Ухвала
від 23.03.2023 по справі 350/1562/22
РОЖНЯТІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 350/1562/22

Номер провадження 2/350/101/2023

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду

23 березня 2023 року селище Рожнятів

Рожнятівський районний суд Івано-Франківської області

в складі:

головуючого судді Бейка А.М.,

секретаря Маєвської С.П.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в приміщенні Рожнятівського районного суду Івано-Франківської області в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Перегінської селищної ради Калуського району Івано-Франківської області, треті особи: ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 про визнання рішень Перегінської селищної ради незаконними та скасування їх,

в с т а н о в и в:

Позивачка звернулася до Рожнятівського районного суду Івано-Франківської області із позовною заявою до відповідача про визнання рішень Перегінської селищної ради незаконними та їх скасування.

У судове засідання сторони не прибули.

Від представника позивачки - адвоката Семка В.В. до суду надійшла заява, у якій він просив провести підготовче засідання без його участі, та без участі ОСОБА_1 та її представника ОСОБА_6 і призначити справу до судового розгляду по суті.

Представник відповідача - начальник відділу юридичної та кадрової роботи Перегінської селищної ради Марко М.Я. подала до суду клопотання у якому просила, окрім іншого, підготовче судове засідання завершити у відсутності представника відповідача.

Представник третьої особи ОСОБА_3 - адвокат Родіков І.С. також направив до суду заяву у якій просив підготовче судове засідання провести у його відсутності, а також зазначив, що не заперечує щодо призначення справи до судового розгляду.

У зв`язку з неявкою в судове засідання учасників справи, суд вважає за можливе не здійснювати фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу (ст. 247 ч. 2 ЦПК України).

Відповідно до ст.189 ЦПК України, завданнями підготовчого провадження є остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Під час підготовчого судового засідання виконано вимоги ст.ст.197, 198 ЦПК України. Спір між сторонами не врегульований.

Відповідно до ч.2 ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Суд, дослідивши матеріалами справи, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи вчинені всі необхідні процесуальні дії.

Керуючись ст.ст.197, 198, 200 ЦПК України, суд

п о с т а н о в и в:

Підготовче провадження закрити та призначити справу до судового розгляду по суті на 10:00 годину 20 квітня 2023 року у приміщенні Рожнятівського районного суду Івано-Франківської області (77600, селище Рожнятів, вул.Шкільна 15, зал судових засідань №4), про що повідомити учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя А.М. Бейко

Дата ухвалення рішення23.03.2023
Оприлюднено27.03.2023
Номер документу109786965
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: визнання незаконним акта, що порушує право власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —350/1562/22

Ухвала від 30.04.2024

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Фединяк В. Д.

Ухвала від 11.04.2024

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Фединяк В. Д.

Ухвала від 15.03.2024

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Фединяк В. Д.

Рішення від 16.10.2023

Цивільне

Рожнятівський районний суд Івано-Франківської області

Бейко А. М.

Рішення від 16.10.2023

Цивільне

Рожнятівський районний суд Івано-Франківської області

Бейко А. М.

Ухвала від 23.03.2023

Цивільне

Рожнятівський районний суд Івано-Франківської області

Бейко А. М.

Ухвала від 20.01.2023

Цивільне

Рожнятівський районний суд Івано-Франківської області

Бейко А. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні