Ухвала
від 07.03.2023 по справі 136/214/23
ЛИПОВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 136/214/23

провадження № 2/136/47/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

07.03.2023 м. Липовець

Липовецький районний суд Вінницької області у складі: головуючого судді Іванця О.Д., за участю секретаря судового засідання Рипюк Т.П., розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду м. Липовець цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області про визнання права власності на нерухоме майно,

ВСТАНОВИВ:

У провадженні суду перебуває вищевказана цивільна справа.

07.03.2023 до початку розгляду справи на адресу суду надійшла заява від представника позивача ОСОБА_2 , діючої за дорученням №332 від 10.10.2022 про витребування доказів, а саме: з Липовецького відокремленого підрозділу комунального підприємства «Вінницьке обласне об`єднане бюро технічної інвентаризації» матеріалів інвентаризаційної справи №3453 щодо виробничого будинку за адресою: АДРЕСА_1 .

Суд, вивчивши та дослідивши матеріали цивільної справи, дійшов висновку, що заява представника позивача про витребування доказів підлягає до задоволення, оскільки суд розглядає цивільні справи на підставі доказів сторін та інших осіб, які беруть участь у справі та кожна сторона повинна довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог і або заперечень, а надання таких доказів не залежать від волевиявлення позивача та перебуває поза межами його контролю чи правомірного впливу, що вказує на складнощі в їх поданні та позбавляють сторону права скористатись своїми процесуальними правами в ході подальшого розгляду цивільної справи, оскільки подання доказів можливе лише до початку розгляду справи по суті.

З огляду на викладене, суд дійшов до висновку, що підготовче судове засідання слід відкласти на іншу дату.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 43, 83, 198, 260 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Заяву представника позивача про витребування доказів - задовольнити.

Відкласти підготовче судове засідання, призначивши його на 04.04.2023 об 11:00 годині.

Витребувати від Липовецького відокремленого підрозділу комунального підприємства «Вінницьке обласне об`єднане бюро технічної інвентаризації» матеріали інвентаризаційної справи №3453 щодо виробничого будинку за адресою: АДРЕСА_1 .

Роз`яснити, що докази, які вимагає суд, слід направити безпосередньо до Липовецького районного суду Вінницької області, місцезнаходження: м. Липовець, вул. Шевченка, буд. 1, Вінницької області, у строк не пізніше п`яти днів з моменту отримання ухвали.

Роз`яснити,що особи,які немають можливостіподати доказ,який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ увстановлені строки,зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів здня врученняухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість податидокази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судомнеповажними, суд застосовує до відповідноїособи заходипроцесуального примусу,передбачені цимКодексом. Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення, якщо інше не передбачено ЦПК України. Ухвали, що постановлені судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирають законної сили з моменту їх підписання суддею (суддями).

Ухвала оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя О.Д. Іванець

Дата ухвалення рішення07.03.2023
Оприлюднено09.03.2023
Номер документу109417203
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про приватну власність, з них: визнання права власності

Судовий реєстр по справі —136/214/23

Ухвала від 09.08.2023

Цивільне

Липовецький районний суд Вінницької області

Іванець О. Д.

Ухвала від 04.05.2023

Цивільне

Липовецький районний суд Вінницької області

Іванець О. Д.

Ухвала від 07.03.2023

Цивільне

Липовецький районний суд Вінницької області

Іванець О. Д.

Ухвала від 06.02.2023

Цивільне

Липовецький районний суд Вінницької області

Іванець О. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні