Ухвала
від 10.04.2023 по справі 227/2193/21
ДОБРОПІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

10.04.2023 227/2193/21

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

10 квітня 2023 року м. Добропілля

Добропільський міськрайонний суд Донецької області у складі:

головуючого судді Корнєєвої В.В.

при секретарі Круговій І.В.,

розглянувши в відкритому судовому засіданні в приміщенні суду м. Добропілля цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , поданим в її інтересах представником позивача адвокатом Гуревич Максимом Геннадійовичем, до Публічного акціонерного товариства «Ім. Т.Г. Шевченка», треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Фізична особа-підприємець ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , Головне управління Держгеокадастру в Донецькій області, про усунення перешкод в розпорядженні земельною ділянкою,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Добропільського міськрайонного суду Донецької області знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 , поданим в її інтересах представником позивача адвокатом Гуревич Максимом Геннадійовичем, до Публічного акціонерного товариства «Ім. Т.Г. Шевченка», треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Фізична особа-підприємець ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , Головне управління Держгеокадастру в Донецькій області, про усунення перешкод в розпорядженні земельною ділянкою.

Сторони в судове засідання не з`явилися, про дату, час та місце розгляду цивільної справи повідомлялись належним чином. Від представника позивача надійшла заява з проханням залишити позовну заяву без розгляду. Від представника відповідача надійшла заява з проханням розглядати справу без його участі. Від інших учасників жодних заяв або доказів поважності неявки до суду не надходило.

Згідно ст. 13 ЦПК України суд розглядає справи не інакше як за зверненням особи, поданим відповідно до ЦПК України, в межах заявлених нею вимог і на підставі доказів, поданих учасниками справи або витребуваних судом у передбачених ЦПК випадках. Учасник справи розпоряджається своїми правами щодо предмета спору на власний розсуд.

Відповідно до п. 5 ч. 1ст. 257 ЦПК України, суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

На підставі викладеного та керуючись ст. 13, п. 5 ч. 1ст. 257, ст.ст. 258-261, 353-354 ЦПК України, суд,

УХВАЛИВ:

Позовну заяву ОСОБА_1 , подану в її інтересах представником позивача адвокатом Гуревич Максимом Геннадійовичем, до Публічного акціонерного товариства «Ім. Т.Г. Шевченка», треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Фізична особа-підприємець ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , Головне управління Держгеокадастру в Донецькій області, про усунення перешкод в розпорядженні земельною ділянкою - залишити без розгляду.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції може бути подана до Дніпровського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення. Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Ухвала набирає законної сили в порядку, визначеному ст. 261 ЦПК України.

Головуючий суддя В.В. Корнєєва

10.04.2023

Дата ухвалення рішення10.04.2023
Оприлюднено13.04.2023
Номер документу110145840
СудочинствоЦивільне
Сутьусунення перешкод в розпорядженні земельною ділянкою

Судовий реєстр по справі —227/2193/21

Ухвала від 10.04.2023

Цивільне

Добропільський міськрайонний суд Донецької області

Корнєєва В. В.

Ухвала від 17.03.2023

Цивільне

Добропільський міськрайонний суд Донецької області

Корнєєва В. В.

Ухвала від 01.10.2021

Цивільне

Добропільський міськрайонний суд Донецької області

Корнєєва В. В.

Ухвала від 25.06.2021

Цивільне

Добропільський міськрайонний суд Донецької області

Корнєєва В. В.

Ухвала від 07.06.2021

Цивільне

Добропільський міськрайонний суд Донецької області

Корнєєва В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні