Ухвала
від 02.09.2010 по справі 45/71б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАР СЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

83048, м.Д онецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

У Х В А Л А

по справі про банкрутство

02.09.10 р. Справа № 45/71б

Розглянувши матеріали з а заявою кредитора (заявника ) Фізичної особи - підприємц я ОСОБА_1, м.Макіївка Донец ька область (код НОМЕР_1)

до боржника Товариства з обмеженою відповідальніс тю „Ф-КАПІТАЛ”, м.Донецьк (ЄДРП ОУ 36011017)

Арбітражний керуючий: Ви шневська Н.М.

про банкрутство

Суддя господарського суду Донецької області Плотніць кий Б.Д.

Представники:

від кредитора: не з' явилис ь

від боржника: не з' явились

Арбітражний керуючий: Ви шневська Н.М. - ліквідатор

В засіданні брали участь:

Ухвалою від 01.04.2010р. за заявою Ф ізичної особи - підприємця ОСОБА_1, м.Макіївка Донецьк а область (код НОМЕР_1) госп одарським судом Донецької об ласті порушена справа про ба нкрутство відсутнього боржн ика Товариства з обмежен ою відповідальністю „Ф-КАПІТ АЛ”, м.Донецьк (ЄДРПОУ 36011017).

Постановою суду від 13.04.2010р. бо ржник визнаний банкрутом, ві дкрита ліквідаційна процеду ра та ліквідатором по справі призначений арбітражний кер уючий Вишневська Н. М.

10.08.2010р. господарським судом о триманий звіт та ліквідаційн ий баланс Товариства з об меженою відповідальністю „Ф -КАПІТАЛ”, м.Донецьк (ЄДРПОУ 3601 1017).

Ухвалою суду від 11.08.2010р. розгл яд звіту призначений на 02.09.2010р.

В судове засідання з' явив ся арбітражний керуючий, пов новаження якого підтверджен і належним чином.

Ліквідатором заявлене кло потання про затвердження зві ту та ліквідаційного балансу , ліквідацію банкрута та прип инення провадження у цій спр аві.

Дослідивши матеріали спра ви, заслухавши ліквідатора, с уд приходить до висновку, що з віт ліквідатора і ліквідацій ний баланс банкрута підлягаю ть затвердженню на підставі наступного:

На виконання вимог 32 Закону України «Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом» л іквідатором подано до суду з віт та ліквідаційний баланс банкрута з відповідними дода тками, а також заявлене клопо тання про затвердження звіту та ліквідаційного балансу, л іквідацію банкрута та припин ення провадження у цій справ і.

Відповідно до ст. 32 Закону Ук раїни «Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом» після завершення усіх розрахунків з кредиторами ліквідатор по дає до господарського суду з віт та ліквідаційний баланс з відповідними додатками.

Відповідно до частини 1 ст.32 З акону про банкрутство господ арський суд після заслуховув ання звіту ліквідатора та ду мки членів комітету кредитор ів або окремих кредиторів ви носить ухвалу про затверджен ня звіту ліквідатора та лікв ідаційною балансу. Згідно ча стини 2 зазначеної статті якщ о за результатами ліквідацій ного балансу не залишилося м айна боржника, господарський суд виносить ухвалу про лікв ідацію юридичної особи-банкр ута.

Затвердження звіту ліквід атора в порядку, передбачено му ст. 32 Закону про банкрутств о є підставою для припинення проваджений у справі згідно п.6 ч.1ст.40 цього Закону.

Згідно частини 6 ст. 32 Закону України «Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом» ви моги, які не задоволені за нед остатністю майна, вважаються погашеними.

З даних звіту ліквідатора с лідує, що ліквідатором прове дена робота по виявленню мож ливих кредиторів, за результ атами якої встановлено, що ба нкрут, крім заборгованості п еред ініціюючим кредитором - Фізичною особою - підприєм цем ОСОБА_1, м.Макіївка Дон ецька область (код НОМЕР_1 ) у сумі 10 000 грн. 00 коп., не має забо ргованості перед іншими кред иторами.

У відповідності з вимогами ст.32 Закону України “Про відн овлення платоспроможності б оржника або визнання його ба нкрутом” ліквідатором був ск ладений реєстр вимог кредито рів, який доданий до звіту лік відатора.

Також для виявлення майна б анкрута ліквідатором направ лені запити до 3-го ВРЕР м.Доне цька при УДАІ ГУ МВС України в Донецькій області, Комуналь ного підприємства „Бюро техн ічної інвентаризації м. Доне цька” та Управління Держкомз ему у м.Донецьку.

В результаті проведеної ро боти встановлено, що у банкру та відсутні майнові активи т а грошові кошти, щоб задоволь нити кредиторську заборгова ність у загальній сумі 10,0 тис. грн.

Таким чином, у зв'язку з відс утністю майна грошові вимоги кредиторів вважаються погаш еними.

За таких обставин звіт лікв ідатора і ліквідаційний бала нс банкрута підлягають затве рдженню, юридична особа - лікв ідації і виключенню з Єдиног о державного реєстру.

У зв'язку із затвердженням з віту і ліквідаційного баланс у провадження у справі припи няється.

Відповідно до частини 5 ст. З У Закону України «Про держав ну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємці в» рішення суду про ліквідац ію юридичної особи - банкрута направляється державному ре єстратору за місцезнаходжен ням юридичної особи - банкрут а для проведення державної р еєстрації припинення юридич ної особи.

На підставі викладеного, ке руючись ч.ч. 5, 6 ст. 31. ст.32, п.6 ч.1 ст. 40, Закону України «Про відновле ння платоспроможності боржн ика або визнання його банкру том», суд,

У Х В А Л И В:

Затвердити звіт ліквідато ра та ліквідаційний баланс Товариства з обмеженою від повідальністю „Ф-КАПІТАЛ”, м .Донецьк (ЄДРПОУ 36011017).

Ліквідувати юридичну особ у - Товариство з обмежен ою відповідальністю „Ф-КАПІТ АЛ”, м.Донецьк (ЄДРПОУ 36011017), що за реєстроване за адресою: 83055, м. Д онецьк, Ворошиловський район , вул. Артема, б.125.

Провадження по справі №45/71б припинити.

Зобов' язати ліквідатора закрити рахунки в банківськ их установах, здійснити огол ошення в засобах масової інф ормації про недійсність печа ток та штампів. Докази подати до суду в 10-денний строк.

Зобов' язати орган держав ної реєстрації виключити під приємство-банкрута з ЄДРПОУ.

Копію цієї ухвали направит и особам, переліченим в ст.32 За кону України „Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м”.

Суддя

Вик тел.

Надруковано примірників - :

господарському суду Донец ької області - ,

сторонам - ,

Дата ухвалення рішення02.09.2010
Оприлюднено09.09.2010
Номер документу11016278
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —45/71б

Ухвала від 22.12.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 16.12.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Постанова від 16.11.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 09.11.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 29.09.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 07.09.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 02.09.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 11.08.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Постанова від 13.04.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 01.04.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні