Ухвала
від 20.02.2023 по справі 758/9166/22
ПОДІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 758/9166/22

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

20 лютого 2023 року місто Київ

Подільський районний суд міста Києва у складі:

головуючого судді Рибалки Ю. В.,

при секретарі судового засідання Наливайко В.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні заяву представника - позивача ОСОБА_1 - адвоката Літвінова Є.В. про залишення позову без розгляду по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «ЕКСІМАФАРМ», компанії «Веллінгтон Ентерпрайзіс Лімітед» (VELLINGTON ENTERPRISES LIMITED), компанії «Геновева Сервісиз Лімітед» (GENOVEVA SERVICES LIMITED), компанії ЕФТЗ Холдінгз Лімітед (EFTZ HOLDINGS LIMITED), Товариства з обмеженою відповідальністю «ГАБІТУС ДИЗАЙН» про стягнення заборгованості,

В С Т А Н О В И В :

Позивач ОСОБА_1 звернулася до суду з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю «ЕКСІМАФАРМ», компанії «Веллінгтон Ентерпрайзіс Лімітед» (VELLINGTON ENTERPRISES LIMITED), компанії «Геновева Сервісиз Лімітед» (GENOVEVA SERVICES LIMITED), компанії ЕФТЗ Холдінгз Лімітед (EFTZ HOLDINGS LIMITED), Товариства з обмеженою відповідальністю «ГАБІТУС ДИЗАЙН», про стягнення заборгованості.

Представник позивача у судове засідання не з`явився, про розгляд справи повідомлялася належним чином, подав заяву, в якій просив розгляд справи проводити за його відсутністю та заяву про залишення позовної заяви без розгляду.

Відповідач у судове засідання не з`явився, про день, час та місце розгляду справи повідомлявся належним чином, про причини неявки не повідомив.

Дослідивши письмові матеріали справи, суд приходить до наступного висновку.

Як вбачається з письмових матеріалів справи, позивач ОСОБА_1 , звернулася до суду з позовом до відповідачів Товариства з обмеженою відповідальністю «ЕКСІМАФАРМ», компанії «Веллінгтон Ентерпрайзіс Лімітед» (VELLINGTON ENTERPRISES LIMITED), компанії «Геновева Сервісиз Лімітед» (GENOVEVA SERVICES LIMITED), компанії ЕФТЗ Холдінгз Лімітед (EFTZ HOLDINGS LIMITED), Товариства з обмеженою відповідальністю «ГАБІТУС ДИЗАЙН» про стягнення заборгованості. 27.01.2023 року представник позивача подав до суду заяву про залишення позовних вимог без розгляду.

Відповідно до п. 5 ч.1 ст. 257 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Оскільки представник позивача у своїй заяві просить залишити позов без розгляду, дана заява відповідає вимогам діючого законодавства, суд вважає за можливе задовольнити вказану заяву, при цьому залишити позов без розгляду.

На підставі викладеного, керуючись п. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України, -

П О С Т А Н О В И В:

Заяву представника - позивача ОСОБА_1 - адвоката Літвінова Є.В. про залишення позову без розгляду - задовольнити.

Позовну заяву ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «ЕКСІМАФАРМ», компанії «Веллінгтон Ентерпрайзіс Лімітед» (VELLINGTON ENTERPRISES LIMITED), компанії «Геновева Сервісиз Лімітед» (GENOVEVA SERVICES LIMITED), компанії ЕФТЗ Холдінгз Лімітед (EFTZ HOLDINGS LIMITED), Товариства з обмеженою відповідальністю «ГАБІТУС ДИЗАЙН», про стягнення заборгованості - залишити без розгляду.

Ухвала може бути оскаржена до Київського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня постановлення.

Повний текст ухвали складений 20.02.2023 року.

Суддя Ю. В. Рибалка

Дата ухвалення рішення20.02.2023
Оприлюднено06.04.2023
Номер документу109998346
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості

Судовий реєстр по справі —758/9166/22

Ухвала від 20.02.2023

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Рибалка Ю. В.

Ухвала від 20.02.2023

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Рибалка Ю. В.

Ухвала від 16.11.2022

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Рибалка Ю. В.

Ухвала від 20.10.2022

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Рибалка Ю. В.

Ухвала від 20.10.2022

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Рибалка Ю. В.

Ухвала від 19.10.2022

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Рибалка Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні