Ухвала
від 11.04.2023 по справі 641/5876/21
КОМІНТЕРНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Провадження № 2/641/188/2023 Справа № 641/5876/21

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

11 квітня 2023 року Комінтернівський районний суд м. Харкова в складі:

головуючого - судді Курганникової О.А.

за участю секретаря судового засідання - Ареп`євій О.В.

представника позивача Поліщук О.Л.

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду міста Харкова матеріали справи за позовом Приватного підприємства «Торгово-комерційна фірма «ДАНА до ОСОБА_1 3-і особи ОСОБА_2 , Міжрайонний відділ державної виконавчої служби по Основ`янському та Слобідському районах у м. Харкові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) про витребування майна,-

встановив:

Позивач звернувся до суду з вищевказаним позовом .

Справа розглядається в порядку загального позовного провадження.

Ухвалою судді від 25 серпня 2021 року у справі позовну заяву прийнято до розгляду , відкрито провадження і призначено підготовче судове засідання .

Представник позивача в підготовчому судовому засідання не заперечував проти закриття підготовчого судового засідання та призначення справи до судового розгляду.

Відповідач в підготовче судове засідання належним чином повідомлена про час і місце проведення підготовчого судового засідання, не з,явилася, про причини неявки не повідомила, клопотання про відкладення підготовчого судового засідання від неї не надходило.

Треті особи в підготовче судове засідання належним чином повідомлені про час і місце проведення підготовчого судового засідання, не з,явилися, про причини неявки не повідомили, клопотання про відкладення підготовчого судового засідання від них не надходило.

Відповідно до ст.ст. 198 ч. 2, 223 ЦПК України, неявка належним чином повідомлених учасників процесу не є перешкодою для проведення підготовчого засідання.

В ході підготовчого провадження та під час проведення підготовчого засідання у даній цивільній справі проведено підготовчі дії, передбачені ст.ст. 189 - 199 ЦПК України: направлено сторонам копії ухвали про відкриття провадження у справі, копії позовної заяви та доданих до неї документів відповідачу; остаточно визначено предмет спору та характер спірних правовідносин; з,ясовано вимоги позивача, склад учасників судового процесу; визначено обставини справи, які підлягають встановленню, та відповідні докази на підтвердження цих обставин; вчинено інші дії з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Згідно п. 15 ч. 2ст. 197 ЦПК Україниу підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до ч. 3ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Судом з,ясовано, що сторонами надано всі докази, на які вони посилаються у позові, клопотань та заяв не надходило, сторони підтвердили що вони повідомили про всі обставини, які їм відомі.

Підстав для вирішення питань, визначених пунктами 11-14 ч. 2ст. 197 ЦПК Українине встановлено.

До судового розгляду спір між сторонами не врегульовано.

На підставі викладеного суд вважає, що у підготовчому судовому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, підготовче судове засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до розгляду.

Керуючись ст.ст.189,196-198,200 ЦПК України,суд

ухвалив:

Закрити підготовче провадження усправі за позовом Приватного підприємства «Торгово-комерційна фірма «ДАНА до ОСОБА_1 3-і особи ОСОБА_2 , Міжрайонний відділ державної виконавчої служби по Основ`янському та Слобідському районах у м. Харкові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) про витребування майна.

Призначити справу до судового розгляду в приміщенні Комінтернівського районного суду м. Харкова на 11 травня 2023 року на 10 годину 45 хвилин.

В судове засідання викликати учасників справи .

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за такою веб-адресою сторінки: http://km.hr.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню окремо від рішення суду не підлягає, проте заперечення на неї може бути включене до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя -О. А. Курганникова

СудКомінтернівський районний суд м.Харкова
Дата ухвалення рішення11.04.2023
Оприлюднено12.04.2023
Номер документу110134092
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із правочинів, зокрема договорів (крім категорій 301000000-303000000), з них купівлі-продажу

Судовий реєстр по справі —641/5876/21

Рішення від 03.07.2023

Цивільне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Курганникова О. А.

Ухвала від 11.04.2023

Цивільне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Курганникова О. А.

Ухвала від 25.08.2021

Цивільне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Курганникова О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні