Ухвала
від 28.04.2023 по справі 619/1469/23
ДЕРГАЧІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

справа № 619/1469/23

провадження № 2/619/206/23

УХВАЛА

іменем України

28 квітня 2023 року м. Дергачі

Дергачівський районний суд Харківської області в складі:

головуючого - судді Калиновської Л.В.,

секретаря судового засідання Булах С.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Дергачі позовну заяву ОСОБА_1 до Комунального закладу «Козачолопанський ліцей» Дергачівсьокї міської ради Харківської області про поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, -

ВСТАНОВИВ

ОСОБА_1 звернувся до Дергачівського районного суду Харківської області з позовом до Комунального закладу «Козачолопанський ліцей» Дергачівсьокї міської ради Харківської області про поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

До суду надійшла заява від позивача про залишення позову без розгляду.

Представник відповідача Комунального закладу «Козачолопанський ліцей» Дергачівсьокї міської ради Харківської області в призначене судове засідання не з`явився, повідомлявся своєчасно та належним чином.

Відповідно до ч.2ст.247 ЦПК України, у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цьогоКодексурозгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Згідно з п.5 ч.1 ст.257 ЦПК України, суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду, в зв`язку з чим заява позивача підлягає задоволенню.

Керуючись п.5 ч.1 ст.257 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Комунального закладу «Козачолопанський ліцей» Дергачівсьокї міської ради Харківської області про поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу - залишити без розгляду.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Харківського апеляційного суду через Дергачівський районний суд Харківської області на протязі п`ятнадцяти днів з моменту проголошення ухвали.

Суддя Л. В. Калиновська

Дата ухвалення рішення28.04.2023
Оприлюднено01.05.2023
Номер документу110508526
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них про поновлення на роботі

Судовий реєстр по справі —619/1469/23

Ухвала від 28.04.2023

Цивільне

Дергачівський районний суд Харківської області

Калиновська Л. В.

Ухвала від 24.03.2023

Цивільне

Дергачівський районний суд Харківської області

Калиновська Л. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні