Ухвала
від 01.02.2023 по справі 761/2160/23
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 761/2160/23

Провадження № 1-кс/761/1738/2023

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

01 лютого 2023 року слідча суддя Шевченківського районного суду міста Києва ОСОБА_1 , за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання прокурора другого відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у сфері протидії організованій злочинності Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, Офісу Генерального прокурора ОСОБА_3 , про арешт майна у кримінальному провадженні, відомості про яке внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 42022000000001384

ВСТАНОВИЛА

В провадження слідчої судді Шевченківського районного суду м. Києва надійшло клопотання прокурора другого відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у сфері протидії організованій злочинності Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, Офісу Генерального прокурора ОСОБА_3 , про арешт майна у кримінальному провадженні, відомості про яке внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 42022000000001384.

Клопотання мотивоване тим, що Детективами другого відділу детективів Підрозділу детективів із захисту фінансів у бюджетній сфері та міжнародної технічної допомоги Головного підрозділу детективів Бюро економічної безпеки України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 42022000000001384 від 11.10.2022 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 362, ч. 3 ст. 28, ч. 3 ст.212 КК України. Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснюється прокурорами Офісу Генерального прокурора.

З матеріалів кримінального провадження вбачається, що організована група осіб, які контролюють фінансово-господарську діяльність ТОВ «БІЗНЕСГРУП К»(кодЄДРПОУ 39395839) та ТОВ «САП ЛОГІСТИКА» (код ЄДРПОУ 39478580) та інших, діючи умисно, усвідомлюючи злочинний характер своїх дій та бажаючи настання суспільно-небезпечних наслідків, ухилились від сплати податків, зборів та обов`язкових платежів в особливо великих розмірах.

28.12.2022 детективами Бюро економічної безпеки України на підставі ухвали слідчого судді Шевченківського районного суду м.Києва проведено обшук за адресою: Дніпропетровська область, м. Кам`янське, проспект Свободи, буд. 12А, за місцем знаходження невстановлених на даний час осіб, які вчиняють дії від імені ТОВ «ЕРАТО КОМПАНІ», під час якого виявлено та вилучено ряд речей та документів, які 30.12.2022 постановою слідчого визнано речовими доказами в даному кримінальному провадженні.

Прокурор в судове засідання не з`явився, на адресу суду суду скерував листа, у якому просив здійснювати розгляд клопотання без його участі.

Власник майна в судове засідання не з`явився, про дату, час та місце розгляду клопотання повідомлений належним чином.

Слідча суддя, вивчивши клопотання, дослідивши матеріали надані в його обґрунтування, вважає, що клопотання підлягає задоволенню з огляду на наступне.

Слідчою суддею встановлено, що Детективами другого відділу детективів Підрозділу детективів із захисту фінансів у бюджетній сфері та міжнародної технічної допомоги Головного підрозділу детективів Бюро економічної безпеки України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 42022000000001384 від 11.10.2022 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 362, ч. 3 ст. 28, ч. 3 ст.212 КК України. Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснюється прокурорами Офісу Генерального прокурора.

28.12.2022 детективами Бюро економічної безпеки України на підставі ухвали слідчого судді Шевченківського районного суду м.Києва проведено обшук за адресою: Дніпропетровська область, м. Кам`янське, проспект Свободи, буд. 12А, за місцем знаходження невстановлених на даний час осіб, які вчиняють дії від імені ТОВ «ЕРАТО КОМПАНІ», під час якого виявлено та вилучено ряд речей та документів.

30.12.2022постановою детективадругого відділудетективів Підрозділудетективів іззахисту фінансіву бюджетнійсфері та міжнародноїтехнічної допомоги Головногопідрозділу детективівБюро економічноїбезпеки України ОСОБА_4 ,речі тадокументи вилученів ходіобшуку заадресою: Дніпропетровська область, м. Кам`янське, проспект Свободи, буд. 12А визнано речовими доказами в даному кримінальному провадженні.

30.12.2023 постановою детектива другого відділу детективів Підрозділу детективів із захисту фінансів у бюджетній сфері та міжнародної технічної допомоги Головного підрозділу детективів Бюро економічної безпеки України ОСОБА_4 , призначено комп`ютерно-технічну експертизу.

Згідно протоколу огляду від 09.01.2023, вбачається, що в автоматизованій інформаційній системі «Податковий блок» знаходяться відомості стосовно підприємства ТОВ «Альфа транс плюс» (ЄДРПОУ 44312890), оглядом встановлено, що 15.12.2022 було змінено назву підприємства з ТОВ «ЕРАТО КОМПАНІ» на ТОВ «АЛЬФА ТРАНС ПЛЮС».

Загальні правила застосування арешту як одного із заходів забезпечення кримінального провадження визначені ст. 132 КПК України, відповідно до якої застосування таких заходів не допускається, якщо слідчий, прокурор не доведе, що існує обґрунтована підозра щодо вчинення кримінального правопорушення такого ступеня тяжкості, що може бути підставою для застосування заходів забезпечення кримінального провадження; потреби досудового розслідування виправдовують такий ступінь втручання у права і свободи особи, про який ідеться в клопотанні слідчого, прокурора; може бути виконане завдання, для виконання якого слідчий, прокурор звертається із клопотанням.

Частиною 2 ст. 168 КПК України визначено, що тимчасове вилучення майна може здійснюватися також під час обшуку, огляду. Тимчасове вилучення електронних інформаційних систем, комп`ютерних систем або їх частин, мобільних терміналів систем зв`язку для вивчення фізичних властивостей, які мають значення для кримінального провадження, здійснюється лише у разі, якщо вони безпосередньо зазначені в ухвалі суду. Забороняється тимчасове вилучення електронних інформаційних систем, комп`ютерних систем або їх частин, мобільних терміналів систем зв`язку, крім випадків, коли їх надання разом з інформацією, що на них міститься, є необхідною умовою проведення експертного дослідження, або якщо такі об`єкти отримані в результаті вчинення кримінального правопорушення чи є засобом або знаряддям його вчинення, а також якщо доступ до них обмежується їх власником, володільцем або утримувачем чи пов`язаний з подоланням системи логічного захисту.

Аналіз матеріалів клопотання дозволяє стверджувати про належний рівень обґрунтованості тверджень прокурора про те, що має місце вчинення кримінального правопорушення необхідного ступеня тяжкості.

Прокурор заявляє метою арешту майна є збереження речових доказів.

Можливість накладення арешту з цією метою передбачена ч. 1 та п. 1 ч. 2 ст. 170 КПК України. Відповідно до ч. 3 ст. 170 КПК України у випадку накладання арешту з метою збереження речових доказів, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 цього Кодексу.

Згідно зі ст. 98 КПК України речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Слідчий суддя погоджується із твердженням прокурора про те, що майно, щодо якого ініційовано питання про накладення арешту може містити відомості про обставини вчинення кримінального правопорушення, а отже відомості, які містяться у вказаних речах використовуватимуться як докази вчинення кримінального правопорушення під час досудового розслідування та судового розгляду кримінального провадження в суді.

Відповідно до ч. 5 ст. 171 КПК України у разі тимчасового вилучення майна під час обшуку, огляду, здійснюваних на підставі ухвали слідчого судді, передбаченої статтею 235 цього Кодексу, клопотання про арешт такого майна повинно бути подано слідчим, прокурором протягом 48 годин після вилучення майна, інакше майно має бути негайно повернуто особі, в якої його було вилучено.

Відтак належить врахувати положення ч. 11 ст. 170 КПК України, відповідно до якої заборона або обмеження користування, розпорядження майном можуть бути застосовані лише у разі, коли існують обставини, які підтверджують, що їх незастосування призведе до приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі майна, а також ч. 4 ст. 173 КПК України, відповідно до якої слідчий суддя, суд зобов`язаний застосувати такий спосіб арешту майна, який не призведе до зупинення або надмірного обмеження правомірної підприємницької діяльності особи, або інших наслідків, які суттєво позначаються на інтересах інших осіб. Вказані обставини, разом із розумністю та співрозмірністю обмеження права власності завданням кримінального провадження слідчий суддя оцінюватиме за допомогою критеріїв, що випрацювані практикою Європейського суду з прав людини щодо застосування положень статті 1 Першого протоколу до Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод.

При цьому слідча суддя, дослідивши клопотання, долучені до нього матеріали кримінального провадження не знаходить у висновках органу досудового розслідування та прокурора при зверненні з клопотанням про накладення арешту на майно, порушень вимог КПК України та чогось очевидно безпідставного чи довільного, з огляду на стадію кримінального провадження, спосіб та обставини вчинення кримінального правопрушення яке розслідуєтсья.

Доказів настання невиправданих негативних наслідків від застосування такого заходу забезпечення кримінального провадження як арешт майна, у межах даного клопотання прокурора, слідчою суддею не встановлено.

Приймаючи до уваги наведене, враховуючи правову кваліфікацію кримінального правопорушення, за фактом якого здійснюється розслідування у даному кримінальному провадженні, слідча суддя дійшла висновку, що наявні достатні підстави для задоволення даного клопотання та застосування ініційованого прокурором заходу забезпечення кримінального провадження у вигляді арешту майна, із забороною розпорядження ним.

Керуючись статтями 2, 7, 8, 98, 168, 167, 170-173, 309, 395, 532 Кримінального процесуального кодексу України, слідча суддя

УХВАЛИЛА

Клопотання задовольнити.

Накласти арешт на речі та документи, що вилучені в ході обшуку за адресою: Дніпропетровська область, м. Кам`янське, проспект Свободи, буд. 12А, а саме:

-документи податкової звітності, у тому числі уточнюючі розрахунки податкових зобов`язань з податку на додану вартість ТОВ «Еко Трейд-Врожай» на 86 арк.;

-записник із обкладинкою коричневого кольору із написом на обкладинці «2022» із чорновими записами 1 шт.;

-податкова звітність, у тому числі податкові декларації, уточнюючі розрахунки ТОВ «Автокаргосервіс» на 71 арк.;

-акт про результати камеральної перевірки щодо несвоєчасного надання, декларації акцизного податку ТОВ «Автокаргосервіс» на 2 арк.;

-чорнові записи на 37 арк.;

-податкова вимога від 12.11.2020 №15568-13 на 1 арк.;

-акт про результати камеральної перевірки ТОВ «Еко Трейд-Врожай» від 28.11.2020 №404/11-28-04-08/1/42943708 на 1 арк.;

-рахунки-фактури ТОВ «Еко Трейд-Врожай» на 6 арк.;

-акти виконаних робіт ТОВ «Еко Трейд-Врожай» на 5 арк.;

-чорнові записи, прошиті пластмасовим кріпленням на 87 арк.;

-печатки підприємств ТОВ «Ерато Компані», ТОВ «Компанія «Тепло Енергетика», ТОВ «Стандарт Тьюб», ТОВ «Профтор Плюс», ТОВ «Дексін», ТОВ «Метал Констракшн», ТОВ «Арізон Нова Трейд», ТОВ «Альфа Транс Плюс», ТОВ «Промагроекологія», ТОВ «Транспорт Плюс Логістик», ТОВ «Лідер Тітан», ТОВ «Тепло Енерго Інновації», ТОВ «Платинум Опт», ТОВ «Горізонт Трейд», ТОВ «Фірма «Сакура ЛТД», ТОВ «Автокаргосервис», ТОВ «Інфо-Медіа Груп», ТОВ «Дніпрогарантбуд», ТОВ «Скінал», ТОВ «Укрнафтаоілтрейд», ТОВ «Наша Логістика Плюс», ТОВ «Ай-Ті-Технологія», ТОВ «Компанія «Альянс Нафта Трейд», ТОВ «Ельзас», ТОВ «Лідерз», ФГ «Урожайна», ТОВ «Агрохімтек», ТОВ «Нафта Трейд Пром», ФГ «Прімера»;

-записник формату «А4» із написом на обкладинці «Office book» із чорновими записами на 48 арк.;

-акти надання послуг між ТОВ «Будівельний Комерційний Альяс» та ТОВ «См-Трейдинг» на 55 арк.;

-рахунки-фактури між ТОВ «Буд-Пласт Плюс» та ТОВ «ВКА» на 10 арк.;

-видаткові накладні між ТОВ «Буд-Пласт Плюс» та ТОВ «ВКА» на 5 арк.;

-первинні документи (договір ,акти надання послуг, рахунки на оплату між ПП «Оригінал» та підприємствами-контрагентами на 28 арк.;

-договір про виконання робіт з виготовлення продукції ПП «Оригінал» на 1 арк.;

-первинні документи ТОВ «Виробничо-комерційна фірма «Рубікон» на 8 арк.;

-документи (рахунки на оплату, договори, акти надання послуг, між ПП «Оригінал» та підприємствами-контрагентами без підписів та штампів ПП «Оригінал», а лише підписами штампами підприємствами-контрагентами, скріплені скріпкою із аркушом на якому зазначено: «екз. исполнителя» на 24 арк.;

-первинні документи (договори, видаткові накладні, рахунки на оплату, акти надання послуг ПП «Оригінал» на 115 арк.;

-акти надання послуг між ТОВ «Гермес-ЛТД» та ТОВ «Граніт Мобіл Переробка Плюс» на 3 арк.;

-видаткові накладні ТОВ «Проелектротех» та рахунок на оплату на 20 арк.;

-первинні документи (у файлі) між ТОВ «Будівельний Комерційний Альянс» та підприємствами-контрагентами із підписами та печатками лише підприємств-контрагентів на 24 арк.;

-банківські картки банку ПУМБ із наступними номерами: НОМЕР_1 ; НОМЕР_2 ; НОМЕР_3 ;

-банківські картки банку Ukrsibbank із наступними номерами: НОМЕР_4 ; НОМЕР_5 ; НОМЕР_6 ; НОМЕР_7 ;

-банківська картка у чохлі із написом «Агроверсія банку Приватбанк із номером НОМЕР_8 1 шт.;

-банківська картка у чохлі із написом «Бастагро» банку Приватбанк із номером НОМЕР_9 1 шт.;

-банківська картка у чохлі із написом ТОВ «Агроцентр» банку Приватбанк із номером НОМЕР_10 1 шт.;

-банківська картка у чохлі із написом ТОВ «Сайз-Интеграл» банку Приватбанк із номером НОМЕР_11 1 шт.;

-банківська картка у чохлі із написом «ТОВ «Компанія Плюс Агро» банку Приватбанк із номером НОМЕР_12 1 шт.;

-сім-карти київстар у кількості 9 шт.;

-сім-карти vodafone у кількості 4 шт.;

-сім-карти life у кількості 2 шт.;

-флеш накопичувач Kingston 16 Gb DTSE9 1 шт.;

-флеш накопичувач ADATA C008/32 Gb №13026574286 32 Gb 1 шт.;

-флеш накопичувач Mibrond 16 Gb чорного кольору 1 шт.;

-флеш накопичувач Kingston Pata Traveler 100G3 32 Gb чорного кольору 1 шт.;

-флеш-пристрій smartbuy 16 Gb чорно-білого кольору 1 шт.;

-флеш-пристрій Ощадбанк L 1705893646 зеленого кольору 1 шт.;

-флеш-пристрій Ощадбанк L 1706062902 зеленого кольору 1 шт.;

-податкове повідомлення-рішення №0009275004 від 30.09.2020 ТОВ «Арні-Трейд» на 3 арк.;

-листи ДПСУ ГУ ДПС у Полтавській області щодо надання інформації ТОВ «Промнафто Трейд» на 19 арк.;

-акт ДПСУ ГУ ДФС у Дніпропетровській області від 25.09.2019 №948/04-36-50-30/42296694 ТОВ «БК Промтех» на 2 арк.;

-акт ДПСУ ГУ ДПС в Одеській області від 15.01.2021 №132/15-32-18-06/43746711 ТОВ «Мега Агро Трейд» на 2 арк.;

-акт ДПСУ ГУ ДФС у Дніпропетровській області від 07.10.2019 №2662/04-36-51-30/41565393 ТОВ «Мідім» на 3 арк.;

-акт ДПСУ ГУ ДФС у Дніпропетровській області від 19.11.2019 №32576/04-36-51-30-41075554 ТОВ «МТЦ «Євротех» на 2 арк.;

-податкові повідомлення-рішення ТОВ «ТД «ВОК Україна» на 12 арк.;

-податкове повідомлення-рішення від 10.10.2019 №0031845130 ТОВ «Дніпроресурспостач» на 2 арк.;

-повістка про виклик від 28.10.2019 справа №160/8185119 на 4 арк.;

-витяг з протоколу ГУ ДФС у Дніпропетровській області, протокол №199 від 22.05.2019 ТОВ «Дніпроресурспостач» на 4 арк.;

-протокол про адміністративне №18/04-36-51-30 від 10.10.2019 щодо ТОВ «Дніпроресурспостач» на 1 арк.;

-акт №3440/04-36-51-30/41298376 від 10.10.2019 щодо ТОВ «Дніпроресурспостач» на 1 арк.;

-податкове повідомлення-рішення від 30.09.2020 №0014505030 щодо ТОВ «Гермес-ЛТД» на 9 арк.;

-видаткові накладні ТОВ «Укр-ойл Трейд» на 9 арк.;

-рахунок на сплату ТОВ «Укр-ойл Трейд» на 9 арк.;

-акт ГУ ДПС в Одеській області №221/15-32 від 15.01.2021 щодо ТОВ «Компанія «Альянс нафта Трейд» на 2 арк.;

-акт ДПСУ ГУ ДФС у Дніпропетровській області №5070/04-36-52-30/40901535 від 18.10.2019 щодо ТОВ «ТД «ВОК Україна» на 3 арк.;

-акт ДПСУ ГУ ДФС у Дніпропетровській області №46156/04-36-5341/40901535 від 19.08.2019 щодо ТОВ «ТД «ВОК Україна» на 3 арк.;

-акти ДПСУ ГУ ДФС у Дніпропетровській області ТОВ «ТД «ВОК Україна» на 9 арк.;

-податкова декларація ТОВ «ТД «ВОК Україна» на 4 арк.;

-фінансовий звіт ТОВ «ТД «ВОК Україна» на 3 арк.;

-акти про перевірку ТОВ «Одеський нафтопереробний трест» на 4 арк.;

-податкове повідомлення-рішення від 12.12.2019 №0053055130 ТОВ «Мідім» на 2 арк.;

-рахунки на оплату ТОВ «Скорія» на 2 арк.;

-акт ГУ ДПС у Кіровоградській області №416/11-28-04-08/1/42296804 від 23.11.2020 на 1 арк.;

-моноблок Lenovo ideacentre c/н МР-1FBRKY із пристроєм живлення;

-моноблок Lenovo c/н MP1RGBLG із пристроєм живлення;

-моноблок Acer Aspire C-24-865 sevies з серійним номером DQBBUME004947061 BC 3000 білого кольору із зарядним пристроєм;

-акт здачі-приймання робіт №1063 від 30.12.2021 на 1 арк.;

-договір про надання транспортних послуг №12-07 від 19.04.2021 на 3 арк.;

-видаткова накладна №145995 від 30.09.2022 на 1 арк.;

-акт приймання-передачі товарів до договору поставки №040416-28052021-ПК12443 від 28.05.2021 на 1 арк.;

-акт звірки взаєморозрахунків по договорах №040416-28052021-ПК 12443 від 28.05.2021 на 1 арк.;

-в.н. №158487 від 31.10.2022 на 1 арк.;

-акт приймання-передачі товарів до договору поставки №040416-28052021-ПК12443 від 28.05.2021 на 1 арк.;

-в.н. №158488 від 31.10.2022 на 1 арк.;

-акт приймання-передачі товарів до договору поставки №040416-28052021-ПК12443 від 28.05.2021 на 1 арк.;

-в.н. №145995 від 30.09.2022 на 1 арк. з додатком актом приймання-передачі товарів до договору №040416-28052021-ПК 12443 від 28.05.2021 на 1 арк.;

-в.н. №269 від 18.08.2022 на 1 арк.;

-рахунок на оплату №107 від 15.08.2022 на 1 арк.;

-ТТН №0000000269 від 18.08.2022 на 2 арк.;

-в.н. №274 від 20.08.2022 на 1 арк.;

-рахунок на оплату №109 від 16.08.2022 на 1 арк.;

-ТТН №0000000274 від 20.08.2022 на 2 арк.;

-договір на поставку нафтопродуктів №18-08/22 від 15.08.2022 на 2 арк.;

-договір про надання послуг №4240-0112 від 01.02.2022 на 2 арк.;

-наряд замовлення №37 від 10.02.2022 на 1 арк.;

-акт здачі-прийняття робіт №55 від 11.02.2022 на 1 арк.;

-наряд замовлення №177 від 10.02.2022 на 1 арк.;

-акт здачі-прийняття робіт №54 від 11.02.2022 на 1 арк.;

-договір №А3213-0102 від 01.02.2022 на 2 арк.;

-акт надання послуг №139 від 29.07.2022 на 1 арк.;

-договір №21/2 від 16.06.2022 на 6 арк.;

-відомість про виплату готівки №14 за травень 2022 на 2 арк.;

- відомість про виплату готівки №16 за травень 2022 на 2 арк.;

-відомість про виплату готівки №14 за травень 2022 на 2 арк.;

-відомість про виплату готівки №8 за березень 2022 на 2 арк.;

-відомість про виплату готівки №13 за квітень 2022 на 2 арк.;

-відомість про виплату готівки №11 за квітень 2022 на 2 арк.;

-відомість про виплату готівки №111 за квітень 2022 на 2 арк.;

-аркуш із інформацією про відкриті ключі ТОВ «Еко Трейд Врожай» на 2 арк.;

-копія акту камеральної перевірки ГУ ДПС у Одеській області на 4 арк з конвертом;

-акт камеральної перевірки ГУ ДПС у Одеській області на 4 арк з конвертом;

-рахунок на оплату №12 від 13.08.2021 на 1 арк.;

-акт надання послуг №10 від 09.08.2021 на 1 арк.;

-додаткова угода по договору оренди №18/21 від 15.04.2021 на 1 арк.;

-додаткова угода до договору оренди №6/2 від 01.04.2021 на 1 арк.;

-акт звірки між ТОВ «Агроюгик» та ТОВ «Ерато компані» на 2 арк.;

-акт надання послуг №439 від 24.08.2022 на 1 арк.;

-акт звірки між ТОВ «Євроавтобан» та ТОВ «Автокаргосервіс» на 2 арк. з конвертом;

-акт перевірки своєчасних р-т податкових накладних ГУ ДПС в Одеській області на 3 арк.;

-лист з ГУ ДПС в Одеській області на адресу ТОВ «Ерато компані» на 3 арк. з конвертом;

-рекомендоване повідомлення прокурору ОСОБА_5 від ТОВ «Автоккаргосервіс» на 1 арк.;

-договір №040407-26122022-ш000201-02 на поставку нафтопродуктів від 26.12.2022 на 4 арк.;

-договір №040407-13122022-п0000170-03 від 30.12.2022 на поставку нафтопродуктів на 7 арк.;

-довіреність №16 від 27.12.2022 на 1 арк.;

-довіреність №15 від 27.12.2022 на 1 арк.;

-моноблок Acer C24-865xries білого кольору, с/н DQBBUME004947061B03000 з зарядним пристроєм;

-моноблок Lenovo FOP5 чорного кольору, с/н MP1A3SRA з зарядним пристроєм;

-моноблок Acer C24-865serica білого кольору, с/н DQBBUME004947061833000 з зарядним пристроєм.

-поштові відправлення та квитанції про виплату поштового переказу на 128 аркушах в конверті сіро-зеленого кольору з малюнками та написами «Paris»;

-список штатних працівників на 10 арк.;

-відомості про підприємство ТОВ «Транспорт плюс логістик» на 1 арк.;

-рахунок на оплату ТОВ «Ерато Компані» на 1 арк.;

-повідомлення про прийняття працівника на роботу/укладення гіс-контракту на 2 арк.;

-список штатних працівників на 2 арк.;

-трудовий договір №15/09/21 ТОВ «Укрнафтапереробка» на 5 арк.;

-реквізити для зарахування коштів на поточний рахунок в ПуАТ «КБ «Акордбанк» на 14 арк.;

-конверт білого кольору розміром А4 з документами, відправленими Одеським окружним адміністративним судом на ТОВ «Скінал» на 30 арк.;

-видаткові накладні між ТОВ «Спецторгзапчастина» та підприємствами контрагентами на 47 арк.;

-рахунки на оплату між ТОВ «Спецторгзапчастина» та підприємствами контрагентами на 43 арк.;

-документація від ДПСУ на підприємства контрагентів щод надання податкової інформації у вигляді пояснень та їх документальних підтверджень на 13 арк.;

-податкове повідомлення-рішення ТОВ «Ерато Компані» на 3 арк.;

-видаткові накладні та акти звірок ТОВ «Імпера Капітал» на 6 арк.;

-витяг з договору ФГ «Ефоліпс» на 5 арк.;

-прозорий файловий пакет з видатковими накладними, договорами поставки товару та рахунками на оплату на 66 арк.;

-інформація щодо штатних працівників ТОВ «Імпера Капітал» на 1 арк., ТОВ «Агрохімтех» на 1 арк., ФГ «Урожайна» на 1 арк., ФГ «Лідерс» на 1 арк., ТОВ «Метал Майсткр ЛТД» на 1 арк., ТОВ «Платінум ОПТ» на 1 арк., ФГ «Прімера» на 1 арк., ТОВ «Наша Логістика Плюс» на 1 арк., ТОВ «Будівельний Комерційний Альянс» на 1 арк.;

-довідки «Сомінвали» від 07.10.2022 із прикріпленим аркушем жовтого кольору із рукописним текстом на 2 арк.;

-акт про результати перевірки ТОВ «Будівельний Комерційний Альянс» на 3 арк. з конвертом;

-податкове повідомлення-рішення ТОВ «Будівельний Комерційний Альянс» на 1 арк. з конвертом;

-податкове повідомлення-рішення ТОВ «Екотрейд Врожай» на 2 арк. та розрахунок ШС на 1 арк. з конвертом;

-податкове повідомлення-рішення ТОВ «Автокаргосервіс» на 1 арк. та розрахунки ШС на 1 арк. з конвертом;

-рішення №22598/15-32-24-03 на 1 арк. та акт про рузультати перевірки на 2 арк. з конвертом;

-акт про результати перевірки ТОВ «Компанія «Альянс Нафтотрейд`тна 2 арк. з конвертом;

-акт про результати перевірки ТОВ «Ай-ті-технології» на 2 арк. з конвертом;

-податкове повідомлення-рішення ТОВ «Імпера Капітал» на 2 арк. з конвертом;

-податкове повідомлення-рішення ТОВ «Альянс Нафтотрейд» з додатками на 2 арк. з конвертом;

-податкове повідомлення-рішення ТОВ «Ай-ті-технології» на 1 арк. з конвертом;

-рахунки за спожитий газ на 3 арк.;

-рахунок на оплату №191004 на 1 арк.;

-рахунок на оплату №1111 на 1 арк.;

-повідомлення про прийняття працівників на роботу на 2 арк.;

-витяг прореквізити електронногорахунку ТОВ «Імпера Капітал» та платіжні доручення на 5 арк.;

-копії паспортів ОСОБА_6 ОСОБА_7 , ОСОБА_8 на 7 арк.;

-відомості про підприємство ТОВ «Мега Агро Трейлд» на 1 арк.;

-інформація щодоФОП « ОСОБА_9 » на 4 арк.;

-інформація щодо ОСОБА_10 на 2 арк.;

-інформація щодо ТОВ «Строй-Техінформ» на 2 арк.;

-інформація щодо ТОВ «Євросем компані» на 1 арк.;

-перелік підприємств на 1 арк.;

-роздруківка переписки на 7 арк.;

-інформація щодо ТОВ «Строй-Техінформ» на 1 арк.;

-аркуш із написом «Движение по банковским счетам» на 1 арк.;

-платіжні доручення ТОВ «Ерато компані» на 4 арк.;

-інформація щодо штатних працівників ТОВ «Ерато компані» на 1 арк.;

-файл, у якому містяться відомості щодо «Сенсар плюс», ТОВ «Філібуд», ТОВ «Одеський нафтопереробний» на 22 арк.;

-інформація щодо рахунків та ключів користувачів щодо ТОВ «Укрнафта-переробка», ТОВ «Автокаргосервіс», ТОВ «Кріт Трейд», ТОВ «Кропивницький з-д», нафтопереробки», ТОВ «Ай-ті-технолігії», ТОВ «Агро зона-трейд», ТОВ «Скінал», ТОВ «Фірма Амадар», ТОВ «Агрохімтек», ТОВ «Тексін», ФГ «Хлібодарське», ТОВ «Фірма Гріндін», ТОВ «Ерато Компані», ТОВ «Хунте», ТОВ «Скайпол», а також відомості про ТОВ «Дексін», загалом на 42 арк.;

-інформація щодо взаємовідносин ТОВ «Імпера Капітал» з контрагентами на 13 арк.;

-ноутбук Xiaomi Mі сірого кольору SN:15668100014440;

-мобільний телефон «МАХ com» мм135 синьо-чорного кольору, який має наліпки із написами « НОМЕР_13 , sim 1 НОМЕР_14 , sim 2=Лідерз (Укрексімбанк) НОМЕР_15 ».

-мобільний телефон NOMI синього кольору, який має наліпку із написом: «sim 1=Грейн Агро НОМЕР_16 »;

-мобільний телефон «MAXcom мм134» чорного кольору, який має наліпку із написом «sim 1 = Міцелія НОМЕР_17 , Лидер-аваль»;

-мобільний телефон «МАХ com» мм135 чорно-синього кольору, який має наліпку із написом «sim 1 = Агрозона Трейд Ефліпс (Укрексімбанк) НОМЕР_18 ;

-мобільний телефон «МАХ com» мм134 чорного кольору, який має наліпки із написами « НОМЕР_19 Транспорт Плюс Логістик Pin3420»;

-мобільний телефон «NOMI» чорного кольору, який має наліпку із написом «1 Наша Логистика 093245 27 39, 2 Техно енерго іновації 093065 88 29»;

-мобільний телефон «МАХ com» мм134, який має наліпку із написом «Днепрогаратбуд» НОМЕР_20 , pin 0230;

-мобільний телефон «NOMI» чорного кольору, який має наліпку із написом «Метал Констракшн 093655 11 95»;

-мобільний телефон «NOMI» чорного кольору, який має наліпку із написом «sim 1 = Арізон Нова Трейд НОМЕР_21 »;

-мобільний телефон «NOMI» синього кольору, який має наліпку із написами «sim 1 = Платінум Опт НОМЕР_22 , «sim 2 = Ай-Ти Технологии НОМЕР_23 »;

-мобільний телефон «NOMI» синього кольору, який має наліпку із написом «sim 1 НОМЕР_24 , «sim 2 НОМЕР_25 »;

-мобільний телефон «NOMI» чорного кольору, який має наліпку із написом «sim 1 = sim 2 = Укрвторсплав=Лідер Титан, 093-441-08-87»;

-мобільний телефон «Sigma» чорного кольору, який має наліпку із написом «sim 1 = Лазгора (Одек Плюс) НОМЕР_26 , sim2=Декс Стайл 063-940-81-56»;

-мобільний телефон «NOMI» чорно-червоного кольору, який має наліпку із написом «sim 1 = Інфо Медіа Груп НОМЕР_27 ;

-мобільний телефон «NOMI» чорного кольору;

-мобільний телефон «Aligator» чорно-блакитного кольору, який має наліпки із написом « НОМЕР_28 , НОМЕР_29 , НОМЕР_30 » та прикріплену sim-картку;

-мобільний телефон «МАХ com» мм134 чорного кольору, який має наліпку із написом «sim1=Санті НОМЕР_31 sim 2 = Агролайн НОМЕР_32 »;

-мобільний телефон «sigma» чорного кольору, який має наліпку із написом «sim 1 = Баст агро (Плюс-агро) НОМЕР_33 sim2 = Сайз Інтеграл 093-349-12-35»;

-мобільний телефон «NOMI» чорного кольору, який має наліпку із написом «sim 1 НОМЕР_34 , sim2 = Група Октант НОМЕР_34 не дійсна»;

-мобільний телефон «Aligator» білого кольору, який має наліпку із написом НОМЕР_35 sim2=АльфаУкрСпецінвест 063-771-7216;

-мобільний телефон «Ergo» чорного кольору, який має наліпку із написом «ERGOІІ» sim1=Астра Тріал НОМЕР_36 , sim2 - Еко Трейд-Врожай НОМЕР_37 ;

-мобільний телефон «Tecno» чорного кольору, який має наліпку із написом «sim1=Стоун авто Трейд НОМЕР_38 sim2=Сайрус Дніпро 063-382-99-31 Sim3= Будопт 063-382-99-18»;

-мобільний телефон «Tecno» чорного кольору, який має наліпку із написом «Sim1=Гранд-Проект Вантаж НОМЕР_39 , sim2=Торно Груп 073-304-08-92»;

-мобільний телефон «Ergo» чорного кольору;

-мобільний телефон «Tecno» чорного кольору, який має наліпку із написом sim1 Платінум Опт (аваль) Метал Майстер НОМЕР_40 ;

-мобільний телефон «Sigma» чорного кольору, який має наліпку із написом «sim1=Горизонт Трейд (УСБ) 063-940-81-54, sim2 = Горизонт Трейд (КИБ) 063-201-00-65 (5035)»;

-мобільний телефон «Tecno» чорно-блакитного кольору, який має наліпку із написом «Sim1= Сайперс НОМЕР_41 Sim 2 =Ельзас НОМЕР_42 sim3=Дексін НОМЕР_43 »;

-мобільний телефон «Samsung» сірого кольору (розкладний);

-мобільний телефон «NOMI» чорно-синього кольору;

-мобільний телефон «NOMI» чорно-червоного кольору;

-мобільний телефон «MAXcom» мм134 чорного кольору, який має напис « НОМЕР_44 до:01.2022»;

-мобільний телефон чорного кольору «NOMI»;

-мобільний телефон «NOMI» чорного кольору;

-мобільний телефон «MAXcom» мм134 чорного кольору, який має напис « НОМЕР_45 » до 01.2022;

-мобільний телефон «NOMI» чорно-сірого кольору;

-мобільний телефон «Aligator» чорно-блакитного кольору, який має наліпку із написом « НОМЕР_46 »;

-мобільний телефон «Aligator» чорно-блакитного кольору, який має наліпку із написом « НОМЕР_47 »;

-мобільний телефон «MAXcom» мм134 чорного кольору, який має напис « НОМЕР_48 » до: 01.2022;

-мобільний телефон «Tecno» мм134 чорно-блакитного кольору, до якого резинкою прикріплено аркуш із написом «не работает»;

-мобільний телефон «Iphone» біло-золотого кольору model A1660 FCCSD:BCG-E3085AIC:579C-E3085A;

-мобільний телефон «Disco Boom» чорного кольору, який має наліпку із написом «sim1=Амадар НОМЕР_49 sim2=Хунте 093-372-93-89 sim3=Скінал НОМЕР_50 »;

-мобільний телефон Iphone 11Pro чорного кольору в зеленому чохлі, який належить ОСОБА_11 ;

-порожній пакет від мобільного телефону «Lifecell» у кількості 48 шт.;

-пакет від мобільного оператора «Lifecell», запечатані у кількості 9 шт.;

-пакет із сім карткою від мобільного оператора «Lifecell» у кількості 9 шт.;

-порожній пакет від мобільного оператора «Vodafone» у кількості 3 шт.;

-пакет від мобільного оператора «Київстар», запаковані у кількості 4 шт.;

-порожній пакет від мобільного оператора «Київстар» у кількості 3 шт.;

-пакет із сім картою, мобільного оператору «Київстар» у кількості 3 шт.

Папка скорозшивач червоного кольору, у якій містяться наступні документи:

-Добавка білково-вуглеводнева «BIOORGANIC», технічні умови ТУ У 20.1-43650422-001:2020 від 07.08.2020, № 04725906/018610, на 20-ти арк., у 2-х примірниках;

-Свідоцтво про якість добавки білково-вуглеводневої «BIOORGANIC» № 158-03/375 від 10 серпня 2020, на 1- му арк.;

-Протокол випробувань № 158-16/03/376 від 10 серпня 2020 року, на 1-му арк.;

Папка скорозшивач червоного кольору, у якій містяться:

-Сертифікат відповідності № UA.1.CIC.0000084-20, на 1-му арк.;

-Сертифікат відповідності № UA.1.CIC.0000085-20, на 1-му арк.;

-Сертифікат відповідності № UA.1.CIC.0000086-20, на 1-му арк.;

-Залишок кубовий технічний, технічні умови ТУ У 19.2-43649904-001:2020 від 07.09.2020 № 04718906/018658, на 21-му арк.;

-Технологічний регламент установки первинної переробки нафти та вуглеводневої сировини на виробничій базі ТОВ «ПРОМНАФТО ТРЕЙД» ТР 43649904.001:2020, на 87-ми арк.;

-Залишок кубовий технічний, технічні умови ТУ У 19.2-43649904-001:2020 від 07.09.2020 № 04715906/018658, на 21-му арк.

-Податкове повідомлення-рішення від 03.12.2019 № 0071135230 ГУ ДПС у Дніпропетровській області щодо платника податків ТОВ «ТОРГОВИЙ ДОМ «ВОК УКРАЇНА» код 40901535, на 1-му арк.;

-рахунок штрафних (фінансових) санкцій (штрафу) до ППР від 03.12.2019 року № 0071135230, на 1-му арк. з конвертом;

-Податкове повідомлення-рішення від 21.10.2019 № 0057075230 ГУ ДПС у Дніпропетровській області щодо платника податків ТОВ «ТОРГОВИЙ ДОМ «ВОК УКРАЇНА» код 40901535, на 1-му арк.;

-Рахунок розміру зменшення від`ємного значення суми податку на додану вартість та штрафних санкцій (штрафу) по ТОВ «ВОК УКРАЇНА»

(код 40901535) до податкового повідомлення-рішення від 21.10.2019

№ 0057075230, на 1-му арк.;

-Податкове повідомлення-рішення від 21.10.2019 № 0057115230 ГУ ДПС у Дніпропетровській області щодо платника податків ТОВ «ТОРГОВИЙ ДОМ «ВОК УКРАЇНА» код 40901535, на 1-му арк.;

-Розрахунок фінансових санкцій по акту перевірки ТОВ «ТОРГОВИЙ ДОМ «ВОК УКРАЇНА» код ЄДРПОУ 40901535 № 598/04-36-52-30/40901535 від 19.09.2019, на 1-му арк., з конвертом;

-Податкове повідомлення-рішення від 21.10.2019 № 0056855230 ГУ ДПС у Дніпропетровській області щодо платника податків ТОВ «ТОРГОВИЙ ДОМ «ВОК УКРАЇНА», код 40901535, на 1-му арк.;

-Розрахунок фінансових санкцій по акту перевірки ТОВ «ТОРГОВИЙ ДОМ «ВОК УКРАЇНА» код ЄДРПОУ 40901535 № 598/04-36-52-30/40901535 від 19.09.2019, на 1-му арк., з конвертом;

-Податкове повідомлення-рішення від 17.12.2019 № 0001573204 ГУ ДПС у Дніпропетровській області щодо платника податків ТОВ «ТОРГОВИЙ ДОМ «ВОК УКРАЇНА», код 40901535, на 1-му арк.;

-Розрахунок штрафних санкцій до рішення № 001573204 від 17.12.2019 ТОВ «ТД «ВОК УКРАЇНА» код ЄДРПОУ 40901535, на 1-му арк., з конвертом;

-Податкове повідомлення-рішення від 02.10.2019 № 0048895230 ГУ ДПС у Дніпропетровській області щодо платника податків ТОВ «ТОРГОВИЙ ДОМ «ВОК УКРАЇНА», код 40901535, на 1-му арк.;

-Розрахунок штрафної санкції до ППР від 02.10.2019 №0048895230, на 1-му арк., з конвертом;

-Акт ГУ ДПС у Дніпропетровській області № 32576/04-36-51-30-41075554 від 19.11.2019 про результати камеральної перевірки ТОВ «МТЦ «ЄВРОТЕХ» з питання неподання податкової декларації з податку на додану вартість вересень 2019 року, на 2-х арк., з конвертом;

-Акт ГУ ДПС у Дніпропетровській області № 2662/04-36-51-30/41565393 від 07.10.2019, про результати камеральної перевірки ТОВ «МІДІМ» (код ЄДРПОУ 41565393) з питання порушення терміну сплати податку на прибуток, на 3-х арк.;

-Акт ГУ ДПС у Дніпропетровській області № 132/15-32-18-06/43746711 від 15.01.2021 про результати камеральної перевірки податкової звітності з податку на додану вартість ТОВ «МГА АГРО ТРЕЙД» код ЄДРПОУ 43746711, на 2-х арк., з конвертом;

-Акт ГУ ДПС у Дніпропетровській області № 948/04-36-50-30/42296694 від 25.09.2019 про результати камеральної перевірки ТОВ «БК ПРОМТЕХ» код ЄДРПОУ 42296694 з питання своєчасності подання податкової декларації з податку на додану вартість за липень 2019 року, на 2-х арк., з конвертом;

-Лист ГУ ДПС у Полтавській області до ТОВ «ПРОМНАФТО ТРЕЙД» код 43649904 про надання інформації (пояснень та їх документальних підтверджень) № 11313/6/16-31-07-02-19 від 01.04.2021, на 3-х арк.;

-Лист ГУ ДПС у Полтавській області до ТОВ «ПРОМНАФТО ТРЕЙД» код 43649904 про надання інформації та її документального підтвердження № 6364/6/16-31-18-03-28 від 03.03.2021, на 5-ти арк.;

-Лист ГУ ДПС у Полтавській області до ТОВ «ПРОМНАФТО ТРЕЙД» код 43649904 про надання інформації та її документального підтвердження № 6365/6/16-31-18-03-28 від 03.03.2021, на 5-ти арк.;

-Лист ГУ ДПС у Полтавській області до ТОВ «ПРОМНАФТО ТРЕЙД» код 43649904 про надання інформації та її документального підтвердження № 6366/6/16-31-18-03-28 від 03.03.2021, на 6-ти арк.;

-Податкове повідомлення-рішення від 30.09.2020 № 0009275004 ГУ ДПС у Дніпропетровській області щодо платника податків ТОВ «АРНІ-ТРЕЙД», код 43399923, на 1-му арк.;

-Розрахунок податкових зобов`язань та штрафних санкцій по ПДВ ТОВ «АРНІ-ТРЕЙД», код 43399923, на 1-му арк.;

-Акт ГУ ДПС у Запорізькій області № 3748/08-01-50-04/43399923 від 08.09.2020 щодо камеральної перевірки своєчасності подання податкової звітності з податку на додану вартість ТОВ «АРНІ-ТРЕЙД» код ЄДРПОУ 43399923 за липень 2020 року, на 1-му арк.;

-Акт ГУ ДПС у Кіровоградській області № 416/11-28-04-08/1/42296804 від 23.11.2020 про результати камеральної перевірки шодо питання дотримання граничних строків сплати узгодженого податкового зобов`язання ТОВ «БІОДОБРИВА ОРГАНК ПЛЮС» код 42296804, 1-му арк., з конвертом;

-Рахунок на оплату № 1 від 14.01.2021, постачальник: ТОВ «СКОРІЯ» код 41253995, покупець: ТОВ «ПРОМНАФТА» (виконано олівцем), на 1-му арк.;

-Рахунок на оплату № 1 від 14.01.2021, постачальник: ТОВ «СКОРІЯ» код 41253995, покупець: ТОВ «ПРОМНАФТО ТРЕЙД», на 1-му арк.;

-Податкове повідомлення-рішення від 12.12.2019 № 0053055130 ГУ ДПС у Дніпропетровській області щодо платника податків ТОВ «МДІМ», код 41565393, на 1-му арк.;

-Розрахунок штрафних (фінансових) санкцій (штрафу) до податкових повідомлень-рішень від 12 грудня 2019 року № 0053055130, на 1-му арк., з конвертом;

-Акт ГУ ДПС в Одеській області № 691/15-32-18-06/43732138 від 28.01.2021 про результати камеральної перевірки податкової звітності з податку на додану вартість ТОВ «ОДЕСЬКИЙ НАФТОПЕРЕРОБНИЙ ТРЕСТ» код 43732138, 2-х арк., з конвертом;

-Акт ГУ ДПС в Одеській області № 3091/15-32-04-12 від 10.12.2020 про результати перевірки своєчасної сплати податку на додану вартість ТОВ «ОДЕСЬКИЙ НАФТОПЕРЕРОБНИЙ ТРЕСТ» код 43732138, за вересень 2020 року, на 2-х арк.;

-Фінансовий звіт суб`єкта малого підприємства ТОВ «ТОРГОВИЙ ДОМ «ВОК УКРАЇНА» код ЄДРПОУ 40901535 станом на вересень 2019 року, на 2-х арк.;

-Розрахунок коригування кількісних вартісних показників 29112019 до податкової накладної 29.11.2019, постачальник: ТОВ «ЕКО-ТРЕЙД ВРОЖАЙ», отримувач: ПП БК «АСОЛЬ», на 1-му арк.;

-Податкова декларація з податку на прибуток підприємств ТОВ «ТОРГОВИЙ ДОМ «ВОК УКРАЇНА» код ЄДРПОУ 40901535 три квартали за 2019 року, на 4-х арк.;

-Акт ГУ ДПС у Дніпропетровській області№ 12129/04-36-52-30/40901535 від 21.11.2019 про результати камеральної перевірки ТОВ «ТД «ВОК УКРАЇНА» (40901535) з питання неподання податкової звітності з податку на прибуток, на 2-х арк., з конвертом;

-Акт ГУ ДПС у Дніпропетровській області№ 598/04-36-52-30/40901535 від 19.09.2019 про результати камеральної перевірки даних , задекларованих у податковій звітності з податку на додану вартість ТОВ «ТД «ВОК УКРАЇНА» (код 40901535) за липень 2019 року, на 3-х арк., з конвертом;

-Акт ГУ ДПС у Дніпропетровській області№ 17363/04-36-52-30/40901535 від 19.12.2019 про результати камеральної перевірки даних, задекларованих у податковій звітності з податку на додану вартість ТОВ «ТД «ВОК УКРАЇНА» (код 40901535) за жовтень 2019 року, на 4-х арк., з конвертом;

-Акт ГУ ДПС у Дніпропетровській області№ 46156/04-36-53-41/40901535 від 19.08.2019 про результати камеральної перевірки даних , задекларованих у податковій звітності з податку на додану вартість ТОВ «ТД «ВОК УКРАЇНА» (код 40901535) за червень 2019 року, на 3-х арк., з конвертом;

-Акт ГУ ДПС у Дніпропетровській області№ 5070/04-36-52-30/40901535 від 18.10.2019 про результати камеральної перевірки ТОВ «ТД «ВОК УКРАЇНА» (код 40901535) з питання своєчасності подання податкової декларації з податку на додану вартість за серпень 2019 року, на 3-х арк., з конвертом;

-Акт ГУ ДПС в Одеській області № 221/15-32 від 15.01.2021 про результати камеральної перевірки податкової звітності з податку на додану вартість ТОВ «КОМПАНІЯ «АЛЬЯНС НАФТА ТРЕЙД» код 43732028, на 2-х арк.;

-Рахунок на оплату № 010301 від 01.03.2021 постачальник: ТОВ «УКР-ОЙЛ ТРЕЙД» код ЄДРПОУ 43083766, покупець: ТОВ «НАФТАПРОМГРУП», на 1-му арк.;

-Рахунок на оплату № 20302 від 02.03.2021 постачальник: ТОВ «УКР-ОЙЛ ТРЕЙД» код ЄДРПОУ 43083766, покупець: ТОВ «НАФТАПРОМГРУП», на 1-му арк.;

-Рахунок на оплату № 020303 від 02.03.2021 постачальник: ТОВ «УКР-ОЙЛ ТРЕЙД» код ЄДРПОУ 43083766, покупець: ТОВ «НАФТАПРОМГРУП», на 1-му арк.;

-Рахунок на оплату № 010301 від 02.03.2021 постачальник: ТОВ «УКР-ОЙЛ ТРЕЙД» код ЄДРПОУ 43083766, покупець: ТОВ «НАФТАПРОМГРУП», на 1-му арк.;

-Рахунок на оплату № 030308 від 03.03.2021 постачальник: ТОВ «УКР-ОЙЛ ТРЕЙД» код ЄДРПОУ 43083766, покупець: ТОВ «НАФТАПРОМГРУП», на 1-му арк.;

-Рахунок на оплату № 030309 від 03.03.2021 постачальник: ТОВ «УКР-ОЙЛ ТРЕЙД» код ЄДРПОУ 43083766, покупець: ТОВ «НАФТАПРОМГРУП», на 1-му арк.;

-Рахунок на оплату № 040310 від 04.03.2021 постачальник: ТОВ «УКР-ОЙЛ ТРЕЙД» код ЄДРПОУ 43083766, покупець: ТОВ «НАФТАПРОМГРУП», на 1-му арк.;

-Рахунок на оплату № 040311 від 04.03.2021 постачальник: ТОВ «УКР-ОЙЛ ТРЕЙД» код ЄДРПОУ 43083766, покупець: ТОВ «НАФТАПРОМГРУП», на 1-му арк.;

-Рахунок на оплату № 50312 від 05.03.2021 постачальник: ТОВ «УКР-ОЙЛ ТРЕЙД» код ЄДРПОУ 43083766, покупець: ТОВ «НАФТАПРОМГРУП», на 1-му арк.;

-Рахунок на оплату № 050314 від 05.03.2021 постачальник: ТОВ «УКР-ОЙЛ ТРЕЙД» код ЄДРПОУ 43083766, покупець: ТОВ «НАФТАПРОМГРУП», на 1-му арк.;

-Видаткова накладна № 50314 від 05.03.2021 постачальник: ТОВ «УКР-ОЙЛ ТРЕЙД» код ЄДРПОУ 43083766, покупець: ТОВ «НАФТАПРОМГРУП», на 1-му арк.;

-Видаткова накладна № 050312 від 05.03.2021 постачальник: ТОВ «УКР-ОЙЛ ТРЕЙД» код ЄДРПОУ 43083766, покупець: ТОВ «НАФТАПРОМГРУП», на 1-му арк.;

-Видаткова накладна № 040311 від 04.03.2021 постачальник: ТОВ «УКР-ОЙЛ ТРЕЙД» код ЄДРПОУ 43083766, покупець: ТОВ «НАФТАПРОМГРУП», на 1-му арк.;

-Видаткова накладна № 40310 від 04.03.2021 постачальник: ТОВ «УКР-ОЙЛ ТРЕЙД» код ЄДРПОУ 43083766, покупець: ТОВ «НАФТАПРОМГРУП», на 1-му арк.;

-Видаткова накладна № 030309 від 03.03.2021 постачальник: ТОВ «УКР-ОЙЛ ТРЕЙД» код ЄДРПОУ 43083766, покупець: ТОВ «НАФТАПРОМГРУП», на 1-му арк.;

-Видаткова накладна № 20303 від 02.03.2021 постачальник: ТОВ «УКР-ОЙЛ ТРЕЙД» код ЄДРПОУ 43083766, покупець: ТОВ «НАФТАПРОМГРУП», на 1-му арк.;

-Видаткова накладна № 30308 від 03.03.2021 постачальник: ТОВ «УКР-ОЙЛ ТРЕЙД» код ЄДРПОУ 43083766, покупець: ТОВ «НАФТАПРОМГРУП», на 1-му арк.;

-Видаткова накладна № 20302 від 02.03.2021 постачальник: ТОВ «УКР-ОЙЛ ТРЕЙД» код ЄДРПОУ 43083766, покупець: ТОВ «НАФТАПРОМГРУП», на 1-му арк.;

-Видаткова накладна № 10301 від 01.03.2021 постачальник: ТОВ «УКР-ОЙЛ ТРЕЙД» код ЄДРПОУ 43083766, покупець: ТОВ «НАФТАПРОМГРУП», на 1-му арк.;

-Вимога ГУ ДПС у Запорізькій області про сплату боргу (недоїмки) від 08.09.202 № Ю-30275-50 до ТОВ «ГЕРМЕС-ЛТД» код 39047617, на 1-му арк.;

-Податкове повідомлення-рішення ГУ ДПС у Дніпропетровській області від 30.09.2020 № 0014505030 щодо платника податків ТОВ «ГЕРМЕС-ЛТД» код 39047617, з додатком, всього на 2-х арк.;

-Копія податкового повідомлення-рішення ГУ ДПС у Дніпропетровській області від 30.09.2020 № 0014505030 щодо платника податків ТОВ «ГЕРМЕС-ЛТД» код 39047617, з додатком, всього на 2-х арк.;

-Податкове повідомлення-рішення ГУ ДПС у Дніпропетровській області від 30.09.2020 № 0014515030 щодо платника податків ТОВ «ГЕРМЕС-ЛТД» код 39047617, з додатком, всього на 2-х арк.;

-Письмовий запит ГУ ДПС у Запорізькій облкасті від 24.09.2020 № 54219/10/08-01-07-05-07 до ТОВ «ГЕРМЕС-ЛТД» код 39047617, на 2-х арк.;

-Акт ГУ ДПС у Дніпропетровській області № 3440/04-36-51-30/41298376 від 10.10.2019 про результати камеральної перевірки ТОВ «ДНІПРОРЕСУРСПОСТАЧ» (код 41298376) з питання порушення терміну сплати (перерахування) податку на прибуток, на 1-му арк.;

-Протокол ГУ ДПС у Дніпропетровській області № 18/04-36-51-30 про адміністративне правопорушення від 10.10.2019 щодо ТОВ «ДНІПРОРЕСУРСПОСТАЧ» (код 41298376), на 1- му арк.;

-Лист ГУ ДФС у Дніпропетровській області до ТОВ ДНІПРОРЕСУРСПОСТАЧ про надання інформації від 19.09.2019 № 4896/10/04-36-04-04, з додатком: витяг з протоколу ГУ ДФС у Дніпропетровській області № 199 від 22.05.2019, всього на 4-х арк., з конвертом;

-Повістка про виклик до Третього апеляційного адміністративного суду від 28.10.2019 3 справі № 160/8185/19, з додатками, всього на 4-х арк., з конвертом;

-Податкове повідомлення-рішення ГУ ДПС у Дніпропетровській області від 10.10.2019 № 0031845130 щодо платника податків «ДНІПРОРЕСУРСПОСТАЧ» (код 41298376), з додатком, всього на 2-х арк. з конвертом;

Папка скорозшивач чорного кольору, з написом «ТОВАРИСТОВ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЄЛЬЗАС», у які містяться наступні документи:

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «Єльзас» код ЄДРПОУ 43946254 від 27.08.2021, на 1-му арк.;

-Довідка ПАТ «Акордбанк» № 03-20/22 від 03ю.50.2022 щодо ТОВ «Єльзас» код ЄДРПОУ 43946254, на 1-му арк.;

-Реквізити ПАТ «Акордбанк», на англійській мові, у 2-х примірниках, всього на 2-х арк.;

-Договір банківського рахунку № PRUO-030522/008-12 від 03.05.2022 між ПАТ «КБ «Акордбанк» та ТОВ «Єльзас», з додатками, всього на 9-ти арк.;

-Договір про розрахункове обслуговування банківських рахунків за допомогою систем дистанційного обслуговування № KBUO- від 03.05.2022 між ПАТ «КБ «Акордбанк» та ТОВ «Єльзас», з додатком, всього на 3-х арк.;

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «Єльзас» код ЄДРПОУ 43946254 від 30.04.2021, на 1-му арк.;

-Договір про відступлення Частки у Статутному капіталі ТОВ «ЄЛЬЗАС» від 23.04.2021 між громадянами ОСОБА_12 , ОСОБА_13 та ТОВ «ЄЛЬЗАС», на 1-му арк.;

-Проект фінансової звітності малого підприємства ТОВ «ЄЛЬЗАС» код ЄДРПОУ 43946254, на 2-х арк.;

-Копія рішення учасника № 20/08/21 ТОВ «ЄЛЬЗАС» код ЄДРПОУ 43946254, на 1-му арк.;

-Статут ТОВ «ЄЛЬЗАС код ЄДРПОУ 43946254, на 9-ти арк.;

-Копія опису документів, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань «Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу» ТОВ «ЄЛЬЗАС», на 1-му арк.;

-Рішення учасника № 20/08/21 ТОВ «ЄЛЬЗАС» від 20.08.2021 щодо зміни економічної діяльності, на 1-му арк.;

-Копія опису документів, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань «Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу» ТОВ «ЄЛЬЗАС», на 1-му арк.;

-Акт приймання-передачі частки статутного капіталу ТОВ «ЄЛЬЗАС» код ЄДРПОУ 43946254 від 23.04.2021, на 1-му арк.;

-Наказ ТОВ «ЄЛЬЗАС» код ЄДРПОУ 43946254 № 23/04 від 23.04.2021 про звільнення ОСОБА_12 , на 1-му арк.;

-Наказ ТОВ «ЄЛЬЗАС» код ЄДРПОУ 43946254 № 26/04 від 26.04.2021 про прийняття виконання обов`язків директора ОСОБА_13 , на 1-му арк.;

-Рішення засновника (учасника) № 23/04/21ТОВ «ЄЛЬЗАС» від 23.04.2021, на 1-му арк.;

-Копія сторінок паспорту громадянки України ОСОБА_13 від ІНФОРМАЦІЯ_1 , серії НОМЕР_51 та картки фізичної особи платника податків, всього на 9-ти арк.;

-Довідка ПАТ «Банк Восток» № В-04-05/159 від 07.09.2021, на 1-му арк.;

-Анкета-заява про надання банківської послуги дистанційного обслуговування банківського рахунку ТОВ «ЄЛЬЗАС» код ЄДРПОУ 43946254, на 2-х арк.;

-Анкета-заява про надання банківської послуги по відкриттю та обслуговуванню поточного рахунку ТОВ «ЄЛЬЗАС» код ЄДРПОУ 43946254, на 2-х арк.;

-Реквізити на українській та англійській мовах, всього на 3-х арк.;

-Договір про надання банківських послуг № 946159 від 07.09.2021, на 3-х арк.;

-Квитанція про здійснення касової операції № 113504 від 07.09.2021, платник ТОВ «Єльзас», на 1-му арк.;

-Квитанція про здійснення касової операції № 113489 від 07.09.2021, платник ТОВ «Єльзас», на 1-му арк.;

-Квитанція про здійснення касової операції № 113510 від 07.09.2021, платник ТОВ «Єльзас», на 1-му арк.;

-Квитанція про здійснення касової операції № 113520 від 07.09.2021, платник ТОВ «Єльзас», на 1-му арк.;

-Квитанція про здійснення касової операції № 113504 від 07.09.2021, платник ТОВ «Єльзас», на 1-му арк.;

-Довідка АТ «ПУМБ» № DN7-07.8/63 від 07.05.2021 про відкриття ТОВ «ЄЛЬЗАС» код ЄДРПОУ 43946254, на 1-му арк.;

-Копія довідки АТ «ПУМБ» № DN7-07.8/63 від 07.05.2021 про відкриття ТОВ «ЄЛЬЗАС» код ЄДРПОУ 43946254, на 1-му арк.;

Папка скорозшивач чорного кольору, з написом «ФГ «ЛІДЕРЗ» 43132996», у які містяться наступні документи:

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ФГ«ЛІДЕРЗ» код ЄДРПОУ 43312996 від 16.06.2021, на 1-му арк.;

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ФГ «ЛІДЕРЗ» код ЄДРПОУ 43312996 від 18.12.2020, на 1-му арк.;

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ФГ «ЛІДЕРЗ» код ЄДРПОУ 43312996 від 26.07.2019, на 1-му арк.;

-Рішення одноосібного члена (учасника) ФЕРМЕРСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА «ЛІДЕРЗ» № 08/06/21 від 08.06.2021 щодо звільнення ОСОБА_14 та призначення Головою ФГ «ЛІДЕРЗ» ОСОБА_15 , на 1-му арк.;

-Рішення одноосібного члена (учасника) ФЕРМЕРСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА «ЛІДЕРЗ» № 17/12/20 від 17.12.2020 щодо призначення ОСОБА_14 . Головою ФГ «ЛІДЕРЗ» ОСОБА_15 , на 1-му арк.;

-Наказ ФГ «ЛІДЕРЗ» № 17/12 від 12.21.2020 про звільнення ОСОБА_16 , на 1-му арк.;

-Опис документів, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань «Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу» с, у 3-х примірниках, всього на 3-х арк.;

-Договір купівлі-продажу майнових прав ФГ «ЛІДЕРЗ» код ЄДРПОУ 43312996 від 17.12.2020 між ОСОБА_16 та ОСОБА_14 , на 2-х арк.;

-Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права № 184220518 від 09.10.2019, на 1-му арк.;

-Акт приймання-передачі майна ФГ «ЛІДЕРЗ» код ЄДРПОУ 43312996 від 17.12.2020 між ОСОБА_16 та ОСОБА_14 , на 1-му арк.;

-Заява ОСОБА_17 від 17.12.2020 № 789, на 1-му арк.;

-Договір оренди землі від 09.09.2019 між ГУ ДЕРЖГЕОКАДАСТРУ у Миколаївській області та ФГ «ЛІДЕРЗ» код ЄДРПОУ 43312996, на 4-х арк.;

-Наказ ФГ «ЛІДЕРЗ» код ЄДРПОУ 43312996 № 18/12 від 18.12.2020, на 1-му арк.;

-Наказ ФГ «ЛІДЕРЗ» код ЄДРПОУ 43312996 № 08/06 від 08.06.2021, на 1-му арк.;

-Статут ФГ «ЛІДЕРЗ» код ЄДРПОУ 43312996 2020 року, на 12-ти арк.;

-Проект договору оренди нежитлового приміщення № 01/01/21 від 01.01.2021 між ФОП « ОСОБА_18 » та ФГ «ЛІДЕРЗ» код ЄДРПОУ 43312996, на 3-х арк.;

-Картка з реквізитами ФГ «ЛІДЕРЗ» код ЄДРПОУ 43312996 у АТ «УКРСИББАНК», на 1-му арк.;

-Договір-анкета відкриття та обслуговування банківського рахунку (з Правилами) № НОМЕР_52 ФГ «ЛІДЕРЗ» код ЄДРПОУ 43312996, з додатком, всього на 2-х арк.;

-Довідка Онуфріївської Селищної Ради Кіровоградської області № 471-82/4/264-1 від 03.07.2021, на 1-му арк.;

-Договір оренди № 17/21 від 14.06.2021 між ТОВ «ЮК «ДАРІАН ЛЕКС» та ФГ «ЛІДЕРЗ», на 4-х арк.;

-Копія виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ФГ«ЛІДЕРЗ» код ЄДРПОУ 43312996 від 16.06.2021, на 2-х арк.;

-Копія Статуту ФГ«ЛІДЕРЗ» код ЄДРПОУ 43312996 від 2021 року, на 12-ти арк.;

-Реквізити ФГ«ЛІДЕРЗ» код ЄДРПОУ 43312996 № 19/08 від 19.08.2021, на 1-му арк.;

-Анкета ДПЗКУ для реєстрації контрагента ФГ«ЛІДЕРЗ» код ЄДРПОУ 43312996, на 1-му арк.;

-копія звіту ФГ«ЛІДЕРЗ» код ЄДРПОУ 43312996 про посівні площі сільськогосподарських культур під урожай 2021 року, на 4-х арк.;

-копія звіту ФГ«ЛІДЕРЗ» код ЄДРПОУ 43312996 про посівні площі сільськогосподарських культур під урожай 2020 року, на 5-ти арк.;

-копія довідки Онуфріївської Селищної Ради Кіровоградської області № 471-82/4/264-1 від 03.07.2021, на 1-му арк.;

-копія відомостей про суми нарахованого доходу, утриманого та сплаченого податку на доходи фізичних осіб та військового збору ФГ«ЛІДЕРЗ» код ЄДРПОУ 43312996, на 3-х арк.;

-Копія державного статистичного спостереження ФГ«ЛІДЕРЗ» код ЄДРПОУ 43312996, на 2-х арк.;

-Копія сторінок паспорту громадянки України ОСОБА_15 від серії ЕВ129397 та картки фізичної особи платника податків, всього на 3-х арк.;

-Податкова накладна ФГ«ЛІДЕРЗ» код ЄДРПОУ 43312996 № 22092020, на 1-му арк.;

-Квитанція про реєстрацію податкової накладної/розрахунку коригування кількісних і вартісних показників від 02.10.2020, на 1-му арк.;

Папка скорозшивач чорного кольору, з написом «ФГ «ЕФЛІПС» 43313036», у які містяться наступні документи:

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ФГ«ЕФЛІПС» код ЄДРПОУ 43133036 від 16.06.2021, на 1-му арк.;

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ФГ«ЕФЛІПС» код ЄДРПОУ 43133036 від 18.12.2021, на 1-му арк.;

-Опис документів ФГ«ЕФЛІПС» код ЄДРПОУ 43133036, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань «Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу», на 1-му арк.;

-Опис документів ФГ«ЕФЛІПС» код ЄДРПОУ 43133036, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань «Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу», у двох примірниках, всього на 2-х арк.;

-Рішення одноосібного члена (учасника) ФЕРМЕРСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА «ЕФЛІПС» № 17/12/20 від 17.12.2020 щодо призначення Головою ФГ «ЕФЛІПС» ОСОБА_19 , на 1-му арк.;

-Акт приймання-передачі майна ФГ«ЕФЛІПС» код ЄДРПОУ 43133036 від 17.12.2020 між ОСОБА_20 та ОСОБА_19 , на 1-му арк.;

-Наказ ФГ«ЕФЛІПС» код ЄДРПОУ 43133036 № 18/12 від 18.12.2020, на 1-му арк.;

-Наказ ФГ«ЕФЛІПС» код ЄДРПОУ 43133036 № 17/12 від 17.12.2020, на 1-му арк.;

-Заява ОСОБА_17 від 17.12.2020 № 805, на 1-му арк.;

-Довідка Устинівської Селищної Ради Кіровоградської області № 103/448/1 від 05.07.2021, на 1-му арк.;

-Договір купівлі-продажу майнових прав ФЕРЕМРСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА «ЕФЛІПС» код ЄДРПОУ 43133036 від 17.12.2020 маж ОСОБА_20 та ОСОБА_19 , на 2-х арк.;

-Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права № 184211111 від 09.10.2019, на 1-му арк.;

-Договір оренди землі від 09.09.2019 між ГУ ДЕРЖГЕОКАДАСТРУ у Миколаївській області та ФГ «ЕФЛІПС» код ЄДРПОУ 43133036, на 4-х арк.;

-Статут ФГ «ЕФЛІПС» код ЄДРПОУ 43133036 2020 року, на 12-ти арк.;

-Договір оренди нежитлового приміщення № 001/01/21 між ФОП « ОСОБА_21 » та ФГ «ЕФЛІПС» код ЄДРПОУ 43133036, у 2-х примірниках, всього на 8-ми арк.;

-Витяг № 2115094500008 з реєстру платників податку на додану вартість від 25.01.2021, на 1-му арк.;

-Податкова накладна «ЕФЛІПС» код ЄДРПОУ 43133036 № 23092020, на 1-му арк.;

-Квитанція про реєстрацію податкової накладної/розрахунку коригування кількісних і вартісних показників від 02.10.2020, на 1-му арк.;

Папка скорозшивач червоного кольору, з написом, у які містяться наступні документи:

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «СКІНАЛ» код ЄДРПОУ 44310249 від 28.10.2022, на 1-му арк.;

-Опис документів ТОВ «СКІНАЛ» код ЄДРПОУ 44310249, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань «Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу» від 25.10.2022, на 1-му арк.;

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «СКІНАЛ» код ЄДРПОУ 44310249 від 29.09.2022, на 1-му арк.;

-Опис документів ТОВ «СКІНАЛ» код ЄДРПОУ 44310249, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань «Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу» від 28.09.2022, на 1-му арк.;

-Опис документів ТОВ «СКІНАЛ» код ЄДРПОУ 44310249, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань «Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу» від 30.09.2022, на 1-му арк.;

-Акт приймання-передачі частки статутного капіталу ТОВ «СКІНАЛ» код ЄДРПОУ 44310249 від 21.90.2022№ 1608,1609, га 1-му арк.;

-Договір про відступлення частки у статутному капіталі ТОВ «СКІНАЛ» код ЄДРПОУ 44310249 від 21.09.2022, на 1-му арк.;

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «УКРВТОРСПЛАВ» код ЄДРПОУ 37350251 від 05.08.2022, на 1-му арк.;

-Опис документів ТОВ «УКРВТОРСПЛАВ» код ЄДРПОУ 37350251, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань «Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу» від 03.08.2021, на 1-му арк.;

-Наказ ТОВ «УКРВТОРСПЛАВ» код ЄДРПОУ 37350251 № 4-к від 04.08.2021 про призначення на посаду директора ОСОБА_22 , на 1-му арк.;

-Наказ ТОВ «УКРВТОРСПЛАВ» код ЄДРПОУ 37350251 № 04/08 від 04.08.2021, на 1-му арк.;

-Наказ ТОВ «УКРВТОРСПЛАВ» код ЄДРПОУ 37350251 № 03/08 від 03.08.2021 звільнення ОСОБА_23 , на 1-му арк.;

-Картка приєднання № 37350251 до Договору пор надання послуг з обробки даних, постачання, видачі та обслуговування кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів кваліфікованого електронного підпису ТОВ «УКРВТОРСПЛАВ» код ЄДРПОУ 37350251, у 2-х примірниках, всього на 2-х арк.;

-Акт прийому-передачі між ТОВ «Центр сертифікації ключів «Україна» та ТОВ «УКРВТОРСПЛАВ» код ЄДРПОУ 37350251, у 4-х примірниках, всього на 4-х арк.;

-Акт передачі документації, на 1-му арк.;

-Платіжне доручення № 261 від 10.208.2021, платник: ТОВ «УКРВТОРСПЛАВ», Отримувач: ГУК в Од обл, на 1-му арк.;

-Рішення учасника № 03/08/21 ТОВ «УКРВТОРСПЛАВ» від 03.08.2021, на 1-му арк.;

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «ДЕКСІН» код ЄДРПОУ 44014164 від 28.10.2022, на 1-му арк.;

-Опис документів ТОВ «ДЕКСІН» код ЄДРПОУ 44014164, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань «Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу» від 20.10.2022, на 1-му арк.;

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «ДЕКСІН» код ЄДРПОУ 44014164 від 29.09.2022, на 1-му арк.;

-Опис документів ТОВ «ДЕКСІН» код ЄДРПОУ 44014164, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань «Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу» від 30.09.2022, на 1-му арк.;

-Опис документів ТОВ «ДЕКСІН» код ЄДРПОУ 44014164, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань «Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу» від 27.09.2022, на 1-му арк.;

-Наказ ТОВ «ДЕКСІН» код ЄДРПОУ 44014164 № 21/09 від 21.09.2021 про звільнення ОСОБА_24 , на 1-му арк.;

-Наказ ТОВ «ДЕКСІН» код ЄДРПОУ 44014164 № 22/09 від 22.09.2021, на 1-му арк.;

-Договір про відступлення частки у статутному капіталі ТОВ «ДЕКСІН» код ЄДРПОУ 44014164 від 21.09.2022, на 1-му арк.;

-Рішення засновника (учасника) № 21/09/22 ТОВ «ДЕКСІН» код ЄДРПОУ 44014164, на 1-му арк.;

-Акт приймання-передачі частки статутного капіталу ТОВ «ДЕКСІН» код ЄДРПОУ 44014164 від 21.09.2022, на 1-му арк.;

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ФОП « ОСОБА_25 » РНОКПБ НОМЕР_53 від 16.06.2022, на 1-му арк.;

-Опис документів ФОП « ОСОБА_25 » РНОКПБ НОМЕР_53 , що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань «Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу» від 16.06.2022, на 1-му арк.;

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «ФІРМА САЙПЕРС» код ЄДРПОУ 44018766 від 30.04.2021, на 1-му арк.;

-Опис документів ТОВ «ФІРМА САЙПЕРС» код ЄДРПОУ 44018766, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань «Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу» від 28.04.2021, на 1-му арк.;

-Акт приймання-передачі частки статутного капіталу ТОВ «ФІРМА САЙПЕРС» код ЄДРПОУ 44018766 від 21.04.2021, на 1-му арк.;

-Договір про відступлення частки у статутному капіталі ТОВ «ФІРМА САЙПЕРС» код ЄДРПОУ 44018766 від 21.04.2021, на 1-му арк.;

-Рішення засновника (учасника) № 21/04/21 ТОВ «ФІРМА САЙПЕРС» код ЄДРПОУ 44018766, на 1-му арк.;

-Наказ ТОВ «ФІРМА САЙПЕРС» код ЄДРПОУ 44018766 № 21/04 від 21.04.2021 про звільнення ОСОБА_26 , на 1-му арк.;

-Наказ ТОВ «ФІРМА САЙПЕРС» код ЄДРПОУ 44018766 № 22/04 від 22.04.2021, на 1-му арк.;

-Квитанція до прибуткового касового ордера № 74 від 21.04.2021, на 1-му арк.;

-Договір суборенди нежитлового приміщення № 21-04/21 від 21.04.2021 між ТОВ «СІТІНВЕСТ» та ТОВ «ФІРМА САЙПЕРС», на 2-х арк.;

-Акт приймання-передачі нежитлового приміщення, що є предметом договору судборенди нежитлового приміщення № 21-04/21 від 21.04.2021, на 1-му арк.;

-Реєстраційна картка для юридичної особи ТОВ «ФІРМА САЙПЕРС», на 1-му арк.;

-Довідка АТ «ПУМБ» № DN7-07.8/62 від 07.50.2021 видана ТОВ «ФІРМА САЙПЕРС» про відкриті рахунки, на 1-му арк.;

-Заява до приєднання до Договору банківського обслуговування клієнтів ТОВ «ФІРМА САЙПЕРС» від 07.05.2021, на 2-х арк.;

-Витяг № 2115534500509 з Реєстру платників податку на додану вартість ТОВ «ФІРМА САЙПЕРС» код ЄДРПОУ 44018766;

-Статут ТОВ «ФІРМА САЙПЕРС» код ЄДРПОУ 44018766 2021 рік, на 9-ти арк.;

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «ХУНТЕ» код ЄДРПОУ 44310139 від 15.06.2021, на 1-му арк.;

-Опис документів ТОВ «ХУНТЕ» код ЄДРПОУ 44310139, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань «Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу» від 14.06.2021, на 1-му арк.;

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «ХУНТЕ» код ЄДРПОУ 44310139 від 13.05.2021, на 1-му арк.;

-Опис документів ТОВ «ХУНТЕ» код ЄДРПОУ 44310139, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань «Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу» від 13.05.2021, у двох примірниках, всього на 2-х арк.;

-Акт приймання-передачі статутного капіталу ТОВ «ХУНТЕ» код ЄДРПОУ 44310139 від 21.04.2021, на 1-му арк.;

-Договір про відступлення частки у статутному капіталі ТОВ «ХУНТЕ» код ЄДРПОУ 44310139 від 21.04.2021, на 1-му арк.;

-Рішення учасника ТОВ «ХУНТЕ» код ЄДРПОУ 44310139 № 21/04/21 від 21.04.2021, на 1-му арк.;

-Наказ ТОВ «ХУНТЕ» код ЄДРПОУ 44310139 № 01/05 від 01.05.2021, на 1-му арк.;

-Наказ ТОВ «ХУНТЕ» код ЄДРПОУ 44310139 № 30/04 від 30.04.2021 про звільнення ОСОБА_12 , на 1-му арк.;

-Статут ТОВ «ХУНТЕ» код ЄДРПОУ 44310139 2021 рік, на 8-ми арк.;

-Копія довідки АТ «АЛЬФА-БАНК» № 42630 від 14.05.2021 про відкриті рахунки ТОВ «ХУНТЕ» код ЄДРПОУ 44310139, на 1-му арк.;

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «АЛЬФА ТРАНС ПЛЮС» код ЄДРПОУ 44312890 від 15.12.2022, на 1-му арк.;

-Опис документів ТОВ «АЛЬФА ТРАНС ПЛЮС» код ЄДРПОУ 44312890, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань «Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу» від 15.12.2022, на 1-му арк.;

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «ЕРАТО КОМПАНІ» код ЄДРПОУ 44312890 від 30.04.2021, на 1-му арк.;

-Опис документів ТОВ «ЕРАТО КОМПАНІ» код ЄДРПОУ 44312890, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань «Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу» від 28.04.2021, на 1-му арк.;

-Опис документів ТОВ «ЕРАТО КОМПАНІ» код ЄДРПОУ 44312890, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань «Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу» від 29.04.2021, на 1-му арк.;

-Опис документів ТОВ «ЕРАТО КОМПАНІ» код ЄДРПОУ 44312890, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань «Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу» від 23.04.2021, на 1-му арк.;

-Наказ ТОВ «ЕРАТО КОМПАНІ» код ЄДРПОУ 44312890 № 30/04 від 30.04.2021 про початок виконання обов`язків директора ТОВ «ЕРАТО КОМПАНІ» ОСОБА_27 , на 1-му арк.;

-Наказ ТОВ «ЕРАТО КОМПАНІ» код ЄДРПОУ 44312890 № 29/04 від 29.04.2021 про звільнення з посади директора ТОВ «ЕРАТО КОМПАНІ» ОСОБА_12 , на 1-му арк.;

-Наказ ТОВ «ЕРАТО КОМПАНІ» код ЄДРПОУ 44312890 № 30/04/21 від 30.04.2021 про звільнення відповідального за ведення бухгалтерського та податкового обліку ТОВ «ЕРАТО КОМПАНІ» ОСОБА_12 та призначення відповідального за ведення бухгалтерського та податкового обліку ТОВ «ЕРАТО КОМПАНІ» ОСОБА_27 , на 1-му арк.;

-Наказ ТОВ «ЕРАТО КОМПАНІ» код ЄДРПОУ 44312890 № 30/04 від 30.04.2021 про початок виконання обов`язків директора ТОВ «ЕРАТО КОМПАНІ» ОСОБА_27 , на 1-му арк.;

-Рішення учасника № 27/04 ТОВ «ЕРАТО КОМПАНІ» код ЄДРПОУ 44312890 від 27.04.221 про звільнення директора ТОВ «ЕРАТО КОМПАНІ» ОСОБА_12 та призначення на посаду директора ТОВ «ЕРАТО КОМПАНІ» ОСОБА_27 , засвідчене приватним нотаріусом ОСОБА_28 № 1105, на 1-му арк.;

-Акт приймання-передачі частки статутного капіталу ТОВ «ЕРАТО КОМПАНІ» код ЄДРПОУ 44312890 від 21.04.2021 від ОСОБА_12 до ОСОБА_27 , засвідчене приватним нотаріусом ОСОБА_29 № 1052/1051, на 1-му арк.;

-Рішення учасника № 27/04/21 ТОВ «ЕРАТО КОМПАНІ» код ЄДРПОУ 44312890 від 27.04.2021, на 1-му арк.;

-Рішення засновника (учасника) № 29/11/22 ТОВ «ЕРАТО КОМПАНІ» код ЄДРПОУ 44312890 від 29.11.2022 про зміну назви товариства з «ЕРАТО КОМПАНІ» на «АЛЬФА ТРАНС ПЛЮС», на 1-му арк.;

-Статут ТОВ «ЕРАТО КОМПАНІ» код ЄДРПОУ 44312890, 2021 рік, на 8-ми арк.;

-Договір суборенди нежитлового приміщення № 30-04/21 від 30.04.2021 між ТОВ «СІТІНВЕСТ» та ТОВ «ЕРАТО КОМПАНІ», на 2-х арк.;

-Акт приймання-передачі нежитлового приміщення, що є предметом договору суборенди нежитлового приміщення № 30-04/21 від 30.04.2021 між ТОВ «СІТІНВЕСТ» та ТОВ «ЕРАТО КОМПАНІ», на 1-му арк.;

-Довідка АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ» про відкриття рахунків ТОВ «ЕРАТО КОМПАНІ» № Д4-В30/30-140 від 17.09.2021, на 3-х арк.;

-Статут ТОВ «АЛЬФА ТРАНС ПЛЮС» код ЄДРПОУ 44312890, 2022 рік, на 8-ми арк.;

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «ЕКО ТРЕЙД ВРОЖАЙ» код ЄДРПОУ 42943708 від 09.12.2022, на 1-му арк.;

-Опис документів ТОВ «ЕКО ТРЕЙД ВРОЖАЙ» код ЄДРПОУ 42943708, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань «Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу» від 12.12.2022, на 1-му арк.;

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «ЕКО ТРЕЙД ВРОЖАЙ» код ЄДРПОУ 42943708 від 28.10.2022, на 1-му арк.;

-Опис документів ТОВ «ЕКО ТРЕЙД ВРОЖАЙ» код ЄДРПОУ 42943708, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань «Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу» від 25.10.2022, на 1-му арк.;

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «ЕКО ТРЕЙД ВРОЖАЙ» код ЄДРПОУ 42943708 від 26.07.2022, на 1-му арк.;

-Опис документів ТОВ «ЕКО ТРЕЙД ВРОЖАЙ» код ЄДРПОУ 42943708, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань «Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу» від 26.07.2022, на 1-му арк.;

-Рішення учасника № 01/12/22 ТОВ «ЕКО ТРЕЙД ВРОЖАЙ» код ЄДРПОУ 42943708 від 01.12.2022, на 1-му арк.;

-Рішення учасника № 21/07/22 ТОВ «ЕКО ТРЕЙД ВРОЖАЙ» код ЄДРПОУ 42943708 від 21.07.2022, на 1-му арк.;

-Наказ ТОВ «ЕКО ТРЕЙД ВРОЖАЙ» код ЄДРПОУ 42943708 № 21/07 від 21.07.2022 про звільнення ОСОБА_30 з посади директора ТОВ «ЕКО ТРЕЙД ВРОЖАЙ», на 1-му арк.;

-Наказ ТОВ «ЕКО ТРЕЙД ВРОЖАЙ» код ЄДРПОУ 42943708 № 22/07 від 22.07.2022 про початок виконання обов`язків директора ТОВ «ЕКО ТРЕЙД ВРОЖАЙ», на 1-му арк.;

-Проект наказу ТОВ «ЕКО ТРЕЙД ВРОЖАЙ» код ЄДРПОУ 42943708 № 01/12 від 01.12.2022 про звільнення ОСОБА_31 з посади директора ТОВ «ЕКО ТРЕЙД ВРОЖАЙ», на 1-му арк.;

-Наказ ТОВ «ЕКО ТРЕЙД ВРОЖАЙ» код ЄДРПОУ 42943708 № 02/12 від 02.12.2022 про початок виконання обов`язків директора ТОВ «ЕКО ТРЕЙД ВРОЖАЙ», на 1-му арк.;

-Договір відступлення Частки у Статутному капіталі ТОВ «ЕКО ТРЕЙД ВРОЖАЙ» від 01.12.2022, на 2-х арк. між ОСОБА_32 та ОСОБА_33 ;

-Акт приймання-передачі частки статутного капіталу ТОВ «ЕКО ТРЕЙД ВРОЖАЙ» код ЄДРПОУ 42943708 від 01.12.2022 від ОСОБА_34 до ОСОБА_33 , засвідчене приватним нотаріусом ОСОБА_35 № 2097/2098, на 1-му арк.;

-Статут ТОВ «ЕКО ТРЕЙД ВРОЖАЙ» код ЄДРПОУ 42943708, 2022 рік, на 8-ми арк.;

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «САЙЗ-ИНТЕГРАЛ» код ЄДРПОУ 44111804 від 16.08.2021, на 2-х арк.;

-Опис документів ТОВ «САЙЗ-ИНТЕГРАЛ» код ЄДРПОУ 44111804, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань «Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу» від 13.08.2021, на 1-му арк.;

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «КАМІЛЛА ЛТД» код ЄДРПОУ 42687912 від 20.06.2022, на 2-х арк.;

-Опис документів ТОВ «КАМІЛЛА ЛТД» код ЄДРПОУ 42687912, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань «Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу» від 17.06.2022, на 1-му арк.;

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «КАМІЛЛА ЛТД» код ЄДРПОУ 42687912 від 20.06.2022, на 2-х арк.;

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «АЛЬФАУКРСПЕЦІНВЕСТ» код ЄДРПОУ 39491553 від 10.12.2020, на 3-х арк.;

-Опис документів ТОВ «АЛЬФАУКРСПЕЦІНВЕСТ» код ЄДРПОУ 39491553, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань «Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу» від 18.11.2020, на 1-му арк.;

-Опис документів ТОВ «АЛЬФАУКРСПЕЦІНВЕСТ» код ЄДРПОУ 39491553, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань «Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу» від 23.11.2020, на 1-му арк.;

-Опис документів ТОВ «АЛЬФАУКРСПЕЦІНВЕСТ» код ЄДРПОУ 39491553, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань «Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу» від 16.11.2020, на 1-му арк.;

-Опис документів ТОВ «АЛЬФАУКРСПЕЦІНВЕСТ» код ЄДРПОУ 39491553, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань «Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу» від 24.11.2020, на 1-му арк.;

-Опис документів ТОВ «АЛЬФАУКРСПЕЦІНВЕСТ» код ЄДРПОУ 39491553, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань «Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу» від 12.11.2020, на 1-му арк.;

-Опис документів ТОВ «АЛЬФАУКРСПЕЦІНВЕСТ» код ЄДРПОУ 39491553, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань «Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу» від 16.11.2020, на 1-му арк.;

-Опис документів ТОВ «АЛЬФАУКРСПЕЦІНВЕСТ» код ЄДРПОУ 39491553, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань «Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу» від 13.11.2020, на 1-му арк.;

-Опис документів ТОВ «АЛЬФАУКРСПЕЦІНВЕСТ» код ЄДРПОУ 39491553, що подаються для отримання адміністративних послуг від 13.11.2020, на 1-му арк.;

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «АЛЬФАУКРСПЕЦІНВЕСТ» код ЄДРПОУ 39491553 від 10.12.2020, на 2-х арк.;

-Копія відомостей з Єдиного державного реєстру підприємців та організацій (ЄДРПОУ) ТОВ «АЛЬФАУКРСПЕЦІНВЕСТ» № 322/2021, на 2-х арк.;

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «АЛЬФАУКРСПЕЦІНВЕСТ» код ЄДРПОУ 39491553 від 10.12.2020, на 2-х арк.;

-Довідка МВС України серії ІІА № 2324826 щодо не притягнення до кримінальної відповідальності ОСОБА_36 , на 1-му арк;

-Копія довіреності ТОВ «АЛЬФАУКРСПЕЦІНВЕСТ» код ЄДРПОУ 39491553 на уповноваження ОСОБА_37 представляти інтереси № 262 від 04.02.2021, на 1-му арк.;

-Копія рішення учасника № 1/21 ТОВ «АЛЬФАУКРСПЕЦІНВЕСТ» код ЄДРПОУ 39491553 від 04.02.2021, на 1-му арк.;

-Рішення учасника № 12/11 ТОВ «АЛЬФАУКРСПЕЦІНВЕСТ» код ЄДРПОУ 39491553 від 12.11.2020, на 1-му арк.;

-Копія рішення учасника № 12/11 ТОВ «АЛЬФАУКРСПЕЦІНВЕСТ» код ЄДРПОУ 39491553 від 12.11.2020, на 1-му арк.;

-Наказ ТОВ «АЛЬФАУКРСПЕЦІНВЕСТ» код ЄДРПОУ 39491553 № 01/02 від 01.02.2021 про призначення осіб, відповідальних за отримання, зберігання, видачу номерних знаків для разових поїздок, на 1-му арк.;

-Наказ ТОВ «АЛЬФАУКРСПЕЦІНВЕСТ» код ЄДРПОУ 39491553 № 13/11 від 13.11.2020, на 1-му арк.;

-Проект наказу ТОВ «АЛЬФАУКРСПЕЦІНВЕСТ» код ЄДРПОУ 39491553 № 14/11 від 13.11.2020, на 1-му арк.;

-Копії сторінок паспорту та картки платника податків ОСОБА_36 , всього на 12-ти арк.;

-Копія акту приймання-передачі частки статутного капіталу ТОВ «АЛЬФАУКРСПЕЦІНВЕСТ» код ЄДРПОУ 39491553 від 12.11.2020, на 1-му арк.;

-Копія витягу № 210829450056 з Реєстру платників податку на додану вартість стосовно ТОВ «АЛЬФАУКРСПЕЦІНВЕСТ» код ЄДРПОУ 39491553, на 1-му арк.;

-Наказ ТОВ «АЛЬФАУКРСПЕЦІНВЕСТ» код ЄДРПОУ 39491553 № 13/11 від 13.11.2020, на 1-му арк.;

-Наказ ТОВ «АЛЬФАУКРСПЕЦІНВЕСТ» код ЄДРПОУ 39491553 № 14/11 від 13.11.2020, на 1-му арк.;

-Модельний статут ТОВ «АЛЬФАУКРСПЕЦІНВЕСТ» код ЄДРПОУ 39491553, на 6-ти арк.;

-Копія довідки АТ «Банк Кредит Дніпро» видана ТОВ «АЛЬФАУКРСПЕЦІНВЕСТ» код ЄДРПОУ 39491553 про відкриті рахунки від 31.03.2021, на 1- арк.;

-Договір суборенди нежитлового приміщення № 3 від 01.04.2021, на 1-му арк.;

-Акт прийому-передачі нежитлового приміщення від 01.04.2021, на 1-му арк.;

-Договір суборенди території під стоянку транспортних засобів від 01.11.2018, на 1-му арк.;

-Довідка АТ «Банк Кредит Дніпро» видана ТОВ «АЛЬФАУКРСПЕЦІНВЕСТ» код ЄДРПОУ 39491553 про відкриті рахунки, на 1- арк.;

-Витяг № 210829450056 з Реєстру платників податку на додану вартість стосовно ТОВ «АЛЬФАУКРСПЕЦІНВЕСТ» код ЄДРПОУ 39491553, на 1-му арк.;

-Відомості з Єдиного державного реєстру підприємців та організацій (ЄДРПОУ) ТОВ «АЛЬФАУКРСПЕЦІНВЕСТ» № 322/2021, на 2-х арк.;

-Заява ТОВ «АЛЬФАУКРСПЕЦІНВЕСТ» код ЄДРПОУ 39491553про приєднання до Універсального банківського обслуговування, на 1-му арк,;

-Квитанція № 36311259 на здійснення касової операції від 24.12.2021, на 1-му арк.;

-Квитанція № 36311260 на здійснення касової операції від 24.12.2021, на 1-му арк.;

-Витяг про реквізити електронного рахунку та інформації щодо залишку коштів на такому рахунку № 2441 від 24.12.2021, на 1-му арк.;

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «АВТОКАРГОСЕРВІС» код ЄДРПОУ 44248506 від 16.04.2021, на 1-му арк.;

-Статут ТОВ «АВТОКАРГОСЕРВІС» код ЄДРПОУ 44248506, 2021 рік, на 8-ми арк.;

-Рішення засновника (учасника) № 1 ТОВ «АВТОКАРГОСЕРВІС» код ЄДРПОУ 44248506 від 13.04.2021, на 1-му арк.;

-Опис документів ТОВ «АВТОКАРГОСЕРВІС» код ЄДРПОУ 44248506, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань «Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу» від 15.04.2021, на 1-му арк.;

-Договір оренди № 18/21 від 12.04.2021 між ТОВ «ЮК «ДАРІАН ЛЕКС» та ТОВ «АВТОКАРГОСЕРВІС» код ЄДРПОУ 44248506, на 3-х арк.;

-Акт приймання-передачі робочого місця в оренду до Договору оренди № 18/21 від 15.04.2021, на 1-му арк.;

-Договір про надання правової допомоги від 15.04.2021 між ТОВ «АВТОКАРГОСЕРВІС» код ЄДРПОУ 44248506 та адвокатом ОСОБА_38 , на 5-ти арк.;

-Наказ ТОВ «АВТОКАРГОСЕРВІС» код ЄДРПОУ 44248506 № 13/04 від 13.04.2021 про початок виконання обов`язків директора ТОВ «АВТОКАРГОСЕРВІС» ОСОБА_39 , на 1-му арк.;

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «УКРПРОМТРАНС-ЛОГІСТИК» код ЄДРПОУ 43953015 від 27.05.2021, на 1-му арк.;

-Опис документів ТОВ «УКРПРОМТРАНС-ЛОГІСТИК» код ЄДРПОУ 4395301, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань «Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу» від 26.05.2021, на 1-му арк.;

-Опис документів ТОВ «УКРПРОМТРАНС-ЛОГІСТИК» код ЄДРПОУ 4395301, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань «Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу» від 31.03.2021, на 1-му арк.;

-Рішення учасника № 21/05/21 ТОВ «УКРПРОМТРАНС-ЛОГІСТИК» код ЄДРПОУ 4395301 від 21.05.2021 про уповноваження директора здійснювати всі дії, які зазначені у цьому рішенні, засвідчені нотаріусом ОСОБА_28 , № 1399, на 1-му арк.;

-Рішення № 26/03 ТОВ «ЕКТО ТРЕЙД ЛОГІСТІК ЛТД» від 26.03.2021 про перейменування ТОВ «ЕКТО ТРЕЙД ЛОГІСТІК ЛТД» на ТОВ «УКРПРОМТРАНС-ЛОГІСТИК», засвідчене нотаріусом ОСОБА_40 № 934, на 1-му арк.;

-банківська карта (ключ до рахунку) АТ КБ «Приватбанк» № НОМЕР_54 , яка знаходиться у картонному конверті;

-статут ТОВ «УКРПРОМТРАНС-ЛОГІСТИК» код ЄДРПОУ 4395301, 2021 рік, на 8-ми арк.;

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «ПРОМАГРОЕКОЛОГІЯ» код ЄДРПОУ 44085345 від 08.09.2022, на 1-му арк.;

-Рішення учасника № 31/08/22 ТОВ «ПРОМАГРОЕКОЛОГІЯ» код ЄДРПОУ 44085345 від 31.08.2022 про зміну видів економічної діяльності, на 1-му арк.;

-Договір оренди № 25/22 від 30.08.2022, на 2-х арк.;

-Акт приймання-передачі робочого місця в оренду до Договору оренди № 25/22 від 30.08.2022, на 1-му арк.;

-Опис документів ТОВ «ПРОМАГРОЕКОЛОГІЯ» код ЄДРПОУ 44085345, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань «Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу» від 06.09.2022, на 1-му арк.;

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «ПРОМАГРОЕКОЛОГІЯ» код ЄДРПОУ 44085345 від 20.04.2021, на 1-му арк.;

-Опис документів ТОВ «ПРОМАГРОЕКОЛОГІЯ» код ЄДРПОУ 44085345, що подаються заявником для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань «Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу» від 31.03.2021, на 1-му арк.;

-Протокол № 25/03 загальних зборів учасників ТОВ «ПРОМАГРОЕКОЛОГІЯ» код ЄДРПОУ 44085345 вді 25.03.2021, на 1-му арк.;

-Статут ТОВ «ПРОМАГРОЕКОЛОГІЯ» код ЄДРПОУ 44085345, 2021 рік, на 8-ми арк.;

Папка скорозшивач червоного кольору, у якій міститься:

-Роздруківка фото, зроблених за допомогою телефону REDMI NOTE 8T, на фото зображені рукописні записи із зазначенням адрес електронних поштових скриньок та набору символів. На зворотному боці аркуша містяться рукописні записи із написами товариств та цифрами, на 1- му арк.;

-Реквізити рахунків ТОВ «Торіо груп», ЄДРПОУ 42187557. На зворотному боці аркуша рахунок-фактура № СФ 0000074 від 29.01.2021 р., на 1- му арк.;

-Паперовий конверт від стартового пакету мобільного оператора Lifecell з номером телефону НОМЕР_55 , із рукописним написом Декс стаил.

-Довідка OTP Bank щодо відкриття рахунків ТОВ «ДЕКС СТАІЛ» із рукописними написами, на 1- му арк.;

-Реквізити рахунків ТОВ «ДЕКС СТАІЛ», на 2- х арк.;

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб щодо ТОВ «Козацькі лани», код ЄДРПОУ 37714472, на 1- му арк.;

-Копія картки фізичної особи платника податків ОСОБА_41 , іпн. НОМЕР_56 , на 1- му арк.;

-Відомості про підприємство ТОВ «Компанія Міан», на 1- му арк.,;

-Фотокопія картки фізичної особи платника податків ОСОБА_42 , іпн. НОМЕР_57 , на зворотному боці записи з підписом керівника та печаткою ТОВ «Арні-Трейд», код ЄДРПОУ 43390923, на 1- му арк.;

-Бланк із написом: Список податків, що перераховуються організацією ТОВ «Будапт» із рукописними записами, на 1- му арк.;

-Довідка ПуАТ «КБ «Акордбанк» щодо рахунків ТОВ «Гранд Проект ГРУП», код ЄДРПОУ 35960913, на 3- х арк.;

-Довідка ПуАТ «КБ «Акордбанк» щодо рахунків ТОВ «Лімс Трейд», код ЄДРПОУ 42945506, на 2- х арк.;

-Копія паспорта громадянини України ОСОБА_43 , ІНФОРМАЦІЯ_2 та копія його картки платника податків, на 2- х арк.;

-Звіт про реєстрацію ключів підпису у системі «іBank 2 UA» ТОВ ЛІмс Трейд, на 1- му арк.;

-Картка з реквізитами ТОВ «Біодобрива органік плюс», код ЄДРПОУ 42296804, на 1-му арк.;

-Заява про відкриття поточного рахунку ТОВ «Біодобрива органік плюс», код ЄДРПОУ 42296804, на 1-му арк.;

-Договір анкета відкриття та обслуговування банківського рахунку № НОМЕР_58 , на 1-му арк.;

-Договір анкета відкриття та обслуговування банківського рахунку № НОМЕР_58 , на 1-му арк.;

-Відомості про підприємство ТОВ «Витотрейд», ЄДРПОУ 43364508, на 1- му арк.,;

-Договір анкета відкриття та обслуговування банківського рахунку № НОМЕР_59 , на 2-х арк.;

-Відомості про підприємство ТОВ «ГЕЗ-ТЕК», ЄДРПОУ 44145168, на 1- му арк.,;

-Фотокопія картки з реквізитами ТОВ ГЕЗ-ТЕК», на 1-му арк.;

-Копія картки платника податків ОСОБА_44 , на 1-му арк.;

-Паперовий конверт з тримачем сім-карти від стартового пакету мобільного оператора Lifecell з номером телефону НОМЕР_60 , із рукописним написом ГЕЗ-ТЕК.

-Картка з реквізитами ТОВ «Група-Октант», код ЄДРПОУ 43611158, на 2-х арк.;

-Відомості про підприємство ТОВ «ДОБРІ ДОБРИВА», ЄДРПОУ 43650422, на 1- му арк.;

-Договір № 8097975001, на 1- му арк.;

-Картка з реквізитами ТОВ «Еко Трейд-Врожай», код ЄДРПОУ 42943708, на 1-му арк.;

-Копія картки платника податків ОСОБА_45 , іпн. НОМЕР_61 , на 1-му арк.;

-Картка з реквізитами ТОВ «Плюс - Агро», код ЄДРПОУ 439633321, на 1-му арк.;

-Копія картки платника податків ОСОБА_46 , іпн. НОМЕР_62 , на 1-му арк.;

-Паперовий конверт від стартового пакету мобільного оператора Lifecell з номером телефону НОМЕР_63 , із рукописним написом Плюс-Агро.

-Відомості про підприємство ТОВ «Рівергарт», ЄДРПОУ 43985885, на 1- му арк.,;

-Копія картки платника податків ОСОБА_8 , іпн. НОМЕР_64 , на 1-му арк.;

-Відомості про підприємство ТОВ «САЙЗ-ІНТЕГРАЛ», ЄДРПОУ 44111804, на 1- му арк.,;

-Картка з реквізитами «САЙЗ-ІНТЕГРАЛ», ЄДРПОУ 44111804, на 1-му арк.;

-Копія картки платника податків ОСОБА_47 , іпн. НОМЕР_65 , на 1-му арк.;

-Паперовий конверт з тримачем сім-карти від стартового пакету мобільного оператора Lifecell з номером телефону НОМЕР_66 , із рукописним написом Сайз-Інтеграл.

-Відомості про підприємство ТОВ «САЙРУС ДНІПРО», ЄДРПОУ 39491616, на 1- му арк.;

-Копія картки платника податків ОСОБА_48 , іпн. НОМЕР_67 , на 1-му арк.;

-Відомості про підприємство ТОВ «Компанія «САКУРА ГРУП», ЄДРПОУ 43730193, на 1- му арк.;

-Договір анкета відкриття та обслуговування банківського рахунку № НОМЕР_68 , на 1-му арк.;

-Копія картки платника податків ОСОБА_49 , іпн. НОМЕР_69 , на 1-му арк.;

-Протокол вступної наради по обстеженню виробництва н/п на підприємстві ТОВ «Одеський нафтопереробний трест», код ЄДРПОУ 43732138, на 1-му арк.;

-Копія сторінок 10, 11 паспорту громадянина України серії НОМЕР_70 , на 1-му арк.;

-Копія сторінки 4 паспорту громадянина України серії НОМЕР_70 , на 1-му арк.;

-Копія сторінок 2,3 паспорту громадянина України ОСОБА_49 , серії НОМЕР_70 , на 1-му арк.;

-Копія сторінки 1 паспорту громадянина України ОСОБА_49 , серії НОМЕР_70 , на 1-му арк.;

-Бланк заяви на підключення фізичної особи ОСОБА_50 до організації у системі дистанційного обслуговування АТ «Укрсиббанк», на 1-му арк.;

-Бланк заяви на підключення фізичної особи ОСОБА_50 у системі дистанційного обслуговування АТ «Укрсиббанк», на 1-му арк.;

-Додаток № 1 до Договору № 03811230101 від 06.08.2020 р., на 1-му арк.;

- Договір анкета відкриття та обслуговування банківського рахунку № НОМЕР_71 , на 1-му арк.;

-Копія картки платника податків ОСОБА_51 , іпн. НОМЕР_72 , на 1-му арк.;

-Копія паспорту громадянина України ОСОБА_51 , серії НОМЕР_73 , на 4-х ак.;

-Копія картки платника податків ОСОБА_51 , іпн. НОМЕР_72 , на 1-му арк.;

-Додаток № 1 до Договору № 03811197701 від 13.08.2020 р., на 1-му арк.;

-Відомості про підприємство ТОВ «Компанія «АЛЬЯНС НАФТА ТРЕЙД», ЄДРПОУ 43732028, на 1- му арк.;

-Лист з рукописним написом 123456 кал, на 1- му арк.;

-Бланк «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1350769», на 1- му арк.;

-Бланк «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1350769.Director», на 1- му арк.;

-Бланк «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1350769.Accountant1», на 1- му арк.;

-Довідка про відкриття рахунку ТОВ «Компанія «АЛЬЯНС НАФТА ТРЕЙД», код ЄДРПОУ 43732028, на 1- му арк.;

-Заява про приєднання до Універсального договору банківського обслуговування ТОВ «Компанія «АЛЬЯНС НАФТА ТРЕЙД», код ЄДРПОУ 43732028, на 1- му арк.;

-Рахунок на оплату № 1576 від 10.08.2020 р., на 1- му арк.;

-Договір поставки № 1576/20 від 10.08.2020 р., на 4 арк.;

-Копія сторінок 12, 13 паспорту громадянина України серії НОМЕР_74 , на 1-му арк.;

-Відомості про підприємство ТОВ «АЛЬФАУКРСПЕЦІНВЕСТ», ЄДРПОУ 39491553, на 1- му арк.;

-Договір купівлі продажу № 0111-22 від 01.12.2020 р., на 1- му арк.;

-Бланк «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 309226Ц», на 1- му арк.;

-Бланк «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 309226Ц.Director», на 1- му арк.;

-Бланк «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 309226Ц. Accountant1», на 1- му арк.;

-Лист з написом ТОВ «ЛАУНЖ ЕСТЕЙТ», код ЄДРПОУ 42698568, на 1- му арк.;

-Рахунок на оплату № 80 від 18.02.2021 року, на 1- му арк.;

-Рахунок на оплату № 81 від 19.02.2021 року, на 1- му арк.;

-Паперовий конверт з тримачем сім-карти від стартового пакету мобільного оператора Lifecell з номером телефону НОМЕР_75 , із рукописним написом АЛЬФАУКРСПЕЦИНВЕСТ;

-Відомості про підприємство ТОВ «БУДАПТ», ЄДРПОУ 43102453, на 1- му арк.;

-Заява про приєднання до Універсального договору банківського обслуговування ТОВ «БУДАПТ», код ЄДРПОУ 43102453, на 1- му арк.;

-Довідка про відкриття рахунку ТОВ «БУДАПТ», код ЄДРПОУ 43102453, на 1- му арк.;

-Бланк від 11.09.2020 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1352647. Accountant1», на 1- му арк.;

-Бланк від 11.09.2020 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1352647», на 1- му арк.;

-Бланк від 11.09.2020 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1352647. Director», на 1- му арк.;

-Бланк від 02.11.2020 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1352647», на 1- му арк.;

-Бланк від 02.11.2020 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1352647. Director», на 1- му арк.;

-Бланк від 02.11.2020 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1352647. Accountant1», на 1- му арк.;

-Копія бланку від 13.01.2021 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1352647. Director», на 1- му арк.;

-Копія бланку від 13.01.2021 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1352647», на 1- му арк.;

-Копія бланку від 13.01.2021 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1352647.Accountant1», на 1- му арк.;

-Копія бланку від 02.11.2020 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1352647. Director», на 1- му арк.;

-Копія бланку від 02.11.2020 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1352647», на 1- му арк.;

-Копія бланку від 10.12.2019 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1336190. Director», на 1- му арк.;

-Копія бланку від 10.12.2019 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1336190», на 1- му арк.;

-Лист з рукописним написом Гермес ЛТД, на 1- му арк.;

-Бланк від 24.07.2019 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1319406. Director», на 1- му арк.;

-Бланк від 24.07.2019 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1319406», на 1- му арк.;

-Копія довідки про відкриття рахунку ТОВ «Гермес-ЛТД», код ЄДРПОУ 39047617, на 1- му арк.;

-Заява на розрахунково-касове обслуговування щодо зарахування заробітної плати та інших виплат на рахунки співробітників № 1131458-ZP, на 1- му арк.;

-Довідка про відкриті рахунки ТОВ «Гермес-ЛТД», код ЄДРПОУ 39047617, з рукописним написом Вих № НОМЕР_76 23.07.2019, на 1- му арк.;

-Довідка про відкриті рахунки ТОВ «МЕГА СТОУН ГРУП», код ЄДРПОУ 42873416, на 1- му арк.;

-Довідка про відкриті рахунки ТОВ «АДІПРОМ ГРУП», код ЄДРПОУ 42801954, на 1- му арк.;

-Копія бланків від 26.06.2019 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1315264. Accountant1», «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1315264», «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1315264.Director», на 1- му арк.;

-Лист з рукописним написом Адипром, на 1- му арк.;

-Бланк від 26.06.2019 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1315264.Director», на 1- му арк.;

-Бланк від 26.06.2019 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1315264», на 1- му арк.;

-Бланк від 26.06.2019 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1315264. Accountant1», на 1- му арк.;

-Фотокопія бланку від 13.01.2021 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1362087.Director», на 1- му арк.;

-Фотокопія довідки про відкриті рахунки ТОВ «ГРАНД-ПРОЕКТ ВАНТАЖ», код ЄДРПОУ 44020728, на 1- му арк.;

-Фотокопія конверту від стартового пакету мобільного оператора Lifecell з номером телефону НОМЕР_77 , на 1- му арк.;

-Фотокопія заяви про приєднання до Універсального договору банківського обслуговування ТОВ «ГРАНД-ПРОЕКТ ВАНТАЖ», код ЄДРПОУ 44020728, на 1- му арк.;

-Фотокопія бланку від 13.01.2021 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1362087», на 1- му арк.;

-Відомості про підприємство ТОВ «ГРУПА-ОКТАНТ», ЄДРПОУ 43611158, на 1- му арк.;

-Фотокопія заяви про приєднання до Універсального договору банківського обслуговування ТОВ «ГРУПА - ОКТАНТ», код ЄДРПОУ 43611158, на 1- му арк.;

-Фотокопія бланку від 17.12.2020 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1359583», на 1- му арк.;

-Фотокопія бланку від 17.12.2020 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1359583. Director», на 1- му арк.;

-Фотокопія бланку від 17.12.2020 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1359583. Accountant1», на 1- му арк.;

-Фотокопія довідки про відкриті рахунки ТОВ «ГРУПА - ОКТАНТ», код ЄДРПОУ 43611158, на 1- му арк.;

-Паперовий конверт з тримачем сім-карти від стартового пакету мобільного оператора Lifecell з номером телефону НОМЕР_78 , із рукописним написом ГРУПА-ОКТАНТ;

-Фотокопія заяви про приєднання до Універсального договору банківського обслуговування фізичної особи-підприємця ОСОБА_10 , код ЄДРПОУ НОМЕР_79 , на 1- му арк.;

-Фотокопія бланку від 06.12.2019 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1335913», на 1- му арк.;

-Довідка про відкриті рахунки ТОВ «ЗАВОД БІОДОБРИВ КРОПІВНИЦЬКИЙ», код ЄДРПОУ 43245127, на 1- му арк.;

-Бланк від 21.10.2019 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1330988», на 1- му арк.;

-Бланк від 21.10.2019 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1330988. Accountant1», на 1- му арк.;

-Бланк від 21.10.2019 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1330988. Director», на 1- му арк.;

-Заява про приєднання до Універсального договору банківського обслуговування ТОВ «ЗАВОД БІОДОБРИВ КРОПІВНИЦЬКИЙ», код ЄДРПОУ 43245127, на 1- му арк.;

-Фотокопія бланку від 05.10.2020 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1353173», у 2-х примірниках на 2- му арк.;

-Фотокопія бланку від 05.10.2020 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1353173. Director», на 1- му арк.;

-Фотокопія бланку від 05.10.2020 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1353173. Accountant1», на 1- му арк.;

-Довідка про відкриті рахунки ТОВ «МЕГА АГРО ТРЕЙД», код ЄДРПОУ 43746711, на 1- му арк.;

-Заява про приєднання до Універсального договору банківського обслуговування ТОВ «МЕГА АГРО ТРЕЙД», код ЄДРПОУ 43746711, на 1- му арк.;

-Аркуш за написом «Счет на оплату по заказу № 1343 от 19 августа 2020 г.», на 1- му арк.;

-Бланк від 14.08.2020 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1351176», на 1- му арк.;

-Бланк від 14.08.2020 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1351176. Accountant1», на 1- му арк.;

-Бланк від 14.08.2020 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1351176. Director», на 1- му арк.;

-Відомості про підприємство ТОВ «ОДЕК ПЛЮС», ЄДРПОУ 43868412, на 1- му арк.;

-Копія картки платника податків ОСОБА_52 , іпн. НОМЕР_80 , на 1-му арк.;

-Фотокопія заяви про приєднання до Універсального договору банківського обслуговування ТОВ «ОДЕК ПЛЮС», ЄДРПОУ 43868412, на 1- му арк.;

-Фотокопія бланку від 04.12.2020 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1359356», на 1- му арк.;

-Фотокопія бланку від 04.12.2020 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1359356. Director», на 1- му арк.;

-Фотокопія бланку від 04.12.2020 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1359356. Accountant1», на 1- му арк.;

-Паперовий конверт з тримачем сім-карти від стартового пакету мобільного оператора Lifecell з номером телефону НОМЕР_81 , із рукописним написом Одек плюс;

-Довідка про відкриті рахунки ТОВ «ОДЕСЬКИЙ НАФТОПЕРЕРОБНИЙ ТРЕСТ», код ЄДРПОУ 43732138, на 1- му арк.;

-Заява про приєднання до Універсального договору банківського обслуговування ТОВ «ОДЕСЬКИЙ НАФТОПЕРЕРОБНИЙ ТРЕСТ», код ЄДРПОУ 43732138, на 1- му арк.;

-Копія картки платника податків ОСОБА_53 , іпн. НОМЕР_72 , на 1-му арк.;

-Рахунок на оплату № 1577 від 10.08.2020 р., на 1-му арк.;

-Договір поставки № 1577/20 від 10.08.2020 р., на 4-х арк.;

-Бланк від 06.08.2020 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1350730», на 1- му арк.;

-Бланк від 06.08.2020 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1350730. Director», на 1- му арк.;

-Бланк від 06.08.2020 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1350730. Accountant1», на 1- му арк.;

-Довідка про відкриті рахунки ОСОБА_54 , ід. код НОМЕР_82 , на 1- му арк.;

-Фотокопія бланку від 22.06.2020 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1335922. Accountant1», на 1- му арк.;

-Фотокопія бланку від 22.06.2020 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1335922», на 1- му арк.;

-Фотокопія бланку від 22.06.2020 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1335922.Director», на 1- му арк.;

-Бланк від 22.06.2020 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1335922. Accountant1», на 1- му арк.;

-Бланк від 22.06.2020 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1335922.Director», на 1- му арк.;

-Бланк від 22.06.2020 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1335922», на 1- му арк.;

-Відомості про підприємство ТОВ «СТОУН АВТО-ТРЕЙД», ЄДРПОУ 44042097, на 1- му арк.;

-Копія картки платника податків ОСОБА_13 , іпн. НОМЕР_83 , на 1-му арк.;

-Фотокопія бланку від 16.02.2021 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1362043.Director», на 1- му арк.;

-Фотокопія бланку від 16.02.2021 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1362043», на 1- му арк.;

-Фотокопія бланку від 16.02.2021 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1362043. Accountant1», на 1- му арк.;

-Паперовий конверт з тримачем сім-карти від стартового пакету мобільного оператора Lifecell з номером телефону НОМЕР_84 , із рукописним написом Стоун авто трейд;

-Відомості про підприємство ТОВ «ХАРЬКОВСЬКИЙ НАФТОПЕРЕРОБНИЙ ТРЕСТ», ЄДРПОУ 44068754, на 1- му арк.;

-Фотокопія бланку від 23.02.2021 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1361869», в 3-х примірниках на 3-х арк.;

-Фотокопія бланку від 23.02.2021 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1361869.Director», в 3-х примірниках на 3-х арк.;

-Фотокопія бланку від 23.02.2021 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1361869.Director», на 1- му арк.;

-Фотокопія довідки про відкриті рахунки «ХАРЬКОВСЬКИЙ НАФТОПЕРЕРОБНИЙ ТРЕСТ», ЄДРПОУ 44068754, на 1- му арк.;

-Паперовий конверт з тримачем сім-карти від стартового пакету мобільного оператора Lifecell з номером телефону НОМЕР_85 , із рукописним написом Харьковський нафтопереробний трест;

-Відомості про підприємство ТОВ «АГРОВЕРСИЯ», ЄДРПОУ 43821992, на 1- му арк.;

-Аркуш з рукописними написами та написом Логин 380666711574, пароль Agrovers2020, на 1- му арк.;

-Відомості про підприємство ТОВ «АГРОЦЕНТЕР», ЄДРПОУ 43744060, на 1- му арк.;

-Аркуш з рукописними написами та написом Логин 380990085557, пароль Agrocenter2020, на 1- му арк.;

-Відомості про підприємство ТОВ «БАСТАГРО», ЄДРПОУ 43822954, на 1- му арк.;

-Аркуш з написом Логин 380502084547, пароль Bastagro2020, на 1- му арк.;

-Аркуш з рукописними написами та написом Сайзинтеграл, Логин 380679042958, пароль Sayz123456, подпись Sayz123456, на 1- му арк.;

-Довідка про відкриті рахунки ТОВ «ЛІМС ТРЕЙД», код ЄДРПОУ 42945506, на 1- му арк.;

-Заява на розрахункове обслуговування за допомогою системи «Клієнт-банк» ТОВ «МТЦ «ЄВРОТЕХ», код ЄДРПОУ 41075554, на 1- му арк.;

-Зелена папка з написом «Банк кредит Дніпро», в якій міститься:

-Аркуш з рукописними написами, розпочинається з: 1315264 Адипром (123456Adp), на 1- му арк.;

- Аркуш з рукописними написами, розпочинається з Сайперс, на 1- му арк.;

-Папка синього кольору з написом Ukrsibbank, в якій містяться:

-Аркуш паперу з написом 0984611055, на 1- му арк.;

-Бланк від 12.08.2020 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1351097», на 1- му арк.;

-Бланк від 12.08.2020 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1351097. Director», на 1- му арк.;

-Бланк від 12.08.2020 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1351097. Accountant1», на 1- му арк.;

-Рахунок на оплату № 298 від 20 липня 2021 року, на 1- му арк.;

-Бланк від 02.11.2020 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1351097», у 2 х примірниках на 2- х арк.;

-Бланк від 02.11.2020 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1351097. Director», на 1- му арк.;

-Бланк від 02.11.2020 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1351097. Accountant1», на 1- му арк.;

-Фотокопія аркушу паперу з написом chepetsla, на 1- му арк.;

-Інформація про відкриті ключі користувача ОСОБА_55 , на 1- му арк.;

-Фотокопія аркушу паперу з написом Сайз интеграл, на 1- му арк.;

-Аркуш з написом Назва Платника: ТОВ «Лімс Трейд», на 1- му арк.;

-Аркуш з написом Логин 380990085557, пароль Agrocenter2020, на 1- му арк.;

-Аркуш з рукописними написами та написом Логін 380665689272, пароль Agro19812020, на 1- му арк.;

-Інформація про відкриті ключі користувача ОСОБА_56 , на 1- му арк.;

-Картка платника податків ОСОБА_57 , ід. Код НОМЕР_86 , на 1- му арк.;

-Відомості про підприємство ТОВ «АСТРА ТРІАЛ», ЄДРПОУ 42797854, на 1- му арк.;

-Аркуш з написом «РЕКВИЗИТЫ ДЛЯ ПОЛУЧЕНИЯ ЕВРО КЛИЕНТАМИ ПАО «БАНК КРЕДИТ ДНЕПР», CORRESPONDENT BANK: COMMERZBANK AG, на 1- му арк.;

-Аркуш з написом «РЕКВИЗИТЫ ДЛЯ ПОЛУЧЕНИЯ ЕВРО КЛИЕНТАМИ ПАО «БАНК КРЕДИТ ДНЕПР», CORRESPONDENT BANK: THE BANK OF NEW YORK MELLON, на 1- му арк.;

-Аркуш з рукописним написом торіо груп, на 1- му арк.;

-Бланк від 25.06.2019 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1316053. Director», на 1- му арк.;

-Бланк від 25.06.2019 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1316053», на 1- му арк.;

-Бланк від 25.06.2019 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1316053. Accountant1», на 1- му арк.;

-Довідка про відкриті рахунки ТОВ «ТОРІО ГРУП», код ЄДРПОУ 42187557, на 1- му арк.;

-Фотокопія довідки про відкриті рахунки ТОВ «ТОРІО ГРУП», код ЄДРПОУ 42187557, на 1- му арк.;

-Відомості про підприємство ТОВ «ТОРІО ГРУП», код ЄДРПОУ 42187557, на 1- му арк.;

-Заява на розрахункове обслуговування за допомогою системи «клієнт-банк» ТОВ «ТОРІО ГРУП», код ЄДРПОУ 42187557, на 1- му арк.;

-Бланк від 27.08.2020 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1351781», на 1- му арк.;

-Бланк від 27.08.2020 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1351781. Director», на 1- му арк.;

-Бланк від 27.08.2020 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1351781. Accountant1», на 1- му арк.;

-Аркуш паперу з рукописним написом 123456 Arni та 0686730669, на 1- му арк.;

-Заява про приєднання до Універсального договору банківського обслуговування ТОВ «АРНІ ТРЕЙД», код ЄДРПОУ 43399923, на 1- му арк.;

-Довідка про відкриті рахунки ТОВ «АРНІ ТРЕЙД», код ЄДРПОУ 43399923, на 1- му арк.;

-Заява про приєднання до Універсального договору банківського обслуговування ТОВ «СЕВСЕРВИС ГРУПП», код ЄДРПОУ 43746439, на 1- му арк.;

-Довідка про відкриті рахунки ТОВ «СЕВСЕРВИС ГРУПП», код ЄДРПОУ 43746439, на 1- му арк.;

-Акт № 19/10 здачі приймання наданих послуг (виконаних робіт), на 1- му арк.;

-Фотокопія бланку від 02.11.2020 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1351097», у 2-х примірниках на 2-х арк.;

-Фотокопія бланку від 02.11.2020 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1351097. Director», на 1- му арк.;

-Довідка про відкриття рахунку ТОВ «Вантажзапчастина», код ЄДРПОУ 43260391, на 1- му арк.;

-Копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера ОСОБА_58 . Ід. Номер 2469916451, на 1- му арк.;

-Електронний лист ТОВ АГРОЕКО ПЛЮС, ЄДРПОУ 43259810, на 1- му арк.;

-Електронний лист ТОВ «Вантажзапчастина», код ЄДРПОУ 43260391, на 1- му арк.;

-Бланк від 25.10.2019 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1325384. Director», на 1- му арк.;

-Бланк від 25.10.2019 року «Интернет клиєнт Банк Регистрации и вход по адресу http//www.creditdnepr.dp.ua/InternetCB» логин пользователя 1325384», на 1- му арк.;

Папка скорозшивач чорного кольору, у якій міститься:

-Повідомлення про прийняття працівника на роботу до ТОВ «АРІЗОН НОВА ТРЕЙД» (код 44561428) від 10.02.2022 на 1 арк.;

-Повідомлення про прийняття працівника на роботу ТОВ «ФІРМА» САКУРА ЛТД» (код 44144122) від 16.12.2021 на 3 арк.;

-Повідомлення про прийняття працівника на роботу ТОВ «ДЕКСІН» (код 44014164) від 18.02.2022 на 1 арк.;

-Повідомлення про прийняття працівника на роботу ТОВ «МЕТАЛ МАЙТЕР ЛТД» (код 43945727) від 15.11.2021 на 3 арк.;

-Повідомлення про прийняття працівника на роботу ТОВ «СКІНАЛ» (код 44310249) від 10.02.2022 на 1 арк.;

-Повідомлення про прийняття працівника на роботу ТОВ «АВТОКАРГОСЕРВИС» (код 44248506) від 14.02.2022 на 1 арк.;

-Повідомлення про прийняття працівника на роботу ТОВ «БУДІВЕЛЬНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ АЛЬЯНС» (код 42771878) від 10.02.2022 на 1 арк.;

-Повідомлення про прийняття працівника на роботу ТОВ «ЛІДЕР ТІТАН» (код 44573407) від 10.02.2022 на 1 арк.;

-Наказ № 2 від 10.02.2022 про прийняття на роботу ОСОБА_59 на 1 рк.;

-Повідомлення про прийняття працівника на роботу ТОВ «БУДІВЕЛЬНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ АЛЬЯНС» (код 42771878) від 23.09.2020 на 1 арк.;

-Повідомлення про прийняття працівника на роботу ТОВ «БУДІВЕЛЬНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ АЛЬЯНС» (код 42771878) від 27.07.2020 на 1 арк.;

-Повідомлення про прийняття працівника на роботу ТОВ «БУДІВЕЛЬНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ АЛЬЯНС» (код 42771878) від 03.12.2021 на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна № 600 від 23.07.2021 щодо правовідносин між ТОВ «БУДІВЕЛЬНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ АЛЬЯНС» (код 42771878) та ТОВ «ЕКО ТРЕЙД-ВРОЖАЙ» (код 42943708) на 1 арк.;

-Видаткова накладна № 2065 від 25.10.2021 на 1 арк.;

-Рахунок на оплату № 891 від 25.10.2021 на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна № 2065 від 25.10.2021 щодо правовідносин між ТОВ «ХУНТЕ» (код 44310139) та ТОВ «ЕРАТО КОМПАНІ» (код 44312890) на 1 арк.;

-Повідомлення про прийняття працівника на роботу ТОВ «УКРНАФТА ОІЛТРЕЙД» (код 44097334) від 13.05.2021 на 3 арк.;

-Ксерокопія паспорта громадянина України ОСОБА_60 на 1 арк.;

-Довідка від 02.02.2022 № 1 отримання заробітної плати громадянкою ОСОБА_61 на 1 арк.;

-Повідомлення про прийняття працівника на роботу ТОВ «НАФТАПРОМГРУП» (код 42907827) від 13.01.2022 на 1 арк.;

-Таблиця 5. Відомості про трудові відносини та період проходження військової служби ТОВ «ЗАВОД БІОДОБРИВ КРОПІВНИЦЬКИЙ» (код 43245127) від 20.05.2020 на 2 арк.;

- Таблиця 5. Відомості про трудові відносини та період проходження військової служби ТОВ «ЗАВОД БІОДОБРИВ КРОПІВНИЦЬКИЙ» (код 43245127) від 12.12.2019 на 6 арк.;

-Таблиця 5. Відомості про трудові відносини та період проходження військової служби ТОВ «ЗАВОД БІОДОБРИВ КРОПІВНИЦЬКИЙ» (код 43245127) від 13.11.2020 на 1 арк.;

-Повідомлення про прийняття працівника на роботу ТОВ «КОМПАНІЯ» ПЛЮС-АГРО» (код 43963332) від 29.04.2021 на 4 арк.;

-Відомості про трудові відносини та період проходження військової служби ТОВ «КОМПАНІЯ» ПЛЮС-АГРО» (код 43963332) від 28.01.2022 на 4 арк.;

-Наказ № 30 від 29.10.2021 про припинення трудового договору з громадянкою ОСОБА_62 на 1 арк.;

-Наказ № 19 від 28.04.2021 про прийняття на роботу ТОВ «КОМПАНІЯ» ПЛЮС-АГРО» (код 43963332) громадянку ОСОБА_63 на 1 арк.;

-Повідомлення про прийняття працівника на роботу ТОВ «АГРОЗОНА-ТРЕЙД» (код 44146795) від 06.05.2021 на 3 арк.;

-Повідомлення про прийняття на роботу ТОВ «ОДЕСЬКИЙ НАФТОПЕРЕРОБНИЙ ТРЕСТ» (код 43732138) від 21.12.2020 на 5 арк.;

-Повідомлення про прийняття на роботу ТОВ «ОДЕСЬКИЙ НАФТОПЕРЕРОБНИЙ ТРЕСТ» (код 43732138) від 15.10.2020 на 4 арк.;

-Відомості про трудові відносини осіб на період проходження військової служби від 28.04.2021 на 4 арк.;

-Повідомлення про прийняття працівника на роботу ТОВ «ОДЕСЬКИЙ НАФТОПЕРЕРОБНИЙ ТРЕСТ» (код 43732138) від 12.11.2020 на 2 арк.;

-Повідомлення про прийняття працівника на роботу ТОВ «УКРНАФТАОІЛТРЕЙД» ( код 44097334) від 13.05.2021 на 1 арк.;

-Відомості про трудові відносини осіб та період проходження військової служби ТОВ «УКРНАФТАОІЛТРЕЙД» ( код 44097334) від 09.08.2021 на 2 арк.;

-Видаткова накладна № 09082101/1 від 09.08.2021 щодо взаємовідносин між ТОВ «ПРОМАГРОЕКОЛОГІЯ» (44085345) та ТОВ «ЕКО ТРЕЙД-ВРОЖАЙ» (код 42943708) на 1 арк.;

-Видаткова накладна № 12082101/1 від 09.08.2021 щодо взаємовідносин між ТОВ «ПРОМАГРОЕКОЛОГІЯ» (44085345) та ТОВ «ЕКО ТРЕЙД-ВРОЖАЙ» (код 42943708) на 1 арк.;

-Повідомлення про прийняття працівника на роботу ФГ «ПРІМЕРА» (код 43133020) від 07.04.2021 на 4 арк.;

-Повідомлення про прийняття працівника на роботу ТОВ «КОМПАНІЯ АЛЬЯНС НАФТА ТРЕЙД» (код 43732028) від 31.08.2021 на 1 арк.;

-Відомості про трудові відносини ТОВ «КОМПАНІЯ АЛЬЯНС НАФТА ТРЕЙД» (код 43732028) від 04.11.2021 на 2 арк.;

-Відомості про трудові відносини ТОВ «КОМПАНІЯ АЛЬЯНС НАФТА ТРЕЙД» (код 43732028) від 14.11.2022 на 3 арк.;

-Повідомлення про прийняття працівника на роботу ТОВ «УКРНАФТАПЕРЕРОБКА» (код 44257400) від 15.09.2021 на 3 арк.;

-Відомості про трудові відносини осіб та період проходження військової служби ТОВ «УКРНАФТАПЕРЕРОБКА» (код 44257400) від 27.10.2021 на 2 арк.;

-Відомості про трудові відносини осіб та період проходження військової служби ТОВ «УКРНАФТАПЕРЕРОБКА» (код 44257400) від 15.09.2021 на 2 арк.;

-Повідомлення про прийняття працівника на роботу ТОВ «НАФТОПРОМГРУП» (код 42907827) від 15.02.2021 на 2 арк.;

-Повідомлення про прийняття працівника на роботу ТОВ «НАФТОПРОМГРУП» (код 42907827) від 11.01.2021 на 1 арк.;

-Відомості про трудові відносини осіб та період проходження військової служби ТОВ «НАФТОПРОМГРУП» (код 42907827) від11.05.2021 на 7 арк.;

-Повідомлення про прийняття працівника на роботу ТОВ «АГРОЗОНА-ТРЕЙД» (код 44146795) від 06.05.2021 на 3 арк.;

-Повідомлення про прийняття працівника на роботу ТОВ «ФІТ ЕКО ЛАЙН» (код 43734266) від 04.12.2020 на 3 арк.;

-Відомості про трудові відносини осіб та період проходження військової служби ТОВ «ФІТ ЕКО ЛАЙН» (код 43734266) від 03.05.2021 на 7 арк.;

-Копія запиту з ГУ ДПС в Одеській області про надання інформації щодо підтвердження статусу платника єдиного податку ФГ «ЛІДЕРЗ» (код ЄДРПОУ 43132996) на 1 арк.;

-Повідомлення про прийняття працівника на роботу ТОВ «СКАЙПОЛ» (код 43932977) від 31.08.2021 на 1 арк.;

- Відомості про трудові відносини осіб та період проходження військової служби ТОВ «СКАЙПОЛ» (код 43932977) від 14.01.2022 на 2 арк.;

-Відомості про трудові відносини осіб та період проходження військової служби ТОВ «СКАЙПОЛ» (код 43932977) від 15.01.2022 на 2 арк.;

-Наказ № 13/08 про припинення трудового договору з громадянкою ОСОБА_64 від 13.08.2021 на 1 арк.;

-Копія Наказу № 13/08 про припинення трудового договору з громадянином ОСОБА_65 від 29.10.2021 на 1 арк.;

-Наказ № 13/08 про припинення трудового договору з громадянином ОСОБА_65 від 29.10.2021 на 1 арк.;

-Копія Наказу № 13/08 про припинення трудового договору з громадянкою ОСОБА_64 від 13.08.2021 на 1 арк.;

-Рахунок № РБМ/43744060 від 08.11.2021 щодо сплати за обробку даних для видачі сертифікатів КЕП та постачання КП «Програмний комплекс «Варта»» на 1 арк.;

-Повідомлення про прийняття працівника на роботу ТОВ «ПРОМАГРОЕКОЛОГІЯ» (код 44085345) від 06.05.2021 на 1 арк.;

-Видаткова накладна № 242 від 05.10.2020 щодо взаємовідносин між ТОВ «БІОДОБРИВА ОРГАНІК ПЛЮС» (код 42296804) та ТОВ «МІДІМ» на 1 арк.;

-Товарно-транспортна накладна № 250 від 05.10.2020 між ТОВ «МІДІМ» (41565393) та ТОВ «БІОДОБРИВА ОРГАНІК ПЛЮС» (код 42296804) на 1 арк.;

-Повідомлення про прийняття працівника на роботу ТОВ «АЙ-ТІ-ТЕХНОЛОГІЇ» (код 44217064) від 29.11.2021 на 1 арк.;

-Видаткова накладна № 19 від 04.01.2022 між ТОВ «КОМПАНІЯ АЛЬЯНС НАФТА ТРЕЙД» (код 43732028) та ТОВ «УКРСПЕЦСПЛАВ-ІНВЕСТ» на 1 арк.;

-Повідомлення про прийняття працівника на роботу ТОВ «КОМПАНІЯ «ПЛЮС-АГРО»» (код 43963332) від 29.04.2021 на 5 арк.;

-Відомості про трудові відносини осіб та період проходження військової служби ТОВ «ГРАНД-ПРОЕКТ ГРУП» (код 42797346) від 20.01.2022 на 2 арк.

Папка скорозшивач синього кольору, у якій міститься:

-Добриво органічне, технічні умови ТУ У 20.1-42296804-001:2019 від 22.02.2019 № 02568319/002704, на 25-ти арк.;

-Заява на проведення сертифікації продукції ТОВ «БІОДОБРИВА ОРГАНІК ПЛЮС» (код ЄДРПОУ 42296804) №0.0226/02-19 від 26.02.2019, на 1-му арк.;

-Акт відбору зразків для сертифікаційних (контрольних) випробувань № 0.0226/02-19 від 01.03.2019, на 2-х арк.;

-Сертифікат відповідності № UA0.YT.031202-19, термін дії 12.03.2019-11.03.2020, на 1-му арк.;

-Протокол випробування № Р031204/19 від 12.03.2019, на 4 арк.;

-Заява-зобов`язання ТОВ «БІОДОБРИВА ОРГАНІК ПЛЮС» (код ЄДРПОУ 42296804), на 1-му арк.;

-Суміш вуглеводнів нафтено-парафінова легкого фракційного складу, технічні умови ТУ У 06.1-42907827-005:2019 від 16.08.2019 № 02568182/003256, на 19-ти, арк.;

-Суміш парафінових вуглеводнів важкого фракційного складу, технічні умови ТУ У 06.1-42907827-001:2019 від 06.05.2019 № 02568182/003125, на 17-ти арк.;

-Суміш вуглеводів асфальто-смолисто парафінова, технічні умови ТУ У 06.1-42907827-002:2019 від 06.05.2019 № 02568182/003126, на 17-ти арк.;

-Паливо нафтове котельне сумішеве, технічні умови ТУ У 19.2-42907827-004:2019 від 06.05.2019 № 02568182/003128, на 17-ти арк.;

-Фракція середньо-дистилятна для дизельних палив, технічні умови ТУ У 19.2-42907827-003:2019 від 06.05.2019 № 02568182/003127, на 17-ти арк.;

-Рецептура № 1 палива нафтового котельного сумішевого згідно з ТУ У 19.2-42907827-004:2019 «Паливо нафтове котельне сумішеве», на 1-му арк.;

-Рецептура № 1 бітуму нафтового дорожнього в`язкого марки БНД 60/90, згідно з ДСТУ 4044 «Бітуми нафтові дорожні в`язкі», на 1-му арк.;

-Рецептура № 1 суміші парафінових вуглеводнів важкого фракційного складу марки «А» та марки «Б» згідно з ТУ У 06.1-42907827-001:2019 «Суміш парафінових вуглеводнів важкого фракційного складу», на 1-му арк.;

-Рецептура № 1 суміші вуглеводнів асфальто-смолисто парафінової згідно з ТУ У 06.1-42907827-002:2019 «Суміш вуглеводів асфальто-смолисто парафінова», на 1-му арк.;

-Акт № 3-01/05-19 фракція середньо-дистилятної для дизельних палив «Легка» згідно з ТУ У 19.2.-42907827-003:2019 «Фракція середньо-дистилятна для дизельних палив», на 1-му арк.;

-Акт № 4 поставлення на серійне виробництво палива нафтового котельного сумішевого згідно з ТУ У 19.2-42907827-004:2019 «Паливо нафтове котельне сумішеве», на 1-му арк.;

-Акт № 4 приймання дослідної партії палива нафтового котельного сумішевого згідно з ТУ У 19.2-42907827-004:2019 « Паливо нафтове котельне сумішеве», на 1-му арк.;

-Акт № 2/05-19 суміш вуглеводнів асфальто-смолисто парафінова згідно з ТУ У 06.1-42907827-002:2019 «Суміш вуглеводнів асфальто-смолисто парафінова», на 1-му арк.;

-Акт № 4/05-2019 палива нафтового котельного сумішевого згідно ТУ У 19.2-42907827-004:2019 «Палива нафтове котельне сумішеве», на 1-му арк.;

-Акт № 1-02/05-19 суміш парафінових вуглеводнів важкого фракційного складу марки «Б» згідно з ТУ У 06.1-42907827-001:2019 «Суміш парафінових вуглеводнів важкого фракційного складу», на 1-му арк.;

-Акт № 3-02/05-19 фракція середньо-дистилятної для дизельних палив «Важка» згідно з ТУ У 19.2-42907827-003:2019 «Фракція середньо-дистилятна для дизельних палив», на 1-му арк.;

-Акт № 1-01/05-19 суміш парафінових вуглеводнів важкого фракційного складу марки «А» згідно з ТУ У 06.1-42907827-001:2019 «Суміш парафінових вуглеводнів важкого фракційного складу», на 1-му арк.;

-Акт № 5/05-19 бітуму нафтового дорожнього в`язкого марки БНД 60/90, ЗГІДНО З ДСТУ 4044 «Бітуми нафтові дорожні в`язкі» зі змінами № 1, 2, 3, на 1-му арк.;

-Протокол приймальних випробувань суміші парафінових вуглеводнів важкого фракційного складу марки «А» та марки «Б» згідно з ТУ У 06.1-42907827-001:2019 «Суміш парафінових вуглеводнів важкого фракційного складу», від 08.05.2019, на 2-х арк.;

-Акт № 1 приймання дослідної партії суміші парафінових вуглеводнів важкого фракційного складу марки «А» та марки «Б» згідно з ТУ У 06.1-42907827-001:2019 «Суміш парафінових вуглеводнів важкого фракційного складу», на 1-му арк.;

-Акт № 1 поставлення на серійне виробництво суміші парафінових вуглеводнів важкого фракційного складу марки «А» та марки «Б» згідно з ТУ У 06.1-42907827-001:2019 «Суміш парафінових вуглеводнів важкого фракційного складу», на 1-му арк.;

-Протокол приймальних випробувань бітуму нафтового дорожнього в`язкого марки БНД 60/90, згідно з ДСТУ 4044 «Бітуми нафтові дорожні в`язкі» зі змінами № 1, 2, 3, від 08.05.2019, на 1-му арк.;

-Протокол приймальних випробувань суміші вуглеводнів ачфальто-смолисто парафінової згідно з ТУ У 06.1-42907827-002:2019 «Суміш вуглеводнів асфальто-смолисто парафінова», від 08.05.2019, на 1-му арк.;

-Акт № 2 приймання дослідної партії суміші вуглеводнів асфальто-смолисто парафінової згідно з ТУ У 06.1-42907827-002:2019 «Суміш вуглеводнів асфальто-смолисто парафінова», від 08.05.2019, на 1-му, арк.;

-Акт № 2 поставлення на серійне виробництво суміші вуглеводнів асфальто-смолисто парафінової згідно з ТУ У 06.1.-42907827-02:2019 «Суміш вуглеводнів асфальто-смолисто парафінова», від 08.05.2019, на 1-му арк.;

-Протокол приймальних випробувань фракції середньо-дистилятної для дизельних палив «Легкої» та «Важкої» згідно з ТУ У 19.2-42907827-003:2019 «Фракція середньо-дистилятна для дизельних палив», від 08.05.2019, на 2-х арк.;

-Протокол приймальних випробувань палива нафтового котельного сумішевого згідно з ТУ У 19.2-42907827-004:2019 «Паливо нафтове котельне сумішеве», від 08.05.2019, на 1-му арк.;

-Акт № 5 поставлення на серійне виробництво бітуму нафтового дорожнього в`язкого марки БНД 60/90, згідно з ДСТУ 4044 «Бітуми нафтові дорожні в`язкі» зі змінами № 1, 2, 3, від 08.05.2019, на 1-му арк.;

-Акт № 5 поставлення на серійне виробництво бітуму нафтового дорожнього в`язкого марки БНД 60/90, згідно з ДСТУ 4044 «Бітуми нафтові дорожні в`язкі» зі змінами № 1, 2, 3, від 08.05.2019, на 1-му арк.;

-Акт № 3 поставлення на серійне виробнмцтво фракції середньо-дистилятної для дизельних палив «Легкої» та «Важкої» згідно з ТУ У 19.2-42907827-003:2019 «Фракція середньо-дистилятна для дизельних палив», від 08.05.2019, на 1-му арк.;

-кт № 3 поставлення на серійне виробнмцтво фракції середньо-дистилятної для дизельних палив «Легкої» та «Важкої» згідно з ТУ У 19.2-42907827-003:2019 «Фракція середньо-дистилятна для дизельних палив», від 08.05.2019, на 1-му арк.;

-Доповнення № 1 ТР 42907827.001:2019, на 7-ми арк.;

-Доповнення № 2 до технічного регламенту малогабаритної установки з переробки вуглеводної сировини на виробничій базі ТОВ «НАФТАПРОМГРУП» ТР 42907827.001:2019, на 8-ми арк.;

-Акт № 1 поставлення на серійне виробництво мазуту паливного 100 зольного малосірчистого згідно ДСТУ 4058-2001 «Паливо нафтове» зі Змінами № 1 та № 2, від 16.09.2019, на 1-му арк.;

-Акт № 1 поставлення на серійне виробництво мазуту паливного 100 зольного малосірчистого згідно ДСТУ 4058-2001 «Паливо нафтове» зі Змінами № 1 та № 2, від 16.09.2019, на 1-му арк.;

-ТОВ «НАФТАПРОМГРУП» (код ЄДРПОУ 42907827), Наказ № 01/09-19 від 06.09.2019, на 1-му арк.;

-Протокол приймальних випробувань мазуту паливного 100 зольний малосірчистий згідно ДСТУ 4058-2001 «Паливо нафтове. Мазут» зі Змінами № 1 та № 2, від 16.09.2019, на 2-х арк.;

-Рецептура № 1 мазуту паливного 100 зольний малосірчистий згідно ДСТУ 4058-2001 «Паливо нафтове. Мазут» зі Змінами № 1 та № 2, від 16.09.2019, на 1-му арк.;

-Акт № 1-01/09-19 мазуту паливного 100 зольний малосірчистий згідно ДСТУ 4058-2001 «Паливо нафтове. Мазут» зі Змінами № 1 та № 2, від 16.09.2019, на 1-му арк.;

-Протокол випробувань № УПС 162/439-1-19 від 17.05.2019, замовник випробувань ТОВ «НАФТАПРОМГРУП», на 3-х арк.;

-Протокол випробувань № 90-19 від 20.05.2019, на 2-х арк.;

-Протокол випробувань № 92-19 від 20.05.2019, на 2-х арк.;

-Протокол випробувань № 91-19 від 20.05.2019, на 2-х арк.;

-Протокол випробувань № УПС 159/439-1-19 від 17.05.2019, замовник випробувань ТОВ «НАФТАПРОМГРУП», на 3-х арк.;

-Протокол випробувань № УПС 160/439-1-19 від 17.05.2019, замовник випробувань ТОВ «НАФТАПРОМГРУП», на 3-х арк.;

-Протокол випробувань № УПС 161/439-1-19 від 17.05.2019, замовник випробувань ТОВ «НАФТАПРОМГРУП», на 3-х арк.;

-Технологічний регламент Малогабаритної установки з переробки вуглеводневої сировини на виробничій базі ТОВ «НАФТОПРОМГРУП» ТР 42907827.001:2019, на 104-х арк.

-Папка скорозшивач сірого кольору, у якій міститься:

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, ФГ «ПРІМЕРА» (код ЄДРПОУ 43133020) з описом, на 2-х арк.;

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, ФГ «ПРІМЕРА» (код ЄДРПОУ 43133020), на 2-х арк.;

-Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, ФГ «ПРІМЕРА» (код ЄДРПОУ 43133020), з описом, на 2-х арк.;

-Акт приймання-передачі майна ФГ «ПРІМЕРА» (код ЄДРПОУ 43133020), № 814, 815 від 17.12.2020, на 1-му арк;

-Заява, щодо виходу із складу учасників ФГ «ПРІМЕРА» ОСОБА_16 № 813, на 1-му арк.;

-Догові-анкета відкриття та обслуговування банківського рахунку (з Правилами) № НОМЕР_87 (АТ «УКРСИББАНК»), на 3-х арк.;

-Наказ № 18/12 від 18.12.2020, щодо виконання обов`язків Голови ФГ «ПРІМЕРА» ОСОБА_66 , на 1 арк.;

-Наказ № 17/12 від 17.12.2020, щодо звільнення з посади Голови ФГ «ПРІМЕРА» ОСОБА_16 , на 1 арк.;

-Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права від 09.10.2019 індексний номер витягу: 184215249, на 1-му арк.;

-Договір купівлі-продажу майнових прав ФГ «ПРІМЕРА» (код ЄДРПОУ 43133020) від 17.12.2020, на 2-х арк.;

-Рішення № 17/12/20 одноосібного члена (учасника) ФГ «ПРІМЕРА» (код ЄДРПОУ 43133020) від 17.12.2020 № 818, на 1-му арк.;

-Договір оренди землі від 09.09.2019 (орендодавець: ГУ Держгеокадастру у Миколаївській обл., орендар: ФГ «ПРІМЕРА»), на 4-х арк.;

-Статут ФГ «ПРІМЕРА» (код ЄДРПОУ 43133020), на 12-ти арк.;

-Опис документів, що надаються юридичною особою державному реєстратору для проведення реєстраційної дії «Державна реєстрація новоутвореної шляхом заснування юридичної особи» від 25.07.2019, на 1-му арк.;

-Довідка № 336/8/422-1 від 08.07.2021 про орендування земельної ділянки, на 1-му арк.;

-Державне статистичне спостереження, звіт про реалізацію продукції ФГ «ПРІМЕРА» (код ЄДРПОУ 43133020) за січень-серпень 2021 року, на 2-х арк.;

-Державне статистичне спостереження, звіт про посівні площі ФГ «ПРІМЕРА» (код ЄДРПОУ 43133020) за 2020 рік, на 3-х арк.;

-Відомості про суму нарахованого доходу, утриманого та сплаченого податку на доходи фізичних осіб та військового збору ФГ «ПРІМЕРА» (код ЄДРПОУ 43133020), на 4-х арк.;

-Лист № 01-09 від 01.09.2021 з відомостями щодо ФГ «ПРІМЕРА» (код ЄДРПОУ 43133020), на 1-му арк.;

-Статут ФГ «ПРІМЕРА» (код ЄДРПОУ 43133020), на 12-ти арк.;

-Копія паспорта та картки платника податків ОСОБА_67 ІНФОРМАЦІЯ_3 , на 5-ти арк.;

-Довідка про відкриття рахунку в АТ КБ «ПРИВАТБАНК» ФГ «ПРІМЕРА» (код ЄДРПОУ 43133020), на 1-му арк.;

-Державне статистичне спостереження, звіт про посівні площі ФГ «ПРІМЕРА» (код ЄДРПОУ 43133020) за 2021 рік, на 2-х арк.;

-Копія довідки № 336/8/422-1 від 08.07.2021 про орендування земельної ділянки, на 1-му арк.;

-Статут ФГ «ПРІМЕРА» (код ЄДРПОУ 43133020), на 11-ти арк.;

-Рішення № 01/03/21 одноосібного члена (учасника) ФГ «ПРІМЕРА» (код ЄДРПОУ 43133020), щодо внесення змін до відомостей про учасника від 01.03.2021 № 564 з Описом, на 2-х арк.;

-Податкова накладна ФГ «ПРІМЕРА» (код ЄДРПОУ 43133020) № 21092020, на 1-му арк.;

-Квитанція про реєстрацію податкової накладної № 9250081741 від 21.09.2020, на 1-му арк.

Папка зеленого кольору, в якій містяться наступні документи:

-Виписка з ЄДР юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань щодо ТОВ «Дніпрогарантбуд» на 1 арк.;

-Наказ на призначення від 10.08.2022 гр. ОСОБА_68 на ТОВ «Дніпрогарантбуд» на 1 арк.;

-Договір куплі-продажу частки ТОВ «Дніпрогарантбуд» від 09.08.2022 на 2 арк.;

-Рішення №09/08 єдиного учасника ТОВ «Дніпрогарантбуд» від 09.08.2022 на 1 арк.;

-Акт приймання-передачі частки ТОВ «Дніпрогарантбуд» від 09.08.2022 на 1 арк.;

-Опис документів, що подаються заявником ТОВ «Дніпрогарантбуд» на 1 арк.;

-Опис документів, що подаються заявником ТОВ «Дніпрогарантбуд» на 1 арк.;

-Статут ТОВ «Дніпрогарантбуд» на 6 арк.;

-Рішення №09/08 єдиного учасника ТОВ «Дніпрогарантбуд» від 09.08.2022 на 1 арк.;

-Виписка з ЄДР юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань щодо ТОВ «Дніпрогарантбуд» на 2 арк.;

-Договір №iFOBS/1/0315/0073450 банківського обслуговування від 23.12.2021 на 1 арк.;

-Заява на підключення користувача до системи iFOBS банківського обслуговування від 23.12.2021 на 1 арк.;

-Договір про обслуговування зарплатного проекту ЗП/0315/73450 від 23.12.2021 на 5 арк.;

-Заява на формування сертифіката відкритого ключа на 1 арк.;

-Повідомлення про відкриття поточного рахунку та його реквізити від 21.12.2021 на 1 арк.;

-Повідомлення про відкриття поточного рахунку та його реквізити від 21.12.2021 на 1 арк.;

-Договір банківського рахунку №BА/1/0315/0073450 від 21.12.2021 на 7 арк.;

-Повідомлення про відкриття рахунку від 23.12.2021 на 1 арк.;

-Інформація про відкриті ключі користувача на 1 арк.;

-Пояснення від 20.12.2021 на 1 арк.;

-Договір куплі-продажу частки ТОВ «Дніпрогарантбуд» від 25.10.2021 на 3 арк.;

-Виписка з ЄДР юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань щодо ТОВ «Дніпрогарантбуд» на 1 арк.;

-Виписка з щодо ТОВ «Дніпрогарантбуд» на 5 арк.;

-Наказ від 26.10.2021 по ТОВ «Дніпрогарантбуд» на 1 арк.;

-Рішення №0019 єдиного учасника ТОВ «Дніпрогарантбуд» від 30.11.2021 на 1 арк.;

-Статут ТОВ «Дніпрогарантбуд» від 30.11.2021 на 13 арк.;

-Копія паспорту гр. ОСОБА_69 на 2 арк.;

-Копія ІПН гр. ОСОБА_69 на 1 арк.;

-Опис документів, що подаються заявником ТОВ «Дніпрогарантбуд» на 1 арк.;

-Опис документів, що подаються заявником ТОВ «Дніпрогарантбуд» на 1 арк.;

-Опис документів, що подаються заявником ТОВ «Дніпрогарантбуд» на 1 арк.;

-Акт приймання-передачі корпоративних прав ТОВ «Дніпрогарантбуд» від 25.10.2021 на 1 арк.;

-Рішення №0008 єдиного учасника ТОВ «Дніпрогарантбуд» від 25.10.2021 на 1 арк.;

-Акт приймання-передачі корпоративних прав ТОВ «Дніпрогарантбуд» від 25.10.2021 на 1 арк.;

-Договір №7/1 найму (оренди) нежитлових приміщень від 25.10.2021 на 7 арк.;

-Договір прийому-передачі в оренду нежитлових приміщень від 27.10.2021 на 1 арк.;

-Повідомлення про обєкти оподаткування від 19.11.2021 на 3 арк.;

-Повідомлення про набуття статусу обєкта на 1 арк.;

-Податкова декларація з ПДВ за 10 місяць 2021 року на 4 арк.;

-Копія акту надання послуг від 28.02.2022 на 1 арк.;

-Чорнові засоби на 1 арк.;

-Копія актів надання послуг від 10.12.2021 та 31.12.2021 на 1 арк.;

-Акт надання послуг від 30.11.2021 на 1 арк.;

-Договір №7/1 найму (оренди) нежитлових приміщень від 26.10.2021 на 7 арк.;

-Договір №7/1 найму (оренди) нежитлових приміщень від 26.10.2021 на 7 арк.;

-Акт прийому-передачі в оренду нежитлових приміщень від 27.10.2021 на 1 арк.;

-Стартовий пакет «Київстар» з номером телефону НОМЕР_88 (1 шт.) в фірмовій упаковці на 1 арк.;

-Копія рахунку на оплату №9411 від 08.11.2021 на 1 арк.;

-Копія рахунку-фактури № ДТК-40274443 від 08.11.2021 на 1 арк.;

-Копія квитанції від 10.11.2021 на 1 арк.;

-Копія квитанції від 10.11.2021 на 1 арк.;

Папка чорного кольору, в якій містяться наступні документи:

-Виписка з ЄДР юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань щодо ФГ «Корнішон» на 1 арк.;

-Рішення засновника №1 від 27.05.2021 на 1 арк.;

-Рішення засновника №1 від 27.05.2021 на 1 арк.;

-Опис документів, що подаються заявником ФГ «Корнішон» на 1 арк.;

-Статут ФГ «Корнішон» на 11 арк.;

-Наказ від 27.05.2021 гр. на 1 арк.;

-Наказ від 27.05.2021 гр. на 1 арк.;

-Копія Довідки від 10.06.2021 гр. на 1 арк.;

-Довідка про відкриття рахунків від 08.12.2021 на 1 арк.;

- Заява про приєднання до банківського обслуговування на 2 арк.;

Папка скорозшивач червоного кольору, у якій міститься:

-Виписка з ЄДР ТОВ «ЛІМС-ВАНТАЖ» (код ЄДРПОУ 44078076) від 31.05.2021 на 1 арк.;

-Протокол загальних зборів ТОВ «ЛІМС-ВАНТАЖ» (код ЄДРПОУ 44078076) №19/05 від 19.05.2021 на 2 арк.;

-Статут ТОВ «ЛІМС-ВАНТАЖ» (код ЄДРПОУ 44078076) на 8 арк.;

-Описи документів ТОВ «ЛІМС-ВАНТАЖ» (код ЄДРПОУ 44078076) на 2 арк.;

-Наказ ТОВ «ЛІМС-ВАНТАЖ» (код ЄДРПОУ 44078076) №19/05 від 19.05.2021 на 1 арк.;

-Наказ ТОВ «ЛІМС-ВАНТАЖ» (код ЄДРПОУ 44078076) №20/05 від 20.05.2021 на 1 арк.;

-Описи документів ТОВ «ЛІМС-ВАНТАЖ» (код ЄДРПОУ 44078076) від 07.04.2021 на 1 арк.;

-Статут ТОВ «ЛІМС-ВАНТАЖ» (код ЄДРПОУ 44078076) на 12 арк.;

-Договір оренди ТОВ «Єльзас» №12/21 від 29.04.2021 з додатком на 4 арк.;

-Договір про надання правової допомоги від 29.04.2021 на 5 арк.;

-Копія довідки №DN7-07/8/63 від 07.05.2021, акт надання послуг №21 від 26.01.2021 на 1 арк.;

-Заява про приєднання до договору банківського обслуговування з 07.05.2021 на 2 арк.;

-Виписка з ЄДР ТОВ «СТОУН АВТО-ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 44042097) від 26.05.2021 на 1 арк.;

-Рішення учасника ТОВ «СТОУН АВТО-ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 44042097) №21/05/21 від 21.05.2021 на 1 арк.;

-Наказ №1 від 09.12.2020 ТОВ «СТОУН АВТО-ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 44042097) на 1 арк.;

-Статут ТОВ «СТОУН АВТО-ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 44042097) за 2020 рік, на 11 арк.;

-Виписка з ЄДР ТОВ «СТОУН АВТО-ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 44042097) від 23.04.2021 на 1 арк.;

-Опис ТОВ «СТОУН АВТО-ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 44042097) від 19.04.2021 на 1 арк.;

-Виписка з ЄДР ТОВ «СТОУН АВТО-ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 44042097) від 11.12.2020 на 1 арк.;

-Опис ТОВ «СТОУН АВТО-ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 44042097) від 26.05.2021 на 1 арк.;

-Наказ №1 від 09.12.2020 ТОВ «СТОУН АВТО-ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 44042097) на 1 арк.;

-Опис ТОВ «СТОУН АВТО-ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 44042097) від 11.12.2020 на 1 арк.;

-Рішення №1 учасника ТОВ «СТОУН АВТО-ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 44042097) від 04.12.2020 на 1 арк.;

-Довідка ТОВ «СТОУН АВТО-ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 44042097) на 1 арк.;

-Заява про приєднання до універсального договору банківського обслуговування ТОВ «СТОУН АВТО-ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 44042097) на 1 арк.;

-Опис ТОВ «СТОУН АВТО-ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 44042097) від 08.12.2020 на 1 арк.;

-Витяг з реєстру осіб які здійснюють операції з товарами від 19.01.2021 на 1 арк.;

-Договір суборенди нежитлового приміщення 9/12/2020С7 від 09.12.2020 з додатками на 6 арк.;

-Довідка про відкриття рахунків з заявою про приєднання до договору банківського обслуговування ТОВ «Компанія «АЛЬЯНС НАФТА ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 43732028) від 10.12.2021 на 3 арк.;

-Виписка з ЄДР ТОВ «ЛИМАН ОПТ» (код ЄДРПОУ 44165603) від 19.04.2021 на 1 арк.;

-Наказ ТОВ «ЛИМАН ОПТ» (код ЄДРПОУ 44165603) №13/04 від 13.04.2021 на 1 арк.;

- Наказ ТОВ «ЛИМАН ОПТ» (код ЄДРПОУ 44165603) №13/04 від 13.04.2021 на 1 арк.;

-Рішення №1 ТОВ «ЛИМАН ОПТ» (код ЄДРПОУ 44165603) від 13.04.2021 на 1 арк.;

-Опис Наказ ТОВ «ЛИМАН ОПТ» (код ЄДРПОУ 44165603) від 19.04.2021 на 1 арк.;

-Статут ТОВ «ЛИМАН ОПТ» (код ЄДРПОУ 44165603) за 2021 рік на 8 арк.;

-Довідка №DN7-07.8/58 на 1 арк.;

-Статут ТОВ «АГРОВРОЖАЙ ПЛЮС» (код ЄДРПОУ 43979379) на 8 арк.;

-Витяг з ЭДР ТОВ «АГРОВРОЖАЙ ПЛЮС» (код ЄДРПОУ 43979379) на 1 арк.;

-Наказ ТОВ «ДОБРИВО ОРГАНІК ЛТД» (код ЄДРПОУ 43979379) №05/03 від 05.03.2021 на 1 арк.;

-Опис ТОВ «ДОБРИВО ОРГАНІК ЛТД» (код ЄДРПОУ 43979379) на 1 арк.;

-Рішення ТОВ «ДОБРИВО ОРГАНІК ЛТД» (код ЄДРПОУ 43979379) від 25.03.2021 на 1 арк.;

-Протокол ТОВ «ДОБРИВО ОРГАНІК ЛТД» (код ЄДРПОУ 43979379) від 04.003.2021 на 1 арк.;

-Виписка з ЄДР ТОВ «ТРІО ГРУП» (код ЄДРПОУ 42187557) на 1 арк.;

-Договір ТОВ «ТРІО ГРУП» (код ЄДРПОУ 42187557) на 1 арк.;

-Наказ ТОВ «ТРІО ГРУП» (код ЄДРПОУ 42187557) від 12.05.2021 на 1 арк.;

-Описи ТОВ «ТРІО ГРУП» (код ЄДРПОУ 42187557) на 2 арк.;

- Статут ТОВ «ТРІО ГРУП» (код ЄДРПОУ 42187557) на 9 арк.;

-Наказ ТОВ «ТРІО ГРУП» (код ЄДРПОУ 42187557) №11/05 від 11.05.2021 на 1 арк.;

-Заява про приєднання ТОВ «ТРІО ГРУП» (код ЄДРПОУ 42187557) на 2 арк.;

-Виписка з ЄДР ТОВ «МЕТАЛ МАЙСТЕР ЛТД» (код ЄДРПОУ 43945727) на 1 арк.;

-Опис ТОВ «ГЕРМЕС ГРУПП» на 1 арк.;

-Протокол ТОВ «ГЕРМЕС ГРУПП2» (код ЄДРПОУ 43945727) на 1 арк.;

-Статут ТОВ «МЕТАЛ МАЙСТЕР ЛТД» (код ЄДРПОУ 43945727) на 8 арк.;

-Виписка з ЄДР ТОВ «ПРОМНАФТО ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 43649904) на 1 арк.;

-Опис ТОВ «ПРОМНАФТО ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 43649904) з додатком на 2 арк.;

-Виписка з ЄДР ТОВ «ФІРМА «АГРО СЕРВІС ПЛЮС» (код ЄДРПОУ 44146795) на 1 арк.;

-Статут ТОВ «ФІРМА «АГРО СЕРВІС ПЛЮС» (код ЄДРПОУ 44146795) на 8 арк.;

-Опис ТОВ «ФІРМА «АГРО СЕРВІС ПЛЮС» (код ЄДРПОУ 44146795) на 1 арк.;

-Копія рішення ТОВ «САЙЗ ИНТЕГРАЛ» на 1 арк.;

-Копія паспорту Глущенка В від 26.09.2017 на 1 арк.;

-Опис ТОВ «САЙЗ ИНТЕГРАЛ» на 1 арк.;

-Витяг з Єдиного демографісного реєстру на 1 арк.;

-Виписка з ЄДР ТОВ «КРІТ ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 44144117) на 1 арк.;

-Статут ТОВ «КРІТ ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 44144117) на 8 арк.;

-Протокол ТОВ «КРІТ ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 44144117) від 25.03.2021 на 1 арк.;

-Опис ТОВ «СЕВСЕРВІС ЛТД» на 1 арк.;

-Накази ТОВ «ДОБРІ ДОБРИВА» (код ЄДРПОУ 43650422) на 2 арк.;

-Виписка з ЄДР ТОВ «СЕВСЕРВІС ЛТД» (код ЄДРПОУ 44144117) на 1 арк.;

-Договір оренди ТОВ «СЕВСЕРВІС ЛТД» (код ЄДРПОУ 44144117) на 3 арк.;

-Наказ ТОВ «СЕВСЕРВІС ЛТД» (код ЄДРПОУ 44144117) на 1 арк.;

-Протокол ТОВ «СЕВСЕРВІС ЛТД» (код ЄДРПОУ 44144117) на 1 арк.;

-Статут ТОВ «СЕВСЕРВІС ЛТД» (код ЄДРПОУ 44144117) на 8 арк.;

-Опис ТОВ «СЕВСЕРВІС ЛТД» (код ЄДРПОУ 44144117) на 1 арк.;

-Квитанція від 15.09.2021 на 1 арк.;

-Довідка від 15.09.2021 на 1 арк.;

-Договір банківського рахунку від 15.09.2021 на 2 арк.;

-Виписка з ЄДР ТОВ «УКРНАФТАОІЛТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 44097334) на 1 арк.;

-Протокол від 25.03.2021 на 1 арк.;

-Статут ТОВ «УКРНАФТАОІЛТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 44097334) на 8 арк.;

-Виписка з ЄДР на 1 арк.;

-Наказ ТОВ «НЕФТЕПРОМ ГРУПП ЛТД» від 05.03.2021 на 1 арк.;

-Договір оренди № 09/21на 6 арк.;

-Описи на 2 арк.;

-Статут ТОВ «НЕФТЕПРОМ ГРУПП ЛТД» на 8 арк.;

-Заява приєднання на 2 арк.;

-Довідка від 05.05.2021 на 1 арк.;

-Квитанція на 1 арк.;

-Довідка від 15.09.2021 на 1 арк.;

-Договір банківського рахунку від 15.09.2021 на 2 арк.

Папка скорозшивач чорного кольору з написом «ФГ «Сельчанин» 44351615» , у якій міститься:

-Аркуш паперу з написами «Сельчанин», «0979912946», «Liza_29042019»;

-Виписка з Єдиного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємів та громадських формувань ФГ «Сельчанин» (код ЄДРПОУ 44351615), на 1 арк.;

-Рішення засновника від 25.05.2021 № 1 щодо створення ФГ «Сельчанин», на 1 арк., у 2-х прим.;

-Копія довідки про наявні поточні рахунки, на 1 арк.;

-Наказ від 25.05.2021 № 1 про призначення на посаду голови «ФГ «Сельчанин» ОСОБА_27 , на 1 арк., у 3-х прим.;

- Довідка про відкриття рахунків ФГ «Сельчанин» (код ЄДРПОУ 44351615) в ПАТ «Райффайзен Банк Аваль» від 08.12.2021 № Д4-В30/30-178, на 1 арк.;

-Заява про приєднання до Договору про банківське обслуговування від 08.12.2021 № CMDLE-1987005, на 2 арк.;

-Статут ФГ «Сельчанин», затверджений рішенням засновника від 25.05.2021 № 1, на 1 арк.;

Папка скорозшивач зеленого кольору з написом «Пришедшие документы» , у якій міститься:

-Виписка з Єдиного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємів та громадських формувань ТОВ «Агроверсия» (код ЄДРПОУ 43821992), на 2 арк., у 2-х прим.;

-Опис документів, що подаються для проведення державної реєстрації ТОВ «Агроверсия» (код ЄДРПОУ 43821992), на 1 арк., у 2-х прим.;

-Рішення учасника ТОВ «Агроверсия» (код ЄДРПОУ 43821992) від 15.03.2021 № 15/03/21 щодо зміни видів економічної діяльності, на 1 арк.;

-Опис документів, що подаються для проведення державної реєстрації ТОВ «МІДІМ», на 1 арк.;

-Виписка з Єдиного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «Група-Октант» (код ЄДРПОУ 43611158), на 1 арк.;

-Опис документів, що подаються для проведення державної реєстрації ТОВ «Група-Октант» (код ЄДРПОУ 43611158), на 1 арк.;

-Опис документів, що подаються для проведення державної реєстрації ТОВ «Одеський нафтопереробний трест», на 1 арк.;

-Договір оренди торгово-складського приміщення від 04.03.2021 № 211 між ПП «СЛ Успіх 3» (код ЄДРПОУ 40138199) та ТОВ «МІАН» (код ЄДРПОУ 44021365), на 4 арк.;

-Договір оренди нежитлового приміщення від 01.04.2021 № 01/04 між ФОП ОСОБА_21 та ТОВ «Фірма «Сакура ЛТД» (код ЄДРПОУ 44144122), на 3 арк.;

-Виписка з Єдиного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «Стандарт Тьюб» (код ЄДРПОУ 42782701), на 1 арк., у 2-х прим.;

-Опис документів, що подаються для проведення державної реєстрації ТОВ «Стандарт Тьюб» (код ЄДРПОУ 42782701), на 1 арк., у 2-х прим.;

-Виписка з Єдиного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «Авто Трейд Логістік» (код ЄДРПОУ 43652739), на 1 арк., у 2-х прим.;

-Опис документів, що подаються для проведення державної реєстрації ТОВ «Авто Трейд Логістік» (код ЄДРПОУ 43652739), на 1 арк., у 3-х прим.;

-Наказ від 04.02.2021 № 3-к про призначення директора ТОВ «Авто Трейд Логістік» (код ЄДРПОУ 43652739), 1 арк.;

-Рішення учасника ТОВ «Авто Трейд Логістік» (код ЄДРПОУ 43652739) від 05.02.2021 № 3, на 1 арк.;

-Виписка з Єдиного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «Біодобрива Органік Плюс» (код ЄДРПОУ 42296804), на 1 арк., у 2-х прим.;

-Опис документів, що подаються для проведення державної реєстрації ТОВ «Біодобрива Органік Плюс» (код ЄДРПОУ 42296804), на 1 арк., у 2-х прим.;

-Акт приймання-передачі частки статутного капіталу ТОВ «Біодобрива Органік Плюс» (код ЄДРПОУ 42296804) від 29.11.2021, на 1 арк.;

-Договір про відступлення частки статутного капіталу ТОВ «Біодобрива Органік Плюс» (код ЄДРПОУ 42296804) від 29.11.2021, на 1 арк.;

-Рішення засновника від 29.11.2021 № 29/11/21 ТОВ «Біодобрива Органік Плюс» (код ЄДРПОУ 42296804) від 29.11.2021, на 1 арк.;

-Наказ ТОВ «Біодобрива Органік Плюс» (код ЄДРПОУ 42296804) від 30.11.2021 № 30/11, на 1 арк.;

-Статут ТОВ «Біодобрива Органік Плюс» (код ЄДРПОУ 42296804), на 9 арк.;

-Виписка з Єдиного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «Біодобрев Еко Плюс» (код ЄДРПОУ 44085345), на 1 арк.;

-Опис документів, що подаються для проведення державної реєстрації ТОВ «Біодобрев Еко Плюс» (код ЄДРПОУ 44085345), на 1 арк.;

-Виписка з Єдиного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «Мега Агро Трейд» (код ЄДРПОУ 43746711), на 1 арк.;

-Опис документів, що подаються для проведення державної реєстрації ТОВ «Мега Агро Трейд» (код ЄДРПОУ 43746711), на 1 арк.;

-Виписка з Єдиного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «Нафтопромгруп» (код ЄДРПОУ 42907827), на 1 арк.;

-Опис документів, що подаються для проведення державної реєстрації ТОВ «Нафтопромгруп» (код ЄДРПОУ 42907827), на 1 арк.;

-Виписка з Єдиного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «Будівельний комерційний альянс» (код ЄДРПОУ 42771878), на 1 арк.;

-Опис документів, що подаються для проведення державної реєстрації ТОВ «Будівельний комерційний альянс» (код ЄДРПОУ 42771878), на 1 арк.;

-Виписка з Єдиного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «Гермес-ЛТД» (код ЄДРПОУ 39047617), на 1 арк.;

-Опис документів, що подаються для проведення державної реєстрації ТОВ «Гермес-ЛТД» (код ЄДРПОУ 39047617), на 1 арк.;

-Договір суборенди нежитлового приміщення від 01.07.2021 № 01/07-2021КВ1 між ТОВ «Флексібл Офіс» (код ЄДРПОУ 43138563) та ТОВ «Гермес-ЛТД» (код ЄДРПОУ 39047617), на 4 арк.;

-Виписка з Єдиного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «Бастагро» (код ЄДРПОУ 43822954), на 1 арк., у 2-х прим.;

-Опис документів, що подаються для проведення державної реєстрації ТОВ «Бастагро» (код ЄДРПОУ 43822954), на 1 арк., у 2-х прим.;

-Рішення учасника ТОВ «Бастагро» (код ЄДРПОУ 43822954) від 15.03.2021 № 15/03/21, на 1 арк.;

-Виписка з Єдиного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «Агроцентр» (код ЄДРПОУ 43744060), на 1 арк.;

-Опис документів, що подаються для проведення державної реєстрації ТОВ «Агроцентр» (код ЄДРПОУ 43744060), на 1 арк.;

-Виписка з Єдиного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «Агроцентр» (код ЄДРПОУ 43744060), на 2 арк.;

-Опис документів, що подаються для проведення державної реєстрації ТОВ «Агроцентр» (код ЄДРПОУ 43744060), на 1 арк.;

- Рішення учасника ТОВ «Агроцентр» (код ЄДРПОУ 43744060) від 15.03.2021 № 15/03/21, на 1 арк.;

-Виписка з Єдиного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «Торгівельний сектор» (код ЄДРПОУ 42188189), на 1 арк.;

-Опис документів, що подаються для проведення державної реєстрації ТОВ «Торгівельний сектор» (код ЄДРПОУ 42188189), на 1 арк.;

-Квитанція № 34794615 від 30.09.2021 про сплату ПДВ за серпень 2021 від ТОВ «Скінал» (код ЄДРПОУ 44310249), на 1 арк.;

-Квитанція № 34794616 від 30.09.2021 про сплату комісії від ТОВ «Скінал» (код ЄДРПОУ 44310249), на 1 арк.;

-Витяг про реквізити електронного рахунку ТОВ «Скінал» (код ЄДРПОУ 44310249), на 1 арк.;

-Наказ ТОВ «Козацькі Лани» (код ЄДРПОУ 37714472) від 02.11.2021 № 02/11, на 1 арк.;

-Наказ ТОВ «Козацькі Лани» (код ЄДРПОУ 37714472) від 03.11.2021 № 03/11, на 1 арк.;

-Опис документів, що подаються для проведення державної реєстрації ТОВ «Козацькі Лани» (код ЄДРПОУ 37714472), на 1 арк.;

-Виписка з Єдиного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «Компанія «Плюс-Агро» (код ЄДРПОУ 43963332), на 1 арк.;

-Опис документів, що подаються для проведення державної реєстрації ТОВ «Компанія «Плюс-Агро» (код ЄДРПОУ 43963332), на 1 арк., у 2-х прим.;

-Виписка з Єдиного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «Гез-Тек» (код ЄДРПОУ 44145168), на 1 арк.;

-Опис документів, що подаються для проведення державної реєстрації ТОВ «Гез-Тек» (код ЄДРПОУ 44145168), на 1 арк., у 2-х прим.;

-Опис документів, що подаються для проведення державної реєстрації ТОВ «Добрі Добрива», на 1 арк.;

-Виписка з Єдиного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «Агроеко Плюс» (код ЄДРПОУ 43259810), на 1 арк.;

-Опис документів, що подаються для проведення державної реєстрації ТОВ «Агроеко Плюс» (код ЄДРПОУ 43259810), на 1 арк.;

Папка скорозшивач синього кольору, у якій міститься:

-Аркуш паперу з написами «teploenergycompany@gmail.com», «пароль 123QQ123», «093-065-89-91», «счет открыт в Укрсибе 18.11»;

-Виписка з Єдиного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «Транспорт Плюс Логістик» (код ЄДРПОУ 44719736), на 1 арк.;

-Виписка з Єдиного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «Транспорт Плюс Логістик» (код ЄДРПОУ 44719736), на 1 арк.;

-Рішення засновника ТОВ «Компанія «Тепло Енергетика» (код ЄДРПОУ 44719736) № 02/09/22 від 02.09.2022, на 1 арк.;

-Рішення засновника ТОВ «Компанія «Тепло Енергетика» (код ЄДРПОУ 44719736) № 30/09/22 від 30.09.2022, на 1 арк.;

-Наказ ТОВ «Компанія «Тепло Енергетика» (код ЄДРПОУ 44719736) від 03.09.2021 № 03/09, на 1 арк.;

-Опис документів, що подаються для проведення державної реєстрації ТОВ «Компанія «Тепло Енергетика» (код ЄДРПОУ 44719736), на 1 арк.;

-Опис документів, що подаються для проведення державної реєстрації ТОВ «Компанія «Тепло Енергетика» (код ЄДРПОУ 44719736), на 1 арк.;

-Опис документів, що подаються для проведення державної реєстрації ТОВ «Компанія «Тепло Енергетика» (код ЄДРПОУ 44719736), на 2 арк.;

-Акт приймання-передачі частки статутного капіталу ТОВ «Компанія «Тепло Енергетика» (код ЄДРПОУ 44719736) від 02.09.2021, на 1 арк.;

-Договір про відступлення частки статутного капіталу ТОВ «Компанія «Тепло Енергетика» (код ЄДРПОУ 44719736) від 02.09.2021, на 1 арк.;

-Статут ТОВ «Компанія «Тепло Енергетика» (код ЄДРПОУ 44719736), на 9 акр., у 2-х прим.;

-Договір оренди від 03.09.2022 № 26/22 між ОСОБА_70 та ТОВ «Компанія «Тепло Енергетика» (код ЄДРПОУ 44719736) з актом приймання-передачі, на 3 арк.;

-Виписка з Єдиного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «Компанія «Тепло Енергетика» (код ЄДРПОУ 44719736), на 1 арк.;

-Наказ ТОВ «Компанія «Тепло Енергетика» (код ЄДРПОУ 44719736) від 02.09.2021 № 02/09, на1 арк.;

-Наказ ТОВ «Компанія «Тепло Енергетика» (код ЄДРПОУ 44719736) від 29.08.2022 № 1, на 1 арк.;

-Рішення ТОВ «Компанія «Тепло Енергетика» (код ЄДРПОУ 44719736) від 26.08.2022 № 1, на 1 арк.;

-Статут ТОВ «Компанія «Тепло Енергетика» (код ЄДРПОУ 44719736), на 8 арк.;

-Аркуш паперу з написами «miceliacomp@gmail.com», «пароль 123QQ123», « НОМЕР_17 »;

-Виписка з Єдиного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «Міцелія» (код ЄДРПОУ 44238021), на 1 арк.;

-Виписка з Єдиного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «Міцелія» (код ЄДРПОУ 44238021), на 1 арк.;

-Опис документів, що подаються для проведення державної реєстрації ТОВ «Міцелія» (код ЄДРПОУ 44238021), на 1 арк.;

-Рішення від 10.11.2022 № 10/11/22 ТОВ «Міцелія» (код ЄДРПОУ 44238021), на 1 арк.;

-Виписка з Єдиного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «Міцелія» (код ЄДРПОУ 44238021), на 1 арк.;

-Рішення від 12.09.2022 № 12/09/22 ТОВ «Міцелія» (код ЄДРПОУ 44238021), на 1 арк.;

-Рішення від 12.09.2022 № 12/09 ТОВ «Міцелія» (код ЄДРПОУ 44238021), на 1 арк.;

-Наказ ТОВ «Міцелія» (код ЄДРПОУ 44238021) від 20.09.2022 № 20/09, на 1 арк.;

-Опис документів, що подаються для проведення державної реєстрації ТОВ «Міцелія» (код ЄДРПОУ 44238021), на 1 арк.;

-Наказ ТОВ «Міцелія» (код ЄДРПОУ 44238021) від 19.09.2022 № 19/09, на 1 арк.;

-Рішення одноосібного засновника ТОВ «Міцелія» (код ЄДРПОУ 44238021)від 09.04.2021 № 1, на 1 арк.;

-Опис документів, що подаються для проведення державної реєстрації ТОВ «Міцелія» (код ЄДРПОУ 44238021), на 1 арк., у 2-х прим.;

-Договір купівлі-продажу частки статутного капіталу ТОВ «Міцелія» (код ЄДРПОУ 44238021) від 02.09.2022, на 1 арк.;

-Договір-анкета відкриття банківського рахунку № 03911612101 від 27.09.2022 для ТОВ «Міцелія» (код ЄДРПОУ 44238021), на 2 арк.;

-Витяг № 2222254500285 з реєстру платників ПДВ по ТОВ «Міцелія» (код ЄДРПОУ 44238021), на 1 арк.;

-Акт надання послуг від 29.04.2022 № 69 між ПП «Орігінал» (код ЄДРПОУ 30740218) та ТОВ «Апгрейд Лофт» (код ЄДРПОУ 42969024), на 1 арк.;

-Аркуш паперу з написами «Metalhrup2022@gmail.com», «Пароль: 123QQ123», «093-655-11-95»;

-Виписка з Єдиного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «Метал Констракшн» (код ЄДРПОУ 44685849), на 1 арк.;

-Наказ ТОВ «Метал Констракшн» (код ЄДРПОУ 44685849) від 11.10.2022 № 1, на 1 арк.;

-Рішення засновника ТОВ «Метал Констракшн» (код ЄДРПОУ 44685849) від 11.10.2022 № 1, на 1 арк.;

-Витяг № 2204624500182 з реєстру платників ПДВ по ТОВ «Метал Констракшн» (код ЄДРПОУ 44685849), на 1 арк.;

-Статут ТОВ «Метал Констракшн» (код ЄДРПОУ 44685849), на 11 арк.;

-Договір суборенди нежитлового приміщення від 11.10.2022 між ТОВ «Метал Констракшн» (код ЄДРПОУ 44685849) та АБ «Бейгул та партнери» (код ЄДРПОУ 42075749), на 6 арк.;

-Картка з реквізитами ТОВ «Метал Констракшн» (код ЄДРПОУ 44685849), на 1 арк.;

-Виписка з ЄДРЮО ТОВ «ТЕПЛО ЕНЕРГО ІННОВАЦІЇ» (код ЄДРПОУ 44732411) на 1 арк.;

-Аркуш паперу з надписом «Teploenergyinnovation@gmail.com, пароль 123QQ123093-065-88-29);

-Рішення № 1 ТОВ «ТЕПЛО ЕНЕРГО ІННОВАЦІЇ» (код ЄДРПОУ 44732411) від 07.10.2022 на 1 арк.;

-Опис документів ТОВ «ТЕПЛО ЕНЕРГО ІННОВАЦІЇ» на 1 арк.;

-Наказ № 1 ТОВ «ТЕПЛО ЕНЕРГО ІННОВАЦІЇ» від 07.10.2022 на 1 арк.;

-Карта з реквізитами ТОВ «ТЕПЛО ЕНЕРГО ІННОВАЦІЇ» (код ЄДРПОУ 44732411) на 1 арк.;

-Витяг № 2204624500184 з реєстра платників податку на додану вартість ТОВ «ТЕПЛО ЕНЕРГО ІННОВАЦІЇ» на 1 арк.;

-Договір суборенди нежитлового приміщення від 07.10.2022 між адвокатським бюро «Бейгул та Партнери» та ТОВ «ТЕПЛО ЕНЕРГО ІННОВАЦІЇ» на з актоми-прийомами нежитлового приміщення на 6 арк.;

-Статут ТОВ «ТЕПЛО ЕНЕРГО ІННОВАЦІЇ» рішення № 1 від 07.10.2022 на 12 арк.;

-Виписка з ЄДРЮО ТОВ «ПРОФТОРГ ПЛЮС» на 2 арк.;

-Картка платника податків ОСОБА_71 , ІПН: НОМЕР_89 на 1 арк.;

- Реєстраційна картка для юридичної особи на 1 арк.;

-Реєстраційна картка для юридичної особи ТОВ «ПРОФТОРГ ПЛЮС» на 1 арк.;

- Виписка з ЄДРЮО ТОВ «НАША ЛОГІСТИКА ПЛЮС» (код ЄДРПОУ 44783293) на 1 арк.;

- Аркуш паперу з надписом: «Pluslogistics2022@gmail.com Пароль 123QQ123093-245-27-39» на 2 арк.;

- Рішення № 1 ТОВ «НАША ЛОГІСТИКА ПЛЮС» від 05.10.2022 на 1 арк.;

- Опис документів ТОВ «НАША ЛОГІСТИКА ПЛЮС» на 1 арк.;

- Витяг № 2204624500183 з реєстру платників податку на додану вартість ТОВ «НАША ЛОГІСТИКА ПЛЮС» на 1 арк.;

- Картка з реквізитами ТОВ «НАША ЛОГІСТИКА ПЛЮС» АТ «УКРСИББАНК» на 1 арк.;

-Статут ТОВ «НАША ЛОГІСТИКА ПЛЮС» рішення № 1 від 05.10.2022 на 10 арк.;

-Договір суборенди нежитлового приміщення від 05.10.2022 між адвокатським бюро «Бейгул та Партнери» та ТОВ «НАША ЛОГІСТИКА ПЛЮС» з актами прийому-передачі нежитлового приміщення на 6 арк.;

-Наказ № 1 ТОВ «НАША ЛОГІСТИКА ПЛЮС» від 05.10.2022 на 1 арк.

-Аркуш А4 із зазначення адреси електронної пошти «INFOMADIAGROUP@GMAIL.COM», паролю «123QQ123», та номера, на 1 арк.;

- Картка клієнта Райффайзен БАНК АВАЛЬ, 1 шт.;

- Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «ІНФО-МЕДІЯ ГРУП», на 2 арк.;

- Наказ № 1 від 19.08.2022 про виконання обов`язків директора ТОВ «ІНФО-МЕДІЯ ГРУП» (код ЄДРПОУ 44815775) ОСОБА_72 , на 1 арк.;

- Рішення засновника (учасника) ТОВ «ІНФО-МЕДІЯ ГРУП» (код ЄДРПОУ 44815775) про створення Товариства з описом, на 2 арк.;

- Довідка про відкриття рахунку ТОВ «ІНФО-МЕДІЯ ГРУП» (код ЄДРПОУ 44815775) в АТ «Райффайзен Банк», на 1 арк.;

- Статут ТОВ «ІНФО-МЕДІЯ ГРУП» (код ЄДРПОУ 44815775), на 11 арк.;

- Договір суборенди нежитлового приміщення № 19-08/22 від 19.08.2022, на 3 арк.;

- Довідка про відкриття рахунку ТОВ «ІНФО-МЕДІЯ ГРУП» (код ЄДРПОУ 44815775) в АТ «Райффайзен Банк», на 1 арк.;

- Квитанція до прибуткового касового ордера № 19-08/22 від 19.08.2022, на 1 арк.;

- Заява про приєднання до Договору банківського обслуговування № CMDLE-2377364, на 2 арк.;

- Договір № 080399/084/РКО банківського рахунку та комплексного надання послуг в АТ «КІБ» від 07.10.2022, на 2 арк.;

- Довідка про відкриття рахунку ТОВ «ІНФО-МЕДІЯ ГРУП» (код ЄДРПОУ 44815775) в АТ «Комерційний індустріальний банк», від 07.10.2022 на 1 арк.;

- Аркуш А4 із зазначення адреси електронної пошти «DNIPROGARANTBUD@GMAIL.COM», паролю «123QQ123», та номера телефону « НОМЕР_20 », на 1 арк.;

- Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «ДНІПРОГАРАНТБУД» з описом, на 3 арк.;

- Рішення Учасника № 21/10/22 ТОВ «ДНІПРОГАРАНТБУД» від 21.10.2022 № 2246, щодо звільнення з посади директора Товариства ОСОБА_73 , на 1 арк;

- Акт приймання-передачі частки статутного капіталу ТОВ «ДНІПРОГАРАНТБУД» (код ЄДРПОУ 40274443) від 21.10.2022 №№ 2244, 2245, на 1 арк.;

- Договір про відступлення Частки у Статутному капіталі ТОВ «ДНІПРОГАРАНТБУД» від 21.10.2022, на 1 арк.;

- Проект Наказу про звільнення ОСОБА_74 , на 1 арк.;

- Наказ № 25/10 від 25.10.2022 про виконання обов`язків директора ТОВ «ДНІПРОГАРАНТБУД» ОСОБА_75 ,на 1 арк.;

- Статут ТОВ «ДНІПРОГАРАНТБУД» (код ЄДРПОУ 40274443), на 10 арк.;

- Виписка , щодо картки ТОВ «ДНІПРОГАРАНТБУД» (код ЄДРПОУ 40274443) оформленої в АТ «УКРСИББАНК», на 1 арк.;

- Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «НАФТА ТРЕЙД ПРОМ», на 1 арк.;

- Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «НАФТА ТРЕЙД ПРОМ» та опис документів, на 3 арк.;

- Наказ № 1 від 25.10.2022 про виконання обов`язків директора ТОВ «НАФТА ТРЕЙД ПРОМ» ОСОБА_76 , на 1 арк.;

- Рішення № 1 від 10.11.2022 засновника (учасника) ТОВ «НАФТА ТРЕЙД ПРОМ», про створення ТОВ, на 1 арк.;

- Статут ТОВ «НАФТА ТРЕЙД ПРОМ» 2022 р., на 11 арк.

Папка скорозшивач голубого кольору, у якій містяться:

-Відомості щодо ТОВ «АГРОЕКО ПЛЮС» (код ЄДРПОУ 43259810) на 1 арк.;

-Відомості щодо ТОВ «АДІПРОМ ГРУП» (код ЄДРПОУ 42801954) на 2 арк.;

-Відомості щодо ТОВ «АСТРА ТРІАЛ» (код ЄДРПОУ 42797854) на 4 арк.;

-Відомості щодо ТОВ «БІОДОБРИВА ОРГАНІК ПЛЮС» (код ЄДРПОУ 42296804) на 2 арк.;

-Відомості щодо ТОВ «БУДІВЕЛЬНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ АЛЬЯНС» (код ЄДРПОУ 42771878) на 1 арк.;

-Відомості щодо ТОВ «БХ ПРОМТЕХ» (код ЄДРПОУ 42296694) на 2 арк.;

-Відомості щодо ТОВ «БУДМАШПРОМ» (код ЄДРПОУ 38599066) на 3 арк.;

-Відомості щодо ТОВ «ВАНТАЖЗАПЧАСТИНА» (код ЄДРПОУ 43260391) на 2 арк.;

-Відомості щодо ТОВ «ТОРГОВИЙ ДОМ «ВОК Україна» (код ЄДРПОУ 40901535) на 2 арк.;

-Відомості щодо ТОВ «ГАММА ТОРГ» (код ЄДРПОУ 42797959) на 5 арк.;

-Відомості щодо ТОВ «ГЕРМЕС-ЛТД» (код ЄДРПОУ 39047617) на 3 арк.;

-Виписка по рахунку клієнта ГЕЗЬ ЛІЛІЯ ВІКТОРІВНА на 1 арк.;

-Відомості щодо ТОВ «ГРАНД-ПРОЕКТ ГРУП» (код ЄДРПОУ 42797346) на 1 арк.;

-Відомості щодо ТОВ «АГРОЕКО ПЛЮС» (код ЄДРПОУ 43259810) на 7 арк.;

-Відомості щодо ТОВ «ГОЛДФОНД» (код ЄДРПОУ 41689620) на 1 арк.;

-Відомості щодо ТОВ «Дніпроресурспостач» (код ЄДРПОУ 41298376) на 3 арк.;

-Відомості щодо ТОВ «ДНІПРОПОСТАЧАННЯ» (код ЄДРПОУ 39115849) на 2 арк.;

-Звіт по рахунку клієнта ОСОБА_10 (код ЄДРПОУ НОМЕР_79 ) на 1 арк.;

-Відомості щодо ТОВ «ЖЕНІС ЛТД» (код ЄДРПОУ 43502691) на 1 арк.;

-Відомості щодо ТОВ «ЗАВОД БІОДОБРИВ КРОПІВНИЦЬКИЙ» (код ЄДРПОУ 43245127) на 1 арк.;

-Відомості щодо ТОВ «КАМІЛЛА ЛТД» (код ЄДРПОУ 42687912) на 5 арк.;

-Відомості щодо ТОВ «КРОПІВНИЦЬКИЙ ЗВОД НАФТАПЕРЕРОБКИ» (код ЄДРПОУ 43249853) на 3 арк.;

-Відомості щодо ТОВ «ЛІМС ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 42945506) на 1 арк.;

-Відомості щодо ТОВ «МЕГА СТОУН ГРУП» (код ЄДРПОУ 42873416) на 1 арк.;

-Відомості щодо ТОВ «МІДІМ» (код ЄДРПОУ 41565393) на 1 арк.;

-Відомості щодо ТОВ «МТЦ ЄВРОТЕХ» (код ЄДРПОУ 41075554) на 13 арк.;

-Відомості щодо ТОВ «ОПТ ТОРГ ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 42934824) на 1 арк.;

-Відомості щодо ПП «ОРІГІНАЛ» (код ЄДРПОУ 30740218) на 1 арк.;

-Відомості щодо ТОВ «ПРОМЕКСПОСРВІС» (код ЄДРПОУ 31197835) на 1 арк.;

-Відомості щодо ТОВ «СТАНДАРТ ТЬЮБ» (код ЄДРПОУ 42782701) на 2 арк.;

-Відомості щодо ТОВ «ТЕРАНОВА» (код ЄДРПОУ 42810817) на 1 арк.;

-Відомості щодо ТОВ «ТОРІО ГРУП» (код ЄДРПОУ 42187557) на 1 арк.;

-Відомості щодо ТОВ «ФОРМА-ГРУП ЛТД» (код ЄДРПОУ 43502822) на 1 арк.

-Відомості щодо ТОВ «ЄВРОТАРА» (код ЄДРПОУ 41382635) на 1 арк.;

-Відомості щодо ТОВ «БК «БІЗНЕСПРОМ» (код ЄДРПОУ 38752550) на 6 арк.;

-Відомості щодо ТОВ «БМП «ПІВДЕНЬБУД» (код ЄДРПОУ 42617714) на 1 арк.;

-Відомості щодо ТОВ «ТРІАДАПРОМ ГРУП» (код ЄДРПОУ 42802009) на 4 арк;

-Відомості щодо ТОВ науково-виробниче підприємство «РІЧ» (код ЄДРПОУ 32130221) на 1 арк.;

-Відомості щодо ТОВ «ЕКО ТРЕЙД-ВРОЖАЙ» (код ЄДРПОУ 42943708) на 3 арк.;

Обкладинка від стартового мобільного пакету VODAFONE з номером НОМЕР_90

Папка синього кольору ФГ «УРОЖАЙНА» (код ЄДРПОУ 43132960), у якій містяться:

-Виписка з ЄДРЮО щодо ФГ «УРОЖАЙНА» (код ЄДРПОУ 43132960) на 4 арк.;

-Рішення № 17/12/20 одноосібного учасника члена (учасника) ФГ «УРОЖАЙНА» від 17.12.2020 на 1 арк.;

-Заява ОСОБА_17 та ОСОБА_77 щодо виходу зі скалду ФГ «УРОЖАЙНА» від 17.12.2020 на 1 арк.;

-Наказ № 18/12 ФГ «УРОЖАЙНА» (код ЄДРПОУ 43132960) від 18.12.2020 на 1 арк.;

-Наказ № 17/12 ФГ «УРОЖАЙНА» (код ЄДРПОУ 43132960) від 17.12.2020 на 1 арк.;

-Опис реєстраційної справи: 107204363270 щодо ФГ «УРОЖАЙНА» на 1 арк.;

-Опис документів, що надаються юридичною особою державному реєстратору для проведення реєстраційної дії «Державна реєстрація новоутвореної шляхом заснування юридичної особи» щодо ФГ «УРОЖАЙНА» на 1 арк.;

-Договір купівлі-продажу прав ФГ «УРОЖАЙНА» (код ЄДРПОУ 43132960) від 17.12.2020;

-Акт приймання-передачі майна ФГ «УРОЖАЙНА» (код ЄДРПОУ 43132960) від 17.12.2020 на 1 арк.;

-Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права (земельна ділянка 4820681800:02:000:0367;

-Статут ФГ «УРОЖАЙНА» (код ЄДРПОУ 43132960) від 17.12.2020 на 12 арк.;

-Договір оренди землі від 20.11.2019 земельної ділянки 4820681800:02:000:0367 на 4 арк.;

-Карта з реквізитами УКРГАЗБАНК щодо ФГ «УРОЖАЙНА» (код ЄДРПОУ 43132960) на 1 арк.;

-Договір-анкета відкриття та обслуговування банківського рахунку № НОМЕР_91 від 20.08.2019 на 2 арк.;

-Індивідуальний договір про відкриття та обслуговування банківського рахунку та емісії корпоративних платіжних карток № НОМЕР_92 UAH від 27.08.2019.;

-Видаткова накладна № 566 від 30.09.2020 на 1 арк.;

-Довідка Кетрисанівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області № 354-11/4/21 від 08.07.2021 щодо ФГ «УРОЖАЙНА» на 1 арк.;

-Податкова накладна ФГ «УРОЖАЙНА» на 1 арк.

Папка сірого кольору, у якій містяться:

-Виписка з ЄДРЮО щодо ТОВ «ПЛАТИНУМ ОПТ» (код ЄДРПОУ 44489572) з стікером з надписом «platunymopt@gmail.com 123Qq123 НДС+» на 2 арк.;

-Рішення єдиного учасника № 04/10/22 ТОВ «ПЛАТИНУМ ОПТ» від 04.10.2022 (код ЄДРПОУ 44489572) на 1 арк.;

-Опис документів реєстраційної справи: 10055607906365 на 1 арк.;

-Сертифікат відповідності ОВВ МПП «КАРТІ» № UA.174.00002-22 з 19.01.22 по 18.01.24 на 1 арк.;

-Сертифікат відповідності ОВВ МПП «КАРТІ» № UA.174.00001-22 з 19.01.22 по 18.01.24;

-Статут ТОВ «ПЛАТИНУ ОПТ», рішення № 1 від 15.09.2021 на 8 арк.;

-Виписка з ЄДРЮО щодо ТОВ «ЛІДЕР ТІТАН» (код ЄДРПОУ 44573407) з стікером з надписом «titanlider9@gmail.com, 123qq123, НДС+» на 3 арк.;

-Статут ТОВ «ЛІДЕР ТІТАН», рішення № 1 від 14.09.2021 на 10 арк.;

-Рішення № 1 ТОВ «ЛІДЕР ТІТАН» від 14.09.2021 м. Одеса на 1 арк.;

-Наказ № 16/09 ТОВ «ЛІДЕР ТІТАН» (код ЄДРПОУ 44573407) від 16.09.2021 на 1 арк.;

-Копія опису реєстраційної справи № 10055607904791 на 1 арк.;

-Заява про приєднання до Договору банківського обслуговування № CMDLE-1869400 на 2 арк.;

-Довідка про відкриття рахунків надана ТОВ «ЛІДЕР ТІТАН» (код ЄДРПОУ 44573407) на 1 арк.;

-Виписка з ЄДРЮО щодо ТОВ «ГОРІЗОНТ ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 44489567) з стікером з надписом «tradegorizont21@gmail.com, 123Qq123 НДС+» на 1 арк.;

-Квитанція до платіжної інструкції на переказ готівки № 173678 від 12.12.2022 на 1 арк.;

-Квитанція до платіжної інструкції на переказ готівки № 173470 від 12.12.2022 на 1 арк.;

-Довідка ТОВ «ГОРІЗОНТ ТРЕЙД» від 12.12.2022 б/н в АТ «КОМЕРЦІЙНИЙ ІНДУСТРІАЛЬНИЙ БАНК» на 1 арк.;

-Довідка ТОВ «ГОРІЗОНТ ТРЕЙД» від 12.12.2022 б/н в АТ «КОМЕРЦІЙНИЙ ІНДУСТРІАЛЬНИЙ БАНК» на 1 арк.;

-Довідка ТОВ «ГОРІЗОНТ ТРЕЙД» від 12.12.2022 б/н в АТ «КОМЕРЦІЙНИЙ ІНДУСТРІАЛЬНИЙ БАНК» на 1 арк.;

-Заявка на приєднання № 6 до правил надання платіжних та інших послуг корпоративним клієнтам АТ «КОМІНБАНК» від 12.12.2022 на 2 арк.;

-Наказ № 17/09 ТОВ «ГОРІЗОНТ ТРЕЙД» від 17.09.2021 на 1 арк.;

-Рішення № 1 ТОВ «ГОРІЗОНТ ТРЕЙД» від 15.09.2021 на 1 арк.;

-Опис справи 10055607906141 на 1 арк.;

-Виписка з ЄДРЮО ТОВ «ГОРІЗОНТ ТРЕЙД» на 1 арк.;

-Статут ТОВ «ГОРІЗОНТ ТРЕЙД» рішення № 1 від 15.09.2021 на 10 арк.;

-Заява про відкриття поточного рахунку ТОВ «ГОРІЗОНТ ТРЕЙД» на 1 арк.;

-Виписка з ЄДРЮО ТОВ «ГОРІЗОНТ ТРЕЙД» на 1 арк.;

-Рішення № 1 ТОВ «ГОРІЗОНТ ТРЕЙД» від 15.09.2021 на 1 арк.;

-Наказ № 17/09 ТОВ «ГОРІЗОНТ ТРЕЙД» від 17.09.2021 на 1 арк.;

-Опис реєстраційної справи 10055607906141 на 1 арк.;

-Статут ТОВ «ГОРІЗОНТ ТРЕЙД» рішення № 1 від 15.09.2021 на 10 арк.;

-Виписка з ЄДРЮО ТОВ «АРІЗОН НОВА ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 44561428) зі стікером з надписом (treydarizonanova@gmail.com 123qq123 НДС+) на 1 арк.;

-Рішення № 1 ТОВ «АРІЗОН НОВА ТРЕЙД» від 14.09.2021 на 1 арк.;

-Опис реєстраційної справи: 10055607904567 на 1 арк.;

-Наказ № 16/09 ТОВ «АРІЗОН НОВА ТРЕЙД» на 1 арк.;

-Опис справи № 10055607904567 на 1 арк.;

-Виписка з ЄДРЮО ТОВ «АРІЗОН НОВА ТРЕЙД» на 1 арк.;

-Статут ТОВ «АРІЗОН НОВА ТРЕЙД», рішення № 1 від 14.09.2021 на 10 арк.;

-Довідка про відкриття рахунків надана ТОВ «АРІЗОН НОВА ТРЕЙД» на 1 арк.;

-Заява про приєднання до Договору банківського обслуговування № CMDLE-2073495 на 2 арк.

-Договори оренди з ОСОБА_78 загалом на 36 арк.;

-Листи з ГУ ДПС в Одеській області на адресу: ТОВ «АВТОКАРГОСЕРВИС», ТОВ «ЕКО ТРЕЙД-ВРОЖАЙ», ТОВ «БКА», ТОВ «Будівельний комерційний АЛЬЯНС», ТОВ «ЄЛЬЗАС», ТОВ «ДЕКСІН», ТОВ «ІМПЕРА КАПІТАЛ» загалом на 48 арк.;

-Податкові повідомлення-рішення з ГУ ДПС в Одеській області щодо: ТОВ «ЕКО ТРЕЙД-ВРОЖАЙ» на 4 арк.;

-Акт про результати камеральної перевірки щодо несвоєчасного подання Декларації акцизного податку ГУ ДПС в Одеській області щодо ТОВ «АВТОКАРГОСЕРВИС» на 2 арк.;

-Лист ГУ ДПС в м. Києві від 03.02.2021 №996/6/26-15-12-13-11 на 2 арк.;

-Лист ГУ ДПС в Одеській області від 11.02.2021 №1901/6/15-32-04-06-07 на 1 арк.;

-Лист ГУ ДПС в Одеській області від 11.02.2021 №1893/6/15-32-18-08-07 на 1 арк.;

-Лист ГУ ДПС в Одеській області від 16.02.2021 №2376/6/15-32-18-08-07 на 2 арк.;

-Лист ГУ ДПС в Одеській області від 15.04.2021 №9681/6/15-32-18-09-07 на 1 арк.;

-Копія статуту ФГ «ЕФЛІПС» (43133036) на 9 арк.;

-Анкета для реєстрації контрагента на 1 арк.;

-Реквізити ФГ «ЕФЛІПС» (43133036) на 1 арк.;

-Копія відомостей про суми нарахованого доходу утриманого та сплаченого податку на доходи фізичних осіб та військового збору на 3 арк.;

-Копія квитанції №2 ФГ «ЕФЛІПС» на 1 арк.;

-Копія звіту про посівні площі С/Г культур ФГ «ЕФЛІПС» на 2 арк.;

-Копія довідки від 05.07.2021 №ГОЗ/448/1 на 1 арк.;

-Копія довідки про відкриття рахунків за 02.09.2021 на 1 арк.;

-Копія паспорту на ОСОБА_19 серія ЕА855561 на 4 арк.;

-Копія Звіту про посівні площі с/г культур під урожай 2020 року на 3 арк.;

-Записник з надписом «Ethnies», на 125 арк.;

-Записник з надписом «OFFicebook», на 178 арк.;

-Експрес накладні «Нова пошта», в яких відправник є ОСОБА_79 , в кількості 140 один., які поміщені в картонову коробку з надписом «SARALYN We focus on the wallen so a mjre professional Simple fashon» ,білого кольору;

-Акти надання послуг: №104 від 19 грудня 2022 р, №105 від 20 грудня 2022 р., №106 від 21 грудня 2022 р., №107 від 23 грудня 2022 року на 4 арк.;

-Копія відомостей «Реалізація товарів і послуг» за декабрь 2022 г.

-Закриті конверти «Нова Пошта» для документів А4 з номерами 59000909217563 та 20450641351476, в кількості 2 (два) од.;

-Рахунок на оплату №177 від 01 грудня 2021р. на 1 арк.;

-Договір №177 про надання послуг від 01 грудня 2021 р на 2 арк.;

-Акт надання послуг від 31 грудня 2021 р. №177 на 1 арк.;

-Договір №170 про надання послуг від 01 грудня 2021 р. на 2 арк.;

-Акт надання послуг №170 від 31 грудня 2021 р. на 1 арк.;

-Договір №164 про надання послуг від 01 грудня 2021 р. на 2 арк.;

-Акт надання послуг №164 від 31 грудня 2021 р. на 1 арк.;

-Договір №168 про надання послуг від 01 грудня 2021 р. на 2 арк.;

-Акт надання послуг №168 від 31 грудня 2021 р. на 1 арк.;

-Рахунок на оплату №168 від 01 грудня 2021 р. на 1 арк.;

-Договір №162 про надання послуг від 01 грудня 2021 р. на 2 арк.;

-Акт надання послуг №162 від 31 грудня 2021 р. на 1 арк.;

-Договір №163 про надання послуг від 31.12.2021 р. на 2 арк.;

-Акт надання послуг №163 від 31.12.2021 р. на 1 арк.;

-Договір №160 про надання послуг від 31.12.2021 р. на 2 арк.;

-Акт надання послуг №160 від 31.12.2021 р. на 1 арк.;

-Рахунок на оплату №160 від 30.12.21 на 1 арк. (розпичатка);

-Розпечатка рахунка на оплату №170 від 01.12.21 на 1 арк.;

-Розпечатки рахунків на оплату №164 від 01.12.21, №162 від 01.12.21, №163 від 01.12.21 на 3 арк.;

-Договір №161 про надання послуг від 01.12.2021 р. на 2 арк.;

-Акт надання послуг №161 від 31.12.2021 р. на 1 арк.;

-Розпечатка рахунка на оплату №161 від 30.12.2021 р. на 1 арк.;

-Договір №169 про надання послуг від 01.12.2021 р. на 2 арк.;

-Акт надання послуг №169 від 31.12.2021 р. на 1 арк.;

-Розпечатка рахунка на оплату №169 від 30.12.21 на 1 арк.;

-Договір №172 про надання послуг від 01.12.2021 р. на 2 арк.;

-Акт надання послуг №172 від 31.12.2021 р. на 1 арк.;

-Розпечатка рахунка на оплату №172 від 30.12.21 на 1 арк.;

-Договір №173 про надання послуг від 01.12.2021 р. на 2 арк.;

-Акт надання послуг №173 від 31.12.2021 р. на 1 арк.;

-Розпечатка рахунка на оплату №173 від 30.12.21 на 1 арк.;

-Договір №174 про надання послуг від 01.12.2021 р. на 2 арк.;

-Акт надання послуг №174 від 31.12.2021 р. на 1 арк.;

-Рахунок на оплату №174 від 30.12.21 на 1 арк.;

-Договір №175 про надання послуг від 01.12.2021 р. на 2 арк.;

-Акт надання послуг №175 від 31.12.2021 р. на 1 арк.;

-Розпечатка рахунка на оплату №175 від 30.12.21 на 1 арк.;

-Договір №165 про надання послуг від 01.12.2021 р. на 2 арк.;

-Акт надання послуг №1 від 31.12.2021 р. на 1 арк.;

-Рахунок на оплату №165 від 01.12.21 (розпечатка) на 1 арк.;

-Договір №166 про надання послуг від 01.12.2021 р. на 2 арк.;

-Акт надання послуг №1 від 31.12.2021 р. на 1 арк.;

-Розпечатка рахунка на оплату №166 від 01.12.21 на 1 арк.;

-Договір №167 про надання послуг від 01.12.2021 р. на 2 арк.;

-Акт надання послуг від 31.12.2021 р. на 1 арк.;

-Розпичатка рахунка на оплату №167 від 01.12.21 на 1 арк.;

-Договір №176 про надання послуг від 01.12.2021 р. на 2 арк.;

-Акт надання послуг №1 від 31.12.2021 р. на 1 арк.;

-Розпечатка рахунка на оплату №176 від 01.12.21 на 1 арк.;

-Договір №179 про надання послуг від 01.12.2021 р. на 2 арк.;

-Акт надання послуг від 31.12.2021 р. на 1 арк.;

-Розпечатка рахунка на оплату №179 від 01.12.21 на 1 арк.;

-Договір №159 про надання послуг від 01.12.2021 р. на 2 арк.;

-Акт надання послуг №159 від 31.12.2021 р. на 1 арк.;

-Розпечатка рахунка на оплату №159 від 01.12.21 на 1 арк.;

-Договір №158 про надання послуг від 01.12.2021 р. на 2 арк.;

-Акт надання послуг №158 від 31.12.2021 р. на 1 арк.;

-Розпечатка рахунка на оплату №158 від 01.12.21 на 1 арк.;

-Рахунок на оплату №117 від 26.04.2021 та №116 від 26.04.2021 на 2 арк.;

-ТТН №28 від 26.04.21 та відомості вантажно-розвантажувальні операції на 2 арк.;

-Видаткова накладна №29 від 26.04.21 та відомості вантажно-розвантажувальні операції на 2 арк.;

-ТТН №29 від 26.04.21 та відомості вантажно-розвантажувальні операції на 2 арк.;

-Видаткова накладна №1 від 26.04.21 та відомості вантажно-розвантажувальні операції на 2 арк.;

-Рахунок на оплату №54 від 20.04.21 на 1 арк.;

-Аркуш паперу з підписами та печатками ТОВ «Компанія Міан» та ТОВ «Гермес-ЛТД» на 1 арк.;

-ТТН №32 від 20.04.21 та видаткова накладна №32 від 20.04.2021 на 1 арк.;

-ТТН №33 від 26.04.2021 та аркуш паперу з підписами директорів ТОВ «Компанія Міан» та ТОВ «Гермес-ЛДТ» на 2 арк.;

-Видаткова накладна № 33 від 26.04.2021 та відомості вантажно-розвантажувальні операції на 2 арк.;

-Рахунок на оплату№120 від 26.04.21 та аркуш паперу з підписами ТОВ «Компанія Міан» та ТОВ «Мега стоун груп» на 2 арк.;

-Рахунок на оплату №121 від 09.04.21 та видаткова накладна №34 від 09.04.2021 на 2 арк.;

-ТТН №34 від 09.04.2021 відомості вантажно-розвантажувальні операції на 2 арк.;

-ТТН та відпуск нафтопродуктів №125 та відомості розвантажувальні операції на 2 арк.;

-ТОВ «Компанія Міан» та ТОВ «Екр трейд-врожай» підписаний вказані СГД та відомості відомості вантажно-розвантажувальні операції на 5 арк.;

-Довіреність від 14.02.22 та заявка №25 на 2 арк.;

-Видаткова накладна №335 від 01.06.2021 на 1 арк.;

-Акт №1 здачі прийому виконаних робіт від 29.07.21 на 1 арк.;

-ТТН р335 від 01.06.21 та аркуш паперу з підписами директорів ТОВ «Добрі добрива» та ТОВ «Імпера Капітал» на 2 арк.;

-ТТН р335 від 01.06.2021 р. та аркуш паперу з печаткою «Комерційний банк» на 2 арк.;

-Акт надання послуг №13 від 19.10.21 та №12 від 20.09.2021 на 2 арк.;

-Видаткова накладна №78 від 02.11.20, ТТН на відпуск нафтопродуктів №1233, ТТН на відпуск нафтопродуктів №1234 на 3 арк.;

-Видаткові накладні №114 від 24.11.20 та №115 від 25.11.20 на 2 арк.;

-Видаткові накладні №94 від 18.11.20 та №97 від 19.11.20 на 2 арк.;

-Видаткові накладні №92 від 16.11.20 та №93 від 17.11.20 на 2 арк.;

-Видаткові накладні №86 від 12.11.20 та №87 від 13.11.20 на 2 арк.;

-Видаткові накладні №81 від 09.11.20 та 84 від 11.11.20 на2 арк.;

-Видаткова накладна №80 від 03.11.20 та рахунок на оплату №73 від 02.11.2022 на 2 арк.;

-Аркуш паперу з підписами директорів ТОВ «Біодобриво органік плюс» та ТОВ «Приват компані техно» на 2 арк.;

-Відомості на виплату готівки №9 та аркуш паперу із зазначенням П.І.Б. та сум виплат (розпечатка) на 2 арк.;

-Календарний план робіт на 2 арк.;

-Копія з печаткою «Імпера Капітал» зведений кошторис на 2 арк.;

-Копія зведеного кошторису скріплений печаткою ТОВ «Імпера Капітал» на 2 арк.;

-Копія протоколу погодження договірної ціни на виконання послуг скріплений печаткою ТОВ «Імпера Капітал» на 2 арк.;

-Аркуш паперу з підписом директора ТОВ «Автокаргосервис» та печаткою на 1 арк.;

-Аркуш паперу з наявними підписом та печаткою ТОВ «Ай-ті-Технології» на 1 арк.;

-Додаткові угоди до договору оренди №15/21 від 11.06.2021 на 14 арк.;

-Видаткові накладні видані ТОВ «Спецторгзапчастина», ТОВ «ГЕЗ-ТЕК» на 29 арк.;

-Рахунки на оплату №95 б/д, №95 від 12.12.22, №7 від 14.12.2022, №95 від 12.12.22 на 5 арк.;

-Розпечатка «Акт сверки» на 1 арк.;

-Сертифікат якості №1 від 12.11.2022 на 1 арк.

Ухвала підлягає негайному виконанню.

На ухвалу слідчого судді безпосередньо до Київського апеляційного суду протягом п`яти днів з дня її оголошення може бути подана апеляційна скарга. Якщо ухвалу суду постановлено без виклику особи, яка її оскаржує, то строк апеляційного оскарження для такої особи обчислюється з дня отримання нею копії судового рішення.

Крім того, відповідно до ст. 174 КПК України арешт може бути скасований повністю чи частково за заявленим клопотаннямпідозрюваного, обвинуваченого, їх захисників, законного представника, іншого власника або володільця майна, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, які не були присутні при розгляді питання про арешт майна. Таке клопотання під час досудового розслідування розглядається слідчим суддею, а під час судового провадження судом.Арешт майна також може бути скасовано повністю чи частково ухвалою слідчого судді під час досудового розслідування чи суду під час судового провадження за клопотанням підозрюваного, обвинуваченого, їх захисника чи законного представника, іншого власника або володільця майна, представника юридичної особи щодо якої здійснюється провадження, якщо вони доведуть, що в подальшому застосуванні цього заходу відпала потреба або арешт накладено необґрунтовано.

Слідча суддя Антоніна КВАША

Дата ухвалення рішення01.02.2023
Оприлюднено09.05.2024
Номер документу109479447
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —761/2160/23

Ухвала від 01.02.2023

Кримінальне

Шевченківський районний суд міста Києва

Кваша А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні