Ухвала
від 05.04.2023 по справі 320/957/23
КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про призначення судового засідання

05 квітня 2023 року м.Київ № 320/957/23

Суддя Київського окружного адміністративного суду Лисенко В.І., розглянувши матеріали справи за позовом Головного управління Державної податкової служби у м. Києв, як відокремлений підрозділ ДПС до ТОВ "ОЛИМПИЯ" про стягнення податкового боргу,

в с т а н о в и в:

До Київського окружного адміністративного суду звернулось Головне управління Державної податкової служби у м. Києв, як відокремлений підрозділ ДПС з позовом до ТОВ "ОЛИМПИЯ", у якому просить суд стягнути кошти платника податків ТОВ "Олимпия" з усіх рахунків, відкритих у банках, що обслуговують такого платника на суму податкового боргу у розмірі 4 286 640,44 грн.

Ухвалою суду від 24 січня 2023 року відкрито спрощене позовне провадження в даній адміністративній справі без проведення судового засідання.

Відповідно до частини п`ятої статті 262 КАС України суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Згідно із частиною третьою статті 12 Кодексу адміністративного судочинства України, загальне позовне провадження призначене для розгляду справ, які через складність або інші обставини недоцільно розглядати у спрощеному позовному провадженні.

Враховуючи, що спірною сумою у межах цієї справи є 4 286 640,44 грн, що перевищує п`ятсот розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, а також з метою забезпечення всебічного та об`єктивного вирішення справи, суд вважає за необхідне перейти до розгляду справи за правилами загального позовного провадження та призначити підготовче засідання.

Разом з тим, суд вважає за необхідне зазначити, що згідно частини шостої статті 260 Кодексу адміністративного судочинства України, якщо суд вирішив розглянути справу в порядку спрощеного позовного провадження, але в подальшому постановив ухвалу про розгляд справи за правилами загального позовного провадження, розгляд справи починається зі стадії відкриття провадження у справі.

Згідно з частиною 1 статті 179 Кодексу адміністративного судочинства України для виконання завдання підготовчого провадження в кожній судовій справі, яка розглядається за правилами загального позовного провадження, проводиться підготовче засідання.

Керуючись статтями 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

у х в а л и в:

Подальший розгляд адміністративної справи №320/957/23 здійснювати у порядку загального позовного провадження.

Розпочати підготовку справи до судового розгляду.

Призначити підготовче засідання на 25 квітня 2023 року о 14.00 год.

Судове засідання відбуватиметься в приміщенні Київського окружного адміністративного суду (адреса: м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26, 2-й під`їзд, 10-й поверх).

Викликати для участі в підготовчому засіданні учасників справи (їх представників).

Роз`яснити учасникам справи про можливість отримання інформації по справі, що розглядається, на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://adm.ko.court.gov.ua/sud1070/.

Копію ухвали суду надіслати (надати) учасникам справи (їх представникам).

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та не підлягає оскарженню. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Лисенко В.І.

Дата ухвалення рішення05.04.2023
Оприлюднено07.04.2023
Номер документу110030351
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення податкового боргу

Судовий реєстр по справі —320/957/23

Рішення від 18.01.2024

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Лисенко В.І.

Ухвала від 05.04.2023

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Лисенко В.І.

Ухвала від 24.01.2023

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Лисенко В.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні