Ухвала
від 07.03.2023 по справі 233/583/23
КОСТЯНТИНІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

233 Справа № 233/583/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

07 березня 2023 року Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області в складі:

головуючого судді Мартишева Т. О.

за участю секретаря судового засідання Любач Н.О.,

розглянувши в порядку спрощеного позовного провадження у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , від імені та в інтересах якої діє адвокат Варбан Олександр Валентинович, до Товариства з обмеженою відповідальністю «Спецтехскло А» про стягнення заборгованості по заробітній платі, -

В С Т А Н О В И В:

Позивач ОСОБА_1 , від імені та в інтересах якої діє адвокат Варбан О.В., звернулась до Костянтинівського міськрайонногосуду Донецькоїобласті з позовом до ТОВ «Спецтехскло А», в якому просила стягнути з відповідача заборгованість по заробітній платі в сумі 14593 грн. 46 коп.

Ухвалою судді Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області від 08 лютого 2023 року позовну заяву прийнято до розгляду та відкрито спрощене позовне провадження, справу призначено до розгляду у судовому засіданні.

28 лютого 2023 року до початку розгляду справи по суті відпредставника позивача ОСОБА_1 адвоката Варбан О.В. надійшла заява,в якійостанній просить позовну заяву ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Спецтехскло А» про стягнення заборгованості по заробітній платі залишити без розгляду, у зв`язку із виконанням зобов`язання боржником.

Представник відповідача у судове засідання не з`явився, будучи належним чином повідомленим про дату, час та місце його проведення, надав відзив на позовну заяву.

Суд, перевіривши матеріали заяви, встановив наступне.

Відповідно до п. 5 ч. 1ст. 257 ЦПК Українисуд постановляє ухвалу про залишення заяви без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Так, встановлено, що представник позивача ОСОБА_1 адвокат Варбан О.В., до початку розгляду справи по суті подав до суду заяву про залишення позову без розгляду.

У зв`язку з наведеним, суд вважає за необхідне позовну заяву ОСОБА_1 , від імені та в інтересах якої діє адвокат Варбан Олександр Валентинович, до Товариства з обмеженою відповідальністю «Спецтехскло А» про стягнення заборгованості по заробітній платі залишити без розгляду.

Керуючись ст. 257 ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Позовну заяву ОСОБА_1 , від імені та в інтересах якої діє адвокат Варбан Олександр Валентинович, до Товариства з обмеженою відповідальністю «Спецтехскло А» про стягнення заборгованості по заробітній платі залишити без розгляду.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до суду апеляційної інстанції шляхом подання апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Суддя :

Дата ухвалення рішення07.03.2023
Оприлюднено08.03.2023
Номер документу109386113
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них про виплату заробітної плати

Судовий реєстр по справі —233/583/23

Ухвала від 07.03.2023

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Мартишева Т. О.

Ухвала від 08.02.2023

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Мартишева Т. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні