Ухвала
від 28.04.2023 по справі 486/926/21
ЮЖНОУКРАЇНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №: 486/926/21 Провадження № 2/486/18/2023

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

28 квітня 2023 року Южноукраїнський міський суд Миколаївської області

у складі: головуючої судді Волкової О.І.,

за участю: секретаря судового засідання Жук А.Ю.,

розглянувши у судовому засіданні клопотання позивача про залучення належного відповідача у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до філії «Южноукрїнська ДЕД» дочірнього підприємства «Миколаївський облавтодор» Відкритого акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» про стягнення заробітної плати, не виплаченої при звільненні працівника,-

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Южноукраїнського міського суду Миколаївської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до філії «Южноукрїнська ДЕД» ДП «Миколаївський облавтодор» ВАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» про стягнення заробітної плати, не виплаченої при звільненні працівника.

В процесі розгляду справи позивачем в порядку статті 51ЦПК України заявлено клопотання про заміну первісного відповідача належними співвідповідачами.

Так, відповідно до ст. 51 ЦПК України, якщо позов подано не до тієї особи, яка повинна відповідати за позовом, суд до закінчення підготовчого провадження, а у разі розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження - до початку першого судового засідання за клопотанням позивача замінює первісного відповідача належним відповідачем, не закриваючи провадження у справі.

Про залучення співвідповідача чи заміну неналежного відповідача постановляється ухвала. За клопотанням нового відповідача або залученого співвідповідача розгляд справи починається спочатку.

Враховуючи викладене, клопотання позивача не суперечить вимогам процесуального закону.

Керуючись статтею 51 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Залучити Дочірнє підприємство «Миколаївський облавтодор» Відкритого акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги Укаїни» та Акціонерне товариство «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» у якості належних співвідповідачів для участі у справі за позовом ОСОБА_1 до філії «Южноукрїнська ДЕД» дочірнього підприємства «Миколаївський облавтодор» Відкритого акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» про стягнення заробітної плати, не виплаченої при звільненні працівника.

Надіслати співвідповідачам копії позову з додатками.

Роз`яснити співвідповідачам, що вони мають процесуальні права та обов`язки визначені статтею 43 ЦПК України.

Суддя Южноукраїнського

міського суду Олена ВОЛКОВА

Дата ухвалення рішення28.04.2023
Оприлюднено10.05.2023
Номер документу110712592
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них про виплату заробітної плати

Судовий реєстр по справі —486/926/21

Ухвала від 24.07.2023

Цивільне

Южноукраїнський міський суд Миколаївської області

Волкова О. І.

Ухвала від 28.04.2023

Цивільне

Южноукраїнський міський суд Миколаївської області

Волкова О. І.

Ухвала від 22.06.2021

Цивільне

Южноукраїнський міський суд Миколаївської області

Волкова О. І.

Ухвала від 08.06.2021

Цивільне

Южноукраїнський міський суд Миколаївської області

Волкова О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні