Ухвала
від 18.04.2023 по справі 320/8004/23
КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД У Х В А Л А

про залишення позову без розгляду

18 квітня 2023 року Справа № 320/8004/23

Київський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Лиска І.Г., розглянувши в порядку письмового провадження за правилами загального позовного провадження заяву про залишення позову без розгляду по справі за позовом Головного управління Державної податкової служби у м.Києві до Товариства з обмеженою відповідальністю «ІНВЕСТТРЕЙДСЕРВІС» про стягнення податкового боргу,

в с т а н о в и в:

До Київського окружного адміністративного суду звернулось Головне управління Державної податкової служби у м.Києві з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю «ІНВЕСТТРЕЙДСЕРВІС» про стягнення податкового боргу.

Ухвалою Київського окружного адміністративного суду від 28.03.2023 відкрито провадження у справі за правилами загального позовного провадження та призначено підготовче засідання на 18.04.2023.

Проте, 05.04.2023 від представника позивача до суду надійшла заява про залишення позовної заяви без розгляду.

Згідно п.5 ч.1 ст. 240 КАС України суд своєю ухвалою залишає позов без розгляду, якщо надійшла заява позивача про залишення позову без розгляду. Як вбачається з ч. 2 ст. 240 КАС України заява про залишення позову без розгляду може бути подана лише до початку розгляду справи по суті. Відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 240 КАС України суд свою ухвалою залишає позов без розгляду, якщо надійшла заява позивача про залишення позову без розгляду. Враховуючи, що заяву представника позивача про залишення позову без розгляду подано до початку розгляду справи по суті, суд вважає за можливе залишити позов без розгляду.

З огляду на зазначене, суд дійшов висновку, що заявлена заява представника позивача про залишення позову без розгляду підлягає задоволенню, оскільки підстави для відмови у його задоволенні відсутні. Керуючись ст.ст. 240, 243, 248, 256, 295, 297 КАС України, суд,-

у х в а л и в:

Заяву представника позивача - задовольнити.

Позовну заяву ГУ ДПС у Київській області до Товариства з обмеженою відповідальністю «ІНВЕСТТРЕЙДСЕРВІС» про стягнення заборгованості - залишити без розгляду.

Копію ухвали надіслати (видати) учасникам справи.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення. Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або у судовому засіданні у разі неявки учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Шостого апеляційного адміністративного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. Якщо у судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини ухвали суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, апеляційна скарга подається протягом п`ятнадцяти днів з дня складення повного тексту ухвали.

Суддя Лиска І.Г.

СудКиївський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення18.04.2023
Оприлюднено21.04.2023
Номер документу110314054
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи з приводу адміністрування податків, зборів, платежів, а також контролю за дотриманням вимог податкового законодавства, зокрема щодо погашення податкового боргу, з них стягнення податкового боргу

Судовий реєстр по справі —320/8004/23

Ухвала від 18.04.2023

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Лиска І.Г.

Ухвала від 28.03.2023

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Лиска І.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні