Ухвала
від 30.03.2023 по справі 953/29/22
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 953/29/22

н/п 1-кс/953/1813/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"30" березня 2023 р. м. Харків

Київський районний суд м. Харкова у складі:

слідчої судді - ОСОБА_1 ,

за участю секретаря судового засідання - ОСОБА_2 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі судових засідань у приміщенні Київського районного суду м.Харкова клопотання прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби Харківської обласної прокуратури ОСОБА_3 , поданого в межах кримінального провадження №62019170000000021 від 11.01.2019, за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України, про відновлення втрачених матеріалів кримінального провадження в умовах воєнного стану,-

ВСТАНОВИВ:

До Київського районного суду м. Харкова надійшло клопотання прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби Харківської обласної прокуратури ОСОБА_3 про відновлення втрачених матеріалів кримінального провадження в умовах воєнного стану №62019170000000021 від 11.01.2019, досудове розслідування якого не завершилося направленням обвинувального акта, клопотання про застосування примусових заходів медичного або виховного характеру, клопотання про звільнення особи від кримінальної відповідальності до суду, відповідно до переліку, зазначеного в прохальній частині клопотання.

В обґрунтування клопотання прокурор вказує, що Слідчими слідчого відділу Управління Служби безпеки України в Харківській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 62019170000000021 від 11.01.2019, за фактом того, що директором ТОВ «Ваміп Сервіс» (код ЄДРПОУ 41651026, юридична адреса: м. Київ, вул. Райдужна, 13-А, оф. 201) ОСОБА_4 , у період з березня по жовтень 2018 року ввезено на митну територію України під виглядом товару «Інгібітор видалення відкладень КЗ+» підакцизний товар - метанол, застосувавши під час митного оформлення найменування товару та коду товару за Українською класифікацією товарів зовнішньоекономічної діяльності (УКТЗЕД), які не відповідають фактично ввезеному товару, у зв`язку з чим ОСОБА_4 умисно ухилився від сплати податків, зборів (обов`язкових платежів) до бюджету України в розмірі 47 169 714,10 грн, за ознаками кримінального правопорушення - злочину, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України.

В кримінальному провадженні внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 62019170000000021 від 11.01.2019 за ч. 3 ст. 212 КК України було виконано ряд слідчих (розшукових) та процесуальних дій. Станом на 02.03.2022 матеріали кримінального провадження перебували в приміщенні службового кабінету слідчого відділу Управління СБ України в Харківській області, яке територіально знаходиться за адресою: м. Харків, вул. Мироносицька, 2. Про те, внаслідок розпочатої військової агресії Російської Федерації проти України, та завданих 02.03.2022 і 06.03.2022 ракетних ударів адміністративна будівля Управління СБ України в Харківській області частково була зруйнована. За наслідками пошукових заходів матеріалів кримінального провадження, останні встановити не вдалося.

Крім того, прокурор зазначає, що за результатами проведеної інвентаризації встановлено, що матеріали кримінального провадження № 62019170000000021 від 11.01.2019 за ознаками вчинення кримінального правопорушення - злочину, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України втрачені. Провести евакуацію, вивезення матеріалів кримінального провадження в безпечне місце в даному випадку не представилось за можливе.

Прокурор вказує, що відомості про дане кримінальне правопорушення містяться в Єдиному реєстрі досудових розслідування. Копії матеріалів кримінального провадження, документи, зокрема про прийняті процесуальні рішення, міститься в наглядовому провадженні прокурора у кримінальному та в електронному варіанті. Також копії документів містяться в матеріалах судових справ Київського районного суду м. Харкова (справа № 953/29/22, н/п 1-кс/953/316/03), як додатки до клопотань про продовження строку досудового розслідування.

Прокурор зазначає, що в даному кримінальному провадженні за доцільне вважається відновити матеріали кримінального провадження відповідно до переліку, зазначеному у клопотанні.

Прокурор вказує, що метою відновлення вище вказаних матеріалів та документів кримінального провадження є виконання основних завдань кримінального провадження. Оскільки, відповідно до ст. 2 КПК України завданнями кримінального провадження є захист особи, суспільства та держави від кримінальних правопорушень, охорона прав, свобод та законних інтересів учасників кримінального провадження, а також забезпечення швидкого, повного та неупередженого розслідування і судового розгляду з тим, щоб кожний, хто вчинив кримінальне правопорушення, був притягнутий до відповідальності в міру своєї вини, жоден невинуватий не був обвинувачений або засуджений, жодна особа не була піддана необґрунтованому процесуальному примусу і щоб до кожного учасника кримінального провадження була застосована належна правова процедура.

Прокурор вказує, що у кримінальному провадженні досудове розслідування проводилося групою слідчих в складі слідчих слідчого відділу УСБУ в Харківській області: ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , ОСОБА_11 , ОСОБА_12 , ОСОБА_13 . Процесуальне керівництво здійснювалося групою прокурорів у складі прокурорів Харківської обласної прокуратури: ОСОБА_14 , ОСОБА_15 , ОСОБА_3 , ОСОБА_16 .

Також прокурор вказує, що матеріали кримінального провадження, не направлені з обвинувальним актом, клопотанням про застосування примусових заходів медичного або виховного характеру, клопотанням про звільнення особи від кримінальної відповідальності до суду, підлягають відновленню за рішенням слідчого судді у разі надходження клопотання від прокурора або слідчого чи дізнавача, погодженого з прокурором, або сторони захисту чи потерпілого, за умови наявності витягу з Єдиного реєстру досудового розслідування або постанови про початок досудового розслідування, винесеної у порядку, передбаченому статтею 615 цього Кодексу, наявних у цьому кримінальному провадженні відповідних матеріалів фотозйомки, звукозапису, відеозапису та інших носіїв інформації, а також копій документів, засвідчених з використанням кваліфікованого електронного підпису.

Прокурор судове засідання не з`явився, про час та місце розгляду клопотання був належним чином повідомлений. Прокурор ОСОБА_3 надав заяву, в якій підтримав вказане клопотання, просив задовольнити та розглянути дане клопотання без його участі.

Враховуючи, що неявка учасників у судове засідання не перешкоджає розгляду даного клопотання, слідча суддя дійшла висновку про можливість розгляду клопотання за відсутності прокурора.

Слідча суддя, розглянувши клопотання, дослідивши додані до клопотання документи, дійшла наступного висновку.

Відповідно до вимог частини 1 статті 615-1 КПК України, відновленню підлягають втрачені в умовах воєнного стану матеріали кримінального провадження, яке не завершилося направленням обвинувального акта, клопотання про застосування примусових заходів медичного або виховного характеру, клопотання про звільнення особи від кримінальної відповідальності до суду.

Матеріали кримінального провадження, не направлені з обвинувальним актом, клопотанням про застосування примусових заходів медичного або виховного характеру, клопотанням про звільнення особи від кримінальної відповідальності до суду, підлягають відновленню за рішенням слідчого судді у разі надходження клопотання від прокурора або слідчого чи дізнавача, погодженого з прокурором, або сторони захисту чи потерпілого, за умови наявності витягу з Єдиного реєстру досудового розслідування або постанови про початок досудового розслідування, винесеної у порядку, передбаченому статтею 615 цього Кодексу, наявних у цьому кримінальному провадженні відповідних матеріалів фотозйомки, звукозапису, відеозапису та інших носіїв інформації, а також копій документів, засвідчених з використанням кваліфікованого електронного підпису (частина 2 статті 615-1 КПК України).

Слідча суддя вважає за необхідне зазначити, що відповідно до статті 1 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» від 12.05.2015 №389-VIII, воєнний стан - це особливий правовий режим, що вводиться в Україні або в окремих її місцевостях у разі збройної агресії чи загрози нападу, небезпеки державній незалежності України, її територіальній цілісності та передбачає надання відповідним органам державної влади, військовому командуванню, військовим адміністраціям та органам місцевого самоврядування повноважень, необхідних для відвернення загрози, відсічі збройної агресії та забезпечення національної безпеки, усунення загрози небезпеки державній незалежності України, її територіальній цілісності, а також тимчасове, зумовлене загрозою, обмеження конституційних прав і свобод людини і громадянина та прав і законних інтересів юридичних осіб із зазначенням строку дії цих обмежень.

Згідно з Указом Президента України № 64/2022 від 24.02.2022 «Про введення воєнного стану в Україні» із 05 години 30 хвилин 24 лютого 2022 року строком на 30 діб введено в Україні воєнний стан, який на даний час продовдений.

Як вбачається із витягу з ЄРДР по кримінальному провадженню, Слідчим відділом УСБУ в Харківській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні №62019170000000021 від 11.01.2019, за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 212 КК України.

Відомості щодо вчинення кримінального правопорушення, за ознаками частини 3 статті 212 КК України, внесені до ЄРДР:

- 11.01.2019 за фактом того, що упродовж 2018 року службові особи Державної митної служби України (колишня митниця ДФС), ймовірно, не виконували або неналежно виконували свої службові обов`язки через несумлінне ставлення до них, внаслідок чого відповідно до висновку експерта від 27.12.2019 №188 за результатами виконання постанови про проведення судової економічної експертизи, документально підтверджується можлива сума ненадходження митних платежів до бюджету України під час ввезення ТОВ «Ваміп сервіс» на митну територію України та оформленню товару в режимі імпорт по митним деклараціям в розмірі 47 169 714,10 грн.;

- 24.07.2019 за фактом того, що упродовж 2018 року службові особи Державної митної служби України (колишня митниця ДФС), ймовірно, не виконували або неналежно виконували свої службові обов`язки через несумлінне ставлення до них, внаслідок чого відповідно до висновку експерта від 27.12.2019 №188 за результатами виконання постанови про проведення судової економічної експертизи, документально підтверджується можлива сума ненадходження митних платежів до бюджету України під час ввезення ТОВ «Ваміп сервіс» на митну територію України та оформленню товару в режимі імпорт по митним деклараціям в розмірі 47 169 714,10 грн.;

- 05.02.2020 за фактом того, що упродовж 2018 року службові особи Державної митної служби України (колишня митниця ДФС), ймовірно, не виконували або неналежно виконували свої службові обов`язки через несумлінне ставлення до них, внаслідок чого відповідно до висновку експерта від 27.12.2019 №188 за результатами виконання постанови про проведення судової економічної експертизи, документально підтверджується можлива сума ненадходження митних платежів до бюджету України під час ввезення ТОВ «Ваміп сервіс» на митну територію України та оформленню товару в режимі імпорт по митним деклараціям в розмірі 47 169 714,10 грн.

Підозра будь-якій особі у даному кримінальному провадженні не повідомлена.

Слідчою суддею встановлено, що станом на 02.03.2022 матеріали кримінального провадження №62019170000000021 від 11.01.2019 за ч. 3 ст. 212 КК України перебували в приміщенні службового кабінету слідчого відділу Управління СБ України в Харківській області, яке територіально знаходиться за адресою: м. Харків, вул. Мироносицька, 2. Проте, внаслідок розпочатої військової агресії Російської Федерації проти України, та завданих 02.03.2022 і 06.03.2022 ракетних ударів адміністративна будівля Управління СБ України в Харківській області частково була зруйнована. За наслідками пошукових заходів матеріалів кримінального провадження, останні встановити не вдалося.

Зазначений факт підтверджується даними листа начальника відділу УСБУ в Харківській області ОСОБА_17 №7192-23 від 17.02.2023.

В межах розгляду даного клопотання встановлено, що частина копій матеріалів вказаного кримінального провадження, досудове розслідування в якому здійснювалось в умовах воєнного стану, зберігається в електронній формі у прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби Харківської обласної прокуратури ОСОБА_3 , які, з дотриманням вимог частини 4 статті 615-1 КК України, додані до клопотання про відновлення втрачених матеріалів кримінального провадження, а саме:

- рапорт старшого о/у з ОВС відділу оперативного забезпечення територіальних органів ДФС східних регіонів України ГУВБ ДФС України ОСОБА_18 від 30.09.2019 з додатками (податкова звітність за формою №1 ДФ за звітний період 3 квартал 2018 рокум ТОВ "А.Д.Т.";данні з податкової бази щодо ТОВ "А.Д.Т";

- рапорт старшого о/у з ОВС відділу оперативного забезпечення територіальних органів ДФС східних регіонів України ГУВБ ДФС України ОСОБА_18 від 30.09.2019;

-висновок судового експерта Дніпропетровського науково-дослідного експертнокриміналістичного центру МВС ОСОБА_19 від 05.07.2019 № 19/12.1/800;

-висновок експертв ОСОБА_20 відділу з питань експертиз та досліджень Департаменту податкових та митних експертиз Державної фіскальної служби України №1420082008800-1637 від 08.10.2019;

-аналітична довідка головного державного ревізора - інспектора інформаційно аналітичного відділу аналітичного управління ГУ ВБ ДФС України ОСОБА_21 від 15.07.2019 щодо визначення розміру митних платежів необхідних до сплати ТОВ «ВАМІП СЕРВІС» (код ЄДРПОУ 41651026);

- висновок Полтавського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС №188 від 27.12.2019 з додатками;

-постанова прокурора першого відділу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури ОСОБА_22 від 18.02.2020 про об`єднання матеріалів досудових розслідувань за № 52019000000000647 від 24.07.2019 та № 52020000000000097 від 05.02.2020;

-постанова прокурора першого відділу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури ОСОБА_22 від 03.06.2020 про об`єднання матеріалів досудових розслідувань за № 52019000000000647 від 24.07.2019 та № 62019170000000021 від 11.01.2019;

-протокол допиту свідка ОСОБА_23 від 06.10.2020;

-протокол допиту свідка ОСОБА_24 від 06.10.2020;

-протокол допиту свідка ОСОБА_25 від 20.10.2020;

-постанова старшого детектива Національного бюро Першого відділу детективів Другого підрозділу детективів Головного Підрозділу дективів Національного антикорупційного бюро України ОСОБА_26 від 05.11.2020 про зміну кваліфікації кримінальних правопорушень;

-постанова прокурора першого відділу управління процесуального керівництва, підтримання державного обвинувачення та представництва в суді Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Офісу Генерального прокурора ОСОБА_22 від 05.11.2020 про визначення підслідності;

-постанова заступника начальника першого відділу процесуального керівництва управління процесуального керівництва у кримінальних провадження слідчих територіального управління Державного бюро розслідувань Харківської обласної прокуратури ОСОБА_27 від 07.10.2021 про перекваліфікацію складу кримінального правопорушення;

- супровідний лист начальника управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих територіального управління Державного бюророзслідувань обласної прокуратури ОСОБА_28 №31\1-312вн-21 від 08.10.2021;

-постанова заступника начальника першого відділу процесуального керівництва управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих територіального управління Державного бюро розслідувань обласної прокуратури ОСОБА_27 від 07.10.2021 про визначення підслідності;

- супровідний лист начальника відділу Харківської обласної прокуратури ОСОБА_29 . від19.10.2021 №10\1-17191 вих-21;

-постанова заступника керівника Харківської обласної прокуратури ОСОБА_30 від 20.10.2021 про визначення групи прокурорів;

-постанова заступника керівника Харківської обласної прокуратури ОСОБА_30 від 18.11.2021 про визначення групи прокурорів;

-постанова виконуючого обов"язків керівника обласної прокуратури ОСОБА_30 від 18.11.2021 про доручення здійснення досудового рохзслідування іншому органу досудового розслідування;

- супровідний лист заступника начальника управління - начальника КМВ СУ ФР ГУ ДФС у Харківській області ОСОБА_31 від 22.11.2021 № 2270/9/20-97-03-06;

-супровідний лист прокурора відділу обласної прокуратури ОСОБА_32 від 02.12.2021 № 10/1-19601;

- супроводний лист начальна слідчого відділу УСБУ в Харківській області ОСОБА_17 від 22.12.2021 №65915-21;

-повідомлення слідчого 1-го слідчого відділення УСБУ в Харківській області ОСОБА_33 від 16.12.2021 №70\6-9909;

-постанова прокурора у кримінальному провадженні ОСОБА_3 від 22.12.2021 про визначення підслідності кримінального правопорушення у кримінальному провадженні;

-постанова заступника Генерального прокурора ОСОБА_34 від 28.12.2021 про доручення здійснення досудового розслідування іншому органу досудового розслідування;

-постанова заступника керівника Харківської обласної прокуратури ОСОБА_30 від 30.12.2021 про визначення групи прокурорів;

-доручення начальника слідчого відділу Управління Служби безпеки України в Харківській області ОСОБА_35 про проведення досудового розслідування від 04.01.2022;

-постанова начальника слідчого відділу Управління Служби безпеки України в Харківській області ОСОБА_35 від 04.01.2022 про створення слідчої групи;

-клопотання про продовження строку досудового розслідування слідчого 1-го відділення СВ УСБУ в Харківській області ОСОБА_6 від 04.01.2022;

-вказівки прокурора відділу Харківської обласної прокуратури ОСОБА_3 від 31.01.2022 № 10/1-2489-21 слідчому 1-го відділенняч СВ УСБУ в Харківській області ОСОБА_36 ;;

-вказівки прокурора відділу Харківської обласної прокуратури ОСОБА_3 від 26.09.2022 № 10/1-2489-21 слідчому 1-го відділення СВ УСБУ в Харківській області ОСОБА_37 ;

- ухвала слідчого судді Вищого антикорупційного суду ОСОБА_38 від 22.06.2020 у справі №991\4880\20 провадження 1кс\991\5032\20;

-ухвала слідчого судді Ленінського районного суду м.Харкова ОСОБА_39 від 08.07.2021 у справі №642/4197/21 провадження № 1кс/642/2028/21;

-ухвала слідчого судді Київського районого суду м.Харкова ОСОБА_1 від 05.01.2022 у справі № 953/29/22 провадження 1кс/953/316/22.

Відповідно до частини 5 статті 615-1 КК України на підставі зібраних і перевірених матеріалів слідчий суддя постановляє ухвалу про відновлення матеріалів втраченого кримінального провадження повністю або в частині, яку, на його думку, необхідно відновити.

У разі недостатності зібраних матеріалів для точного відновлення матеріалів втраченого кримінального провадження слідчий суддя своєю ухвалою закриває розгляд клопотання про відновлення матеріалів втраченого кримінального провадження і роз`яснює учасникам судового провадження право на повторне звернення з таким клопотанням за необхідності необхідних документів.

Слідча суддя приходить до висновку, що надані прокурором копії матеріалів втраченого кримінального провадження, які засвідчені з використанням кваліфікованого електронного підпису, містять достатні дані щодо проведених по даному кримінальному провадженню слідчих (розшукових) та інших процесуальних дій.

Разом з цим, не підлягають відновленню копії ухвал слідчого судді, які постановлені за результатами розгляду клопотань сторони обвинувачення, поданих в межах кримінального провадження № 62019170000000021 від 11.01.2019, оригінали яких, знаходяться в матеріалах справи, які перебувають у володіні відповідного суду.

З огляду на зазначене, враховуючи, що матеріали кримінального провадження втрачено в умовах воєнного стану, а їх відновлення необхідне для завершення досудового розслідування та дотримання завдань кримінального провадження, визначених статтею 2 КПК України, наявний витяг є ЄРДР, слідча суддя приходить до висновку про наявність правових підстав для задоволення клопотання прокурора про відновлення втрачених матеріалів, подане за погодженням з прокурором.

Керуючись статтями 2, 370, 372, 615-1 КПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Клопотання прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби Харківської обласної прокуратури ОСОБА_3 , поданого в межах кримінального провадження №62019170000000021 від 11.01.2019, за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України, про відновлення втрачених матеріалів кримінального провадження в умовах воєнного стану- задовольнити частково.

Відновити матеріали втраченого кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №62019170000000021 від 11.01.2019, за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України, в частині наступних матеріалів кримінального провадження:

- рапорт старшого о/у з ОВС відділу оперативного забезпечення територіальних органів ДФС східних регіонів України ГУВБ ДФС України ОСОБА_18 від 30.09.2019 з додатками (податкова звітність за формою №1 ДФ за звітний період 3 квартал 2018 рокум ТОВ "А.Д.Т.";данні з податкової бази щодо ТОВ "А.Д.Т";

- рапорт старшого о/у з ОВС відділу оперативного забезпечення територіальних органів ДФС східних регіонів України ГУВБ ДФС України ОСОБА_18 від 30.09.2019;

-висновок судового експерта Дніпропетровського науково-дослідного експертнокриміналістичного центру МВС ОСОБА_19 від 05.07.2019 № 19/12.1/800;

-висновок експертв ОСОБА_20 відділу з питань експертиз та досліджень Департаменту податкових та митних експертиз Державної фіскальної служби України №1420082008800-1637 від 08.10.2019;

-аналітична довідка головного державного ревізора - інспектора інформаційно аналітичного відділу аналітичного управління ГУ ВБ ДФС України ОСОБА_21 від 15.07.2019 щодо визначення розміру митних платежів необхідних до сплати ТОВ «ВАМІП СЕРВІС» (код ЄДРПОУ 41651026);

- висновок Полтавського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС №188 від 27.12.2019 з додатками;

-постанова прокурора першого відділу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури ОСОБА_22 від 18.02.2020 про об`єднання матеріалів досудових розслідувань за № 52019000000000647 від 24.07.2019 та № 52020000000000097 від 05.02.2020;

-постанова прокурора першого відділу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури ОСОБА_22 від 03.06.2020 про об`єднання матеріалів досудових розслідувань за № 52019000000000647 від 24.07.2019 та № 62019170000000021 від 11.01.2019;

-протокол допиту свідка ОСОБА_23 від 06.10.2020;

-протокол допиту свідка ОСОБА_24 від 06.10.2020;

-протокол допиту свідка ОСОБА_25 від 20.10.2020;

-постанова старшого детектива Національного бюро Першого відділу детективів Другого підрозділу детективів Головного Підрозділу дективів Національного антикорупційного бюро України ОСОБА_26 від 05.11.2020 про зміну кваліфікації кримінальних правопорушень;

-постанова прокурора першого відділу управління процесуального керівництва, підтримання державного обвинувачення та представництва в суді Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Офісу Генерального прокурора ОСОБА_22 від 05.11.2020 про визначення підслідності;

-постанова заступника начальника першого відділу процесуального керівництва управління процесуального керівництва у кримінальних провадження слідчих територіального управління Державного бюро розслідувань Харківської обласної прокуратури ОСОБА_27 від 07.10.2021 про перекваліфікацію складу кримінального правопорушення;

- супровідний лист начальника управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих територіального управління Державного бюророзслідувань обласної прокуратури ОСОБА_28 №31\1-312вн-21 від 08.10.2021;

-постанова заступника начальника першого відділу процесуального керівництва управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих територіального управління Державного бюро розслідувань обласної прокуратури ОСОБА_27 від 07.10.2021 про визначення підслідності;

- супровідний лист начальника відділу Харківської обласної прокуратури ОСОБА_29 . від19.10.2021 №10\1-17191 вих-21;

-постанова заступника керівника Харківської обласної прокуратури ОСОБА_30 від 20.10.2021 про визначення групи прокурорів;

-постанова заступника керівника Харківської обласної прокуратури ОСОБА_30 від 18.11.2021 про визначення групи прокурорів;

-постанова виконуючого обов"язків керівника обласної прокуратури ОСОБА_30 від 18.11.2021 про доручення здійснення досудового рохзслідування іншому органу досудового розслідування;

- супровідний лист заступника начальника управління - начальника КМВ СУ ФР ГУ ДФС у Харківській області ОСОБА_31 від 22.11.2021 № 2270/9/20-97-03-06;

-супровідний лист прокурора відділу обласної прокуратури ОСОБА_32 від 02.12.2021 № 10/1-19601;

- супроводний лист начальна слідчого відділу УСБУ в Харківській області ОСОБА_17 від 22.12.2021 №65915-21;

-повідомлення слідчого 1-го слідчого відділення УСБУ в Харківській області ОСОБА_33 від 16.12.2021 №70\6-9909;

-постанова прокурора у кримінальному провадженні ОСОБА_3 від 22.12.2021 про визначення підслідності кримінального правопорушення у кримінальному провадженні;

-постанова заступника Генерального прокурора ОСОБА_34 від 28.12.2021 про доручення здійснення досудового розслідування іншому органу досудового розслідування;

-постанова заступника керівника Харківської обласної прокуратури ОСОБА_30 від 30.12.2021 про визначення групи прокурорів;

-доручення начальника слідчого відділу Управління Служби безпеки України в Харківській області ОСОБА_35 про проведення досудового розслідування від 04.01.2022;

-постанова начальника слідчого відділу Управління Служби безпеки України в Харківській області ОСОБА_35 від 04.01.2022 про створення слідчої групи;

-клопотання про продовження строку досудового розслідування слідчого 1-го відділення СВ УСБУ в Харківській області ОСОБА_6 від 04.01.2022;

-вказівки прокурора відділу Харківської обласної прокуратури ОСОБА_3 від 31.01.2022 № 10/1-2489-21 слідчому 1-го відділенняч СВ УСБУ в Харківській області ОСОБА_36 ;;

-вказівки прокурора відділу Харківської обласної прокуратури ОСОБА_3 від 26.09.2022 № 10/1-2489-21 слідчому 1-го відділення СВ УСБУ в Харківській області ОСОБА_37 .

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідча суддя - ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення30.03.2023
Оприлюднено11.04.2023
Номер документу110101103
СудочинствоКримінальне
Сутьвідновлення втрачених матеріалів кримінального провадження в умовах воєнного стану

Судовий реєстр по справі —953/29/22

Ухвала від 30.03.2023

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Лисиченко С. М.

Ухвала від 05.01.2022

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Лисиченко С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні