Ухвала
від 27.04.2023 по справі 185/7126/21
ПАВЛОГРАДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 185/7126/21

Провадження № 2/185/63/23

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду

27 квітня 2023 року Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області у складі : головуючого судді Юдіної С.Г., за участю секретаря Мінарської О.А., представника позивача ОСОБА_1 , представника відповідача Савкіна А.М., третьої особи Смеловської Л.В. , розглянувши у підготовчому судовому засіданні в м. Павлограді цивільну справу за позовом ОСОБА_3 до Комунального некомерційного підприємства "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Богданівської сільської ради Дніпропетровської області, треті особи: Керівник Комунального некомерційного підприємства "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Богданівської сільської ради Дніпропетровської області Смеловська Любов Василівна, Богданівська сільська рада, Управління Державної казначейської служби України у м. Павлограді Дніпропетровської області, Головне управління ДПС у Дніпропетровській області, Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області, Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області, Павлоградський міськрайонний центр зайнятості про зобов`язання нарахувати і виплатити заробітну плату, нарахувати, відрахувати та сплатити до бюджету податки і обов`язкові збори з поданням звітності,-

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області знаходиться вищезазначена цивільна справа.

15 вересня 2021 року ухвалою суду у справі відкрито провадження та призначено справу до розгляду за правилами загального позовного провадження.

В судовому засіданні представник позивача ОСОБА_1 уточнений позов підтримала, не заперечувала проти закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду.

Представник відповідача Савкін А.М. в судовому засіданні позов не визнав, не заперечував проти закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду.

Третя особа Смеловська Л.В. в судовому засіданні просила відмовити у задоволенні позову, не заперечувала проти закриття підготовчого засідання і призначення справи до судового розгляду.

Треті особи : Богданівська сільська рада, Управління Державної казначейської служби України у м. Павлограді Дніпропетровської області, Головне управління ДПС у Дніпропетровській області, Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області, Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області, Павлоградський міськрайонний центр зайнятості в судове засідання не з`явилися.

Згідно з п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатамипідготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Суд, ознайомившись з матеріалами справи, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, у зв`язку з тим, що до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно, справа може бути призначена до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 197, 198, 200 ЦПК України, суд -

У Х В А Л И В :

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_3 до Комунального некомерційного підприємства "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Богданівської сільської ради Дніпропетровської області, треті особи: Керівник Комунального некомерційного підприємства "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Богданівської сільської ради Дніпропетровської області Смеловська Любов Василівна, Богданівська сільська рада, Управління Державної казначейської служби України у м. Павлограді Дніпропетровської області, Головне управління ДПС у Дніпропетровській області, Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області, Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області, Павлоградський міськрайонний центр зайнятості про зобов`язання нарахувати і виплатити заробітну плату, нарахувати, відрахувати та сплатити до бюджету податки і обов`язкові збори з поданням і призначити справу до судового розгляду по суті в приміщенні Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області (Дніпропетровська область, м. Павлоград, вул. Дніпровська, буд. 135) на 24 травня 2023 року о 09:30 годині.

Про дату, час та місце проведення судового розгляду справи по суті повідомити учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя С. Г. Юдіна

СудПавлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення27.04.2023
Оприлюднено10.05.2023
Номер документу110679644
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них про виплату заробітної плати

Судовий реєстр по справі —185/7126/21

Постанова від 04.06.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Гапонов А. В.

Постанова від 04.06.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Гапонов А. В.

Ухвала від 29.04.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Гапонов А. В.

Ухвала від 19.02.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Канурна О. Д.

Ухвала від 01.02.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Канурна О. Д.

Ухвала від 16.01.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Канурна О. Д.

Ухвала від 21.12.2023

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Юдіна С. Г.

Ухвала від 20.12.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Канурна О. Д.

Рішення від 20.09.2023

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Юдіна С. Г.

Рішення від 20.09.2023

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Юдіна С. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні