Ухвала
від 21.03.2023 по справі 595/366/23
БУЧАЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 595/366/23

Провадження № 2-о/595/47/2023

У Х В А Л А

21.03.2023 Бучацькийрайонний судТернопільської області вскладі: головуючого-судді Содомори Р.О.,

при секретарі Шпуняр О.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м.Бучач клопотання ОСОБА_1 про залучення заінтересованої особи у справі за заявою ОСОБА_2 , заінтересована особа Відокремлений структурний підрозділ «Тернопільський фаховий коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя» про встановлення належності правовстановлюючого документу,

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Бучацького районного суду перебуває цивільна справа за заявою ОСОБА_2 , заінтересована особа Відокремлений структурний підрозділ «Тернопільський фаховий коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя» про встановлення належності правовстановлюючого документу.

Представник заявника подав суду клопотання про залучення як заінтересованої особи Головне управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області, яке знаходиться за адресою: Майдан Волі,3, м.Тернопіль,46001.

Представник заявника у судове засідання не з`явився.

Представник заінтересованої особи відокремленого структурного підрозділу «Тернопільський фаховий коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя» в судове засідання не з`явився, належним чином повідомлений про час та дату судового засідання.

Суд, дослідивши письмові докази, встановив такі обставини.

Відповідно до ч.2ст.247 ЦПК Україниу разі неявки в судове засідання усіхосіб,які беруть участь у справі, чи в разі якщо відповідно доположеньцьогоКодексурозгляд справи здійснюється судом завідсутностіосіб, які беруть участь у справі, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу нездійснюється.

Оскільки, порядок залучення заінтересованої особи у ЦПК України не врегульований, а відповідно до ч.3 ст.294ЦПК України справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, суд при залученні заінтересованої особи керується вимогами ст.53 ЦПК України, що регулює порядок залучення до участі у справі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог.

Крім цього, відповідно до ч.4 ст.294ЦПКУкраїни справи окремого провадження суд розглядає за участю заявника і заінтересованих осіб.

Тому, враховуючи те, що заявнику встановлення даного факту необхідне для призначення пенсії за віком, а при розгляді справи можуть бути вирішенні питання про права та обов`язки осіб, які не беруть участі у справі, є необхідність в залученні до участі в справі в якості заінтересованої особи Головне управлінняПенсійного фондуУкраїни вТернопільській області.

Керуючисьст.ст.53, 54, 294 ЦПК України, суд,

У Х В А Л И В:

Залучити до участі в справі за заявою ОСОБА_2 , заінтересована особа Відокремлений структурний підрозділ «Тернопільський фаховий коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя» про встановлення належності правовстановлюючого документу, в якості заінтересованої особи Головне управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області, яке знаходиться за адресою: Майдан Волі,3, м.Тернопіль,46001.

Надіслати заінтересованій особі копію ухвали про залучення її до участі в справі в якості заінтересованої особи та копію заяви.

Повідомити сторони, що справу призначено до розгляду на 28 березня 2023 року о 10 годині 15 хвилин.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Р. О. Содомора

Дата ухвалення рішення21.03.2023
Оприлюднено23.03.2023
Номер документу109676491
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення належності правовстановлюючого документу

Судовий реєстр по справі —595/366/23

Рішення від 04.04.2023

Цивільне

Бучацький районний суд Тернопільської області

Содомора Р. О.

Ухвала від 21.03.2023

Цивільне

Бучацький районний суд Тернопільської області

Содомора Р. О.

Ухвала від 13.03.2023

Цивільне

Бучацький районний суд Тернопільської області

Содомора Р. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні