Ухвала
від 01.05.2023 по справі 758/4148/23
ПОДІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 758/4148/23

Категорія 57

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

про повернення позовної заяви

01 травня 2023 року Подільський районний суд м. Києва у складі:

головуючого судді - Лещенко О. В.,

за участю секретаря судового засідання - Конончука Д.М.,

розглянувши позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Пателі Лізинг» до Громадської організації «Фонд сталих медіа», ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про честі, гідності та ділової репутації,

В С Т А Н О В И В :

13 квітня 2023 року ТОВ «Пателі Лізинг» звернулося до Подільського районного суду м. Києва з позовом до Громадської організації «Фонд сталих медіа», ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про честі, гідності та ділової репутації.

28 квітня 2023 року представник позивача - адвокат Дзюба М.Ю. звернувся до суду із заявою, в якій відмовився від позовних вимог та просив повернути позовну заяву позивачу на підставі п. 3 ч. 4 ст. 185 Цивільного процесуального кодексу України.

Відповідно до п. 3 ч. 4 ст. 185 Цивільного процесуального кодексу України позовна заява повертається, зокрема, у випадку, коли до постановлення ухвали про відкриття провадження по справі від позивача надійшла заява про врегулювання спору або заява про відкликання позовної заяви.

Станом на 01.05.2023 року провадження по справі не відкрито та розгляд справи по суті не розпочато. Приходжу до висновку про можливість повернути позовну заяву позивачу.

Згідно з ч. 7 ст. 185 ЦПК України, особа, повернення позовної заяви не перешкоджає повторному зверненню із заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення заяви.

На підставі викладеного та керуючись ст. 185, п. 3 ч. 4 ст. 185, 261, 353, 355 Цивільного процесуального кодексу України, суддя,

П О С Т А Н О В И В:

Позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Пателі Лізинг» до Громадської організації «Фонд сталих медіа», ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про честі, гідності та ділової репутації- вважати не поданою та повернути позивачу.

Роз`яснити, що повернення заяви не перешкоджає повторному зверненню із заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення заяви.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Київського апеляційного суду шляхом подання апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня складення повного судового рішення. Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

СуддяО. В. Лещенко

СудПодільський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення01.05.2023
Оприлюднено08.05.2023
Номер документу110671236
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах про захист немайнових прав фізичних осіб, з них про захист честі, гідності та ділової репутації, з них:

Судовий реєстр по справі —758/4148/23

Ухвала від 01.05.2023

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Лещенко О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні