Ухвала
від 17.03.2023 по справі 6-20/2010
ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа № 6-20/2010

Провадження № 6/522/127/23

УХВАЛА

17 березня 2023 року м. Одеса

Суддя Приморського районного суду міста Одеси Павлик І.А., розглянувши заяву Головного державного виконавця відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень в Кіровоградській області відділу примусового виконання рішень Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса) Мохни Світлани Олександпівни, боржник ОСОБА_1 , стягувачі: 1)ПАТ«КБ«Приватбанк», 2)ПАТ «Херсонобленерго» та 3)ПАТ «Херсонгаз» про скасування заходів щодо тимчасового обмеження у праві виїзду за межі України,

ВСТАНОВИВ:

У березні 2023 року від Головного державного виконавця відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень в Кіровоградській області відділу примусового виконання рішень Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса) Мохни С.О. до Приморського районного суду м. Одеси надійшла заява, у якій просить суд вирішити питання про скасування заходів щодо тимчасового обмеження фізичної особи у праві виїзду за межі України відносно ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНКООП: НОМЕР_1 , АДРЕСА_1 ).

Згідно з ч. 1 ст. 5 Закону України «Про електронні документи та електронний документообіг» електронний документ - документ, інформація в якому зафіксована у вигляді електронних даних, включаючи обов`язкові реквізити документа. Для ідентифікації автора електронного документа може використовуватися електронний підпис. Накладанням електронного підпису завершується створення електронного документа (ч.ч. 1, 2 ст. 6 зазначеного Закону).

Відповідно до ч. 1 ст. 7 Закону України «Про електронний цифровий підпис» оригіналом електронного документа вважається електронний примірник документа з обов`язковими реквізитами, у тому числі, з електронним підписом автора або підписом, прирівняним до власноручного підпису відповідно до Закону України "Про електронний цифровий підпис".

Згідно зі ст. 1 Закону України «Про електронний цифровий підпис» електронний цифровий підпис - вид електронного підпису, отриманого за результатом криптографічного перетворення набору електронних даних, який додається до цього набору або логічно з ним поєднується і дає змогу підтвердити його цілісність та ідентифікувати підписувача. Електронний цифровий підпис накладається за допомогою особистого ключа та перевіряється за допомогою відкритого ключа.

Судом встановлено,що заяваголовного державноговиконавця відділупримусового виконаннярішень Управліннязабезпечення примусовоговиконання рішеньв Кіровоградськійобласті відділупримусового виконаннярішень Південногоміжрегіонального управлінняМіністерства юстиції(м.Одеса)Мохни С.О. про скасування заходів щодо тимчасового обмеження у праві виїзду за межі України надійшла на електронну пошту суду та не містить електронного цифрового підпису, що підтверджується відповідною відміткою вчиненою працівниками канцелярії Приморського районного суду м. Одеси

Відповідно до ч.ч. 2, 4 ст. 183 ЦПК України письмові заява, клопотання чи заперечення підписуються заявником чи його представником. Суд, встановивши, що письмову заяву (клопотання, заперечення) подано без додержання вимог частини першої або другої цієї статті, повертає її заявнику без розгляду.

З оглядуна вищевикладене,суд дійшоввисновку проповернення заявиголовного державноговиконавця відділупримусового виконаннярішень Управліннязабезпечення примусовоговиконання рішеньв Кіровоградськійобласті відділупримусового виконаннярішень Південногоміжрегіонального управлінняМіністерства юстиції(м.Одеса)Мохни С.О. про скасування заходів щодо тимчасового обмеження у праві виїзду за межі України без розгляду.

Керуючись ст.ст. 183, 257, 260, 261, 353, 354 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Заяву Головного державного виконавця відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень в Кіровоградській області відділу примусового виконання рішень Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) Мохни Світлани Олександпівни, боржник ОСОБА_1 , стягувачі: ПАТ «КБ «Приватбанк», ПАТ «Херсонобленерго» та ПАТ «Херсонгаз» про скасування заходів щодо тимчасового обмеження у праві виїзду за межі України, повернути заявнику без розгляду.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання суддею та протягом п`ятнадцяти днів може бути оскаржена до Одеського апеляційного суду.

Суддя І.А.Павлик

СудПриморський районний суд м.Одеси
Дата ухвалення рішення17.03.2023
Оприлюднено20.03.2023
Номер документу109638220
СудочинствоЦивільне
КатегоріяІнші процесуальні питання

Судовий реєстр по справі —6-20/2010

Ухвала від 17.03.2023

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Павлик І. А.

Ухвала від 15.11.2010

Цивільне

Ширяївський районний суд Одеської області

Николайчук В. О.

Ухвала від 26.05.2010

Цивільне

Татарбунарський районний суд Одеської області

Сивоконь Т. І.

Ухвала від 01.06.2010

Цивільне

Городоцький районний суд Львівської області

Шеремета Н. О.

Ухвала від 18.02.2010

Цивільне

Слов'янський міськрайонний суд Донецької області

Мінаєв І. М.

Ухвала від 22.10.2010

Цивільне

Болехівський міський суд Івано-Франківської області

Поляниця М.М. М. М.

Ухвала від 28.07.2010

Цивільне

Ружинський районний суд Житомирської області

Руденко З. Б.

Ухвала від 04.06.2010

Цивільне

Віньковецький районний суд Хмельницької області

Трохимчук О. О.

Ухвала від 29.06.2010

Цивільне

Теребовлянський районний суд Тернопільської області

Малярчук В. В.

Ухвала від 13.07.2010

Цивільне

Городенківський районний суд Івано-Франківської області

Стефурак Є.М. Є. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні