Ухвала
від 07.04.2023 по справі 524/1022/23
АВТОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРЕМЕНЧУКА

Справа № 524/1022/23

Провадження № 2/524/1054/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

07 квітня 2023 року Суддя Автозаводського районного суду міста Кременчука Нестеренко С.Г. розглянув позовну заяву Акціонерного товариства «Полтаваобленерго» в особі Кременчуцької об`єднаної філії до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості по Угоді про погашення за спожиту теплову енергію з реструктуризацією,-

В С Т А Н О В И В:

21 лютого 2023 року до суду надійшла дійсна позовна заява, яка передана судді 22 лютого 2023 року.

Вчинено запити щодо реєстрації місця проживання відповідача та наявності РНОКПП.

Позовна заява оформлена у відповідності ст. 175, 177 ЦПК України.

На підставі ч. 1 ст. 27 ЦПК України даний позов підсудний Автозаводському районному суду м. Кременчука за зареєстрованим місцем проживання відповідача.

Враховуючи наведені обставини, відповідно ч. 2 ст. 19, ст. 187, 274 ЦПК України суддя вважає за необхідне відкрити провадження у справі та розглянути її у порядку спрощеного позовного провадження.

Згідно ст. 42, 48 ЦПК України необхідно залучити у справі учасниками справи сторонами: - позивачем Акціонерне товариство «Полтаваобланенрго» в особі Кременчуцької об`єднаної філії - відповідачем ОСОБА_2 з покладанням на них відповідних процесуальних обов`язків.

Підготовку справи до розгляду необхідно закінчити, підготовче провадження - закрити та призначити розгляд справи у порядку спрощеного позовного провадження без проведення підготовчого судового засідання у судовому засіданні з викликом сторін в судове засідання.

У випадку, коли у ході розгляду справи не буде встановлено фактичне місце проживання відповідача, у тому числі повернення судової кореспонденції (судових викликів, судових повісток), внаслідок відсутності відповідача за адресою, зазначеної у позовній заяві, судових повістках, адресних довідках здійснити виклик відповідача також шляхом надання оголошення на офіційному сайті Судової влади України.

Керуючись ст. 19, 27, 42, 44, 48, 53, 175, 177, 187, 258, 260, 274, 278, 279, 353, 354 ЦПК України,

П О С Т А Н О В И В:

Відкрити провадження у справі.

Залучити по справі учасниками справи сторонами: позивачем Акціонерне товариство «Полтаваобленерго» в особі Кременчуцької об`єднаної філії, юридична адреса: м. Кременчук, проспект Свободи, буд. 8, відповідачем ОСОБА_2 , зареєстроване місце проживання за адресою: АДРЕСА_1 .

Розглянути справу у порядку спрощеного позовного провадження.

Підготовку справи до розгляду визнати закінченою. Підготовче провадження закрити.

Призначити у справі відкрите судове засідання на 09год 15хв 04травня 2023року з викликом сторін з направленням їм копії ухвали про відкриття провадження у справі та пам`ятку про права і обов`язки, відповідачеві - копію позовної заяви з додатками.

Зобов`язати відповідача подати до суду і позивачу:

- відзив на позов, в якому викласти заперечення проти позову та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються, в п`ятнадцятиденний строк з дня вручення відповідачу копії ухвали про відкриття провадження у справі. Роз`яснити відповідачу, що копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду;

- заперечення проти позову та докази в оригіналі та копіях документів у семиденний строк після отримання відповіді на відзив.

Запропонувати позивачу подати до суду відповідь на відзиви у семиденний строк після отримання відзивів на позовну заяву.

У випадку, коли у ході розгляду справи не буде встановлено фактичне місце проживання відповідача, у тому числі повернення судової кореспонденції (судових викликів, судових повісток), внаслідок відсутності відповідача за адресою, зазначеної у позовній заяві, судових повістках, адресних довідках здійснити виклик відповідача також шляхом надання оголошення на офіційному сайті Судової влади України.

Попередити учасників справи про недопустимість зловживання процесуальними правами та обов`язками, та настання відповідних наслідків за зловживання процесуальними правами та обов`язками притягнення до відповідальності за ст. 148 ЦПК України.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається:https://av.pl.court.gov.ua/sud1601/

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення07.04.2023
Оприлюднено10.04.2023
Номер документу110076929
СудочинствоЦивільне
Сутьпогашення за спожиту теплову енергію з реструктуризацією

Судовий реєстр по справі —524/1022/23

Ухвала від 30.05.2023

Цивільне

Автозаводський районний суд м.Кременчука

Нестеренко С. Г.

Рішення від 30.05.2023

Цивільне

Автозаводський районний суд м.Кременчука

Нестеренко С. Г.

Ухвала від 07.04.2023

Цивільне

Автозаводський районний суд м.Кременчука

Нестеренко С. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні