Судовий наказ
від 16.03.2023 по справі 671/434/23
ВОЛОЧИСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №: 671/434/23

Волочиський районний суд

Хмельницької області

С У Д О В И Й Н А К А З

16 березня 2023 року м. Волочиськ

Суддя Волочиського районного суду Хмельницької області Никифоров Є.О., розглянувши заяву Волочиського комунального підприємства теплових мереж «ТЕПЛОВИК», яке розташоване за адресою: Хмельницька область, м. Волочиськ, вул. Симона Петлюри, буд. 7А, ЄДРПОУ 14151820, р/р № НОМЕР_1 , МФО 380805, ХОД АТ «Райффайзен Банк Аваль» м. Хмельницький, про видачу судового наказу про стягнення з ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ,РНОКПП НОМЕР_2 ,зареєстроване місцепроживання заадресою: АДРЕСА_1 ,заборгованості пооплаті занадані житлово-комунальніпослуги,і враховуючи,що:відповідно доположення п.2ч.1ст.5ЗУ «Прожитлово-комунальніпослуги»,до житлово-комунальнихпослуг належатькомунальні послугиз постачаннята розподілуприродного газу;відповідно доч.1ст.9ЗУ «Прожитлово-комунальніпослуги»,споживач здійснюєоплату заспожиті житлово-комунальніпослуги щомісяця,якщо іншийпорядок тастроки невизначені відповіднимдоговором. Споживач не звільняється від оплати житлово-комунальних послуг, отриманих ним до укладення відповідного договору; відповідно до ч. 2 ст. 625 ЦК України боржник, який прострочив виконання грошового зобов`язання, на вимогу кредитора зобов`язаний сплатити суму боргу з урахуванням встановленого індексу інфляції за весь час прострочення, а також три проценти річних від простроченої суми, якщо інший розмір процентів не встановлений договором або законом; відповідно до положення ч. 1 ст. 161 ЦПК України, судовий наказ може бути видано у разі, якщо заявлено вимогу про стягнення заборгованості за оплату житлово-комунальних послуг з урахуванням індексу інфляції та трьох відсотків річних, нарахованих заявником на суму заборгованості; відповідно до ч. 1 ст. 141 ЦПК України, судовий збір покладається на сторони пропорційно розміру задоволених позовних вимог, -

НАКАЗУЮ:

Стягнути з боржника ОСОБА_1 на користь стягувача Волочиського комунального підприємства теплових мереж «ТЕПЛОВИК» заборгованість за послуги з централізованого теплопостачання за період 01.03.2020 по 15.02.2023 в розмірі 22359,50 грн. (двадцять дві тисячі триста п`ятдесят дев`ять грн. 50 коп.).

Стягнути з боржника ОСОБА_1 на користь стягувача Волочиського комунального підприємства теплових мереж «ТЕПЛОВИК» сплачену суму судового збору в розмірі 268,40 грн. (двісті шістдесят вісім грн. 40 коп.).

Під час розгляду вимог у порядку наказного провадження та видачі судового наказу суд не розглядав обґрунтованість заявлених стягувачем вимог по суті.

Копію судового наказу разом з копією заяви стягувача з копіями доданих до неї документів не пізніше наступного дня надіслати боржникові.

З судовим наказом (текстом) можна ознайомитися за веб-адресою у Єдиному державному реєстрі судових рішень: http://reyestr.court.gov.ua/.

Судовий наказ оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Боржник має право протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання копії судового наказу та доданих до нього документів подати заяву про його скасування до Волочиського районного суду Хмельницької області.

У разі ненадходження до суду заяви від боржника про скасування судового наказу протягом п`яти днів після закінчення строку на її подання судовий наказ набирає законної сили.

Протягом п`ятиднів здня набраннясудовим наказомзаконної силинадіслати йогокопію (текст)стягувачу найого офіційнуелектронну адресуабо рекомендованимчи ціннимлистом уразі відсутностіофіційної електронноїадреси.

Суддя Є. О. Никифоров

Дата ухвалення рішення16.03.2023
Оприлюднено20.03.2023
Номер документу109615324
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —671/434/23

Судовий наказ від 16.03.2023

Цивільне

Волочиський районний суд Хмельницької області

Никифоров Є. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні