Ухвала
від 14.03.2023 по справі 463/1452/23
ЛИЧАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа №463/1452/23

Провадження №1-кс/463/1724/23

У Х В А Л А

про тимчасовий доступ до речей і документів

14 березня 2023 року слідчий суддя Личаківського районного суду м. Львова ОСОБА_1 , з участю секретаря судових засідань ОСОБА_2 , розглянувши клопотання детектива відділу детективів (на правах самостійного відділу) територіального управління Бюро економічної безпеки у Львівській області ОСОБА_3 , погодженого прокурором відділу нагляду за додержанням законів органами Бюро економічної безпеки ОСОБА_4 про тимчасовий доступ до речей і документів по кримінальному провадженні №72022140000000013, від 19.12.2022 за ознаками вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.205-1, ч.2 ст.209, ч.2 ст.212 КК України,-

ВСТАНОВИВ:

Детектив відділу детективів (на правах самостійного відділу) ІНФОРМАЦІЯ_1 , як сторона кримінального провадження, звернувся з клопотанням до слідчого судді Личаківського районного суду м. Львова про тимчасовий доступ до речей і документів. Просить надати тимчасовий доступ до речей і документів, з можливістю вилучення оригіналів документів, що знаходяться у володінні ІНФОРМАЦІЯ_2 (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 , адреса: АДРЕСА_1 ), а саме оригіналів матеріалів, які містяться в реєстраційній справі ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), в т.ч.: заповнену реєстраційну картку на проведення державної реєстрації/перереєстрації юридичної особи, рішення засновників(ка) або уповноваженого ними органу про створення юридичної особи, один примірник установчих документів (установчий акт, статут або засновницький договір) документ, що засвідчує внесення реєстраційного збору за проведення державної реєстрації юридичної особи, накази про призначення та зняття з посади посадових осіб та інших осіб, заповнену реєстраційну картку на проведення державної реєстрації змін до установчих документів юридичної особи; нотаріально посвідчену копію рішення засновників (учасників) юридичної особи або уповноваженого ними органу, яким затверджено зміни до установчих документів; оригінал установчих документів юридичної особи з відміткою про їх державну реєстрацію; один примірники змін до установчих документів юридичної особи, один примірники установчих документів у новій редакції (установчий акт, статут або засновницький договір), документ, що підтверджує внесення реєстраційного збору за проведення державної реєстрації змін до установчих документів, копію рішення про вихід юридичної особи із складу засновників (учасників), завірену в установленому порядку, або нотаріально посвідчену копію заяви фізичної особи про вихід зі складу засновників (учасників), або нотаріально посвідчений документ про передання права засновника (учасника) іншій особі, або рішення уповноваженого органу юридичної особи про примусове виключення засновника (учасника) зі складу засновників (учасників) юридичної особи, якщо це передбачено законом або установчими документами юридичної особи та інших документів що знаходяться в реєстраційній справі вказаного товариства.

Необхідність тимчасового доступу до вказаних вище документів з можливістю вилучення оригіналів мотивує тим, що такі можуть бути використані як докази стороною обвинувачення для підтвердження події кримінального правопорушення, з`ясування фактичного перебігу досліджуваних подій, встановлення винних осіб, доведення винуватості осіб, та інших обставин, визначених ст. 91 КПК України.

Враховуючи вимоги ч. 2, 4 ст.163 КПК України, вважаю за необхідне розглядати клопотання без викликуособи,у володінніякої знаходяться документи, тимчасовий дозвіл на доступ до яких та можливість їхнього вилучення просить надати детектив, а також у відсутності детектива.

В такому випадку, згідно ч. 4 ст. 107 КПК України, фіксування за допомогою технічних засобів кримінального провадження в суді не здійснюється.

Оглянувши та перевіривши надані матеріали клопотання, дослідивши докази по даних матеріалах вважаю, що клопотання підлягає до задоволення, оскільки таке відповідає вимогам ст. 160 КПК України та доводить наявність обставин передбачених ч. 5, 7 ст. 163 КПК України.

Керуючись вимогами статей 107, 131, 160, 163, 164 КПК України, -

УХВАЛИВ:

Клопотання задовольнити.

Надати детективам у кримінальному провадженні №72022140000000013, від 19.12.2022, Відділу детективів (на правах самостійного відділу) Територіального управління Бюро економічної безпеки у Львівській області ОСОБА_3 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , ОСОБА_11 , ОСОБА_12 , ОСОБА_13 , ОСОБА_14 , ОСОБА_15 та/або ОСОБА_16 тимчасовий доступ з можливістю вилучення оригіналів документів, які перебувають у володінні володінні ІНФОРМАЦІЯ_2 (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 , адреса: АДРЕСА_1 ), а саме оригіналів матеріалів, які містяться в реєстраційній справі ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), в т.ч.: заповнену реєстраційну картку на проведення державної реєстрації/перереєстрації юридичної особи, рішення засновників(ка) або уповноваженого ними органу про створення юридичної особи, один примірник установчих документів (установчий акт, статут або засновницький договір) документ, що засвідчує внесення реєстраційного збору за проведення державної реєстрації юридичної особи, накази про призначення та зняття з посади посадових осіб та інших осіб, заповнену реєстраційну картку на проведення державної реєстрації змін до установчих документів юридичної особи; нотаріально посвідчену копію рішення засновників (учасників) юридичної особи або уповноваженого ними органу, яким затверджено зміни до установчих документів; оригінал установчих документів юридичної особи з відміткою про їх державну реєстрацію; один примірники змін до установчих документів юридичної особи, один примірники установчих документів у новій редакції (установчий акт, статут або засновницький договір), документ, що підтверджує внесення реєстраційного збору за проведення державної реєстрації змін до установчих документів, копію рішення про вихід юридичної особи із складу засновників (учасників), завірену в установленому порядку, або нотаріально посвідчену копію заяви фізичної особи про вихід зі складу засновників (учасників), або нотаріально посвідчений документ про передання права засновника (учасника) іншій особі, або рішення уповноваженого органу юридичної особи про примусове виключення засновника (учасника) зі складу засновників (учасників) юридичної особи, якщо це передбачено законом або установчими документами юридичної особи та інших документів що знаходяться в реєстраційній справі вказаного товариства.

Обов`язок надатитимчасовий доступдо вищевказаних документів,що уволодінні ІНФОРМАЦІЯ_2 (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 , адреса: АДРЕСА_1 ), покладається на керівника (особу, яка його замінює) ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Строк дії ухвали становить два місяці з дня її винесення.

У разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів, у відповідності до вимог ч. 1 ст. 166 КПК України, слідчий суддя за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями КПК України з метою відшукання та вилучення зазначених вище речей.

Відповідно до положень ч.2 ст.2 Закону України «Про доступ до судових рішень» ухвала про тимчасовий доступ до речей та документів у кримінальному провадження підлягає оприлюдненню не раніше дня її звернення до виконання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: ОСОБА_1

СудЛичаківський районний суд м.Львова
Дата ухвалення рішення14.03.2023
Оприлюднено09.05.2024
Номер документу109580679
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про тимчасовий доступ до речей і документів

Судовий реєстр по справі —463/1452/23

Ухвала від 24.04.2023

Кримінальне

Личаківський районний суд м.Львова

Леньо С. І.

Ухвала від 24.04.2023

Кримінальне

Личаківський районний суд м.Львова

Леньо С. І.

Ухвала від 14.03.2023

Кримінальне

Личаківський районний суд м.Львова

Леньо С. І.

Ухвала від 14.03.2023

Кримінальне

Личаківський районний суд м.Львова

Леньо С. І.

Ухвала від 14.03.2023

Кримінальне

Личаківський районний суд м.Львова

Леньо С. І.

Ухвала від 14.03.2023

Кримінальне

Личаківський районний суд м.Львова

Леньо С. І.

Ухвала від 02.03.2023

Кримінальне

Личаківський районний суд м.Львова

Леньо С. І.

Ухвала від 02.03.2023

Кримінальне

Личаківський районний суд м.Львова

Леньо С. І.

Ухвала від 02.03.2023

Кримінальне

Личаківський районний суд м.Львова

Леньо С. І.

Ухвала від 02.03.2023

Кримінальне

Личаківський районний суд м.Львова

Леньо С. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні