Ухвала
від 18.04.2023 по справі 924/556/20
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

29000, м. Хмельницький, майдан Незалежності, 1 тел. 71-81-84, факс 71-81-98


УХВАЛА

"18" квітня 2023 р.Справа № 924/556/20

Господарський суд Хмельницької області у складі:

суддя Вибодовський О.Д., при секретарі судового засідання Сорока Д.В., розглянувши матеріали справи

За заявою кредитора Товариства з обмеженою відповідальністю "Протеїн Інвест", м.Хмельницький

до Товариства з обмеженою відповідальністю "Ламка Грейн Трейд", с.Богданівці, Хмельницького району, Хмельницької області

про порушення справи про банкрутство

Представники сторін: не з"явились

Суть:

08.05.2020р. на адресу господарського суду Хмельницької області надійшла заява Товариства з обмеженою відповідальністю "Протеїн Інвест", м.Хмельницький про порушення справи про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Ламка Грейн Трейд", с.Богданівці, Хмельницького району, Хмельницької області.

Ухвалою суду від 02.06.2020р. відкрито провадження у справі №924/556/20 за заявою кредитора Товариства з обмеженою відповідальністю "Протеїн Інвест", м.Хмельницький про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Ламка Грейн Трейд", с.Богданівці, Хмельницького району, Хмельницької області.

Визнано грошові вимоги кредитора Товариства з обмеженою відповідальністю "Протеїн Інвест", м.Хмельницький до Товариства з обмеженою відповідальністю "Ламка Грейн Трейд", с.Богданівці, Хмельницького району, Хмельницької області в розмірі 1 563 527,00 грн. з яких 1 500 000,00 грн. - заборгованість по Договору про надання поворотної фінансової допомоги №05032019 від 05.03.2019р., 21 020,00 грн. - витрати на судовий збір та 42 507,00 грн. - витрати на авансування винагороди арбітражному керуючому у розмірі трьох мінімальних заробітних плат за три місяці виконання повноважень.

Введено мораторій на задоволення вимог кредиторів відповідно до ст. 41 Кодексу України з процедур банкрутства, у зв`язку з чим, органам державної виконавчої служби зупинити виконавчі провадження з примусового виконання виконавчих документів та інших документів, за якими здійснюються стягнення з Боржника - Товариства з обмеженою відповідальністю "Ламка Грейн Трейд", с.Богданівці, Хмельницького району, Хмельницької області вул.Заводська, буд.1/2, код: 39400932.

Введено процедуру розпорядження майном Товариства з обмеженою відповідальністю "Ламка Грейн Трейд", с.Богданівці, Хмельницького району, Хмельницької області вул.Заводська, буд.1/2, код: 39400932 на строк 170 календарних днів.

Призначено розпорядником майна Товариства з обмеженою відповідальністю "Ламка Грейн Трейд", с.Богданівці, Хмельницького району, Хмельницької області вул.Заводська, буд.1/2, код: 39400932 арбітражного керуючого Баса Романа Олексійовича (вул.Шевченка, 34, офіс 227, м. Хмельницький, 29001, ідентифікаційний номер НОМЕР_1 , свідоцтво №1723 від 27.03.2015 року).

В адресу суду 24.01.2023р. від ліквідатора надійшов для розгляду та затвердження ліквідаційний баланс та звіт ліквідатора про проведену роботу та клопотання про затвердження звіту арбітражного керуючого Баса Р.О. про нарахування та виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат в процедурі розпорядження майном за період з 02.09.2021 р. по 11.10.2021 р., звіту арбітражного керуючого Баса Р.О. про нарахування та виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат за підсумками ліквідаційної процедури з 12.10.2021 р. по 24.01.2023р., стягнення пропорційно з кредиторів ТОВ «Лампка Грейн Трейд» не погашену суму понесених витрат та оплату послуг арбітражного керуючого Баса Р.О. у сумі 466 538,40 грн.

Ухвалою суду від 02.02.2023р. розгляд ліквідаційного балансу та звіту ліквідатора про проведену роботу та клопотання про затвердження звіту арбітражного керуючого Баса Р.О. про нарахування та виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат в процедурі розпорядження майном за період з 02.09.2021 р. по 11.10.2021 р., звіту арбітражного керуючого Баса Р.О. про нарахування та виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат за підсумками ліквідаційної процедури з 12.10.2021 р. по 24.01.2023р., стягнення пропорційно з кредиторів ТОВ «Лампка Грейн Трейд» не погашену суму понесених витрат та оплату послуг арбітражного керуючого Баса Р.О. у сумі 466 538,40 грн. призначено в судовому засіданні.

В поданому клопотанні арбітражний керуючий Бас Р.О. просить суд затвердити звіт ліквідатора ТОВ «Лампка Грейн Трейд» арбітражного керуючого Баса Р.О. про нарахування та виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат за підсумками ліквідаційної процедури з 12.10.2021 р. по 24.01.2023 р. на загальну суму: 299 954.06 грн., з яких 299 312,90 грн. - оплата послуг арбітражного керуючого, та 641,16 грн. - ліквідаційні витрати, понесені під час ліквідаційної процедури.

Затвердити звіт арбітражного керуючого Баса Р.О. про нарахування та виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат за період виконання обов`язків розпорядника майна ТОВ «Лампка Грейн Трейд» з 02.09.2021 р. по 11.10.2021 р. на загальну суму: 23 288,89 грн., з яких 23 187,09 грн. - оплата послуг арбітражного керуючого, та 101,80 грн. - понесені витрати, за час процедури розпорядження майном.

Стягнути пропорційно з кредиторів ТОВ «Лампка Грейн Трейд» не погашену суму понесених витрат та оплату послуг арбітражного керуючого Баса Р.О. у сумі 466 538,40 грн.

На адресу суду 16.03.2023р. від представника Головного управління ДПС Хмельницькій області надійшла письмова позиція щодо клопотання арбітражного керуючого Баса Р.О. про затвердження звіту ліквідатора про нарахування, виплату та стягнення грошової винагороди та відшкодування витрат, в якій просить суд відмовити арбітражному керуючому - ліквідатору Басу Р.О. в задоволенні клопотання про затвердження звіту в частині стягнення грошової винагороди з Головного управління ДПС у Хмельницькій області в сумі 4 712,04 грн.

В обгрунтування своєї позиції представник Головного управління ДПС Хмельницькій області зазначає, що ч.2 статті 30 Кодексу України з процедур банкрутства передбачено, що у разі, якщо процедура триває після закінчення авансованих заявником коштів, основна винагорода арбітражного керуючого сплачується за рахунок коштів, одержаних боржником - юридичною особою у результаті господарської діяльності, або коштів, одержаних від продажу майна боржника, яке не перебуває в заставі.

Кодексом України з процедур банкрутства чітко визначені джерела оплати послуг арбітражного керуючого, серед яких не передбачено відшкодування з кредиторів грошової винагороди ліквідатора у випадку відсутності активів боржника.

Також, посилається на ту обставину, що в умовах воєнного стану фінансування податкових органів суттєво обмежене, у зв"язку із чим контролюючий орган об`єктивно позбавлений можливості щодо сплати грошової винагороди арбітражного керуючого.

Розглянувши дане клопотання, судом враховується наступне:

Під час проведення ліквідаційної процедури ТОВ «Лампка Грейн Трейд» арбітражним керуючим вживались заходи спрямовані на пошук, виявлення та повернення майна банкрута, майнових активів, однак, майна за рахунок якого можливо було б повністю погасити вимоги кредиторів та грошову винагороду арбітражного керуючого згідно з ліквідаційним балансом боржника не виявлено.

Фонд для авансування грошової винагороди та відшкодування витрат арбітражного керуючого не створювався, а відповідно до наданого ліквідатором звіту та ліквідаційного балансу, у зв`язку із відсутністю у боржника грошових коштів та майна, яке б підлягало продажу, грошова винагорода арбітражного керуючого та понесені витрати не було відшкодовано. Отже, у зв`язку з відсутністю у банкрута будь-яких майнових активів, оплата грошової винагороди арбітражного керуючого за період виконання повноважень ліквідатора у справі є правомірною.

Згідно з п.3 ч.1 ст.12 КУзПБ арбітражний керуючий користується усіма правами розпорядника майна, керуючого санацією, керуючого реструктуризацією, керуючого реалізацією, ліквідатора відповідно до законодавства, у тому числі має право отримувати винагороду в розмірі та порядку, передбачених цим Кодексом.

Частиною 1 ст. 30 КУзПБ передбачено, що арбітражний керуючий виконує повноваження за грошову винагороду. Грошова винагорода арбітражного керуючого складається з основної та додаткової грошових винагород.

Згідно з ч.2 ст.30 КУзПБ право вимоги основної грошової винагороди виникає в арбітражного керуючого в останній день кожного календарного місяця виконання ним повноважень. Сплата основної винагороди арбітражного керуючого за виконання ним повноважень розпорядника майна, ліквідатора, керуючого санацією, керуючого реструктуризацією, керуючого реалізацією здійснюється за рахунок коштів, авансованих заявником (кредитором або боржником) на депозитний рахунок господарського суду, який розглядає справу, до моменту подання заяви про відновлення відкриття провадження у справі. У разі якщо процедура триває після закінчення авансованих заявником коштів, основна винагорода арбітражного керуючого сплачується за рахунок коштів, одержаних боржником - юридичною особою у результаті господарської діяльності, або коштів, одержаних від продажу майна боржника, яке не перебуває в заставі.

Частиною 5 ст.30 КУзПБ передбачено, що кредитори можуть створювати фонд для авансування грошової винагороди та відшкодування витрат арбітражного керуючого. Порядок формування фонду та порядок використання його коштів визначаються рішенням комітету кредиторів та затверджуються ухвалою господарського суду.

Згідно з ч. ч. 1, 4, 7 ст.43 Конституції України, кожен має право на працю, що включає можливість заробляти собі на життя працею, яку він вільно обирає або на яку вільно погоджується. Кожен має право на належні, безпечні і здорові умови праці, на заробітну плату, не нижчу від визначеної законом. Право на своєчасне одержання винагороди за працю захищається законом.

Кредитори за умови непогодження з роботою арбітражного керуючого, з належним виконанням покладених на нього функцій, з розміром оплати праці арбітражного керуючого вправі були подавати скарги на дії арбітражного керуючого, ставити питання про відсторонення його від виконання повноважень, оскаржувати ухвали суду про затвердження звітів про нарахування і виплату грошової винагороди

Кредитори як споживачі послуг арбітражного керуючого, які очікують на результат його діяльності, мають усвідомлювати, що арбітражний керуючий в свою чергу правомірно очікує на отримання передбаченої законом грошової винагороди у зв`язку із належним здійсненням ним повноважень розпорядника майна, ліквідатора, керуючого санацією, керуючого реструктуризацією, керуючого реалізацією у конкретній справі, оплата грошової винагороди у випадку неможливості здійснення її оплати з інших джерел має покладатися на кредиторів (кредитора) неплатоспроможного боржника.

За відсутності у боржника будь-яких майнових активів, покладення оплати основної грошової винагороди арбітражного керуючого та його витрат у справі на кредиторів боржника є правильним, як у разі створення ними фонду для авансування таких витрат відповідно до ч. 5 ст. 30 КУзПБ, так і за ухвалою суду пропорційно сумам визнаних вимог, адже залишається єдиним можливим засобом дотримання принципу оплатності послуг арбітражного керуючого у відповідності до приписів ст.43 Конституції України та ст.30 Кодексу України з процедур банкрутства.

Аналогічна позиція викладена у постановах Верховного Суду від 10.08.2022 року по cправі № 916/956/13 та від 23.09.2021р. у справі №5002-17/1718-2011.

Відповідно ч.6, ст.30 Кодексу України з процедур банкрутства звіт арбітражного керуючого про нарахування й виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат доводиться кредиторам до відома та повинен бути схвалений або погоджений комітетом кредиторів.

Як вбачається із матеріалів справи ухвалою господарського суду Хмельницької області від 12.10.2021 р. у справі №924/556/20, схвалено звіт розпорядника майна №02-11/104 від 10 вересня 2021 року про затвердження грошової винагороди та відшкодування понесених витрат за період з 02 червня 2020 року по 01 вересня 2021 року, та схвалено (затверджено) основну грошову винагороду арбітражному керуючому (розпоряднику майна у справі №924/556/20 про банкрутство ТОВ «Лампка Грейн Трейд») Басу Р.О. за період з 02 червня 2020 року по 01 вересня 2021 року в сумі 191 527,70 грн. та витрати в сумі 6 873,21 грн.

Судом приймається до уваги, що протоколом комітету кредиторів №3 від 11.01.2023 р. було вирішено схвалити звіт арбітражного керуючого Баса Р.О. про нарахування та виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат за період виконання обов`язків розпорядника майна ТОВ «Лампка Грейн Трейд» з 02.09.2021 р. по 11.10.2021 р. на загальну суму: 23 288, 89 грн.. з яких 23 187,09 грн. - оплата послуг арбітражного керуючого, та 101,80 грн. - понесені виграти, за час процедури розпорядження майном.

Схвалити звіт ліквідатора ТОВ «Лампка Грейн Трейд» арбітражного керуючого Баса Р.О. про нарахування та виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат за період виконання обов`язків ліквідатора з 12.10.2021 р. по 31.12.2022 р. на загальну суму: 284 366,78 грн., з яких 283 751,61 грн. - оплата послуг арбітражного керуючого, та 615,17 грн. - ліквідаційні витрати, понесені під час ліквідаційної процедури.

Протоколом комітету кредиторів №4 від 24.01.2023р. було вирішено схвалити звіт ліквідатора ТОВ «Лампка Грейн Трейд» арбітражного керуючого Баса Р.О. про нарахування та виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат за підсумками ліквідаційної процедури з 12.10.2021 р. по 24.01.2023 р. на загальну суму: 299 954,06 грн., з яких 299 312,90 грн. - оплата послуг арбітражного керуючого, та 641,16 грн. - ліквідаційні витрати, понесені під час ліквідаційної процедури.

Таким чином, за час виконання повноважень розпорядника майна з 02.09.2021 р. по 11.10.2021 р. у арбітражного керуючого Баса Р.О. виникло право основної винагороди в сумі 214 714,79 грн., та понесені витрати, за час процедури розпорядження майном в сумі 6 975,01 грн.

За час ліквідаційної процедури ТОВ «Лампка Грейн Трейд» у арбітражного керуючого Баса Р.О. виникло право вимоги за підсумками ліквідаційної процедури з 12.10.2021 р. по 24.01.2023 р. основної винагороди в сумі 299 312,90 грн., та 641,16 грн. - ліквідаційні витрати, понесені під час ліквідаційної процедури.

Враховуючи часткове погашення основної грошової винагороди розпорядника майна, у сумі 42507,00 грн., яка відшкодована за рахунок коштів, авансованих ініціюючим кредитором, залишок не погашеної основної винагороди арбітражного керуючого Баса Р.О. за час процедури розпорядження майном становить - 172 207,79 грн.

В ліквідаційній процедурі ліквідатором було погашено за рахунок коштів боржника основну грошову винагороду арбітражного керуючого Баса Р.О. в сумі 12 598,46 грн.

Залишок не погашеної основної винагороди арбітражного керуючого Баса Р.О. за час процедури розпорядження майном становить - 159 609,33 грн., а також понесені витрати, за час процедури розпорядження майном в сумі 6975,01 грн., що разом становить - 166 584,34 грн.

Враховуючи виконання арбітражним керуючим Басом Р.О. повноважень розпорядника майна та ліквідатора ТОВ «Лампка Грейн Трейд» у нього виникло право вимоги, яке є не погашено на загальну суму 466 538,40 гри., з яких 458 922,23 грн. основна винагорода, та 7616,17 грн. понесені витрати.

Враховуючи вище викладене, суд вважає за необхідне клопотання ліквідатора про затвердження звіту арбітражного керуючого Баса Р.О. про нарахування та виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат в процедурі розпорядження майном за період з 02.09.2021 р. по 11.10.2021 р., звіту арбітражного керуючого Баса Р.О. про нарахування та виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат за підсумками ліквідаційної процедури з 12.10.2021 р. по 24.01.2023р., стягнення пропорційно з кредиторів ТОВ «Лампка Грейн Трейд» не погашену суму понесених витрат та оплату послуг арбітражного керуючого Баса Р.О. у сумі 466 538,40 грн. задовольнити.

Керуючись ч.1, ч.2, ч.6, ст.30 Кодексу України з процедур банкрутства, ст.234 Господарського процесуального кодексу України, суд -

УХВАЛИВ:

Затвердити звіт ліквідатора ТОВ «Лампка Грейн Трейд» арбітражного керуючого Баса Р.О. про нарахування та виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат за підсумками ліквідаційної процедури з 12.10.2021 р. по 24.01.2023 р. на загальну суму: 299 954.06 грн., з яких 299 312,90 грн. - оплата послуг арбітражного керуючого, та 641,16 грн. - ліквідаційні витрати, понесені під час ліквідаційної процедури.

Затвердити звіт арбітражного керуючого Баса Р.О. про нарахування та виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат за період виконання обов`язків розпорядника майна ГОВ «Лампка Грейн Трейд» з 02.09.2021 р. по 11.10.2021 р. на загальну суму: 23 288,89 грн., з яких 23 187,09 грн. - оплата послуг арбітражного керуючого, та 101,80 грн. - понесені витрати, за час процедури розпорядження майном.

Стягнути пропорційно з кредиторів ТОВ «Лампка Грейн Трейд» не погашену суму понесених витрат та оплату послуг арбітражного керуючого Баса Р.О. у сумі 466 538,40 грн., а саме:

Стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю «Протеїн Інвест» (29026, Хмельницька обл., місто Хмельницький, вул. Пілотська, будинок 20, код ЄДРПОУ 39675184) на користь арбітражного керуючого Баса Романа Олексійовича (Свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого №1723, видане Міністерством юстиції України 27 березня 2015 року, індивідуальний податковий номер НОМЕР_1 , поштова адреса: 29001. м. Хмельницький вул. Шевченка, 34, офіс 225) - 12 409,92 грн.

Видати наказ.

Стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю «Сіріус Екстружен» (29010, м. Хмельницький, вул. Пілотська, буд. 20, код ЄДРПОУ 31617387) на користь арбітражного керуючого Баса Романа Олексійовича (Свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого №1723, видане Міністерством юстиції України 27 березня 2015 року, індивідуальний податковий номер НОМЕР_1 . поштова адреса: 29001, м. Хмельницький вул. Шевченка. 34. офіс 225) - 4 245,50 грн.

Видати наказ.

Стягнути з Акціонерного товариства «Державна продовольчо-зернова корпорація України» (01033, м. Київ, вул. Саксаганського, буд. 1, код ЄДРПОУ 37243279) на користь арбітражного керуючого Баса Романа Олексійовича (Свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого №1723, видане Міністерством юстиції України 27 березня 2015 року, індивідуальний податковий номер НОМЕР_1 , поштова адреса: 29001, м. Хмельницький вул. Шевченка, 34, офіс 225) - 189 507,90 грн.

Видати наказ.

Стягнути з Приватного підприємства «Вектор-М» (29000, м. Хмельницький, вул. Свободи, буд. 6-а, код ЄДРПОУ 31792293) на користь арбітражного керуючого Баса Романа Олексійовича (Свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого №1723, видане Міністерством юстиції України 27 березня 2015 року, індивідуальний податковий номер НОМЕР_1 . поштова адреса: 29001, м. Хмельницький вул. Шевченка, 34. офіс 225) - 1 772,85 грн.

Видати наказ.

Стягнути з ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 , іпн. НОМЕР_2 ) на користь арбітражного керуючого Баса Романа Олексійовича (Свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого №1723, видане Міністерством юстиції України 27 березня 2015 року, індивідуальний податковий номер НОМЕР_1 , поштова адреса: 29001, м. Хмельницький вул. Шевченка, 34, офіс 225) - 1 399,61 грн.

Видати наказ.

Стягнути з Громадянина Федеративної Республіки Німеччина ОСОБА_2 ( АДРЕСА_2 , іпн. НОМЕР_3 ) на користь арбітражного керуючого Баса Романа Олексійовича (Свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого №1723, видане Міністерством юстиції України 27 березня 2015 року, індивідуальний податковий номер НОМЕР_1 , поштова адреса: 29001, м. Хмельницький вул. Шевченка, 34, офіс 225) - 5 178,58 грн.

Видати наказ.

Стягнути з ОСОБА_3 ( АДРЕСА_3 , іпн. НОМЕР_4 ) на користь арбітражного керуючого Баса Романа Олексійовича (Свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого №1723, видане Міністерством юстиції України 27 березня 2015 року, Індивідуальний податковий номер НОМЕР_1 , поштова адреса: 29001, м. Хмельницький вул. Шевченка, 34. офіс 225) - 839,77 грн.

Видати наказ.

Стягнути з ОСОБА_4 ( АДРЕСА_1 , іпн. НОМЕР_5 ) на користь арбітражного керуючого Баса Романа Олексійовича (Свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого №1723, видане Міністерством юстиції України 27 березня 2015 року, індивідуальний податковий номер НОМЕР_1 . поштова адреса: 29001, м. Хмельницький вул. Шевченка, 34, офіс 225) - 139,96 грн.

Видати наказ.

Стягнути з ОСОБА_5 ( АДРЕСА_4 , іпн. НОМЕР_6 ) на користь арбітражного керуючого Баса Романа Олексійовича (Свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого №1723, видане Міністерством юстиції України 27 березня 2015 року, індивідуальний податковий номер НОМЕР_1 , поштова адреса: 29001, м. Хмельницький вул. Шевченка, 34, офіс 225) - 1306,31 грн.

Видати наказ.

Стягнути з ОСОБА_6 ( АДРЕСА_5 , іпн. НОМЕР_7 ) на користь арбітражного керуючого Баса Романа Олексійовича (Свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого №1723, видане Міністерством юстиції України 27 березня 2015 року, індивідуальний податковий помер НОМЕР_1 , поштова адреса: 29001, м. Хмельницький вул. Шевченка, 34, офіс 225) - 793,11 грн.

Видати наказ.

Стягнути з Державної податкової служби України (Україна, 04053, місто Київ, Львівська Площа, будинок 8, код ЄДРПОУ 43005393) в особі відокремленого підрозділу Головного управління ДПС Хмельницькій області (29000, м. Хмельницький, вул. Пилипчука, буд. 17, код ЄДРПОУ 44070171) на користь арбітражного керуючого Баса Романа Олексійовича (Свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого №1723, видане Міністерством юстиції України 27 березня 2015 року, індивідуальний податковий номер НОМЕР_1 , поштова адреса: 29001, м. Хмельницький вул. Шевченка. 34, офіс 225) - 4712,04 грн.

Видати наказ.

Стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю «Експо Проперті Груп» (29013, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, місто Хмельницький, вул. Соборна, будинок 34, приміщення 1-36, код ЄДРПОУ 43043091) на користь арбітражного керуючого Баса Романа Олексійовича (Свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого №1723, видане Міністерством юстиції України 27 березня 2015 року, індивідуальний податковий номер НОМЕР_1 , поштова адреса: 29001, м. Хмельницький вул. Шевченка, 34, офіс 225) - 4 058,88 грн.

Видати наказ.

Стягнути з Товариства з обмеженою відповідальністю «Лампка Агро» (31036, Хмельницька обл., Красилівський район, с. Великі Зозулинці, вул. Леніна, буд. 10, код ЄДРПОУ 33129725) на користь арбітражного керуючого Баса Романа Олексійовича (Свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого №1723, видане Міністерством юстиції України 27 березня 2015 року, індивідуальний податковий номер НОМЕР_1 , поштова адреса: 29001, м. Хмельницький вул. Шевченка, 34, офіс 225) - 240 173,97 грн.

Видати наказ.

Відповідно до ч.1, ст.256 ГПК України апеляційна скарга на ухвалу суду подається - протягом десяти днів з дня його (її) проголошення до Північно-західного апеляційного господарського суду.

Ухвала суду набирає законної сили 18.04.2023р.

СуддяВибодовський О.Д.

Віддрук. 15 прим.:

1- до справи;

2- ліквідатору Басу Р.О. (вул.Шевченка, 34, офіс 227, м. Хмельницький, 29001);

3 - ТОВ "Протеїн Інвест", 29010, м.Хмельницький, вул.Пілотська, буд.20;

4 - ТОВ "Сіріус Екстружен" (29010, м.Хмельницький, вул.Пілотська, буд.20);

5 - АТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України " (01033, м.Київ, вул.Саксаганського, 1);

6 - ОСОБА_3 ( АДРЕСА_3 );

7- ПП "Вектор - М" (29000, м.Хмельницький, вул.Свободи, буд.6А);

8 - ОСОБА_2 ( АДРЕСА_6 );

9 - ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 );

10 - ТОВ "Лампка Агро" (31036, Красилівський район, с.Великі Зозулинці, вул.Леніна, 10);

11 - ТОВ "Експо Проперті Груп" (29013, м.Хмельницький, вул.Соборна, 34, приміщення 1-36);

12 - Головному управлінню ДПС у Хмельницькій області (29000, м.Хмельницький, вул.Пилипчука, 17);

13 - ОСОБА_5 ( АДРЕСА_4 );

14 - ОСОБА_4 , ( АДРЕСА_1 );

15 - ОСОБА_6 ( АДРЕСА_7 ).

Виготовлено з АСДС помічник судді Т.М.Козій дата 18.04.2023р.

Дата ухвалення рішення18.04.2023
Оприлюднено20.04.2023
Номер документу110306124
СудочинствоГосподарське
КатегоріяСправи позовного провадження Справи про банкрутство, з них: банкрутство юридичної особи

Судовий реєстр по справі —924/556/20

Ухвала від 18.04.2023

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Вибодовський О.Д.

Ухвала від 18.04.2023

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Вибодовський О.Д.

Ухвала від 18.04.2023

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Вибодовський О.Д.

Ухвала від 22.03.2023

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Вибодовський О.Д.

Ухвала від 13.03.2023

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Вибодовський О.Д.

Ухвала від 27.02.2023

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Вибодовський О.Д.

Ухвала від 02.02.2023

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Вибодовський О.Д.

Ухвала від 12.10.2021

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Вибодовський О.Д.

Ухвала від 12.10.2021

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Вибодовський О.Д.

Постанова від 12.10.2021

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Вибодовський О.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні