Ухвала
від 28.02.2023 по справі 953/4379/20
ПОЛТАВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 953/4379/20 Номер провадження 22-ц/814/1742/23Головуючий у 1-й інстанції Якуша Н.В. Доповідач ап. інст. Хіль Л. М.

У Х В А Л А

28 лютого 2023 року м. Полтава

Полтавський апеляційний суд в складі колегії суддів судової палати у цивільних справах:

Головуючого судді : Хіль Л.М.,

Суддів : Пилипчук Л.І., Триголова В.М.,

вирішуючи питання про проведення судового засідання в режимі відеоконференції за допомогою власних технічних засобів за участю представника Державної податкової служби України та ОСОБА_1 яка діє в інтересах ОСОБА_2 за апеляційною скаргою заступника керівника Харківської обласної прокуратури на рішення Київського районного суду м.Харкова від 25 листопада 2020 року по справі за позовом заступника керівника Харківської місцевої прокуратури №2, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Фонду державного майна України до Головного управління ДПС в Харківській області, Брокерської контори Товариства з обмеженою відповідальністю «Експерт-2012», Української універсальної біржі, Товариство з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство «Л-МЕДІА», ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , за участі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Державне підприємство «Технологічне бюро електроапаратури», про визнання недійсним цільового аукціону з продажу майна платника податків, витребування майна у власність держави,

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Полтавського апеляційного суду знаходиться справа за позовом заступника керівника Харківської місцевої прокуратури №2, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Фонду державного майна України до Головного управління ДПС в Харківській області, Брокерської контори Товариства з обмеженою відповідальністю «Експерт-2012», Української універсальної біржі, Товариство з обмеженою відповідальністю «Рекламне агентство «Л-МЕДІА», ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , за участі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Державне підприємство «Технологічне бюро електроапаратури», про визнання недійсним цільового аукціону з продажу майна платника податків, витребування майна у власність держави, розгляд якої відкладено на 23.05.2023 року на 15 год. 00 хв.

Від Державної податкової служби України надійшла заява про проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами суду за допомогою власних технічних засобів, електронна адреса kh.elsud@tax,gov.ua.

Від ОСОБА_1 яка діє в інтересах ОСОБА_2 також було подано заяву про проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами суду за допомогою власних технічних засобів, електронна адреса ІНФОРМАЦІЯ_1

Частиною 7 статті 11 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» визначено, що учасникам судового процесу на підставі судового рішення забезпечується можливість брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у порядку, встановленому законом. Обов`язок забезпечити проведення відеоконференції покладається на суд, який отримав судове рішення про проведення відеоконференції, незалежно від спеціалізації та інстанції суду, який прийняв таке рішення.

Відповідно до положень ч.ч. 1, 2 ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості.

Згідно з п.2 Розділу ІІ «Порядку роботи з технічними засобами відеоконференцзв`язку під час судового засідання в адміністративному, цивільному та господарському процесах за участі сторін поза межами приміщення суду» система відеоконференцзв`язку - це комплекс технічних засобів та програмного забезпечення, що забезпечує проведення судових засідань в режимі відеоконференц зв`язку.

Положеннями Розділу ІІІ Порядку встановлено, що для участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції учасник справи повинен попередньо зареєструватись з використанням власного електронного підпису в Системі на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою www.court.gov.ua та перевірити наявні у нього власні технічні засоби на відповідність технічним вимогам, наведеним в додатку 1 до цього Порядку. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, зразок якої наведено в додатку 2 до цього Порядку, не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається учасником, що подав заяву, іншим учасникам справи. Заява подається до суду та надсилається іншим учасникам справи в порядку, визначеному процесуальним законодавством, дозволеними засобами зв`язку.

За таких обставин, враховуючи територіальну віддаленість місця розташування Полтавського апеляційного суду від місця знаходження Ободовської Наталії Сергіївни яка діє в інтересах ОСОБА_2 та представника Державної податкової служби України, апеляційний суд вважає за можливе провести судове засідання, яке призначено на 15:00 год. 23.05.2023 року в режимі відеоконференції поза межами суду за допомогою власних технічних засобів.

Керуючись ст.212 ЦПК України, апеляційний суд,

У Х В А Л И В :

Провести судове засідання, призначене на 15:00 год. 23 травня 2023 року, в режимі відеоконференції поза межами суду за допомогою власних технічних засобів за участю представника Державної податкової служби України: електронна адреса kh.elsud@tax,gov.ua. та ОСОБА_1 яка діє в інтересах ОСОБА_2 адреса: ІНФОРМАЦІЯ_1

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий суддя Л.М. Хіль

Судді: Л.І. Пилипчук

В.М. Триголов

Дата ухвалення рішення28.02.2023
Оприлюднено09.03.2023
Номер документу109412822
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання недійсним цільового аукціону з продажу майна платника податків, витребування майна у власність держави

Судовий реєстр по справі —953/4379/20

Ухвала від 06.02.2024

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Грушицький Андрій Ігорович

Ухвала від 31.01.2024

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Грушицький Андрій Ігорович

Постанова від 14.12.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Кузнєцова О. Ю.

Постанова від 14.12.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Кузнєцова О. Ю.

Ухвала від 24.10.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Кузнєцова О. Ю.

Ухвала від 24.10.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Кузнєцова О. Ю.

Ухвала від 24.10.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Кузнєцова О. Ю.

Ухвала від 24.10.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Кузнєцова О. Ю.

Ухвала від 24.10.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Кузнєцова О. Ю.

Ухвала від 20.10.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Кузнєцова О. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні