Ухвала
від 02.05.2023 по справі 543/139/23
ОРЖИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

543/139/23

2/543/92/23

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

02.05.2023 року смт Оржиця

Оржицький районний суд Полтавської області у складі судді Грузман Т.В., за участісекретарясудовогозасіданняОнищенко О.Т., представника позивача ОСОБА_1 , представника відповідача Шаталової О.В.,розглянувшиу підготовчомусудовому засіданніцивільну справуза позовом Селянського фермерського господарства "КАМІЛА" до ОСОБА_2 про визнання поновленим на один рік договору оренди земельної ділянки,

В С Т А Н О В И В:

Селянське фермерське господарство "КАМІЛА" 14.02.2023 року звернулось до суду з позовом до ОСОБА_2 про визнання поновленим на один рік договору оренди земельної ділянки.

У підготовчому засіданні представник позивача не заперечував щодо призначення судового розгляду справи по суті. Клопотань та заяв не надходило.

Представник відповідача не заперечувала щодо призначення судового розгляду справи по суті, підтримала пояснення викладенні у відзиві на позовну заяву та попередньо подане клопотання.

Під час підготовчого засідання по справі за вищезазначеним позовом судом були виконані всі дії, передбачені ч. 2ст. 197 ЦПК України, а саме: з`ясовано, чи повідомили сторони про всі обставини справи, які їм відомі; чи надали сторони докази, на які вони посилаються у позові, встановлено порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи по суті, з`ясовано розмір заявлених сторонами судових витрат; визначено дату проведення судового засідання для розгляду справи по суті.

Обставини, що перешкоджали б призначенню справи до розгляду по суті, судом не встановлено.

Підстави для колегіального розгляду справи, передбаченіст. 34 ЦПК України, відсутні.

Відповідно до вимог ч. 3ст. 200 ЦПК Україниза результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно із п. 15 ч. 2ст. 197 ЦПК Україниу підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає підготовче провадження у справі закінченим, а тому приходить до висновку про необхідність призначення справи до розгляду у відкритому судовому засіданні у порядку загального позовного провадження, встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

На підставі викладеного, керуючись ст.189,196-198,200 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті на 09 год. 30 хв. 05 червня 2023 року в залі судових засідань Оржицького районного суду Полтавської області, за адресою: 37700, Полтавська область, смт Оржиця, вул. Центральна, 74.

Викликати в судове засідання сторони по справі.

Копії ухвали направити учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: https://og.pl.court.gov.ua/sud1623/.

Справу розглядати одноособово.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Т.В. Грузман

СудОржицький районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення02.05.2023
Оприлюднено04.05.2023
Номер документу110588215
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: що виникають з договорів оренди

Судовий реєстр по справі —543/139/23

Ухвала від 31.08.2023

Цивільне

Оржицький районний суд Полтавської області

Гришко О. Я.

Ухвала від 16.08.2023

Цивільне

Оржицький районний суд Полтавської області

Гришко О. Я.

Ухвала від 29.06.2023

Цивільне

Оржицький районний суд Полтавської області

Гришко О. Я.

Ухвала від 02.05.2023

Цивільне

Оржицький районний суд Полтавської області

Грузман Т. В.

Ухвала від 17.02.2023

Цивільне

Оржицький районний суд Полтавської області

Грузман Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні