Ухвала
від 17.04.2023 по справі 490/2929/23
ЦЕНТРАЛЬНИЙ РАЙОННИЙ СУД М. МИКОЛАЄВА

Центральний районний суд м. Миколаєва

54020, м. Миколаїв, вул. Декабристів, 41/12, inbox@ct.mk.court.gov.ua

490/2929/23

н\п 1-кс/490/3215/2023 У Х В А Л А

17.04.2023р. слідчий суддя Центрального районного суду м. Миколаєва ОСОБА_1 , за участю секретаря ОСОБА_2 , розглянувши клопотання прокурора прокурора відділу Каховської окружної прокуратури Херсонської області ОСОБА_3 про арешт майна в межах кримінального провадження №22022230000000386,

В С Т А Н О В И В:

СВ Управління СБ України в Херсонській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні №22022230000000386 від 09.03.2022 року за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 111-1, ч. 2 ст. 111 КК України.

Прокурор звернувся до слідчого судді із клопотанням про накладення арешту на майно у вигляді матеріальних, нематеріальних, фінансових активів ТОВ «АГРОБІЗНЕС» (код 30955280), ПП «АГРОАТЛАС»(код 33468335),ТОВ «СЕМЕНАПЛЮС» (код 00721478), ПП«АТОЛ М» (код 34905998), ФГ «МАР`ЯНІВСЬКЕ», (код 39894546), сільськогосподарської техніки вказаних підприємств та їх кінцевих бенефіціарів, керівних та пов`язаних осіб: ОСОБА_4 ( НОМЕР_1 ), ОСОБА_5 ( НОМЕР_2 ), ОСОБА_6 ( НОМЕР_3 ), ОСОБА_7 ( НОМЕР_4 ).

Враховуючи наведене, вивчивши матеріали клопотання та кримінального провадження, приходжу до наступних висновків.

Розслідується кримінальне провадження за підозрою ОСОБА_4 у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 111-1, ч. 2 ст. 111 КК України.

Згідно цього повідомлення, ОСОБА_4 ІНФОРМАЦІЯ_1 , будучи громадянином України, депутатом Херсонської обласної ради, у невстановленому досудовим розслідуванням місці та час, але не пізніше 02 лютого 2023 року, діючи умисно, підтримуючи агресію Російської Федерації проти України, добровільно зайняв посаду, пов`язану з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій, у незаконному органі влади, створеному державою-агресором на тимчасово окупованій території Херсонської області, а саме так званого «виконувача обов`язків міністра сільського господарства та рибальства Херсонської області».

На виконання завдання представників РФ, покликане на ослаблення національних інтересів України, зміни меж її території і поширення на неї впливу РФ, становлення і зміцнення окупаційної влади, сприяння державі-агресору, її представникам у порушенні суверенітету України та її окупації, перешкоджання її економічному розвитку та євроінтеграційному курсу, встановлення контролю над політичними та економічними процесами в Україні, ОСОБА_4 , не склавши повноваження депутата як представника Українського народу в Херсонській обласній раді та діючи всупереч його інтересам, з початку широкомаштабного вторгнення Росії на територію України і до теперішнього часу здійснив комплекс активних дій, направлених на підрив основ національної безпеки та завдання шкоди суверенітету, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній та економічній безпеці України, за наступних обставин.

Зокрема 08.05.2022р. взяв участь та спільно з представниками окупаційної влади відкрив публічний захід «футбольний турнір, присвячений « ІНФОРМАЦІЯ_2 », за участі команд « ІНФОРМАЦІЯ_3 », « ІНФОРМАЦІЯ_4 », « ІНФОРМАЦІЯ_5 » та « ІНФОРМАЦІЯ_6 », який відбувався на стадіоні « ІНФОРМАЦІЯ_7 » за адресою: АДРЕСА_1 , за присутності військових збройних сил РФ, організований на підтримку країни-агресора під російською та радянською символікою. В ході свого виступу на вказаному заході ОСОБА_4 перед присутньою публікою та російськими засобами масової інформації популяризував Російську Федерацію, закликав до співпраці з країною-агресором представників бізнесу та аграріїв Херсонської області, а також агітував до здійснення адаптації місцевого населення до порядків та законів РФ.

Окрім того, ОСОБА_4 , перебуваючи на території тимчасово окупованого Каховського району Херсонської області, у невстановлений досудовим розслідуванням час, але не пізніше 15.05.2022, з метою створення позитивного іміджу РФ, надав інтерв`ю російському телеграм-каналу « ІНФОРМАЦІЯ_8 », в якому, викликаючи почуття зневаги до легітимної влади України, переконуючи у втраті здатності держави України здійснювати управління Херсонською областю, агітував суб`єктів сільськогосподарської діяльності окупованого регіону до здійснення співпраці з окупаційною владою та владою РФ, а також до реєстрації підприємств та бізнесу в державних органах РФ, здійснення продажу сільськогосподарської продукції на територію РФ, проведення фінансових та валютних операцій через банки країни-агресора, тим самим здійснюючи її економічну підтримку за результатами експорту української сільськогосподарської продукції до третіх країн світу.

Окрім того, ОСОБА_4 07.02.2023, перебуваючи у невстановленому досудовим розслідуванням місці, добровільно обійняв посаду «голови міжвідомчої комісії щодо контролю за здійсненням перевезень сільськогосподарської продукції», згідно з розпорядженням від 07.02.2023 №33-р «тимчасово виконувача обов`язків губернатора Херсонської області» ОСОБА_8 .

З метою виконання зазначених цілей підривної діяльності проти державної та економічної безпеки України ОСОБА_4 залучав техніку підконтрольних йому підприємств ПП «Агро-Атлас», ТОВ «Семена плюс» та ТОВ «Агробізнес» та іншу, надану в розпорядження ОСОБА_4 представниками РФ, а також у період з 02 по 03 грудня 2022 року, з попереднім оформленням громадянства Російської Федерації, зареєстрував у федеральній податковій службі РФ ТОВ «Агробізнес», ЄДРПОУ 3989454630955280, ФГ «Мар`янівське» ЄДРПОУ 39894546,ГО «СК«Таврія» ЄДРПОУ 41694494, тим самим забезпечив надходження активів у вигляді податків від діяльності вказаних підприємств до бюджету країни-агресора.

Продовжуючи свою злочинну діяльність, спрямовану на допомогу державі-агресору та її представникам у здійсненні підривної діяльності проти України, з метою завдання шкоди державній та економічній безпеці України ОСОБА_4 17.03.2023, перебуваючи в приміщенні Тавричанського сільського будинку культури, розташованого за адресою: вул. 40 років Перемоги, 18, с. Тавричанка Каховського району Херсонської області, за участю «голови уряду Херсонської області» ОСОБА_9 та «заступника губернатора Херсонської області» ОСОБА_10 провів зустріч з сільгоспвиробниками Херсонщини, де, популяризуючи владу Російської Федерації, закликав до співпраці з країною-агресором представників аграрного бізнесу та анонсував виділення сільгоспвиробникам дотацій та залучення інвестицій РФ в аграрно-промисловий комплекс Херсонської області, спонукаючи залучення їх до господарської діяльності на умовах окупаційної влади.

Разом з тим ОСОБА_4 , продовжуючи свою злочинну діяльність, спрямовану на допомогу державі-агресору та її представникам у здійсненні підривної діяльності проти України, з метою завдання шкоди державній безпеці України її суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, у невстановлений досудовим розслідуванням час, перебуваючи на території бази підприємства ТОВ «Агробізнес», розташованого по вул. Мелітопольській 1, 2 с. Мар`янівське Каховського району Херсонської області, зібрав працівників підконтрольних йому підприємств ПП «Атол М» та ПП «Агро Атлас», ФГ «Мар`янівське», ТОВ «Агробізнес», ТОВ «Семена Плюс» та під примусом звільнення, тим самим здійснюючи на них моральний та матеріальний тиск, порушуючи конституційні права громадян України, зобов`язав працівників вказаних підприємств отримати паспорти громадянина Російської Федерації.

ОСОБА_4 , продовжуючи своюзлочинну діяльність,спрямовану надопомогу державі-агресорута їїпредставникам у здійсненні підривної діяльності проти України, з метою завдання шкоди державній безпеці України її суверенітетові, територіальній цілісності, недоторканності та обороноздатності, в невстановлений досудовим розслідуванням час, перебуваючи на території тимчасово окупованого Каховського району Херсонської області, точне місце досудовим розслідуванням не встановлено, усвідомлюючи наслідки своїх суспільно небезпечних дій, направлених на допомогу військовим формуванням РФ військовим шляхом захопити та контролювати територію України, здійснювати силове управління її органами влади, створюючи негативні умови для деокупації захопленої РФ території Херсонської області, що перешкоджають вогневому ураженню Збройними Силами України військових об`єктів, розміщених РФ на території населених пунктів, умисно надав доручення про розміщення особового складу військових формувань та регулярних частин збройних сил РФ, їх легкої та важкої броньованої техніки на цивільних об`єктах, а саме: на території сільськосподарських баз підприємств ПП «Атол М» та ПП «Агро Атлас», ФГ «Мар`янівське», ТОВ «Агробізнес», ТОВ «Семена Плюс», які перебувають у його власності та фактичному розпорядженні та розташовані за адресою: Херсонська область, Каховський район, с. Мар`янівське, вул. Мелітопольська, 1 та 2, створюючи при цьому загрозу життю та здоров`ю цивільного населенню, з числа місцевих мешканців.

На території вказаних підприємств ОСОБА_4 силами та технічними засобами зазначених підприємств забезпечував здійснення ремонту та відновлення пошкодженої військової техніки збройних сил Російської Федерації, надавав сільськогосподарську техніку для будівництва та облаштування фортифікаційних споруд збройних сил РФ у вигляді блок-постів та мостопереходів, а також забезпечував військових рф продуктами харчування та продовольчо-побутовими засобами для підтримання їх боєздатності та оборонно-наступальних можливостей, направлених на порушення суверенітету, територіальної цілісності та недоторканності України.

В процесі досудового розслідування встановлено, що ОСОБА_4 ІНФОРМАЦІЯ_1 отримав паспорт громадянина російської федерації 21.07.2022, ОСОБА_6 отримала російське громадянство 05.07.2022, ОСОБА_5 ІНФОРМАЦІЯ_9 .

Після чого, 02 та 03 грудня 2022 року вказаними особами, які є власниками та керівниками ТОВ «АГРОБІЗНЕС» (код 30955280), ПП «АГРОАТЛАС»(код 33468335), ТОВ «СЕМЕНАПЛЮС» (код 00721478), ПП«АТОЛ М» (код 34905998), ФГ «МАР`ЯНІВСЬКЕ», (код 39894546), проведено реєстрацію зазначених підприємств в федеральній податковій службі (ФНС) російської федерації.

Крім того, під час досудового розслідування витребувано копії матеріалів податкової звітності ТОВ «АГРОБІЗНЕС»,ПП «АГРОАТЛАС»,ТОВ «СЕМЕНАПЛЮС»,ПП «АТОЛМ» таФГ «МАР`ЯНІВСЬКЕ» відповідно до яких за податковими деклараціями вказаних підприємств за серпень 2022 року, на розрахунковий рахунок окупаційного органу «ВЦА Херсонської області» в КБ «МРБ БАНК» РФ, ОСОБА_4 перераховано 2946932 (два мільйона дев`ятсот сорок шість тисяч дев`ятсот тридцять два) російських рублів, за вересень 2022 року ОСОБА_4 в бюджет окупаційних органів перераховано 3629 381 (три мільйона шістсот двадцять дев`ять тисяч триста вісімдесят один) російських рублів, в якості податку з обороту юридичних осіб, що складають 5 % від загального прибутку.

Таким чином, тільки за 2 місяці 2022 року ОСОБА_4 , за результатами здійснення господарської діяльності підконтрольних йому підприємств сплачено на користь країни-агресора, яка щодня наносить артилерійські, мінометні, рекетно-бомбові удари по цивільним об`єктам України, більше 6, 5 млн. (шести з половиною мільйонів російських рублів).

Вказані кошти сплаченні в бюджет країни-агресора в подальшому можуть використовуватись Російською Федерацією та її представниками для фінансування дій, направлених на зміну меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, а також насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, для підготовки, планування та ведення війни проти України, а також, для фінансування підривної діяльності на території України та діяльності диверсійно-розвідувальних груп, з метою ослаблення України.

Таким чином,використовуючи ресурсиТОВ «АГРОБІЗНЕС»,ПП «АГРОАТЛАС»,ТОВ «СЕМЕНАПЛЮС»,ПП «АТОЛМ» таФГ «МАР`ЯНІВСЬКЕ»,своє майнота майночленів своєїродини: ОСОБА_5 ( НОМЕР_2 ), ОСОБА_6 ( НОМЕР_3 ), ОСОБА_7 ( НОМЕР_4 ) у вигляді сільськогосподарської техніки, транспортних засобів, земельних ділянок, об`єктів житлової та комерційної нерухомості підозрюваний ОСОБА_4 сприяє у здійсненні підривної діяльності проти України державою агресором та її представниками

Постановою прокурора від 11.04.2023 рухоме та нерухоме майно ТОВ «АГРОБІЗНЕС», ПП «АГРОАТЛАС», ТОВ «СЕМЕНА ПЛЮС», ПП «АТОЛ М» та ФГ «МАР`ЯНІВСЬКЕ», ОСОБА_4 , ОСОБА_6 , ОСОБА_5 та ОСОБА_7 , за допомогою якого здійснюється господарська діяльність на користь держави-агресора, а також сприяння у підривній діяльності проти України визнано речовими доказами у кримінальному провадженні №22022230000000386 від 09.09.2022.

Згідно п. 1 ч. 2 та ч. 3 ст. 170 КПК України, арешт майна допускається з метою забезпечення збереження речових доказів, якими є знаряддя вчинення кримінального правопорушення, та у випадку, передбаченому п. 1 ч. 2 ст. 170 КПК України арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у ст. 98 КПК України.

На підставі викладеного, оскільки вбачається, що належні ТОВ "АГРОБІЗНЕС" на праві власності (постійного користування) об`єкти нерухомого майна, сільськогосподарська техніка, транспортні засоби; належна ПП "АГРО-АТЛАС" на праві власності (постійного користування) сільськогосподарська техніка; належна ТОВ "СЕМЕНА ПЛЮС" на праві власності (постійного користування) сільськогосподарська техніка; належні ПП "АТОЛ М" на праві власності транспортні засоби; належні на праві приватної власності ОСОБА_6 транспортні засоби; належні на праві приватної власності ОСОБА_7 транспортні засоби; належна на праві приватної власності ОСОБА_5 сільськогосподарська техніка; належні на праві приватної власності ОСОБА_6 об`єкти нерухомого майна; належні на праві приватної власності ОСОБА_5 об`єкти нерухомого майна; належні на праві приватної власності ОСОБА_7 об`єкти нерухомого майна; належні ОСОБА_5 банківські рахунки; належні ОСОБА_4 банківські рахунки - використовувались у якості знарядь вчинення ОСОБА_4 злочинної діяльності на користь держави-агресора, а також у сприянні підривної діяльності проти України, отже зазначене майно відповідає критеріям речового доказу, зазначеним у ст. 98 КПК України, а за такого відповідно до ст. 170КПК Українизазначене майно підлягає арешту.

Окрім того, оскільки кримінальні правопорушення, передбачені ч. 5 ст. 111-1, ч. 2 ст. 111 КК України, у вчиненні яких обґрунтовано підозрюється ОСОБА_5 , передбачають покарання у вигляді конфіскації майна, у зв`язку з чим підлягають арешту корпоративні права ПП «АГРОАТЛАС», ТОВ «СЕМЕНА ПЛЮС», ПП «АТОЛ М», ФГ «МАР`ЯНІВСЬКЕ», які належать підозрюваному ОСОБА_4 .

Окрім того, в порядку ст.ст. 96-1, 96-2 КК України підлягають арешту корпоративні права ТОВ «АГРОБІЗНЕС», які належать ОСОБА_6 та ОСОБА_5 з метою забезпечення спеціальної конфіскації.

Керуючись ст. 173, 96-1, 96-2, 309 КПК України, -

У Х В А Л И В:

Клопотання задовольнити.

Накласти арешт, із забороною права відчуження та розпорядження, а щодо транспортних засобів із забороною права на відчуження, розпорядження та користування на наступне майно:

1.1. корпоративні права у вигляді 100 (сто) % статутного капіталу ПП «АГРОАТЛАС» (код 33468335) у розмірі 200000, 00 грн., які належать підозрюваному ОСОБА_4 ;

1.2. корпоративні права у вигляді 100 (сто) % статутного капіталу ТОВ «СЕМЕНА ПЛЮС» (код 00721478) у розмірі 2 000,00 грн., які належать підозрюваному ОСОБА_4 ;

1.3. корпоративні права у вигляді 100 (сто) % статутного капіталу ПП «АТОЛМ» (код 34905998) у розмірі 1 000,00 грн., які належать підозрюваному ОСОБА_4 ;

1.4. корпоративні права у вигляді 100 (дев`яносто дев`ять) % статутного капіталу ФГ «МАР`ЯНІВСЬКЕ» (код 39894546) у розмірі 1 000,00грн., які належать підозрюваному ОСОБА_4 ;

1.5. корпоративні права у вигляді 100 (сто) % статутного капіталу ТОВ «АГРОБІЗНЕС» (код 30955280) у розмірі 9000, 00грн., які на 50% належать ОСОБА_6 та на 50% ОСОБА_5 ;

1.6. належні ТОВ «АГРОБІЗНЕС» (код 30955280) на праві власності (постійного користування) об`єкти нерухомого майна:

- об`єкт нерухомого майна: комплекс нежитлових будівель виробнича база загальною площею 531,1 кв.м., розташований за адресою: Херсонська область, Каховський район, с. Мар`янівка, вул. Леніна, 43(реєстраційний номер 14057523);

- об`єкт нерухомого майна: нежитлові будівлі, розташований за адресою: Херсонська область, Каховський район, с. Мар`янівка, вул. Мелітопольська, 4-А,(реєстраційний номер 568284965235);

- об`єкт нерухомого майна: нежитлова будівля, нафтобаза загальною площею 20,1 кв., розташований за адресою: м. Херсонська область, Каховський район, с. Мар`янівка, вул. Мелітопольська, 1, (реєстраційний номер 325682065235);

- об`єкт нерухомого майна: комплекс нежитлові будівлі - автогараж, розташований за адресою: Херсонська область, Каховський район, с. Мар`янівка, вул. Мелітопольська, 2, (реєстраційний номер 325717665235);

- об`єкт нерухомого майна: комплекс нежитлові будівлі млин, розташований за адресою: Херсонська область, Каховський район, с. Мар`янівка, вул. Мелітопольська, 4-А, (реєстраційний номер 21249488);

- об`єкт нерухомого майна: комплекс нежитлові будівлі зерноток, розташований за адресою: Херсонська область, Каховський район, с. Мар`янівка, вул. Мелітопольська, 4 (реєстраційний номер 325751665235);

- об`єкт нерухомого майна: об`єкт нерухомого майна: нежитлова будівля розташована за адресою: Херсонська область, Каховський район, с. Мар`янівка, вул. Молодіжна, 21, (реєстраційний номер 1668080265235);

- об`єкт нерухомого майна: стадіон загальною площею 115 кв. м. розташований за адресою: Херсонська область, Каховський район, с. Мар`янівка, вул. В. Терешкової, 22 (реєстраційний номер 2177168265235);

- об`єкт нерухомого майна: нежитлові будівлі виробнича база, розташована за адресою: Херсонська область, Каховський район, с. Мар`янівка, вул. Центральна, 43 (реєстраційний номер 325803765235);

- об`єкт нерухомого майна: виробничий будинок з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами, розташований за адресою: Херсонська область, Каховський район, с. Мар`янівка, вул. Центральна, 45, (реєстраційний номер 1736072765235);

- об`єкт нерухомого майна: адміністративна будівля, загальною площею 124 кв. м., розташована за адресою: Херсонська область, Каховський район, с. Скворцівка, вул. Мелітопольська, 35 (реєстраційний номер 1034205365235);

- об`єкт нерухомого майна: комплекс, рекреаційно-виробнича база, розташований за адресою: Херсонська область, м. Нова Каховка, вул. Горького, 1-А (реєстраційний номер 2074118565107);

- об`єкт нерухомого майна: комплекс, ремонтно-виробнича база, об`єкт житлової нерухомості, розташована за адресою:Херсонська область, м. Нова Каховка, вул. Горького, 1а (реєстраційний номер 2074118565107);

- земельна ділянка кадастровий номер 6510700000:01:001:1720, площею 0.2449 га., розташована за адресою: Херсонська область, м. Нова Каховка, вул. Горького, 1а;

1.7. Належна ТОВ «АГРОБІЗНЕС» (код 30955280) на праві власності (постійного користування) сільськогосподарська техніка:

- Культиватор-глибокорозрихлювач «JOHNDEERE» 2700, заводський номер N02700X008288;

- Трактор колісний «JOHNDEERE» 8320R, заводський номер 1RW8320RAAP013730, номерний знак НОМЕР_5 ;

- Сівалка «JOHNDEERE» 1890С, заводський номер A01910T725809;

- Комбайн зернозбиральний РСМ-142 «ACROS-580», заводський номер ROACR580005963, номерний знак НОМЕР_6 ;

- Зерномет ЗМ-60А заводський номер 5436;

- Комбайн зернозбиральний РСМ-142 «ACROS-580», заводський номер НОМЕР_7 , номерний знак НОМЕР_8 ;

- Автогрейдер ДЗ-122-А2, заводський номер НОМЕР_9 , номерний знак НОМЕР_10 ;

- Трактор колісний БЕЛАРУС 1025.2, заводський номер НОМЕР_11 , номерний знак НОМЕР_12 ;

- Сівалка «JOHNDEERE» 750, заводський номер НОМЕР_13 ;

- Трактор колісний «JOHNDEERE» 8335R, заводський номер 1RW8335RJDP075157, номерний знак НОМЕР_14 ;

- Обприскувач причіпний САМРО 32Р, заводський номер НОМЕР_15 ;

-Культиватор CREATPLAINTS 6544FSзаводський номер НОМЕР_16 ;

-Трактор колісний «JOHNDEERE» 8430, заводський номер НОМЕР_17 , номерний знак НОМЕР_18 ;

- Сівалка «JOHNDEERE» 730, заводський номер A00730X725268;

- Трактор колісний МТЗ-82.1, заводський номер 004209, номерний знак НОМЕР_19 ;

- Зерноочисний комплекс ЗАВ-40, заводський номер 22-01048;

- Комбайн збиральний «JOHNDEERE» W650, заводський номер ZOW650A083982, номерний знак НОМЕР_20 ;

- Трактор колісний БЕЛАРУС 1025.2, заводський номер 10308018, номерний знак НОМЕР_21 ;

- Культиватор КПСП-8, заводський номер 0160908;

- Бункер зернової сівалки «JOHNDEERE» 1910-250, заводський номер АО1910Т725272;

- Жниварка WR-135, заводський номер НОМЕР_22 ;

- Агрегат комбінованийFARMET К1000FS, заводський номер 2011/0063;

- Культиватор «JOHNDEERE» 2210, заводський номер 1N02210LTA0740475;

- Сівалка СТВТ 12-8М, заводський номер 02010;

- Обприскувач причіпний САМРО 32Р, заводський номер 1977;

- Розкидач добрив VICONRSM 1050, заводський номер VN2060001395;

- Обприскувач причіпний ОПК-2000, заводський номер ГБ-1304-08;

- Навантажувач цибулі, моркви, капусти SL 630, заводський номер 26784;

- Сівалка «JOHNDEERE» 750, заводський номер 00750Х002134;

- Косарка ОТ-1500, заводський номер 26779;

- Комбайн зернозбиральний РСМ-142 «ACROS-580», заводський номер ROACR580005836;

- Культиватор КПС(У)-4, заводський номер 22-01044;

- Культиватор КПСП-8, заводський номер 0180908;

- Плуг ПЛН-5-35, заводський номер 491;

- Трактор колісний «JOHNDEERE» 8530, заводський номер RW8530D043627, номерний знак НОМЕР_23 ;

- Машина для внесення рідких органічних добрив МЖТ-10, заводський номер 22-01051;

- Дощувальна машина ДМУ «ФРЕГАТ», заводський номер 22-01047;

- Плуг оборотний «KVERNELA»NDRN 8, заводський номер RN 484;

- Культиватор КПС(У)-4, заводський номер 22-01045;

- Протруювач камерний ПК-20 «СУПЕР», заводський номер 2168;

- Причіп BRUNS(5.4-7.6М), заводський номер 8LB49344, номерний знак НОМЕР_24 ;

- Ескаватор колісний БОРЕКС-2102, заводський номер НОМЕР_25 ; номерний знак НОМЕР_26 ;

- Дощувальна машина ДМ «ФРЕГАТ», заводський номер 22-09706;

- Дощувальна машина «ZIMMATIC» 388M, заводський номерLA7791;

- Жниварка WR-135, заводський номер НОМЕР_27 ;

- Обприскувач ОСШ-2500, заводський номер 22-01050;

- Дощувальна машина ДМУ «ФРЕГАТ», заводський номер 22652;

- Дощувальна машина ДМУ «ФРЕГАТ», заводський номер 32318;

- Дощувальна машина ДМУ «ФРЕГАТ», заводський номер 3041;

- Трактор колісний КИЙ-14102, заводський номер 0084424;

- Дощувальна машина ДМУ «ФРЕГАТ», заводський номер 4398;

- Дощувальна машина ДМУ «ФРЕГАТ», заводський номер 1068;

- Комбайн зернозбиральний РСМ-142 «ACROS-580», заводський номер ROACR580005968;

- Обприскувач самохідний «JOHNDEERE» 4730, заводський номер 1N04730XABO014098, номерний знак НОМЕР_28 ;

- Обприскувач причіпний ОП-2000-2-05, заводський номер 22-01049;

- Дощувальна машина ДМУ «ФРЕГАТ», заводський номер 35160;

- Коток польовий К-6, заводський номер 61;

- Протруювач ПНШ-3; заводський номер 443;

- Дощувальна машина ДМУ «ФРЕГАТ», заводський номер 22-09560;

- Дощувальна машина ДМУ «ФРЕГАТ», заводський номер 22-09560;

- Дощувальна машина ДМУ «ФРЕГАТ», заводський номер 22-09702;

- Дощувальна машина ДМУ «ФРЕГАТ», заводський номер 22-09703;

- Дощувальна машина ДМУ «ФРЕГАТ», заводський номер 22-09704;

- Дощувальна машина ДМУ «ФРЕГАТ», заводський номер 22-09705;

- Жниварка зернова «JOHNDEERE» 625F, заводський номер 1H00625FVA0735510;

- Культиватор-глибокорозрихлювач «JOHNDEERE» 2700, заводський номер NO2700X008302;

- Сівалка «JOHNDEERE» 1890 С, заводський номер A01890C725591;

- Борона дискова «JOHNDEERE» 637, заводський номерN00637X012808;

- Подрібнювач роторний SHULTEFX 315, заводський номерC31610363208;

- Трактор колісний ХТЗ-17221-21, заводський номер 5693, номерний знак НОМЕР_29 ;

- Трактор колісний ХТЗ-17221-21, заводський номер 5712, номерний знак НОМЕР_30 ;

- Трактор колісний БЕЛАРУС 82.1, заводський номер 82006254, номерний знак НОМЕР_31 ;

- Трактор колісний БЕЛАРУС 82.1, заводський номер 82006261, номерний знак НОМЕР_32 ;

- Трактор колісний БЕЛАРУС 1025.2, заводський номер 10311190, номерний знак НОМЕР_33 ;

- Самохідне шасі Т-16М, заводський номер НОМЕР_34 , номерний знак НОМЕР_35 ;

- Самохідне шасі Т-16М, заводський номер НОМЕР_36 , номерний знак НОМЕР_37 ;

- Самохідне шасі Т-16 М, заводський номер НОМЕР_38 , номерний знак НОМЕР_39 ;

- Самохідне шасі Т-16 М, заводський номер НОМЕР_40 , номерний знак

НОМЕР_41 ;

-Самохідне шасі Т-16 М, заводський номер НОМЕР_42 , номерний знак НОМЕР_43 ;

-Самохідне шасі Т-16М, заводський номер НОМЕР_44 , номерний знак НОМЕР_45 ;

-Самохідне шасі Т-16М, заводський номер НОМЕР_46 , номерний знак НОМЕР_47 ;

-Самохідне шасі Т-16М, заводський номер НОМЕР_48 , номерний знак НОМЕР_49 ;

-Самохідне шасі Т-16М, заводський номер НОМЕР_50 , номерний знак НОМЕР_51 ;

-Самохідне шасі Т-16М, заводський номер НОМЕР_52 , номерний знак НОМЕР_53 ;

-Самохідне шасі Т-16М, заводський номер НОМЕР_54 , номерний знак НОМЕР_55 ;

-Самохідне шасі Т-16М, заводський номер НОМЕР_56 , номерний знак НОМЕР_57 ;

-Самохідне шасі Т-16М, заводський номер НОМЕР_58 , номерний знак НОМЕР_59 ;

-Причіп ПТС-8, заводський номер 0019, номерний знак НОМЕР_60 ;

-Причіп ПТС-8, заводський номер 0020, номерний знак НОМЕР_61 ;

-Напівпричіп НТС-10, заводський номер 65, номерний знак НОМЕР_62 ;

-Комбайн зернозбиральний «JOHNDEERE» НОМЕР_63 , заводський номер НОМЕР_64 , номерний знак НОМЕР_65 ;

-Комбайн зернозбиральний «JOHNDEERE» НОМЕР_63 , заводський номер НОМЕР_66 , номерний знак НОМЕР_67 ;

-Комбайн зернозбиральний «JOHNDEERE» НОМЕР_63 , заводський номер НОМЕР_68 , номерний знак НОМЕР_69 ;

-Комбайн зернозбиральний «JOHNDEERE» M9500, заводський номер НОМЕР_70 , номерний знак НОМЕР_71 ;

-Трактор колісний БЕЛАРУС 320.4, заводський номер 31109258, номерний знак НОМЕР_72 ;

-Дощувальна машина ДМ «ФРЕГАТ» Б379-75, заводський номер 22-04589;

-Сівалка «JOHNDEERE» 1780, заводський номер 1A01780REDJ755195;

-Сівалка «JOHNDEERE» 1780, заводський номер 1A01780RCDJ755173;

-Комбайн зернозбиральний «JOHNDEERE» W660, заводський номер 1Z0W660ACGD096327, номерний знак НОМЕР_73 ;

-Жниварка зернова «JOHNDEERE» 625 F, заводський номер 1H00625FCG0785072;

-Жниварка GERINGHOFFRD 800B, заводський номер НОМЕР_74 ;

-Жниварка GERINGHOFFRD 800B, заводський номер НОМЕР_75 ;

-Культиватор «JOHNDEERE» 2210, заводський номер 1N02210LHG0770001;

-Трактор колісний «JOHNDEERE» 8335R, 1RW8335REGP113855, номерний знак НОМЕР_76 ;

-Трактор колісний «JOHNDEERE» 6155 М, 1L06155MKGK862700, номерний знак НОМЕР_77 ;

-Плуг оборотний KVERNELANDRN 100-9, заводський номер НОМЕР_78 ;

-Сівалка «JOHNDEERE» 455, заводський номер 1N00455XHG0770018;

-Сівалка «JOHNDEERE» 1890 С, заводський номер 1A81890CHGF765422;

-Бункер зернової сівалки «JOHNDEERE» 1910Т, заводський номер 1A81910TAGY765341;

-Сівалка «JOHNDEERE» 1745, заводський номер 1P01745CKGZ000672;

-Напівпричіп НТС-10, заводський номер 206, номерний знак НОМЕР_79 ;

-Напівпричіп НТС-10, заводський номер 207, номерний знак НОМЕР_80 ;

-Трактор колісний ХТЗ-242 К.21, заводський номер 6617, номерний знак НОМЕР_81 ;

-Дощувальна машина ДМ «ФРЕГАТ» А283-75, заводський номер 22-013195;

-Дощувальна машина ДМ «ФРЕГАТ» А337-65, заводський номер 22-013192;

-Дощувальна машина ДМ «ФРЕГАТ» А337-65, заводський номер 22-013193;

-Дощувальна машина ДМ «ФРЕГАТ» А337-65, заводський номер 22-013194;

-Дощувальна машина ДМ «ФРЕГАТ» Б379-75, заводський номер 22-013188;

-Дощувальна машина ДМ «ФРЕГАТ» Б379-75, заводський номер 22-013189;

-Дощувальна машина ДМ «ФРЕГАТ» Б379-75, заводський номер 22-013190;

-Дощувальна машина ДМ «ФРЕГАТ» Б379-75, заводський номер 22-013191;

-Дощувальна машина ДМ «ФРЕГАТ» Б379-75, заводський номер 4274;

-Дощувальна машина ДМ «ФРЕГАТ» Б409-80, заводський номер 34374;

-Дощувальна машина ДМ «ФРЕГАТ» Б409-80, заводський номер 22-013183;

-Дощувальна машина ДМ «ФРЕГАТ» Б434-90, заводський номер 22-013186;

-Дощувальна машина ДМ «ФРЕГАТ» Б434-90, заводський номер 5824;

-Дощувальна машина ДМ «ФРЕГАТ» Б463-90, заводський номер 22-013187;

-Дощувальна машина ДМ «ФРЕГАТ» Б463-90, заводський номер 22-013185;

-Дощувальна машина ДМ «ФРЕГАТ» Б463-90, заводський номер 22-013184;

-Причіп тракторний 2 ТСП-8, заводський номер 009068, номерний знак НОМЕР_82 ;

-Причіп тракторний 2 ТСП-8, заводський номер 009069, номерний знак НОМЕР_83 ;

-Причіп тракторний 2 ТСП-8, заводський номер 009070, номерний знак НОМЕР_84 ;

-Жниварка кукурудзяна ЖК-60, заводський номер НОМЕР_85 ;

-Трактор колісний «JOHNDEERE», заводський номер 1RW8345RVJS134242, номерний знак НОМЕР_86 ;

-Іригаційна система кругового типу «ZIMMATIC» 9500P, заводський номер LE5890;

-Іригаційна система кругового типу «ZIMMATIC» 9500P, заводський номер LE5891;

-Іригаційна система кругового типу «ZIMMATIC» 9500P, заводський номер LE5910;

-Іригаційна система кругового типу «ZIMMATIC» 9500P, заводський номер LE5911;

-Іригаційна система кругового типу «ZIMMATIC» 9500P, заводський номер LE5912;

-Іригаційна система кругового типу «ZIMMATIC» 9500P, заводський номер LE5873;

-Іригаційна система кругового типу «ZIMMATIC» 9500P, заводський номер LE5889;

-Навантажувач телескопічний KRAMERKT307,заводський номер WNK41534JMTLO0023;

-Іригаційна система кругового типу «ZIMMATIC» 9500P, заводський номер LE8698;

-Іригаційна система кругового типу «ZIMMATIC» 9500P, заводський номер LE8699;

-Іригаційна система кругового типу «ZIMMATIC» 9500P, заводський номер LE8700;

-Іригаційна система кругового типу «ZIMMATIC» 9500P, заводський номер LE8701;

-Іригаційна система кругового типу «ZIMMATIC» 9500P, заводський номер LE8702;

-Іригаційна система кругового типу «ZIMMATIC» 9500P, заводський номер LE8703;

-Іригаційна система кругового типу «ZIMMATIC» 9500P, заводський номер LE8704;

-Іригаційна система кругового типу «ZIMMATIC» 9500P, заводський номер LE8705;

1.8. належні ТОВ «АГРОБІЗНЕС»(код 30955280) на праві власності транспортні засоби:

- КАМАЗ 5511 10850, номер шасі НОМЕР_87 , номерний знак НОМЕР_88 ;

- КАМАЗ 5511 10850, номер шасі НОМЕР_89 , номерний знак НОМЕР_90 ;

- КАМАЗ 5511 10850, номер шасі НОМЕР_91 , номерний знак НОМЕР_92 ;

- MERSEDES-BENZ SPRINTER 313 CDI,VIN НОМЕР_93 , номерний знак НОМЕР_94 ;

- LAND ROVER RANGE ROVER 4999, VIN НОМЕР_95 , номерний знак НОМЕР_96 ;

- AUDIRSQ8 3996,VINWUAZZZF12MD011472, номерний знак НОМЕР_97 ;

- RENAULTEXPRESS 1461, VINVF1RJK00668029785, номерний знак НОМЕР_98 ;

- TOYOTALANDCRUIZERPRADO 150 2755 VINJTEBR3FJ60K225832, номерний знак НОМЕР_99 ;

- ВКК СПЕЦМАШ ПЗ-10.2.Е 6650, номер шасі НОМЕР_100 , номерний знак НОМЕР_101 ;

- RENAULTDUSTER 1461,VINVF1HJD20966923747, номерний знак НОМЕР_102 ;

- КАМАЗ 55102 10850, номер шасі НОМЕР_103 , номерний знак НОМЕР_104 ;

- MERSEDES-BENZ VITO 113 CDI 2143, VIN НОМЕР_105 , номерний знак НОМЕР_106 ;

- TOYOTALANDCRUIZER200 4461VINJTMCV02J104256287, номерний знак НОМЕР_107 ;

- ВАЗ 2107 1451, номер кузова НОМЕР_108 , номерний знак НОМЕР_109 ;

- ЛАЗ 5208 DT 7146, номер кузова НОМЕР_110 , номерний знак НОМЕР_111 ;

- ГАЗ A21R23-50 2690, номер шасі НОМЕР_112 , номерний знак НОМЕР_113 ;

- BMWX5 2998,VINWBACR61040LH85562, номерний знак НОМЕР_114 ;

- LADA 212140 1690, номер кузова НОМЕР_115 , номерний знак НОМЕР_116 ;

- HUNDAIH350 2497, VINKMFAB27RPKK015603, номерний знак НОМЕР_117 ;

- ГКБ 8527, номер шасі НОМЕР_118 , номерний знак НОМЕР_119 ;

- JACHFC1020K 2540,VINU11KAAB976021274, номерний знак НОМЕР_120 ;

- ПГМФ 8921, номер шасі НОМЕР_121 , номерний знак НОМЕР_122 ;

- ВАЗ 21112 1596, номер кузова НОМЕР_123 , номерний знак НОМЕР_124 ;

- LADA 212140 1690, номер кузова НОМЕР_125 , номерний знак НОМЕР_126 ;

- СЗАП 8551-02, номер шасі НОМЕР_127 , номерний знак НОМЕР_128 ;

- КАМАЗ 45143-А56700, номер шасі НОМЕР_129 , номерний знак НОМЕР_130 ;

- КАМАЗ 45143-А5 6700, номер шасі НОМЕР_131 , номерний знак НОМЕР_132 ;

- СЗАП 8551-02, номер шасі НОМЕР_133 , номерний знак НОМЕР_134 ;

- СЗАП 8551-02, номер шасі НОМЕР_135 , номерний знак НОМЕР_136 ;

- JANMILNW-1S, номер шасі НОМЕР_137 , номерний знак НОМЕР_138 ;

- IVECODAILY 35.10 2800, номер шасі НОМЕР_139 , номерний знак НОМЕР_140 ;

- TOYOTAVENZA 2672,VIN НОМЕР_141 , номерний знак НОМЕР_142 ;

- ЗИЛ 130 4750, номер шасі НОМЕР_143 , номерний знак НОМЕР_144 ;

- SCANIAR400 LA4X2 12740, номер шасі НОМЕР_145 , номерний знак НОМЕР_146 ;

- SCHMITZSCS 24, номер шасі НОМЕР_147 , номерний знак НОМЕР_148 »;

- LADA21947 1596, номер кузова НОМЕР_149 , номерний знак НОМЕР_150 ;

- RENAULTDOKKER 1461, номер кузова НОМЕР_151 , номерний знак НОМЕР_152 ;

- ВАЗ 211540 1596, номер кузова НОМЕР_153 , номерний знак НОМЕР_154 ;

- IVECO 35.10 2498, номер шасі НОМЕР_155 , номерний знак НОМЕР_156 ;

- VOLKSWAGEN TRANSPORTER 1968, VIN НОМЕР_157 , номерний знак НОМЕР_158 ;

- ВАЗ 21093 1499, номер кузова НОМЕР_159 , номерний знак НОМЕР_160 ;

- СЗАП 8551-02, номер шасі НОМЕР_161 , номерний знак НОМЕР_162 ;

- СЗАП 8551-02, номер шасі НОМЕР_163 , номерний знак НОМЕР_164 ;

- КАМАЗ 45144 11762, номер шасі НОМЕР_165 , номерний знак НОМЕР_166 ;

- СЗАП 8551-02, номер шасі НОМЕР_167 , номерний знак НОМЕР_168 ;

- СЗАП 8551-02, номер шасі НОМЕР_169 , номерний знак НОМЕР_170 ;

- КАМАЗ 45144 11762, номер шасі НОМЕР_171 , номерний знак НОМЕР_172 ;

- КАМАЗ 45144 11762, номер шасі НОМЕР_173 , номерний знак НОМЕР_174 ;

- БОГДАН 231210 1596, номер кузова НОМЕР_175 , номерний знак НОМЕР_176 ;

- БОГДАН 231040 1596, номер кузова НОМЕР_177 , номерний знак НОМЕР_178 ;

- АС АС-Р 32053-07 ЗП25 4750, номер кузова НОМЕР_179 , номерний знак НОМЕР_180 ;

- МАЗ 5337 11150, номер НОМЕР_181 , номерний знак НОМЕР_182 ;

- УВН 810080, номер шасі НОМЕР_183 , номерний знак НОМЕР_184 ;

- ВАЗ 212140-111-30 1690, номер кузова НОМЕР_185 , номерний знак НОМЕР_186 ;

- СHEVROLETNIVA 212300-55LC 1690, номер кузова НОМЕР_185 , номерний знак НОМЕР_187 ;

- ЗАЗ 110558-42 1299, номер кузова НОМЕР_188 , номерний знак НОМЕР_189 ;

- ВАЗ 21214 1690, номер кузова НОМЕР_190 , номерний знак НОМЕР_191 ;

- ВАЗ 21214 1690, номер кузова НОМЕР_192 , номерний знак НОМЕР_193 ;

- КАМАЗ 5410 10850, номер шасі НОМЕР_194 , номерний знак НОМЕР_195 ;

1.9 Належна ПП «АГРО-АТЛАС» (код 33468335) на праві власності (постійного користування) сільськогосподарська техніка:

- Трактор колісний К-701, заводський номер 22-03204, номерний знак НОМЕР_196 ;

- Трактор колісний БЕЛАРУС-920, заводський номер НОМЕР_197 , номерний знак НОМЕР_198 ;

- Трактор колісний БЕЛАРУС-920, заводський номер НОМЕР_199 , номерний знак НОМЕР_200 ;

- Трактор колісний БЕЛАРУС 82.1, заводський номер НОМЕР_201 , номерний знак НОМЕР_202 ;

- Трактор колісний БЕЛАРУС 1221.2, заводський номер НОМЕР_203 , номерний знак НОМЕР_204 ;

1.10 Належна ТОВ «СЕМЕНАПЛЮС» (код 00721478) на праві власності (постійного користування) сільськогосподарська техніка:

- Кормороздавач ИСРК-12 «ХОЗЯИН», заводський номер 53-412, номерний знак НОМЕР_205 ;

- Трактор колісний БЕЛАРУС 892, заводський номер НОМЕР_206 , номерний знак НОМЕР_207 ;

1.11 належні ПП «АТОЛМ» (код 34905998) на праві власності транспортні засоби:

- RENAULTDUSTER 1461, VINVF1HJD20463440619, номерний знак НОМЕР_208 ;

- RENAULTDUSTER 1461, VINVF1HJD20Х63390325, номерний знак НОМЕР_209 ;

- RENAULTDUSTER 1461, VINVF1HJD40363472670, номерний знак НОМЕР_210 ;

- ВЕРДА 1.05, номер шасі НОМЕР_211 , номерний знак НОМЕР_212 ;

- TOYOTALANDCRUISER 4461, номер кузова НОМЕР_213 , номерний знак НОМЕР_214 ;

1.12. належні на праві приватної власності ОСОБА_6 ( НОМЕР_3 ) транспортні засоби:

- ЗИЛ-ММЗ 554 4750, номер шасі НОМЕР_215 , номерний знак НОМЕР_216 ;

- ГАЗ 52 3480, номер шасі НОМЕР_217 , номерний знак НОМЕР_218 ;

1.13. належні на праві приватної власності ОСОБА_7 ( НОМЕР_4 ) транспортні засоби:

- TOYOTARAV-4 HYBRID 2487, НОМЕР_219 , номерний знак НОМЕР_220 ;

1.14. належна на праві приватної власності ОСОБА_5 ( НОМЕР_2 ) сільськогосподарська техніка:

- Трактор колісний МТЗ-80, заводський номер НОМЕР_221 , номерний знак НОМЕР_222 ;

1.15. належні на праві приватної власності ОСОБА_6 ( НОМЕР_3 ) об`єкти нерухомого майна:

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0217 площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0226 площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0233 площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;\

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0234 площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0235 площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0236 площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0237 площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0238 площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0239 площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0240 площа (га): 0.2778, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0241 площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0242 площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0243 площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0244 площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0245 площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0246 площа (га): 0.01,цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0247 площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0248 площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0264 площа (га): 2.0846, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0266 площа (га): 1.7931, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0267 площа (га): 1.21, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

-земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0268 площа (га): 1.4733,цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0269 площа (га): 1.21, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0347 площа (га): 2, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0351 площа (га): 2, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0479 площа (га): 1.52, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0480 площа (га): 1.52, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0481 площа (га): 1.52, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:06:032:0018 площа (га): 7.6523, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:06:034:0003 площа (га): 6.87, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:06:041:0020 площа (га): 8.68, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:06:042:0010 площа (га): 1,

цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:06:044:0002 площа (га): 7.69, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:06:044:0004 площа (га): 8.77, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:06:044:0010 площа (га): 2.76, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:06:047:0001 площа (га): 8.1752, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:06:047:0002 площа (га): 8.1752, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:06:050:0001 площа (га): 9.8592, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:06:051:0002 площа (га): 8.441, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:06:051:0004 площа (га): 7.8565, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:06:051:0009 площа (га): 4, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:06:051:0010 площа (га): 7.75, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:06:053:0007 Площа (га): 8.25, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:043:0010 площа (га): 9.3878, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:046:0007 площа (га): 8.4586, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:053:0014 площа (га): 7.7544, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:055:0011 площа (га): 10.42, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:072:0004 площа (га): 0.9828, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:073:0002 площа (га): 1.21, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:075:0001 площа (га): 1.1343, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:077:0005 площа (га): 8.1322, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:077:0006 площа (га): 7.86, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:081:0005 площа (га): 1, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства,адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:083:0118 площа (га): 1, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:083:0150 площа (га): 1, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:089:0008 площа (га): 1.21, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:089:0009 площа (га): 1.21, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:089:0015 площа (га): 1.21, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:089:0016 площа (га): 2.42, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:089:0018 площа (га): 1.2099, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:089:0019 площа (га): 1.2101, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:089:0029 площа (га): 1.31, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:089:0030 площа (га): 1.28, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва,адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:089:0031 площа (га): 1.25, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:089:0032 площа (га): 1.22, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:089:0033 площа (га): 1.2105, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:090:0016 площа (га): 3.07, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:090:0021 площа (га): 1.29, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:090:0023 площа (га): 0.39, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:090:0057 площа (га): 1.59, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:090:0082 площа (га): 1.551, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:090:0083 площа (га): 1.54, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:090:0118 площа (га): 1.7898, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:090:0126 площа (га): 1.3501, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:090:0140 площа (га): 1.56, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:090:0158 площа (га): 1.75, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:090:0165 площа (га): 9.48, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:090:0171 площа (га): 1.5376, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:090:0173 площа (га): 1.54, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:090:0174 площа (га): 1.537, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:090:0204 площа (га): 1.54, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:090:0216 площа (га): 1.34, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:090:0221 площа (га): 3.1306, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:090:0223 площа (га): 1.62, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- 6523585000:07:090:0224 площа (га): 1.6434, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:090:0228 площа (га): 1.66, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:090:0231 площа (га): 1.7905, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:090:0237 площа (га): 1.78, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:090:0238 площа (га): 1.7903, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:090:0242 площа (га): 0.85, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:090:0243 площа (га): 1.69, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництваадреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:090:0260 площа (га): 1.23, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:090:0265 площа (га): 1.27, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с. Тавричанка ;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:090:0266 площа (га): 1.29, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:090:0267 площа (га): 1.34, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:090:0268 площа (га): 1.5136, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:090:0292 площа (га): 1.21, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:090:0299 площа (га): 1.21, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:090:0308 площа (га): 1.5602, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:090:0390 площа (га): 0.895, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:090:0391 площа (га): 0.895, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:07:001:0677 площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6524480500:06:001:0217 площа (га): 2, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Новотроїцький р., с/рада. Володимиро-Іллінська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6524480500:06:001:0317 площа (га): 1.9999, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства

адреса: Херсонська обл., Новотроїцький р., с/рада. Володимиро-Іллінська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6524480500:06:001:0318 площа (га): 1.9999, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства

адреса: Херсонська обл., Новотроїцький р., с/рада. Володимиро-Іллінська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6525455300:06:001:0336 площа (га): 1.5, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства

адреса: Херсонська обл., Новотроїцький р., с/рада. Володимиро-Іллінська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6525455300:06:001:0339 площа (га): 1.5, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства адреса: Херсонська обл., Новотроїцький р., с/рада. Володимиро-Іллінська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0064 площа: 1.6659, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0114 площа: 0.981

цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0121 площа: 1.5399, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0126 площа: 2, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0145 площа: 1.14

цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0148 площа: 1.83

цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0150 площа: 1.83, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0152 площа: 1.83, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0163 площа: 1.83, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0185 площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0198 площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0199 площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0200 площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0201 площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0202 площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0203 площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0204 площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0206 площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0207 площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0208 площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0209 площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0210 площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0211 площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0212 площа (га): 0.01,цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництваадреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0213 площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0214 площа (га): 0.01,цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0215 площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0216 площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6510700000:17:031:032 площа (га): 0,1,розмір частки: , цільове призначення: для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), адреса: Херсонська обл., м. Нова Каховка, вул. Миру, 11 г;

- об`єкта нерухомого майна:житловий будинок, об`єкт житлової нерухомості: загальна площа (кв.м): 456.5, розмір частки: , житлова площа (кв.м): 166.4адреса: Херсонська обл., м. Нова Каховка, вулиця Миру, будинок 11-в(реєстраційний номер 838645365107);

- об`єкта нерухомого майна:житловий будинок, об`єкт житлової нерухомості: загальна площа(кв.м): 352.9, розмір частки: ,житлова площа (кв.м): 163.1, адреса: Херсонська обл., м. Нова Каховка, вулиця Миру, будинок 11г (реєстраційний номер 694701465107);

1.16. належні на праві приватної власності ОСОБА_5 (3212615779) об`єкти нерухомого майна:

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0012 площа (га): 30.5, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0013 площа (га): 19.5, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0059 площа (га): 4.0012, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0060 площа (га): 0.5752, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0078 площа (га): 1.279, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0141 площа (га): 2, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0257 площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення фермерського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0258 площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення фермерського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0259 площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення фермерського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0260 площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення фермерського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0261 площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення фермерського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0262 площа (га): 13.88, цільове призначення: для ведення фермерського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:06:033:0012 площа (га): 16.13, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:046:0015 площа (га): 7.6101, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:046:0017 площа (га): 7.7457, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:062:0002 площа (га): 8.1822, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:077:0004 площа (га): 8.02, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:083:0004 площа (га): 1, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:083:0005 площа (га): 1, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:083:0010 площа (га): 1.5, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:083:0011 площа (га): 1.5, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська ;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:083:0012 площа (га): 1.5, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:083:0014 площа (га): 1, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:083:0018 площа (га): 1.5, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер6523585000:07:083:0019 площа (га): 1.5, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:083:0020 площа (га): 1.5, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:083:0021 площа (га): 1.5, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:083:0022 площа (га): 1.5, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:083:0024 площа (га): 1, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:083:0025 площа (га): 1.5, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:083:0027 площа (га): 1, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:083:0030 площа (га): 1.5, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:083:0031 площа (га): 1.5, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:083:0037 площа (га): 1.5, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:083:0056 площа (га): 1.5, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:083:0058 площа (га): 1, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:083:0115 площа (га): 1, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:083:0125 площа (га): 1, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:083:0126 площа (га): 1, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:083:0144 площа (га): 1, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:083:0145 площа (га): 1, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:083:0146 площа (га): 1, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:083:0167 площа (га): 1, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:083:0168 площа (га): 1, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства

адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:083:0180 площа (га): 1, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:083:0181 площа (га): 1, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:090:0123 площа (га): 1.54, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:090:0167 площа (га): 2.91, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

-земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:090:0214 площа (га): 1.3041, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:090:0215 площа (га): 1.3134, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:090:0269 площа (га): 1.5703, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер6523586000:07:055:0001 площа (га): 9.23, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6524480500:09:005:0002 площа (га): 42.2161, цільове призначення: для ведення фермерського господарства, адреса: Херсонська обл., Новотроїцький р., с/рада. Володимиро-Іллінська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6524480500:09:005:0003 площа (га): 29.0046, цільове призначення: для ведення фермерського господарства, адреса: Херсонська обл., Новотроїцький р., с/рада. Володимиро-Іллінська;

- земельна ділянка кадастровий номер6524480500:09:005:0004 площа (га): 28.8039, цільове призначення: для ведення фермерського господарства, адреса: Херсонська обл., Новотроїцький р., с/рада. Володимиро-Іллінська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6524480500:09:005:0007 площа (га): 49.9507, цільове призначення: для ведення фермерського господарства, адреса: Херсонська обл., Новотроїцький р., с/рада. Володимиро-Іллінська;

- об`єкт нерухомого майна: квартира, загальна площа (кв. м): 44.6, житлова площа (кв. м): 25.4, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с. Тавричанка, вулиця 40 років Перемоги, будинок 9, квартира, 14.(реєстраційний номер 237038865235);

- об`єкт нерухомого майна: гараж,площа 18,5 кв.м., адресам. Херсон, вулиця Радянська, будинок 12-14, (реєстраційний номер 19942488);

1.17. належні на праві приватної власності ОСОБА_7 (3240111842) об`єкти нерухомого майна:

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:05:001:0142 площа (га): 2, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:06:042:0031 площа (га): 1, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:06:042:0032 площа (га): 1, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:076:0052 площа (га): 1, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585000:07:076:0053 площа (га): 1, цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Тавричанська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:07:001:0062 площа (га): 3.92, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:07:001:0063 площа (га): 3.93, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:07:001:0074 площа (га): 3.9872, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:07:001:0131 площа (га): 3.3576, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:07:001:0929 площа (га): 1.6125, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:07:001:0948 площа (га): 0.01, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:12:004:0022 площа (га): 3.3412, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:12:005:0021 площа (га): 3.18, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:12:008:0002 площа (га): 2.8444, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:12:008:0012 площа (га): 2.6963, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:12:010:0002 площа (га): 4.71, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:14:001:0008 площа (га): 3.7679, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:14:001:0009 площа (га): 3.8626, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:14:001:0027 площа (га): 3.6474, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:14:001:0028 площа (га): 3.9076, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:14:005:0001 площа (га): 2.5, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:14:005:0004 площа (га): 3.4196, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:14:005:0008 площа (га): 3.37, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:14:007:0021 площа (га): 3.8169, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:14:008:0001 площа (га): 6.2502, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:14:008:0005 площа (га): 5.44, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:14:008:0007 площа (га): 5.3905, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:14:020:0003 площа (га): 3.54, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:14:023:0006 площа (га): 3.57, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:14:024:0005 площа (га): 3.34, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:14:024:0009 площа (га): 3.7593, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:14:024:0013 площа (га): 3.34, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:14:024:0014 площа (га): 3.3399, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:14:024:0016 площа (га): 3.3011, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:14:025:0012 площа (га): 8.3541, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:15:024:0001 площа (га): 5.3203, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:15:024:0015 площа (га): 4.6058, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:15:025:0002 площа (га): 1.7943, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:15:052:0010 площа (га): 4.6069, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:15:052:0018 площа (га): 4.9292, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:15:052:0026 площа (га): 4.1493, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:15:052:0063 площа (га): 4.4803, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:15:052:0079 площа (га): 6.9033, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва,адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:15:052:0080 площа (га): 2.636, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:15:052:0081 площа (га): 7.1502, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:17:065:0001 площа (га): 7.1723, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:17:065:0002 площа (га): 7.17, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

- земельна ділянка кадастровий номер 6523585500:17:065:0003 площа (га): 7.1702, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, адреса: Херсонська обл., Каховський р., с/рада. Червоноперекопська;

1.18. належні ОСОБА_5 (3212615779) банківські рахунки:

- НОМЕР_223 АТ КБ «Приватбанк» МФО 305299;

- НОМЕР_224 АТ «Універсалбанк» МФО 322001;

- UA123220010000026200306925714АТ «Універсалбанк» МФО 322001;

- НОМЕР_225 АТ «Універсалбанк» МФО 322001;

- НОМЕР_226 АТ «Універсалбанк» МФО 322001;

- НОМЕР_227 АТ «Універсалбанк» МФО 322001;

- НОМЕР_228 АТ «КредіАгріколь» МФО 300614;

1.19. належні ОСОБА_4 ( НОМЕР_229 ) банківські рахунки:

- НОМЕР_230 AT«Райфайзен Банк» МФО 380805;

- UA113808050000000262051930368AT«Райфайзен Банк» МФО 380805;

- НОМЕР_231 AT «Райфайзен Банк» МФО 380805;

- НОМЕР_232 АТ КБ «Приватбанк» МФО 305299;

- НОМЕР_233 КБ «Приватбанк» МФО 305299;

- НОМЕР_234 АТ КБ «Приватбанк» МФО 305299;

- НОМЕР_235 АТ «Ощадбанк» МФО 352457;

- НОМЕР_236 АТ «КредіАгріколь» МФО 300614.

Ухвала може бути оскаржена до Миколаївського апеляційного суду протягом 5 днів.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудЦентральний районний суд м. Миколаєва
Дата ухвалення рішення17.04.2023
Оприлюднено08.05.2024
Номер документу110304113
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —490/2929/23

Ухвала від 24.05.2023

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Дірко І. І.

Ухвала від 15.05.2023

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Дірко І. І.

Ухвала від 15.05.2023

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Дірко І. І.

Ухвала від 15.05.2023

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Дірко І. І.

Ухвала від 15.05.2023

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Дірко І. І.

Ухвала від 17.04.2023

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Дірко І. І.

Ухвала від 17.04.2023

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Дірко І. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні