Ухвала
від 20.03.2023 по справі 452/3549/18
САМБІРСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 452/3549/18

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

20 березня 2023 року м.Самбір

Суддя Самбірського міськрайонного суду Львівської області Кущ Т.М., розглянувши матеріали цивільної справи за позовом Публічного акціонерного товариства «Українська залізниця» (далі - ПАТ «Укрзалізниця») в особі регіональної філії «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» до Самбірської міської ради Львівської області (далі - Самбірська міськрада) та ОСОБА_1 про визнання незаконним і скасування рішення, скасування державного акту, скасування запису в поземельній книзі та скасування державної реєстрації права на земельну ділянку, -

В С Т А Н О В И В :

05грудня 2018року ПАТ «Укрзалізниця»в особірегіональної філії«Львівська залізниця»ПАТ «Укрзалізниця»звернулася досуду зпозовом до Самбірськоїміськради та ОСОБА_1 з вимогоюпро визнання незаконним і скасування рішення Самбірської міськради 16 сесії 5 демократичного скликання №12 «Про передачу і надання у власність та оренду земельних ділянок», а саме в частині надання та педачі земельної ділянки безоплатно у власність або надання їх в оренду відповідачу ОСОБА_1 , визнання недійсним державного акта серії ЯД №531923 від 17 серпня 2009 року на право постійного користування землею, скасування запису в поземельній книзі з кадастровим номером 4610900000190890213 та скасування державної реєстрації права на земельну ділянку.

Ухвалою судді Самбірського міськрайонного суду Львівської області Кравціва В.І. від 10 червня 2020 року відкрито провадження у даній цивільній справі та призначено проведення підготовчого засідання на відповідну дату.

Зазначена справа розглядалася за правилами загального позовного провадження.

В подальшому згідно протоколу повторного автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 07 вересня 2022 року дану справу передано на розгляд судді Кущ Т.М. та 08 вересня 2022 року зазначену справу прийнято до свого провадження.

15 березня 2023 року закрито підготовче провадження та призначено справу до судового розгляду по суті на 22 березня 2023 року об 11 год. 00 хв..

17 березня 2023 року до суду надійшло клопотання представників позивача ОСОБА_2 та ОСОБА_3 про участь в судовому засіданні під час розгляду вищевказаної позовної заяви в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Згідно з чч.3-5 ст.212 Цивільного процесуального кодексу України (далі - ЦПК України), Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-комунікаційну систему та/або положень, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів). Під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів. Підтвердження особи учасника справи здійснюється із застосуванням електронного підпису, а якщо особа не має такого підпису, то у порядку, визначеному Законом України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус» або Державною судовою адміністрацією України. Ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Оскільки процесуальне право на участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції передбачено законом, суд вважає за необхідне задовольнити клопотання представників позивача Галас В.Я. та Кінцак С.Б..

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.212 ЦПК України, -

П О С Т А Н О В И В :

Клопотання представників позивача Публічного акціонерного товариства «Українська залізниця» в особі регіональної філії «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» Галас В.Я. та Кінцак С.Б. про участь в судовогму засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, - задовольнити.

Здійснювати судовезасідання,призначене на22березня 2023року об11годині 00хвилин, за участю представників позивача Публічного акціонерного товариства «Українська залізниця» в особі регіональної філії «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» Галас В.Я. та Кінцак С.Б. в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного підпису.

Попередити представників позивача Публічного акціонерного товариства «Українська залізниця» в особі регіональної філії «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» Галас В.Я. та Кінцак С.Б., що ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе він, як учасник справи, який подав заяву.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя: Т.М. Кущ

Дата ухвалення рішення20.03.2023
Оприлюднено23.03.2023

Судовий реєстр по справі —452/3549/18

Ухвала від 29.03.2023

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Кущ Т. М.

Ухвала від 23.03.2023

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Кущ Т. М.

Ухвала від 20.03.2023

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Кущ Т. М.

Ухвала від 15.03.2023

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Кущ Т. М.

Ухвала від 13.03.2023

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Кущ Т. М.

Ухвала від 08.09.2022

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Кущ Т. М.

Ухвала від 06.09.2022

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Пташинський І. А.

Ухвала від 10.06.2020

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Кравців В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні