Ухвала
від 07.04.2023 по справі 272/192/22
ЖИТОМИРСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа №272/192/22 Головуючий у 1-й інст. Чуб І.А.

Категорія 16 Доповідач Микитюк О. Ю.

У Х В А Л А

07 квітня 2023 року м.Житомир

Житомирський апеляційний суд у складі:

головуючого : Микитюк О.Ю.

суддів: Галацевич О.М., Борисюка Р.М.

розглянувши клопотання Приватного сільськогосподарського підприємства Агрофірма "Світанок" про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції

у цивільній справі за позовом керівника Бердичівської окружної прокуратури Житомирської області в інтересах держави в особі Андрушівської міської ради до Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області, ОСОБА_1 , ПСП "Агрофірма "Світанок" про визнання незаконним та скасування наказу, витребування земельної ділянки,

в с т а н о в и в :

Рішенням Андрушівського районного суду Житомирської області від 26 грудня 2022 позов задоволено.

Не погоджуючись із зазначеним рішенням суду, 30.01.2023 Приватне сільськогосподарське підприємство Агрофірма "Світанок" подало апеляційну скаргу.

Розгляд справи відкладено на 11год.00 хв. 10 квітня 2023 року.

04 квітня 2023 Приватне сільськогосподарське підприємство Агрофірма "Світанок" подало клопотання про проведення судового засідання по даній справі в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Клопотання підлягає задоволенню з наступних підстав.

Відповідно до ст.212 ЦПК України передбачено, що учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

Підтвердження особи учасника справи здійснюється із застосуванням електронного підпису, а якщо особа не має такого підпису, то у порядку, визначеному Законом України "Про Єдиний державний демографічний реєстр та документами, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус або Державною судовою адміністрацією України.

Відповідно до ч.5 ст.212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Враховуючи викладене, заяву Приватного сільськогосподарського підприємства Агрофірма "Світанок" про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою комплексу технічних засобів та програмного забезпечення «EasyCon» задовольнити.

Керуючись ст.ст.212,353 ЦПК України, суд

у х в а л и в :

Заяву Приватного сільськогосподарського підприємства Агрофірма "Світанок" про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції - задовольнити.

Судове засідання призначене до розгляду на 11 год.00 хв. 10 квітня 2023 року провести в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням Приватним сільськогосподарським підприємством Агрофірма "Світанок" власних технічних засобів.

Попередити Приватне сільськогосподарське підприємство Агрофірма "Світанок", що відповідно до ч.5 ст.212 ЦПК України, ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Відеоконференція буде проведена за допомогою програмного забезпечення «Easyсon».

Для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду представнику Приватного сільськогосподарського підприємства Агрофірма "Світанок" необхідно використовувати комп`ютерну техніку або смартфони з доступом в мережу Інтернет, які дозволяють передавати аудіосигнал та відеозображення.

Попередити представника Приватного сільськогосподарського підприємства Агрофірма "Світанок" про необхідність забезпечення участі у конференції з приміщення, яке б виключало наявність сторонніх звуків (шуму).

Копію ухвали про участь особи в судовому засіданні в режимі відеоконференції направити негайно особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Головуючий :

Судді :

Дата ухвалення рішення07.04.2023
Оприлюднено10.04.2023
Номер документу110084243
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання незаконним та скасування наказу, витребування земельної ділянки

Судовий реєстр по справі —272/192/22

Постанова від 28.06.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Крат Василь Іванович

Окрема думка від 28.06.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Крат Василь Іванович

Ухвала від 26.06.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Крат Василь Іванович

Ухвала від 08.06.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Крат Василь Іванович

Ухвала від 15.05.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Крат Василь Іванович

Постанова від 10.04.2023

Цивільне

Житомирський апеляційний суд

Микитюк О. Ю.

Постанова від 10.04.2023

Цивільне

Житомирський апеляційний суд

Микитюк О. Ю.

Ухвала від 07.04.2023

Цивільне

Житомирський апеляційний суд

Микитюк О. Ю.

Ухвала від 07.03.2023

Цивільне

Житомирський апеляційний суд

Микитюк О. Ю.

Ухвала від 01.03.2023

Цивільне

Житомирський апеляційний суд

Микитюк О. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні