022 в 1 прим. на 1 арк.;

-Договір № 221124*02 на проведення незалежної оцінки від 24.11.2022 в 3 прим. на 2 арк.;

-Балансова довідка ТОВ «ТЕдіс Україна» № 603/ГО/ДФ від 28.11.2022 на 3 арк.;

-Балансова довідка ТОВ «ТЕдіс Україна» № 604/ГО/ДФ від 28.11.2022 на 4 арк.;

-Балансова довідка ТОВ «ТЕдіс Україна» № 609/ГО/ДФ від 28.11.2022 на 4 арк.;

-Балансова довідка ТОВ «ТЕдіс Україна» № 610/ГО/ДФ від 28.11.2022 на 4 арк.;

-Балансова довідка ТОВ «ТЕдіс Україна» № 611/ГО/ДФ від 28.11.2022 на 5 арк.;

-Балансова довідка ТОВ «ТЕдіс Україна» № 612/ГО/ДФ від 28.11.2022 на 4 арк.;

-Балансова довідка ТОВ «ТЕдіс Україна» № 608/ГО/ДФ від 28.11.2022 на 4 арк.;

-Балансова довідка ТОВ «ТЕдіс Україна» № 607/ГО/ДФ від 28.11.2022 на 4 арк.;

-Балансова довідка ТОВ «ТЕдіс Україна» № 606/ГО/ДФ від 28.11.2022 на 4 арк.;

-Балансова довідка ТОВ «ТЕдіс Україна» № 605/ГО/ДФ від 28.11.2022 на 4 арк.;

-Договір оренди нежитлового приміщення № 01/09/21 від 01.09.2021 на 2 арк.;

-Договір оренди нерухомого майна № 1-01/01/21 від 01.01.2021 на 6 арк.;

-Договір найму нежитлового приміщення № 02-2022С від 0.02.2022 на 5 арк.;

-Договір суборенди № 10/22 від 01.10.2022 на 4 арк.;

-Договір оренди № 4 від 16.02.2020 на 7 арк.;

-Договір № 28-0197-00329 добровільного страхування наземних транспортних засобів, цивільно-правової відповідальності водія та від нещасного випадку з водієм та пасажирами в транспорті від 08.12.2022 на 9 арк.;

-Договір добровільного страхування майна № 12-0197-22-00051 від 03.11.2022 на5 арк.;

-Додаткова угода № 1 від 03.11.2022 до договору добровільного страхування майна № 2-0197-22-00051 від 03.11.2022 на 1 арк.;

-Договір №12-0197-22-00051 від 03.11.2022 на 4 арк.;

-Додаткова угода № 1 від 03.11. 2022 до договору № 12-0197-22-00051 від 03.11.2022;

-Договір добровільного страхування майна № 12-0197-22-00051 від 03.11.2022 на5 арк;

-Додаткова угода № 1 від 03.11.2022 до договору № 12-0197-22-00051 від 03.11.2022 на 1 арк.;

- лист від АТ «Альфа-банк» до ТОВ «Тедіс Україна» за вих. № 1074/16-01 від 07.10.2022 на 1 арк.;

- лист від АТ «Альфа-банк» до ТОВ «Тедіс Україна» за вих. № 1634/16.01 від 25.10.2022 на 1 арк.;

- лист до від АТ «Альфа-банк» до ТОВ «Тедіс Україна» на 1 арк.;

- лист до від АТ «Альфа-банк» до ТОВ «Тедіс Україна» за вих. № 1607/16.01 від 19.10.2022 на 1 арк.;

- Додаткова угода № 1 від 03.11.2022 до Договору поруки № КІЕ-П-6857-7704-14182/3 від 29.06.2022 на 1 арк.;

- Додаткова угода № 14 від 30.09.2022 до Договору поруки № КІЕ-П-6857 від 18.09.2019 на 1 арк.;

- Додаткова угода № 2 від 15.12.2022 до Договору поруки № КІЕ-П-6857-7704-14182/3 від 29.06.2022 на 1 арк.;

- Додаткова угода № 4 від 03.11.2022 до Договору поруки № КІЕ-Г-14182 про надання гарантій від 02.09.2021 на 1 арк.;

- Додаткова угода № 6 від 15 грудня 2022 року до Договору застави майнових прав № ЮР/КІЕ-МП-7704/2 від 10.01.2020 на 1 арк.;

- Додаткова угода № 6 від 15 грудня 2022 року до Договору застави майнових прав № ЮР/КІЕ-МП-7704/1 від 10.01.2020 на 1 арк.;

- Додаткова угода № 5 від 15.12.2022 до Генерального договору № КІЕ-Г-14182 про надання гарантій від 02.09.2021, прошиті та скріплені печатками на 3-х арк.;

- Додаткова угода № 5 від 15.12.2022 до Договору № ЮР/КІЕ-Г-7704/3 застави майнових прав за депозитним договором від 10.01.2020 на 1 арк.;

- Додаткова угода № 8 від 15.12.2022 до Генерального договору № ЮР/КІЕ-Г-7704 про надання гарантій від 10.01.2020, прошиті та скріплені печатками на 3-х арк.;

- Договір № 64/22 від 20.07.2022 про надання авансового овердрафту за поточним рахунком на 8-ми арк.;

- Договір застави товарів в обороті № 64/22 3-1 від 20.07.2022 на 11 арк.;

- Договір застави товарів в обороті № 64/22 3-2 від 20.07.2022 на 12 арк.;

- Договір поруки № 64/22-П-1 від 20.07.2022 на 2 арк.;

- Договір банківського рахунку та комплексного надання послуг № 072295/022/РКО від 15.07.2022 на 5 арк.;

- Договір про внесення змін № 2 від 15.10.2020 до Договору про надання банківських послуг № СКК-291019/001-00 від 29.10.2019, прошито та скріплено печаткою на 2-х арк.;

- Договір поруки № 3519-22/П від 08.07.2022 в 2-х примірниках, на 2-х арк. кожен;

- Договір застави майнових прав № 22-002-62/МП від 08.07.2022 за договором банківського вкладу №85482-Д/2 на 4-х арк.;

- Договір про надання гарантій № 3519-22 від 08.07.2022 на 9 арк.;

- Генеральний договір № КІЕ-Г-14182 про надання гарантій від 02.09.2021, прошито та скріплено печатками на 13-ти арк.;

- Додаткова угода № 3 від 29 червня 2022 року до Генерального договору № КІЕ-Г-14182 про надання гарантій від 02 вересня 2021 року, прошито та скріплено печаткою на 3-х арк.;

- Звіт незалежного аудитора прошито та скріплено печаткою в 2-х примірниках на 36-ти аркушах кожен.

-Протокол загальних зборів учасників ТОВ «Будівельна Компанія «Квадр» (ЄДРПОУ: 35929323 від 15.07.2022 на 3 арк., в 1 прим;

-Звіт про фінансові результати за 9 місяців 2022 року ТОВ «Тедіс Україна» (ЄДРПОУ: 30622532) на 1 арк., в 1 прим;

-Лист ТОВ «Тедіс Україна» до АТ «Південний» від 12 липня 2022 вих. № 307/ГО/ДФ на 1 арк., в й прим;

-Довідка про установчі документи та органи управління від 29.07.2022 вих. № бн/ГО/ДФ на 1 арк., в 1 прим;

-Довідка про установчі документи та органи управління від 12.07.2022 вих. № 309/ГО/ДФ на 1 арк., в 1 прим;

-Лист ТОВ «Тедіс Україна» до Голови Правління АТ «Південний» від 12.07.2022 вих. № 310/ГО/ДФ на 1 арк., в 1 прим;

-Протокол загальних зборів учасників ТОВ «Тедіс Україна» № 08/06/22 від 08.06.2022 на 7 арк., в 1 прим;

-Реєстр учасників присутніх на чергових загальних зборах учасників ТОВ «Тедіс Україна» від 20.06.2022 на 3 арк., в 1 прим;

-Реєстр учасників присутніх на чергових загальних зборах учасників ТОВ «Тедіс Україна» від 10.06.2022 на 3 арк., в 1 прим;

-Протокол загальних зборів учасників ТОВ «Тедіс Україна» № 10/06/22 від 10.06.2022 на 7 арк., в 1 прим;

-Протокол загальних зборів учасників ТОВ «Тедіс Україна» № 10/06/22 від 10.06.2022 та додаток до нього на 10 арк., в 1 прим;

-Витяг з протоколу № 26/07/2022 чергових загальних зборів учасників ТОВ «Тедіс Україна» від 26.07.2022 на 5 арк., в 3 прим;

-Витяг на англійській мові щодо протоколу загальних зборів від 26/07/2022 щодо Megapolis Ukraine Investment Limited на 1 арк., в 1 прим;

-Довіреність на англійській мові від 10.07.2022 видана на ОСОБА_17 , дата народження 20.04.1985 щодо представлення Lidertano Holdings Ltd на 4 арк. в 1 прим;

-Довіреність на англійській мові від 07.07.2022 видана на ОСОБА_17 , дата народження 20.04.1985 щодо представлення Lidertano Holdings Ltd на 4 арк. в 1 прим;

-Договір поруки № КІЕ-ІІ-6857-77704-14182/3 від 29.06.2022 укладений між АТ«Перший Український Міжнародний Банк» та ОСОБА_18 на 4 арк. в 1прим;

-Додаткові угоди № 13, 10, 5 та 9 до кредитного договору № КІЕ-КЛ-6857 від 18.09.2019, укладені між АТ «Перший Український Міжнародний Банк» та ТОВ «Тедіс Україна» на 4 арк., в 1 прим;

-Додаткові угоди № 4 та № 7 до кредитного договору № КІЕ-П-6857/1 від 18.09.2019 укладені між АТ «Перший Український Міжнародний Банк» та ОСОБА_18 на 2 арк., в 1 прим;

-Додаткова угода № 4 до договору поруки № КІЕ-П-7704/4 від 06.10.2022 укладена АТ«Перший Український Міжнародний Банк» та ОСОБА_18 на 2 арк., в 1 прим;

-Додаткова Угода № 1 до Договору № РН-16123-0408-01 від 04.08.2020 про надання послуг з приймання платежів від 22.06.2022 укладена між АТ «Перший Український Міжнародний Банк» та ТОВ «Тедіс Україна» на 1 арк., в 1 прим;

-Додаткова угода № 6 до Генерального договору № ЮР/КІЕ-Г-7704 про надання гарантій від 10.01.2020 укладена між АТ «Перший Український Міжнародний Банк» та ТОВ«Тедіс Україна» 14.07.2021 на 1 арк., в 1 прим;

-Додаткова угода № 6 до Договору застави майнових прав № ЮР/КІЕ-Г-7704/2 про надання гарантій від 10.01.2020 укладена між АТ «Перший Український Міжнародний Банк» та ТОВ «Тедіс Україна» 14.07.2021 на 1 арк., в 1 прим;

-Баланс (Звіт про фінансовий стан) станом на 30.09.2022 ТОВ «Тедіс Україна» на 1 арк., в 1 прим.;

-Довіреності від 14.07.2022 видані ОСОБА_9 щодо уповноваження ОСОБА_19 , ОСОБА_10 , ОСОБА_20 на 9 арк., в 1 прим.;

-Генеральний договір про надання гарантій № IG-127671-Г від 15.07.2021 укладений між АТ «Альфа-Банк» та ТОВ «Тедіс Україна» на 13 арк., в 1 прим.;

-Договір про зміну № 21 до Договору застави № PL 16-317/28-2 між АТ «ОТП Банк» та ТОВ «Тедіс Україна» на 16 арк., в 1 прим.;

-Додаткова Угода № 1 до договору застави № 327П/К майнових прав на отримання грошових коштів за договором банківського вкладу (депозиту) під умовою від 17.05.2022 укладений між ТОВ «Тедіс Україна» та ПАТ «МТБ Банк» на 1 арк., в 1 прим.;

-Договір про відступлення права вимоги (цесії) під відкривальною умовою від 30.08.2022 між ТОВ «Тедіс Україна» та ПАТ «МТБ Банк» на 1 арк., в 1 прим.;

-Додаткова угода № 1 до Генерального Договору № 108 від 17.05.2022 ТОВ «Тедіс Україна» та ПАТ «МТБ Банк» на 1 арк., в 1 прим.;

-Договір застави № 333П/К майнових прав на отримання грошових коштів за договором банківсього вкладу (депозиту) під умовою від 30.08.2022 укладений між ТОВ «Тедіс Україна» та ПАТ «МТБ Банк» на 2 арк., в 1 прим.;

-Додаткова угода № 1 до Договору Застави № 327П/К майнових прав на отримання грошових коштів за договором банківського вкладу (депозиту) під умовою від 17.05.2022, укладена між ТОВ «Тедіс Україна» та ПАТ «МТБ Банк» на 1 арк., в 1 прим;

-Протокол № 20/06/22 чергових загальних зборів учасників ТОВ «Тедіс Україна» від 20.06.2022 на 10 арк., в 1 прим;

-Договір про внесення змін № 2 до Договору про надання банківських послуг № СКК-161220/002-00 від 16.12.2020 укладений між ПАТ «КБ АкордБанк» та ТОВ «Тедіс Україна» від 06.12.2021 на 2 арк., в 1 прим.;

-Договір про внесення змін № 3 до Договору про надання банківських послуг № СКК-291019/001-00 від 29.10.2019 укладений між ПАТ «КБ АкордБанк» та ТОВ «Тедіс Україна» від 06.12.2021 на 2 арк., в 1 прим.;

-Генеральний Договір про надання банківських гарантій № 18321/15Г/0 від 09.12.2021 укладений між АТ «АБ Радабанк» та ТОВ «Тедіс Україна» на 5 арк., в 1 прим;

-Договір овердрафту № 19521/ЮКР/0 від 09.12.2021 укладений між АТ «АБ Радабанк» та ТОВ «Тедіс Україна» на 12 арк., в 1 прим.;

-Договір поруки № 18321/15Г/0-П1 від 09.12.2021 укладений між АТ «АБ Радабанк» та ТОВ «Тедіс Україна», поручитель ОСОБА_18 на 3 арк., в 2 прим.;

-Договір поруки № 19521/ЮКР/0-П1 від 09.12.2021 укладений між АТ «АБ Радабанк» та ТОВ «Тедіс Україна», поручитель ОСОБА_18 на 5 арк., в 2 прим.;

-Договір застави майнових прав № 18321/15Г/0-МП-1/02-1 укладений між АТ «АБ Радабанк» та ТОВ «Тедіс Україна» на 2 арк., в 1 прим.;

-Договір про відступлення права вимоги до Договору застави майнових прав №18321/15Г/0-МП-1/02-1 від 13.12.2021 на 1 арк., в 1 прим.;

-Додатковий договір № 1 до договору застави майнових прав № 21-002-49/МП від 02.03.2021 за договором банківського вкладу № 85482-Д/1, укладений між АТ «Банк Альянс» та ТОВ «Тедіс Україна» 11.08.2021 на 1 арк., в 1 прим;

-Додаткова угода № IG27/20210933 до генерального договору про надання гарантій №IG-127671-Г від 15.07.2021, укладений між АТ «Банк Альянс» та ТОВ «Тедіс Україна» від 19.07.2021 на 2 арк., в 1 прим;

-Додаткова Угода № 1К до Генерального договору про надання гарантій № IG-127671-Г від 15.07.2021, укладений між АТ «Альфа-Банк» та ТОВ «Тедіс Україна» від 15.07.2021 на 4 арк., в 1 прим;

-Договір застави майнових прав на грошові кошти на банківському рахунку № IG-127671-Г-1 від 15.07.2021, укладений між АТ «Альфа-Банк» та ТОВ «Тедіс Україна» на 5 арк., в 1 прим;

-Договір застави товарів в обороті № IG-127671-Г-2 від 15.07.2021, укладений між АТ«Альфа-Банк» та ТОВ «Тедіс Україна» на 10 арк., в 1 прим;

-Договір застави майнових прав на банківський вклад № IG-127671-Г-3 від 15.07.2021, укладений між АТ «Альфа-Банк» та ТОВ «Тедіс Україна» на 5 арк., в 1 прим;

-Додаткова угода № 2 до Договору банківського вкладу (Депозиту) № 284760482 від 10.01.2020, укладений між АТ «Перший Український Міжнародний Банк» та ТОВ «Тедіс Україна» від 23.12.2021 на 5 арк., в 1 прим;

-Додаткова угода № 11 до Кредитного договору № КІЕ-КЛ-6857 від 18.09.2019 укладений між АТ «Перший Український Міжнародний Банк» та ТОВ «Тедіс Україна» від 23.12.2021 на 3 арк., в 1 прим;

-Додаткова угода № 7 до Генерального договору № ЮР/КІЕ-Г-7704 про надання гарантій від 10.01.2020, укладений між АТ «Перший Український Міжнародний Банк» та ТОВ«Тедіс Україна» від 23.12.2021 на 3 арк., в 1 прим;

-Додаткові угоди № 3, 4, 5, від 10.01.2020 укладені між АТ «Перший Український Міжнародний Банк» та ТОВ «Тедіс Україна» від 23.12.2021 на 3 арк., в 1 прим;

-Додаткова угода № 3 до Договору поруки № КІЕ-П-7704/4 від 06.10.2020, укладена між АТ «Перший Український Міжнародний Банк» та ТОВ «Тедіс Україна», поручитель ОСОБА_18 від 23.12.2021 на 1 арк., в 1 прим;

-Додаткова угода № 6 до Договору поруки № КІЕ-П-6857/1 від 18.09.2019, укладена між АТ «Перший Український Міжнародний Банк» та ТОВ «Тедіс Україна», поручитель ОСОБА_18 від 23.12.2021 на 1 арк., в 1 прим;

-Додаткова угода № 1 до генерального договору № КІЕ-Г-14182 від 02.09.2021, укладена між АТ «Перший Український Міжнародний Банк» та ТОВ «Тедіс Україна», поручитель ОСОБА_18 від 23.12.2021 на 1 арк., в 1 прим;

-Додаткова угода № 1 до Договору банківського вкладу (Депозиту) № 295011236 від 21.04.2021, укладена між АТ «Перший Український Міжнародний Банк» та ТОВ «Тедіс Україна» від 23.12.2021 на 1 арк., в 1 прим.;

-Блокнот з відтиском «Tedis» в обкладинці коричневого та синього кольорів з рукописними записами, довідку № 5-д від 10.01.2023, видану ОСОБА_21 , на 1 арк., а також 15 аркушів формату А 4 з рукописними записами.

Ухвала підлягає негайному виконанню.

На ухвалу слідчого судді безпосередньо до Київського апеляційного суду протягом п`яти днів з дня її оголошення може бути подана апеляційна скарга. Якщо ухвалу суду постановлено без виклику особи, яка її оскаржує, то строк апеляційного оскарження для такої особи обчислюється з дня отримання нею копії судового рішення.

Крім того, відповідно до ст. 174 КПК України арешт може бути скасований повністю чи частково за заявленим клопотанням підозрюваного, обвинуваченого, їх захисників, законного представника, іншого власника або володільця майна, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, які не були присутні при розгляді питання про арешт майна. Таке клопотання під час досудового розслідування розглядається слідчим суддею, а під час судового провадження судом. Арешт майна також може бути скасовано повністю чи частково ухвалою слідчого судді під час досудового розслідування чи суду під час судового провадження за клопотанням підозрюваного, обвинуваченого, їх захисника чи законного представника, іншого власника або володільця майна, представника юридичної особи щодо якої здійснюється провадження, якщо вони доведуть, що в подальшому застосуванні цього заходу відпала потреба або арешт накладено необґрунтовано.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудШевченківський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення20.01.2023
Оприлюднено09.05.2024
Номер документу109367797
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —761/1514/23

Ухвала від 20.01.2023

Кримінальне

Шевченківський районний суд міста Києва

Чайка О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні