Ухвала
від 30.08.2010 по справі 2а-4048/10/1670
ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІ НІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкриття скороченого провадження в адміністратив ній справі

30 серпня 2010 року м. Полтава Справа № 2а-4048/10/1670

Суддя Полтавського окру жного адміністративного суд у Удовіченко С.О., перевіривши матеріали адміністративног о позову Кременчуцької о б'єднаної державної податков ої інспекції в Полтавській о бласті до Приватного підпри ємства "Стелсі", третя особа - в иконавчий комітет Кременч уцької міської ради про пр ипинення юридичної особи, -

В С Т А Н О В И В:

27 серпня 2010 року позивач Кременчуцька об'єднана д ержавна податкова інспекція в Полтавській області зверн увся до Полтавського окружн ого адміністративного суду з позовною заявою до Приватно го підприємства "Стелсі", трет я особа - виконавчий комітет Кременчуцької міської рад и про припинення юридичної о соби.

Адміністративний по зов відповідає вимогам стате й 105, 106 Кодексу адміністративно го судочинства України.

Адміністративний поз ов подано у строк, встановлен ий законом.

Враховуючи, що позива чем визначено третьою особою у справі Виконавчий комітет Кременчуцької міської р ади, прав, свобод, інтересів та обов' язків якого позовні в имоги не стосуються, згідно і з частиною 1, 2 статті 183-2 Кодексу адміністративного судочинс тва України справа підлягає розгляду в порядку скорочено го провадження.

На підставі викладен ого, керуючись статтями 106, 183-2 К одексу адміністративного су дочинства України, -

У Х В А Л И В:

Відкрити скорочене пров адження в адміністративній с праві № 2а-4048/10/1670 за позовом Кре менчуцької об'єднаної держ авної податкової інспекції в Полтавській області до Прив атного підприємства "Стелсі" , третя особа - виконавчий комі тет Кременчуцької міськ ої ради про припинення юриди чної особи.

Запропонувати відпо відачу у десятиденний строк з дня одержання копії ухвали подати письмові заперечення проти позову та необхідні до кументи або заяву про визнан ня позову безпосередньо до к анцелярії суду (за адресою : м. Полтава, вул. Степана Кондрат енка, 6, 4-й поверх), якщо справа р озглядається за місцезнаход женням відповідача, або пошт ою, якщо справа не розглядаєт ься за місцезнаходженням від повідача.

Роз'яснити відповіда чу, що в разі неподання запере чень проти позову, справа буд е розглянута в порядку скоро ченого провадження протягом трьох днів з дня закінчення с троку, встановленого для їх п одання, якщо справа розгляда ється за місцезнаходженням в ідповідача; та протягом трьо х днів - у разі, якщо протягом с еми днів з дня закінчення стр оку, встановленого для подан ня заперечень, вони не надійш ли до суду, якщо справа не розг лядається за місцезнаходжен ням відповідача.

Справа розглядатимет ься суддею одноособово без п роведення судового засіданн я та виклику осіб, які беруть у часть у справі.

Копію ухвали надісла ти відповідачу.

Ухвала оскарженню не підл ягає.

30.08.2010

Суддя С.О. Удовіченко

Дата ухвалення рішення30.08.2010
Оприлюднено02.09.2010
Номер документу10954955
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-4048/10/1670

Постанова від 27.09.2010

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

С.О. Удовіченко

Ухвала від 30.08.2010

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

С.О. Удовіченко

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні