Ухвала
від 02.05.2023 по справі 753/18948/21
ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КИЄВА

справа № 753/18948/21

провадження № 2/753/1931/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"02" травня 2023 р. Дарницький районний суд м. Києва в складі:

головуючого судді КОЛЕСНИКА О.М.

при секретарі КОРОЛЬ Н.С.

за участю представника позивача Андрощука С.В.

розглянувши в порядку спрощеного позовного провадження у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Києві цивільну справу за позовом Адвокатського бюро «Сергія Андрощука» до Товариства з обмеженою відповідальністю «Ярославь-Авто», ОСОБА_1 , Моторно (транспортного) страхового бюро України про компенсацію вартості відновлюваних робіт

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Дарницького районного суду м. Києва перебуває цивільна справа за позовом Адвокатського бюро «Сергія Андрощука» до Товариства з обмеженою відповідальністю «Ярославь-Авто», ОСОБА_1 , Моторно (транспортного) страхового бюро України про компенсацію вартості відновлюваних робіт.

В судовому засіданні представником позивача заявлено клопотання про залучення до участі у даній справі співвідповідача - Товариство з додатковою відповідальністю «МІЖНАРОДНА СТРАХОВА КОМПАНІЯ».

За змістом ст. 51 ЦПК України суд першої інстанції має право за клопотанням позивача до закінчення підготовчого провадження, а у разі розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження - до початку першого судового засідання залучити до участі у ній співвідповідача. Після спливу строків, зазначених у частинах першій та другій цієї статті, суд може залучити до участі у справі співвідповідача або замінює первісного відповідача належним відповідачем виключно у разі, якщо позивач доведе, що не знав та не міг знати до подання позову у справі про підставу залучення такого співвідповідача чи заміну неналежного відповідача.

Вивчивши матеріали справи, заяву про залучення співвідповідача, суд дійшов висновку щодо необхідності залучення до участі в справі в якості співвідповідача Товариство з додатковою відповідальністю «МІЖНАРОДНА СТРАХОВА КОМПАНІЯ».

У відповідності до вимог ст. 83 ЦПК України суд вважає за необхідне встановити строки для подання відзиву щодо позову.

На підставі викладеного та керуючись стст. 51, 83, 278, 279 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Залучити до участі у справі за позовом Адвокатського бюро «Сергія Андрощука» до Товариства з обмеженою відповідальністю «Ярославь-Авто», ОСОБА_1 , Моторно (транспортного) страхового бюро України про компенсацію вартості відновлюваних робіт, в якості співвідповідача - Товариство з додатковою відповідальністю «МІЖНАРОДНА СТРАХОВА КОМПАНІЯ».

Роз`яснити відповідачу, що відповідно до ч. 3 ст. 83 ЦПК України відповідач повинен подати суду докази разом з поданням відзиву на позов в п`ятнадцятиденний термін з дня отримання ухвали та доданих до неї документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СУДДЯ: КОЛЕСНИК О.М.

Дата ухвалення рішення02.05.2023
Оприлюднено04.05.2023
Номер документу110589242
СудочинствоЦивільне
Сутькомпенсацію вартості відновлюваних робіт

Судовий реєстр по справі —753/18948/21

Рішення від 06.07.2023

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Колесник О. М.

Ухвала від 02.05.2023

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Колесник О. М.

Ухвала від 24.09.2021

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Колесник О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні