Ухвала
від 06.04.2023 по справі 757/10920/23-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/10920/23-к

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

06 квітня 2023 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні суду в м. Києві клопотання ОСОБА_3 в інтересах сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «НАДІЯ УКРАЇНИ» про скасування арешту майна накладеного на підставі ухвали слідчого судді Печерського районного суду м. Києва від 20.02.2019, у рамках кримінального провадження № 12019000000000087,

В С Т А Н О В И В :

ОСОБА_3 в інтересах СТОВ «НАДІЯ УКРАЇНИ» звернувся до суду з клопотанням в порядку ст. 174 КПК України, в якому просить скасувати арешт майна, накладений ухвалою слідчого судді Печерського районного суду м. Києва від 20.02.2019, справа № 757/8700/19-к, на майно, шляхом заборони вчиняти будь-які дії щодо відчуження, розпорядження та користування майном, а саме: виробнича база № 1 загальною площею 9025,1 кв. м. за адресою: Одеська об., Миколаївський р-н., с. Новопетрівка, вулиця Степова, будинок 36а, реєстраційний номер об`єкту нерухомого майна 35072407, що знаходиться на земельній ділянці площею 48127, нежитлова будівля, їдальня літ. «А» загальною площею 365,5 кв. м. за адресою: Одеська об., Миколаївський р-н., с. Новопетрівка, вулиця (Леніна) Центральна, будинок б/н, реєстраційний номер об`єкту нерухомого майна 4843540, що знаходиться на земельній ділянці площею 459кв. м., нежитлова будівля, контора літера «А» загальною площею 184,6 кв. м. за адресою: Одеська об., Миколаївський р-н., с. Новопетрівка, вулиця Чкалова, будинок б/н, реєстраційний номер об`єкту нерухомого майна 4843561 що знаходиться на земельній ділянці площею 459 кв. м., виробнича база за адресою: Одеська об., Миколаївський р-н., с. Новопетрівка, вулиця Степова, будинок б/н, реєстраційний номер об`єкту нерухомого майна 4843519 яке належать СТОВ «НАДІЯ УКРАЇНИ» (Код ЄДРПОУ 30130099).

Мотивуючи подане клопотання про скасування арешту майна, вказує, що арешт було накладено безпідставно, необґрунтовано та з порушенням приписів ст. 170 КПК України, також посилається на те, що накладений арешт грубо порушує право на вільне володіння, користування та розпорядження своїм майном, а також що при накладенні арешту не було враховано відсутність правових підстав для арешту майна.

Вказує, що СТОВ «НАДІЯ УКРАЇНИ» є добросовісним набувачем нерухомого майна, накладений арешт грубо порушує право на вільне володіння, користування та розпорядження своїм майном, а також що при накладенні арешту не було враховано відсутність правової підстави для арешту майна, вказує, що арештоване майно, не відповідає ознакам визначених ст. 98 КПК України.

У судове засідання заявник не з`явився. До суду адвокат ОСОБА_3 до суду подав заяву про розгляд клопотання за його відсутності, вимоги визначені у ньому підтримує, просить задовольнити.

Прокурор у судове засідання не з`явився, про розгляд даного клопотання повідомлений належним чином.

Слідчий суддя, вивчивши матеріали провадження за клопотанням, приходить до наступного висновку.

Головним слідчим управлінням Національної поліції України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні №12019000000000087, зареєстрованому в Єдиному реєстрі досудових розслідувань 02.02.2019, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України.

Так, ухвалою слідчого судді Печерського районного суду м. Києва від 20.02.2019 накладено арешт на майно, шляхом заборони вчиняти будь-які дії щодо відчуження, розпорядження та користування майном, а саме: виробнича база № 1 загальною площею 9025,1 кв. м. за адресою: Одеська об., Миколаївський р-н., с. Новопетрівка, вулиця Степова, будинок 36а, реєстраційний номер об`єкту нерухомого майна 35072407, що знаходиться на земельній ділянці площею 48127, нежитлова будівля, їдальня літ. «А» загальною площею 365,5 кв. м. за адресою: Одеська об., Миколаївський р-н., с. Новопетрівка, вулиця (Леніна) Центральна, будинок б/н, реєстраційний номер об`єкту нерухомого майна 4843540, що знаходиться на земельній ділянці площею 459кв. м., нежитлова будівля, контора літера «А» загальною площею 184,6 кв. м. за адресою: Одеська об., Миколаївський р-н., с. Новопетрівка, вулиця Чкалова, будинок б/н, реєстраційний номер об`єкту нерухомого майна 4843561 що знаходиться на земельній ділянці площею 459 кв. м., виробнича база за адресою: Одеська об., Миколаївський р-н., с. Новопетрівка, вулиця Степова, будинок б/н, реєстраційний номер об`єкту нерухомого майна 4843519, яке належать СТОВ «НАДІЯ УКРАЇНИ» (Код ЄДРПОУ 30130099).

Передано Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (код ЄДРПОУ 41037901), в управління для реалізації або передачі в управління за договором у порядку та на умовах визначених ст. ст. 1,9,19-24 Закону України «Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів»: виробнича база № 1 загальною площею 9025,1 кв. м. за адресою: Одеська об., Миколаївський р-н., с. Новопетрівка, вулиця Степова, будинок 36а, реєстраційний номер об`єкту нерухомого майна 35072407, що знаходиться на земельній ділянці площею 48127, нежитлова будівля, їдальня літ. «А» загальною площею 365,5 кв. м. за адресою: Одеська об., Миколаївський р-н., с. Новопетрівка, вулиця (Леніна) Центральна, будинок б/н, реєстраційний номер об`єкту нерухомого майна 4843540, що знаходиться на земельній ділянці площею 459кв. м., нежитлова будівля, контора літера «А» загальною площею 184,6 кв. м. за адресою: Одеська об., Миколаївський р-н., с. Новопетрівка, вулиця Чкалова, будинок б/н, реєстраційний номер об`єкту нерухомого майна 4843561 що знаходиться на земельній ділянці площею 459 кв. м., виробнича база за адресою: Одеська об., Миколаївський р-н., с. Новопетрівка, вулиця Степова, будинок б/н, реєстраційний номер об`єкту нерухомого майна 4843519, які належать сільськогосподарському товариству з обмеженою відповідальністю «НАДІЯ УКРАЇНИ» (Код ЄДРПОУ 30130099).

Заборонено всім суб`єктам державної реєстрації прав (державним реєстраторам прав на нерухоме майно: державним та приватним нотаріусам, державним та приватним виконавцям, іншим акредитованим суб`єктам; виконавчим органам сільських, селищних та міських рал, Київської, Севастопольських міських, районних, у містах Києві та Севастополі державних адміністраціях) окрім Міністерства юстиції України, проводити будь-які реєстраційні дії в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, з нерухомим майном, що належить сільськогосподарському товариству з обмеженою відповідальністю «НАДІЯ УКРАЇНИ» (Код ЄДРПОУ 30130099).

Відповідно до ч. 1 ст. 170 КПК України, арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Відповідно до ч. 1 ст. 174 КПК України підозрюваний, обвинувачений, їх захисник, законний представник, інший власник або володілець майна, які не були присутні при розгляді питання про арешт майна, мають право заявити клопотання про скасування арешту майна повністю або частково. Таке клопотання під час досудового розслідування розглядається слідчим суддею, а під час судового провадження - судом.

Арешт майна також може бути скасовано повністю чи частково ухвалою слідчого судді під час досудового розслідування чи суду під час судового провадження за клопотанням підозрюваного, обвинуваченого, їх захисника чи законного представника, іншого власника або володільця майна, якщо вони доведуть, що в подальшому застосуванні цього заходу відпала потреба або арешт накладено необґрунтовано.

Виходячи із аналізу викладеного, вказана норма пов`язує право слідчого судді на скасування арешту майна, із можливістю надання учасникам процесу, доказів та відомостей, які вказуватимуть, що арешт накладено необґрунтовано або в його застосуванні відпала потреба та доведеності перед слідчим суддею їх законності та переконливості.

Зокрема, при вирішенні питання про арешт майна для прийняття законного та обґрунтованого рішення, слідчий суддя, згідно вимог ст. 94, ст. 132, ст. 173 КПК України, повинен врахувати: існування обґрунтованої підозри щодо вчинення злочину та достатніх доказів, що вказують на вчинення злочину; правову підставу для арешту майна; можливий розмір шкоди, завданої злочином; наслідки арешту для третіх осіб, а також розумність і співмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження.

Так, метою арешту майна, є визначеною в п. 1 ч. 2 ст. 170 КПК України, тобто з метою забезпечення збереження речового доказу у кримінальному провадженні.

Аналізуючи положення кримінально процесуального законодавства з приводу накладення арешту на майно особи, обов`язковою передумовою, яка обґрунтовує необхідність застосування такого заходу забезпечення кримінального провадження як арешт майна, є наявність достатніх доказів, що вказують на вчинення злочину, наявність обґрунтованої підозри, підставу для арешту майна; наслідки арешту для третіх осіб, а також розумність і співмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження, що визначено положенням ч. 2 ст. 173 КПК України.

Європейський суд з прав людини наголошує на тому, що слід врахувати необхідність забезпечення справедливого балансу між конкуруючими інтересами відповідної особи і суспільства в цілому. Необхідно зважати й на те, що цілі, згадані в цьому положенні можуть мати певне значення при визначені того, чи забезпечено баланс між вимогами відповідних суспільних інтересів і основоположним правом заявника на власність. В обох контекстах держава користується певним полем розсуду при визначені заходів, які необхідно вжити для забезпечення дотримання Конвенції. Рішення «Sargsyan v. Azerbaijan», n.220.

Відповідно до рішення Європейського суду з прав людини у справі «Ісмаїлов проти Росії» від 06.11.2008 року, де вказувалися порушення ст. 1 Першого протоколу до Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод, в якому зазначено, що кожна фізична та юридична особа має право мирно володіти своїм майном. Ніхто не може бути позбавлений своєї власності інакше, як в інтересах суспільства на умовах, передбачених законом і загальними принципами міжнародного права».

Нормою ст. 41 Конституції України встановлюється непорушність права особи на володіння, користування і розпорядження своєю власністю.

Відповідно до положень ст. 98 КПК України речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

За таких обставин, відсутні відомості вважати, що арештоване майно відповідає критеріям визначеним ст. 98 КПК України і є безпосередньо предметом кримінального правопорушення що розслідується.

У відповідності до практики Європейського Суду з прав людини, володіння майном повинно бути законним (рішення у справі «Іатрідіс проти Греції»). Вимога щодо законності у розумінні Конвенції вимагає дотримання відповідних положень національного законодавства та відповідності принципові верховенства права, що включає свободу від свавілля (рішення у справі «Антріш проти Франції», «Кушоглу проти Болгарії»). Будь-яке втручання державного органу у право на мирне володіння майном повинно забезпечити «справедливий баланс» між загальним інтересом суспільства та вимогами захисту основоположних прав конкретної особи. Необхідність досягнення такого балансу відображена в цілому в структурі статті 1 Першого протоколу. Необхідного балансу не вдасться досягти, якщо на відповідну особу буде покладено індивідуальний та надмірний тягар (рішення у справі «Спорронг та Льонрот проти Швеції»).

Крім того, наявність доказів у кримінальному провадженні має давати впевненість у тому, що в даному кримінальному провадженні необхідно накласти вид обмеження з метою уникнення негативних наслідків.

07.11.2011 року СІЛЬСКОГОСПОДАРСЬКЕ ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «НАДІЯ УКРАЇНИ» (Код ЄДРПОУ 30130099) набуло право власності на об`єкт нерухомості - виробнича база № 1 загальною площею 9025,1 кв. м. за адресою: Одеська об., Миколаївський р-н., с. Новопетрівка, вулиця Степова, будинок 36а, реєстраційний номер об`єкту нерухомого майна 35072407, що знаходиться на земельній ділянці площею 48127. Вказаний об`єкт нерухомого майна належить підприємству на праві власності, форма власності - колективна, частка підприємства - 1 /1.

01.02.2007 року СІЛЬСКОГОСПОДАРСЬКЕ ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «НАДІЯ УКРАЇНИ» (Код ЄДРПОУ 30130099) набуло право власності на об`єкт нерухомості - нежитлова будівля, їдальня літ. «А» загальною площею 365,5 кв. м. за адресою: Одеська об., Миколаївський р-н., с. Новопетрівка, вулиця (Леніна) Центральна, будинок б/н, реєстраційний номер об`єкту нерухомого майна 4843540, що знаходиться на земельній ділянці площею 459 кв. м. Вказаний об`єкт нерухомого майна належить підприємству на праві власності, форма власності - колективна, частка підприємства - 1 /1.

01.02.2007 року СІЛЬСКОГОСПОДАРСЬКЕ ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «НАДІЯ УКРАЇНИ» (Код ЄДРПОУ 30130099) набуло право власності на об`єкт нерухомості - нежитлова будівля, контора літ. «А» загальною площею 184,6 кв. м. за адресою: Одеська об., Миколаївський р-н., с. Новопетрівка, вулиця (Чкалова) Благовєщенська, будинок б/н, реєстраційний номер об`єкту нерухомого майна 48435561, що знаходиться на земельній ділянці площею 459 кв. м. Вказаний об`єкт нерухомого майна належить підприємству на праві власності, форма власності - колективна, частка підприємства - 1 /1.

01.02.2007 року СІЛЬСКОГОСПОДАРСЬКЕ ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «НАДІЯ УКРАЇНИ» (Код ЄДРПОУ 30130099) набуло право власності на об`єкт нерухомості - виробнича база за адресою: Одеська об., Миколаївський р- н., с. Новопетрівка, вулиця Степова, будинок б/н, реєстраційний номер об`єкту нерухомого майна 4843519. Вказаний об`єкт нерухомого майна належить підприємству на праві власності, форма власності - колективна, частка підприємства - 1/1.

Разом з тим, слідчому судді не надано доказів та не доведено існування правових підстав для подальшого збереження арешту майна, та відсутніми ризиками які слугували підставами для накладення арешту на майно.

Окрім цього, арешт майна негативно впливає на здійснення господарської діяльності СТОВ «НАДІЯ УКРАЇНИ».

СТОВ «НАДІЯ УКРАЇНИ» є добросовісним набувачем вищевказаного нерухомого майна.

В рамках кримінального провадження № 12019000000000087 підозра службовим та посадовим особам СТОВ «НАДІЯ УКРАЇНИ» пред`явлена не була.

А відтак, як вбачається із наданих суду матеріалів відсутні відомості вважати, що арештоване майно відповідає критеріям визначеним ст. 98 КПК України.

За таких обставин, слідчий суддя знаходить обґрунтованими доводи заявника, що лягли в основу підстав для скасування арешту майна.

Окрім цього, заявник просить скасувати визначений слідчим суддею порядок зберігання речових доказів у кримінальному провадженні шляхом передачі їх в управління або реалізації відповідних активів Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

Відповідно до ч. 1 ст. 19 Закону України «Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів», Національне агентство здійснює управління активами, на які накладено арешт у кримінальному провадженні, у тому числі як захід забезпечення позову - лише щодо позову, пред`явленого в інтересах держави, із встановленням заборони розпоряджатися та/або користуватися такими активами, сума або вартість яких дорівнює або перевищує 200 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої на 1 січня відповідного року.

Згідно абз. 7 ч. 6 ст. 100 КПК України, речові докази вартістю понад 200 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, якщо це можливо без шкоди для кримінального провадження, передаються за письмовою згодою власника, а в разі її відсутності - за рішенням слідчого судді, суду Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, для здійснення заходів з управління ними з метою забезпечення їх збереження або збереження їхньої економічної вартості, а речові докази, зазначені в абзаці першому цієї частини, такої самої вартості - для їх реалізації з урахуванням особливостей, визначених законом.

Пунктом 4 частини 1 статті Закону України «Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів» визначено, що управління активами - діяльність із володіння, користування та/або розпорядження активами, тобто забезпечення збереження активів, на які накладено арешт у кримінальному провадженні, та їх економічної вартості або реалізація таких активів чи передача їх в управління відповідно до цього Закону, а також реалізація активів, конфіскованих у кримінальному провадженні.

Тобто, основною метою передачі в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів є його збереження та або збереження його економічної вартості.

Зміст та форма кримінального провадження повинні відповідати загальним засадам кримінального провадження, до яких, зокрема, відноситься верховенство права, законність та недоторканність права власності.

Статтями 7, 16 КПК України визначено, що загальною засадою кримінального провадження є недоторканість права власності. Позбавлення або обмеження права власності під час кримінального провадження здійснюється лише на підставі вмотивованого судового рішення, ухваленого в порядку, передбаченому цим Кодексом.

Виходячи з наведеного, а також те, що застосований захід, а саме передача вищезазначеного майна, не забезпечує досягнення мети у кримінальному провадженні, а натомість порушує право законного власника майна на вільне володіння та користування ним.

За таких обставин, подальше утримання майна, в управлінні АРМА, є необґрунтованим, що порушує принцип «справедливого балансу» між вимогами загального інтересу суспільства та вимогами захисту основоположних прав особи, що передбачені ст. 1 Першого протоколу до Європейської конвенції з прав людини, та становить особистий і надмірний тягар для особи, що в подальшому може створювати суттєві перешкоди для реалізації права власності, у зв`язку з чим визначений порядок зберігання речового доказу підлягає скасуванню.

Враховуючи вказане, клопотання підлягає задоволенню.

Керуючись, ст. 41 Конституції України, ст. 1 Протоколу 1 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод, ст.ст. 174, 309 КК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання ОСОБА_3 в інтересах сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «НАДІЯ УКРАЇНИ» про скасування арешту майна накладеного на підставі ухвали слідчого судді Печерського районного суду м. Києва від 20.02.2019, у рамках кримінального провадження № 12019000000000087 - задовольнити.

Скасувати арешт, накладений ухвалою Печерського районного суду м. Києва від 20.02.2019, справа № 757/8700/19-к, на майно, шляхом заборони вчиняти будь-які дії щодо відчуження, розпорядження та користування майном, а саме: виробнича база № 1 загальною площею 9025,1 кв. м. за адресою: Одеська об., Миколаївський р-н., с. Новопетрівка, вулиця Степова, будинок 36а, реєстраційний номер об`єкту нерухомого майна 35072407, що знаходиться на земельній ділянці площею 48127, нежитлова будівля, їдальня літ. «А» загальною площею 365,5 кв. м. за адресою: Одеська об., Миколаївський р-н., с. Новопетрівка, вулиця (Леніна) Центральна, будинок б/н, реєстраційний номер об`єкту нерухомого майна 4843540, що знаходиться на земельній ділянці площею 459кв. м., нежитлова будівля, контора літера «А» загальною площею 184,6 кв. м. за адресою: Одеська об., Миколаївський р-н., с. Новопетрівка, вулиця Чкалова, будинок б/н, реєстраційний номер об`єкту нерухомого майна 4843561 що знаходиться на земельній ділянці площею 459 кв. м., виробнича база за адресою: Одеська об., Миколаївський р-н., с. Новопетрівка, вулиця Степова, будинок б/н, реєстраційний номер об`єкту нерухомого майна 4843519 яке належать СТОВ «НАДІЯ УКРАЇНИ» (Код ЄДРПОУ 30130099).

Припинити обтяження №№ 30947633, 30947853, 30948093,30948168 від 29.03.2019 року у Державному реєстрі речових прав.

Скасувати передачу Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (код ЄДРПОУ 41037901), в управління для реалізації або передачі в управління за договором у порядку та на умовах визначених ст. ст. 1,9,19-24 Закону України «Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів» майном: виробнича база № 1 загальною площею 9025,1 кв. м. за адресою: Одеська об., Миколаївський р-н., с. Новопетрівка, вулиця Степова, будинок 36а, реєстраційний номер об`єкту нерухомого майна 35072407, що знаходиться на земельній ділянці площею 48127, нежитлова будівля, їдальня літ. «А» загальною площею 365,5 кв. м. за адресою: Одеська об., Миколаївський р-н., с. Новопетрівка, вулиця (Леніна) Центральна, будинок б/н, реєстраційний номер об`єкту нерухомого майна 4843540, що знаходиться на земельній лілятттті площею 459кв. м., нежитлова будівля, контора літера «А» загальною площею 184,6 кв. м. за адресою: Одеська об., Миколаївський р-н., с. Новопетрівка, вулиця Чкалова, будинок б/н, реєстраційний номер об`єкту нерухомого майна 4843561 що знаходиться на земельній ділянці площею 459 кв. м., виробнича база за адресою: Одеська об., Миколаївський р-н., с. Новопетрівка, вулиця Степова, будинок б/н, реєстраційний номер об`єкту нерухомого майна 4843519 яке належать СТОВ «НАДІЯ УКРАЇНИ» (Код ЄДРПОУ 30130099).

Припинити інше речове право №№ 30982214, 30985835, 30986324, 30981385 від 29.03.2019 року (право управління) у Державному реєстрі речових прав, та інші похідні від них права.

Скасувати заборону всім суб`єктам державної реєстрації прав (державним реєстраторам прав на нерухоме майно: державним та приватним нотаріусам, державним та приватним виконавцям, іншим акредитованим суб`єктам; виконавчим органам сільських, селищних та міських рад, Київської, Севастопольських міських, районних, районних у містах Києві та Севастополі державних адміністраціях) окрім Міністерства юстиції України, проводити будь-які реєстраційні дії в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, з нерухомим майном: виробнича база № 1 загальною площею 9025,1 кв. м. за адресою: Одеська об., Миколаївський р-н., с. Новопетрівка, вулиця Степова, будинок 36а, реєстраційний номер об`єкту нерухомого майна 35072407, що знаходиться на земельній ділянці площею 48127, нежитлова будівля, їдальня літ. «А» загальною площею 365,5 кв. м. за адресою: Одеська об., Миколаївський р-н., с. Новопетрівка, вулиця (Леніна) Центральна, будинок б/н, реєстраційний номер об`єкту нерухомого майна 4843540, що знаходиться на земельній ділянці площею 459кв. м., нежитлова будівля, контора літера «А» загальною площею 184,6 кв. м. за адресою: Одеська об., Миколаївський р-н., с. Новопетрівка, вулиця Чкалова, будинок б/н, реєстраційний номер об`єкту нерухомого майна 4843561 що знаходиться на земельній ділянці площею 459 кв. м., виробнича база за адресою: Одеська об., Миколаївський р-н., с. Новопетрівка, вулиця Степова, будинок б/н, реєстраційний номер об`єкту нерухомого майна 4843519 яке належать СТОВ «НАДІЯ УКРАЇНИ» (Код ЄДРПОУ 30130099).

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення06.04.2023
Оприлюднено05.05.2023
Номер документу110647546
СудочинствоКримінальне
Сутьскасування арешту майна накладеного на підставі ухвали слідчого судді Печерського районного суду м. Києва від 20.02.2019, у рамках кримінального провадження № 12019000000000087

Судовий реєстр по справі —757/10920/23-к

Ухвала від 06.04.2023

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Вовк С. В.

Ухвала від 06.04.2023

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Вовк С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні