Ухвала
від 13.03.2023 по справі 820/6425/17
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Харківський окружний адміністративний суд 61022, м. Харків, майдан Свободи, 6, inbox@adm.hr.court.gov.ua, ЄДРПОУ: 34390710

УХВАЛА

13 березня 2023 року Справа № 820/6425/17

Харківський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Бабаєва А.І. розглянувши заяву Холодногірсько-Новобаварського відділу державної виконавчої служби у місті Харкові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції про видачу дубліката виконавчого листа по справі за позовом Київського об`єднаного управління Пенсійного фонду України м. Харкова до Товариства з обмеженою відповідальністю „ВМ-Харків про стягнення заборгованості,

ВСТАНОВИВ :

01.03.2023 року Холодногірсько-Новобаварський відділ державної виконавчої служби у місті Харкові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції звернувся до суду із заявою про видачу дубліката виконавчого листа, в якому просив видати дублікат виконавчого листа виданий Харківським окружним адміністративним судом по справі № 820/6425/17 від 28.02.2018 про стягнення з Товариства з обмеженою відповідальністю „ВМ-Харків на користь Головного управління пенсійного фонду України в Харківській області заборгованість в сумі 468,44 грн. для його виконання в примусовому порядку.

Ухвалою Харківського окружного адміністративного суду від 02.03.2023 року заяву старшого державного виконавця Індустріального відділу державної виконавчої служби місті Харкові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції про видачу дубліката виконавчого листа по справі за позовом Управління Пенсійного фонду України в Орджонікідзевському районі м. Харкова до фізичної особи - підприємця ОСОБА_1 про стягнення заборгованості залишено без руху.

Заявником подано до суду заяву, в якій просив прийняти до розгляду заяву про видачу дубліката виконавчого документа. Вказано, що державний виконавець звільнений від обов`язку сплати судового збору за видачу дубліката виконавчого документа.

Відповідно до п. 18.4 Розділу VII Перехідні положення КАС України у разі втрати виконавчого документа суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, незалежно від того, суд якої інстанції видав виконавчий документ, може видати його дублікат, якщо стягувач або державний виконавець звернувся із заявою про це до закінчення строку, встановленого для пред`явлення виконавчого документа до виконання. Про видачу дубліката виконавчого документа постановляється ухвала у десятиденний строк із дня надходження заяви. За видачу стягувачу дубліката виконавчого документа справляється судовий збір у розмірі 0,03 розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб. Ухвала про видачу чи відмову у видачі дубліката виконавчого документа може бути оскаржена в апеляційному та касаційному порядку.

За таких обставин, суд приходить до висновку про прийняття до розгляду заяви про видачу дубліката виконавчого листа.

На підставі вищевикладеного та керуючись п. 18.4 Розділу VII Перехідні положення КАС України, суд, -

УХВАЛИВ :

Прийняти до розгляду заяву Холодногірсько-Новобаварського відділу державної виконавчої служби у місті Харкові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції про видачу дубліката виконавчого листа по справі за позовом Київського об`єднаного управління Пенсійного фонду України м. Харкова до Товариства з обмеженою відповідальністю „ВМ-Харків про стягнення заборгованості.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію по справі знаходиться за посиланням: http://adm.hr.court.gov.ua/sud2070/.

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Бабаєв А.І.

Дата ухвалення рішення13.03.2023
Оприлюднено15.03.2023
Номер документу109498706
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи зі спорів з приводу реалізації публічної політики у сферах праці, зайнятості населення та соціального захисту громадян та публічної житлової політики, зокрема зі спорів щодо управління, нагляду, контролю та інших владних управлінських функцій (призначення, перерахунку та здійснення страхових виплат) у сфері відповідних видів загальнообов’язкового державного соціального страхування, з них загальнообов’язкового державного пенсійного страхування

Судовий реєстр по справі —820/6425/17

Ухвала від 16.03.2023

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Бабаєв А.І.

Ухвала від 13.03.2023

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Бабаєв А.І.

Ухвала від 02.03.2023

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Бабаєв А.І.

Ухвала від 15.11.2019

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Бабаєв А.І.

Ухвала від 08.11.2019

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Бабаєв А.І.

Постанова від 16.01.2018

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Бабаєв А.І.

Ухвала від 20.12.2017

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Бабаєв А.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні