Ухвала
від 30.08.2010 по справі 2а-4025/10/1670
ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІ НІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про закінчення підготовчо го провадження і

призначення справи до судо вого розгляду

30 серпня 2010 року м. Полтава Справа № 2а-4025/10/1670

Суддя Полтавського окру жного адміністративного суд у Шевяков І.С., в ході підготов чого провадження у справі за адміністративним позовом Управління Пенсійного фон ду України в Лохвицькому рай оні Полтавської області до Л охвицького міжгосподарсько го підприємства по виробницт ву яловичини про відшкодува ння витрат на виплату і доста вку пільгових пенсій, -

В С Т А Н О В И В:

26 серпня 2010 року позивач Управління Пенсійного ф онду України в Лохвицькому р айоні Полтавської області зв ернувся до Полтавського окру жного адміністративного суд у з позовною заявою до Лохвиц ького міжгосподарського під приємства по виробництву яло вичини про відшкодування ви трат на виплату і доставку пі льгових пенсій в сумі 20888,23 грн.

Ухвалою Полтавського окру жного адміністративного суд у від 30 серпня 2010 року провадже ння у справі за даним адмініс тративним позовом відкрито.

Під час підготовки с прави до судового розгляду в жито заходи для всебічного т а об'єктивного розгляду і вир ішення справи: запропоновано відповідачу подати заперече ння проти позову в разі їх ная вності та докази в обґрунтув ання заперечень, визначено ф акти, які необхідно встанови ти для вирішення спору, сторо нам направлено інформації, я кими роз'яснено їхні процесу альні права і обов'язки, з'ясов ано питання про склад осіб, як і братимуть участь у справі, а також вирішено інші питання , необхідні для розгляду спра ви по суті.

На підставі викладеного, к еруючись статтею 121 Кодексу ад міністративного судочинств а України, -

У Х В А Л И В:

Закінчити підготовче провадження у справі за адмі ністративним позовом Упра вління Пенсійного фонду Ук раїни в Лохвицькому районі П олтавської області до Лохви цького міжгосподарського пі дприємства по виробництву ял овичини про відшкодування в итрат на виплату і доставку п ільгових пенсій.

Призначити справу до судов ого розгляду у відкритому су довому засіданні в приміщенн і Полтавського окружного адм іністративного суду на 10:00 15 ве ресня 2010 року (за адресою: м. Пол тава, вул. С.Кондратенка, 6).

В судове засідання викликати осіб, які беруть уч асть у справі.

Копію ухвали направи ти особам, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не під лягає.

Суддя І.С. Шевяков

СудПолтавський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення30.08.2010
Оприлюднено01.02.2011
Номер документу10973355
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-4025/10/1670

Постанова від 03.11.2010

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Шевяков І.С.

Ухвала від 30.08.2010

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Шевяков І.С.

Ухвала від 30.08.2010

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Шевяков І.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні