Ухвала
від 12.04.2023 по справі 552/1469/23
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ПОЛТАВИ

КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД м.ПОЛТАВИ

Справа №552/1469/23

Провадження № 2/552/1952/23

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

12.04.2023 року Київський районний суд м.Полтави в складі:

Головуючого судді - Турченко Т.В.,

При секретарі - Коробко Т.М.,

розглянувши клопотання представника відповідача Акціонерного товариства «Ощадний банк України» адвоката Батюк Антона Геннадійовича про проведення судового засідання в режимі відеоконверенцзв`язку,-

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Київського районного суду м.Полтави перебуває на розгляді цивільна справа за позовною заявою ОСОБА_1 до Акціонерного товариства «Державний Ощадний банк України в особі філії Полтавське обласне управління АТ «Ощадбанк» про захист прав споживачів та стягнення безпідставно списаних коштів.

10.04.2023 року від представника відповідача Акціонерного товариства «Ощадний банк України» адвоката Батюк Антона Геннадійовича про проведення судового засідання в режимі відеоконверенцзв`язку надійшло клопотання про проведення судового засідання в режимі відеоконференції. Просила забезпечити проведення даного засідання в режимі відеоконференції з використанням власних технічних засобів за допомогою програмного забезпечення «EasyCon».

Відповідно до ч. 1,2 ст. 212 ЦПК України,учасники справимають правобрати участьу судовомузасіданні врежимі відеоконференціїпоза межамиприміщення судуза умовинаявності усуді відповідноїтехнічної можливості,про якусуд зазначаєв ухваліпро відкриттяпровадження усправі,крім випадків,коли явкацього учасникасправи всудове засіданнявизнана судомобов`язковою. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Оскільки клопотання представника відповідача Акціонерноготовариства «Ощаднийбанк України»адвоката БатюкАнтона Геннадійовичапро проведеннясудового засіданняв режимівідеоконверенцзв`язку про проведення судового засідання у режимі відеоконференції обґрунтоване неможливістю прибути в судове засідання до Київського районного суду м. Полтави, враховуючи наявну технічну можливість проведення судового засідання в такому режимі, вважаю за можливе провести зазначене судове засідання у режимі відеоконференції за допомогою програмного забезпечення «EasyCon».

Керуючись ст.212 ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Клопотання представника відповідача Акціонерного товариства «Ощадний банк України» адвоката Батюк Антона Геннадійовича про проведення судового засідання в режимі відеоконверенцзв`язку а про проведення судового засідання в режимі відеоконверенцзв`язку - задовольнити.

Судові засідання у справі за позовом ОСОБА_1 до Акціонерного товариства «Державний Ощадний банк України в особі філії Полтавське обласне управління АТ «Ощадбанк» про захист прав споживачів та стягнення безпідставно списаних коштів, з представником позивача ТОВ «Харківгаз Збут» адвокатом Романенко Олександром Миколайовичем проводити в режимі відео конференції за допомогою системи «EasyCon».

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Турченко Т.В.

Дата ухвалення рішення12.04.2023
Оприлюднено14.04.2023
Номер документу110186063
СудочинствоЦивільне
Сутьпроведення судового засідання в режимі відеоконверенцзв`язку

Судовий реєстр по справі —552/1469/23

Ухвала від 22.01.2024

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Сакара Наталія Юріївна

Постанова від 14.12.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Панченко О. О.

Ухвала від 20.11.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Панченко О. О.

Ухвала від 26.09.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Панченко О. О.

Рішення від 10.08.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Турченко Т. В.

Ухвала від 05.05.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Турченко Т. В.

Ухвала від 12.04.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Турченко Т. В.

Ухвала від 22.03.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Турченко Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні