Ухвала
від 10.04.2023 по справі 936/816/22
ВОЛОВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

про прийняття позовної заяви до розгляду

та відкриття провадження у справі

Провадження № 2/936/64/2023

Справа № 936/816/22

"10" квітня 2023 р. смт. Воловець

Суддя Воловецького районного суду Закарпатської області Пелих О.О., перевіривши матеріали позовної заяви адвоката представника позивача Здоренко Владислава Євгеновича в інтересах ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Магія дерева», Товариства з обмеженою відповідальністю «Деревообробна фабрика «Бескид», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача Товариство з обмеженою відповідальності «Фінансова компанія «МОРГАН КЕПІТАЛ», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача Воловецький відділ державної виконавчої служби у Мукачівському районі Закарпатської області Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ) про зняття арешту з нерухомого майна,

ВСТАНОВИВ:

07.04.2023 р. із Закарпатського апеляційного суду до Воловецького районного суду повернулася вищезазначена цивільна справа разом з постановою Закарпатського апеляційного суду від 13.03.2023 р., якою скасовано ухвалу Воловецького районного суду від 01.09.2022 року про повернення позову позивачу, а справу направлено до суду першої інстанції для вирішення питання про відкриття провадження.

Позовна заява відповідає вимогам ст. ст. 175, 177 Цивільного процесуального кодексу України, і підсудна Воловецькому районному суду Закарпатської області.

Водночас, п. 4 ч. 2 ст. 187 ЦПК України передбачено, що при постановленні ухвали про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі судом зазначається за якими правилами позовного провадження (загального чи спрощеного) буде розглядатися справа.

Враховуючи, категорію та складність справи у відповідності до вимог ст. 19, ч. 4 ст. 274 ЦПК України, зазначена цивільна справа підлягає розгляду за правилами загального позовного провадження.

На підставі наведеного та керуючисьст.ст. 175,177,178,179,180,185,187,260 Цивільного процесуального кодексу України, суддя,

У Х В А Л И В:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження в цивільній справі за позовом адвоката представника позивача Здоренко Владислава Євгеновича в інтересах ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Магія дерева», Товариства з обмеженою відповідальністю «Деревообробна фабрика «Бескид», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача Товариство з обмеженою відповідальності «Фінансова компанія «МОРГАН КЕПІТАЛ», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача Воловецький відділ державної виконавчої служби у Мукачівському районі Закарпатської області Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ) про зняття арешту з нерухомого майна.

Розгляд цивільної справи проводити в порядку загального позовного провадження.

Призначити підготовче судове засідання на 25.04.2023 року на 10:00 год.в приміщенні Воловецького районного суду Закарпатської області за адресою Закарпатська область смт. Воловець вул. Зарічна, 1.

Викликати для участі в підготовчому засіданні учасників справи.

Учасникам справи надіслати копії ухвали про відкриття провадження у справі (в паперовій формі рекомендованим листом з повідомленням про вручення) протягом двох днів з дня її складення у відповідності до ч. 5 ст. 272 ЦПК України.

Одночасно з копією ухвали про відкриття провадження у справі відповідачам та третім особам надіслати копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Встановити відповідачам та третім особам строк п`ятнадцять днів з дня вручення цієї ухвали, протягом якого відповідачі мають право подати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, а треті особи пояснення щодо позову згідност. 181 ЦПК України.

Одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду відповідач зобов`язаний надіслати (вручити) іншим учасникам справи копію відзиву та доданих до нього документів.

Встановити позивачу п`ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Встановити відповідачу п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення на відповідь на відзив, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Роз`яснити учасникам справи, що подання заяв по суті справи (позовна заява; відзив на позовну заяву; відповідь на відзив; заперечення; пояснення третьої особи щодо позову або відзиву є їхнім правом. У разі ненадання учасником розгляду заяви по суті справи у встановлений судом або законом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - https://vl.zk.court.gov.ua/sud0704/

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя Пелих О.О.

Дата ухвалення рішення10.04.2023
Оприлюднено11.04.2023
Номер документу110097400
СудочинствоЦивільне
Сутьзняття арешту з нерухомого майна

Судовий реєстр по справі —936/816/22

Ухвала від 19.07.2023

Цивільне

Воловецький районний суд Закарпатської області

Пелих О. О.

Ухвала від 10.04.2023

Цивільне

Воловецький районний суд Закарпатської області

Пелих О. О.

Постанова від 13.03.2023

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Собослой Г. Г.

Ухвала від 06.10.2022

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Собослой Г. Г.

Ухвала від 14.09.2022

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Собослой Г. Г.

Ухвала від 31.08.2022

Цивільне

Воловецький районний суд Закарпатської області

Пелих О. О.

Ухвала від 24.08.2022

Цивільне

Воловецький районний суд Закарпатської області

Пелих О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні