Ухвала
від 25.04.2023 по справі 299/6102/22
ВИНОГРАДІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Виноградівський районний суд Закарпатської області


Справа № 299/6102/22

У Х В А Л А

25.04.2023 м. Виноградів

Виноградівський районний суд Закарпатської області в складі: головуючого - судді Левка Т.Ю., секретар судового засідання - Роман К.С., розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі суду м. Виноградів клопотання представника відповідача Головного управління Держгеокадастру у Закарпатській області Хранюка Богдана Богдановича про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Головного управління Держгеокадастру у Закарпатській області, третя особа: Державне підприємство Радгосп завод Виноградівський, про визнання права на постійне користування земельними ділянками та зобов`язання вчинити дії,

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Виноградівського районного суду знаходиться вказана цивільна справа.

Представник відповідача Головного управління Держгеокадастру у Закарпатській області Хранюк Б.Б. надіслав до суду клопотання про надання йому можливості брати участь у всіх судових засідань у режимі відеоконференції через систему Easy Con.

Відповідно до ст.158-1 ЦПК України, суд за клопотанням сторони чи іншого учасника цивільного процесу може постановити ухвалу про їх участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції. Питання про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції вирішується судом за наявності відповідного клопотання або за власною ініціативою не пізніше як за п`ять днів до дня проведення такого судового засідання.

Оскільки наявна технічна можливість проведення судового засідання в такому режимі, суд вирішує надати можливість представнику відповідача Хранюку Б.Б. приймати участь у судовому розгляді справи на всіх судових засіданнях у режимі відеоконференції через систему Easy Con.

Керуючись ст. ст. 158-1, 198, 209, 210 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

Клопотання задоволити.

Надати можливість представнику відповідача Головного управління Держгеокадастру у Закарпатській області Хранюку Богдану Богдановичу приймати участь у судовому розгляді цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Головного управління Держгеокадастру у Закарпатській області, третя особа: Державне підприємство Радгосп завод Виноградівський, про визнання права на постійне користування земельними ділянками та зобов`язання вчинити дії, на всіх судових засіданнях у режимі відеоконференції через систему Easy Con.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий Т. Ю. Левко

Дата ухвалення рішення25.04.2023
Оприлюднено27.04.2023
Номер документу110449621
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права на постійне користування земельними ділянками та зобов`язання вчинити дії

Судовий реєстр по справі —299/6102/22

Ухвала від 25.04.2023

Цивільне

Виноградівський районний суд Закарпатської області

Левко Т. Ю.

Ухвала від 13.01.2023

Цивільне

Виноградівський районний суд Закарпатської області

Левко Т. Ю.

Ухвала від 15.11.2022

Цивільне

Виноградівський районний суд Закарпатської області

Левко Т. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні