Ухвала
від 04.05.2023 по справі 566/279/23
МЛИНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

№566/279/23

У Х В А Л А

про залучення третьої особи

04 травня 2023 року смт.Млинів Рівненської області

Млинівський районний суд Рівненської області

в складі : головуючого судді Феськова П.В.

при секретарі: Подолець Ю.В.

розглянувши в підготовчому судовому засіданні в смт.Млинів Рівненської області справу за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Острожецької об`єднаної територіальної громади Дубенського району Рівненської області про визнання права власності на спадкове майно,-

ВСТАНОВИВ:

Уберезні 2023року ОСОБА_1 , ОСОБА_2 звернулися в суд із позовом до Острожецької об`єднаної територіальної громади Дубенського району Рівненської області про визнання права власності на спадкове майно.

В судове засідання позивачі та їх представник не з`явились. Представник позивача звернувся до суду з клопотанням про залучення в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Приватного підприємства «Агрофірма Камаз-Агро» (юридична адреса вул.Перемоги,35 с.Острожець Дубенського району Рівненської області, ЄДРПОУ 30851635). (а.с.58)

В судове засідання представник відповідача Острожецької об`єднаної територіальної громади Дубенського району Рівненської області не з`явився, звернувся до суду з клопотанням про розгляд справи без участі відповідача. (а.с.74)

Положеннями ст.53ЦПК Українипередбачено, що треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

Суд вважає, що рішення суду в даній справі може вплинути на права та обов`язки Приватного підприємства «Агрофірма Камаз-Агро», а тому клопотання підлягає до задоволення.

На підставі викладеного, керуючись ст.53 ЦПК України суд,-

У Х В А Л И В:

Клопотання представника позивача задовольнити.

Залучити до участі в справі за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 доОстрожецької об`єднаноїтериторіальної громадиДубенського районуРівненської областіпро визнанняправа власностіна спадковемайнов якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача - Приватного підприємства «Агрофірма Камаз-Агро» (юридична адреса вул.Перемоги,35 с.Острожець Дубенського району Рівненської області, ЄДРПОУ 30851635).

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя П.В.Феськов

СудМлинівський районний суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення04.05.2023
Оприлюднено08.05.2023
Номер документу110641643
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за законом.

Судовий реєстр по справі —566/279/23

Рішення від 24.07.2023

Цивільне

Млинівський районний суд Рівненської області

Феськов П. В.

Рішення від 18.07.2023

Цивільне

Млинівський районний суд Рівненської області

Феськов П. В.

Ухвала від 04.05.2023

Цивільне

Млинівський районний суд Рівненської області

Феськов П. В.

Ухвала від 04.05.2023

Цивільне

Млинівський районний суд Рівненської області

Феськов П. В.

Ухвала від 30.03.2023

Цивільне

Млинівський районний суд Рівненської області

Феськов П. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні