Ухвала
від 11.04.2023 по справі 572/1433/23
САРНЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 572/1433/23

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ У ЦИВІЛЬНІЙ СПРАВІ

11 квітня 2023 року м. Сарни

Суддя Сарненського районного суду ВЕДЯНІНА Т. О. вивчивши позовну заяву у справі № 572/1433/23 ОСОБА_1 , проживаєпо АДРЕСА_1 до Комунального підприємства "Сарнитеплосервіс" Сарненської міської ради - вул. Кулікова ,7 м. Сарни Рівненської області -

стягнення середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні, -

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 подано досуду позовдо Комунального підприємства "Сарнитеплосервіс" Сарненської міської ради про стягнення середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні.

В даному випадку позивач звернувся до суду із відповідними вимогами у позовному провадженні.

Справа, відповідно до вимог ст.ст.27, 28 ЦПК України підсудна Сарненському районному суду.

Позовна заява відповідає вимогам ст.ст. 175, 177 ЦПК України.

Відповіднодо п.1 ч.1 ст.274 ЦПК України дана справа підллягає розгляду у порядку спрощеного позовного провадження, оскільки згідно із вказаною нормою - у порядку спрощеного позовного провадження розглядаються справи, що виникають із трудовх відносин.

Позивачем заявлено вимоги, що виникають із трудових правовідносин, а тому справа має розглядатись в порядку спрощеного позовного провадження.

Відповідно до ч.3 ст.53 ЦПК України якщо суд при вирішенні питання про відкриття провадження у справі або при підготовці справи до розгляду встановить, що рішення суду може вплинути на права та обов`язки осіб, що не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору.

В даному випадку відповідач у справі - КП "Сарнитеплосервіс"

підпорядкований Сарненській міській раді, через що рішення у цій справі може вплинути на права та інтереси вказаної юридичної особи.

Такимчином,суд вважаєза необхіднезалучити уцій справіСарненську міськураду, як третю особу.

Керуючись ст.ст. 274, 277, 53 ЦПК України,-

УХВАЛИВ :

Відкрити провадженняу цивільнійсправі за позовом ОСОБА_1 до Комунального підприємства "Сарнитеплосервіс" Сарненської міської ради - про стягнення середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні.

Проводити розглядсправи впорядку спрощеногопозовного провадження о , відповідно до ч.5 ст.279 ЦПК України без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами.

За клопотанням сторін розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Відповідач може подати протягом п`ятнадцяти днів з моменту отримання копії ухвали про відкриття провадження у справі в порядку спрощеного позовного провадження письмову заяву із запереченнями проти розгляду справи у порядку спрощеного провадження, а також відзив на позов.

До розгляду справи судом позивач може подати відповідь на відзив.

Залучити САРНЕНСЬКУМІСЬКУ РАДУРІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ(м.Сарнивул.Широка,31Рівненської області,код ЄДРПОУ04057770,код КОАТУУ5625410100) доучасті уцій справі - в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до суду апеляційної інстанції протягом пятнадцяти днів з моменту її отримання - щодо відкриття провадження у справі з порушенням правил підсудності.

Суддя

Дата ухвалення рішення11.04.2023
Оприлюднено13.04.2023
Номер документу110145184
СудочинствоЦивільне
СутьВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ У ЦИВІЛЬНІЙ СПРАВІ 11 квітня 2023 року м. Сарни

Судовий реєстр по справі —572/1433/23

Ухвала від 12.04.2024

Цивільне

Сарненський районний суд Рівненської області

Ведяніна Т.О.

Ухвала від 11.04.2023

Цивільне

Сарненський районний суд Рівненської області

Ведяніна Т.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні