Ухвала
від 20.04.2023 по справі 744/41/23
СЕМЕНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

20.04.23

Справа № 744/41/23

Провадження по справі № 2-о/744/9/2023

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

20 квітня 2023 року Семенівський районний суд Чернігівської області у складі:

головуючого судді Смаги С. В.,

присяжних: Вертебної Ю. В., Воробей Т. В.,

при секретарі судового засідання Бородіній В. В.,

за участю:

представника заявника Воробей В. С.,

представника заінтересованої особи, Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Семенівської міської ради, Федюка Б. О.,

заінтересованої особи ОСОБА_1 ,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду в місті Семенівка Новгород-Сіверського району Чернігівської області в порядку окремого провадження заяву органу опіки та піклування Семенівської міської ради Новгород-Сіверського району Чернігівської області про визнання фізичної особи недієздатною; заінтересовані особи: Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Семенівської міської ради, ОСОБА_2 , ОСОБА_1 , -

В С Т А Н О В И В:

Заявником, органом опіки та піклування Семенівської міської ради Новгород-Сіверського району Чернігівської області, подана до Семенівського районного суду Чернігівської області в порядку окремого провадження заява про визнання фізичної особи недієздатною, у якій заявник просить: «1. Прийняти заяву до розгляду та відкрити провадження у справі. 2. Визнати ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , недієздатним. 3. Встановити над ОСОБА_2 опіку. 4. Призначити ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , опікуна - ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , проживаючу за адресою: АДРЕСА_1 ».

Представник заявника органу опіки та піклування Семенівської міської ради Новгород-Сіверського району Чернігівської області, головний спеціаліст організаційного відділу Семенівської міської ради Новгород-Сіверського району Чернігівської області Воробей Вікторія Сергіївна у підготовчому засіданні повністю підтримала вимоги своєї заяви, та просила призначити розгляд справи по суті.

Представник заінтересованої особи, Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Семенівської міської ради, директор Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Семенівської міської ради Федюк Борис Олександрович у підготовчому засіданні повністю підтримав вимоги заяви, та не заперечував проти призначення розгляду справи по суті.

Заінтересована особа ОСОБА_2 у підготовче судове засідання не з`явився, будучи належним чином повідомленим про дату, час і місце підготовчого судового засідання, що не перешкоджає його проведенню.

Заінтересована особа ОСОБА_1 у підготовчому засіданні повністю підтримала вимоги заяви, та не заперечувала проти призначення розгляду справи по суті.

При підготовці справи до судового розгляду по суті були проведені підготовчі дії, передбаченіст. 197 Цивільного процесуального кодексу України, які суд вважає достатніми.

Судом вирішено всі питання, передбачені ч. 2 ст. 197 Цивільного процесуального кодексу України, необхідні для проведення підготовчого засідання, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Відповідно до п. 3 ч. 2ст.200Цивільного процесуальногокодексу України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, зважаючи на те, що судом вирішено усі питання, передбачені ч. 2 ст. 197 Цивільного процесуального кодексу України, заперечень проти закриття підготовчого провадження і призначення справи до судового розгляду по суті не надійшло, до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті додаткових процесуальних дій вчиняти не потрібно, суд вважає, що слід призначити справу до розгляду по суті, визначивши дату, час і місце проведення судового засідання.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст.197,200, 259, 260, 268 Цивільного процесуального кодексу України, суд, -

У Х В А Л И В :

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за заявою органу опіки та піклування Семенівської міської ради Новгород-Сіверського району Чернігівської області про визнання фізичної особи недієздатною; заінтересовані особи: Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Семенівської міської ради, ОСОБА_2 , ОСОБА_1 , та призначити справу до судового розгляду по суті на 20 квітня 2023 року на 10 годину 45 хвилинв приміщенні Семенівського районного суду Чернігівської області за адресою: Чернігівська область, Новгород-Сіверський район, місто Семенівка, вулиця Центральна, будинок 6.

Про дату, час і місце судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: С. В. Смага

Присяжні: Ю. В. Вертебна

Т. В. Воробей

Дата ухвалення рішення20.04.2023
Оприлюднено24.04.2023
Номер документу110368880
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання фізичної особи недієздатною; заінтересовані особи: Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Семенівської міської ради, ОСОБА_2 , ОСОБА_1

Судовий реєстр по справі —744/41/23

Рішення від 28.04.2023

Цивільне

Семенівський районний суд Чернігівської області

Смага С. В.

Рішення від 20.04.2023

Цивільне

Семенівський районний суд Чернігівської області

Смага С. В.

Ухвала від 20.04.2023

Цивільне

Семенівський районний суд Чернігівської області

Смага С. В.

Ухвала від 30.03.2023

Цивільне

Семенівський районний суд Чернігівської області

Смага С. В.

Ухвала від 22.03.2023

Цивільне

Семенівський районний суд Чернігівської області

Гнип О. І.

Ухвала від 13.01.2023

Цивільне

Семенівський районний суд Чернігівської області

Гнип О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні