Ухвала
від 09.05.2023 по справі 456/376/23
СТРИЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 456/376/23

Провадження № 2/456/446/2023

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(вступна і резолютивна частини)

09 травня 2023 року місто Стрий

Стрийський міськрайонний суд Львівської області в складі:

головуючої судді Гули Л. В. ,

з участю секретаря Петренко Н.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Стрию цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Грабовецько-Дулібівської сільської ради Стрийського району Львівської області, Грабовецько-Дулібівської сільської ради Стрийського району Львівської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, Стрийська районна профспілкова організація профспілки працівників культури України про визнання незаконним та скасування наказу, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу,

ВСТАНОВИВ:

Залежно від складності справи складання повного тексту ухвали може бути відкладено на строк не більш як п`ять днів з дня оголошення вступної та резолютивної частин ухвали.

Керуючись ст. 207, 255, 260 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Спільну заяву ОСОБА_1 ,Відділу освіти,молоді,спорту,культури ітуризму Грабовецько-Дулібівськоїсільської радиСтрийського районуЛьвівської областіта Грабовецько-Дулібівськоїсільської радиСтрийського районуЛьвівської областіпро затвердження мирової угоди в справі за позовом ОСОБА_1 доВідділу освіти,молоді,спорту,культури ітуризму Грабовецько-Дулібівськоїсільської радиСтрийського районуЛьвівської області,Грабовецько-Дулібівськоїсільської радиСтрийського районуЛьвівської області,третя особа,яка незаявляє самостійнихвимог щодопредмета спору,Стрийська районнапрофспілкова організаціяпрофспілки працівниківкультури Українипро визнаннянезаконним таскасування наказу,поновлення нароботі тастягнення середньогозаробітку зачас вимушеногопрогулузадовольнити.

Затвердити мирову угоду, укладену між ОСОБА_1 ,Відділом освіти,молоді,спорту,культури ітуризму Грабовецько-Дулібівськоїсільської радиСтрийського районуЛьвівської областіта Грабовецько-Дулібівськоюсільською радоюСтрийського районуЛьвівської областіу викладеній сторонами редакції:

МИРОВА УГОДА

в судовій справі № 456/376/23

с. Дуліби 02.05.2023

ОСОБА_1 (паспорт серія НОМЕР_1 , виданий Стрийським МРВ УМВС України у Львівській області 5 квітня 2001 року; адреса: Львівська область, Стрийський район, с. Грабовець),

Відділ освіти,молоді,спорту,культури ітуризму Грабовецько-Дулібівськоїсільської ради Стрийського району Львівської області (82435, Львівська область, Стрийський район, с. Грабовець, вул. Лопатинського, буд. 121, код ЄДРПОУ 43968849) (далі - Відповідач 1), в особі в.о. начальника, заступника начальника відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Грабовецько-Дулібівської сільської ради Стрийського району Львівської області Яджак Ірини Іванівни, що діє на підставі Положення, та

Грабовецько-Дулібівськасільська радаСтрийського районуЛьвівської області (82434, Львівська область, Стрийський район, село Дуліби, вул. Шевченка, 170, код ЄДРПОУ 04370998) (далі - Відповідач 2) в особі сільського голови Васильківа Петра Ігоровича, що діє на підставі Закону України «Про місцеве самоврядування» (в подальшому разом іменовані «Сторони», а кожне окремо - «Сторона»),

що є сторонами в судовій справі № 456/376/23, яка розглядається Стрийським міськрайонним судом Львівської області за позовом ОСОБА_1 до Відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Грабовецько-Дулібівської сільської ради Стрийського району Львівської області, Грабовецько-Дулібівської сільської ради Стрийського району Львівської області, третя особа Стрийська районна профспілкова організація професійної спілки працівників культури України про визнання незаконним та скасування наказу, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, керуючись ст. 207 ЦПК, домовились врегулювати спір на підставі взаємних поступок шляхом укладення мирової угоди в судовій справі (далі - Мирова угода) на таких умовах:

1. Предметом Мирової угоди є врегулювання на підставі взаємних поступок спору у цивільній справі № 465/376/23, який виник між Сторонами в результаті скорочення Позивачки з посади директора Народного дому села Грабовець.

2. У зв`язку з реорганізацією сфери культури Грабовецько-Дулібівської сільської територіальної громади та створення КЗ «Центр культури, творчості і дозвілля Грабовецько-Дулібівської сільської ради», що в сфері управління Відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Грабовецько-Дулібівської сільської ради, протоколом зустрічі від 03.04.2023 між представниками Сторін було узгоджено прийняття ОСОБА_1 на посаду адміністратора Народногодому с.Грабовець КЗ «Центр культури, творчості і дозвілля Грабовецько-Дулібівської сільської ради» на 0,75 ставки з тарифним розрядом 12.

3. Відділ освіти, молоді, спорту, культури і туризму Грабовецько-Дулібівської сільської ради зобов`язується виплатити суму вимушеного прогулу в розмірі 16000,00грн (шістнадцятьтисяч гривень) протягом 60 (шістдесяти) календарних днів з дня затвердження цієї Мирової угоди судом шляхом перерахування коштів з рахунку Відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Грабовецько-Дулібівської сільської ради на рахунок Позивачки.

4. Зобов`язання Відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Грабовецько- Дулібівської сільської ради зі сплати суми вимушеного прогулу вважається виконаним за умови надходження на рахунок Позивачки грошових коштів у строк та розмірі, що визначено п. 3 Мирової угоди.

5. Відповідач має право на дострокову виплату суми, що визначено п. 3 Мирової угоди.

6. У випадку невиконання Відповідачем Мирової угоди, яке полягає у повному або частковому нездійсненні оплати, визначеної пунктом 3 угоди, Позивачка як стягувач має право звернутися до органів державної виконавчої служби або приватного виконавця для примусового стягнення усієї суми залишку заборгованості за Мировою угодою.

7. Укладаючи Мирову угоду, Сторони підтверджують, що вона укладена в добровільному порядку, її умови є зрозумілими, відповідають волевиявленню Сторін та породжують правові наслідки, які відповідають інтересам Сторін, а також не порушує прав чи охоронюваних законом інтересів третіх осіб.

8. Представники Сторін, що підписують Мирову угоду, підтверджують та гарантують, що вони мають усі необхідні, передбачені чинним законодавством України та установчими документами повноваження на її підписання та не мають будь-яких застережень та/або обмежень таких повноважень.

9. Мирова угода набирає чинності з моменту її затвердження судом.

10. Мирова угода складена у чотирьох автентичних примірниках, які мають однакову юридичну силу: по одному для кожної із Сторін та один - для суду.

РЕКВІЗИТИ ТА ПІДПИСИ СТОРІН:

ПОЗИВАЧКА: ОСОБА_1 , паспорт серії НОМЕР_1 , виданий Стрийським МРВ УМВС України у Львівській області 5 квітня 2001 року; РНОКПП НОМЕР_2 , адреса проживання: Львівська область, Стрийський район, с. Грабовець.

ВІДПОВІДАЧ 1: Відділ освіти, молоді, спорту, культури і туризму Грабовецько-Дулібівської сільської ради Стрийського району Львівської області, 82435, Львівська область, Стрийський район, с. Грабовець, вул. Лопатинського, 121, код ЄДРПОУ 43968849.

ВІДПОВІДАЧ 2: Грабовецько-Дулібівська сільська рада Стрийського району Львівської області, вул. Шевченка, буд. 170, с. Дуліби Стрийського району Львівської області, 82434, ЄДРПОУ 04370998.

Провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Грабовецько-Дулібівської сільської ради Стрийського району Львівської області, Грабовецько-Дулібівської сільської ради Стрийського району Львівської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, Стрийська районна профспілкова організація профспілки працівників культури України про визнання незаконним та скасування наказу, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу закрити.

Ухвала про затвердження мирової угоди є виконавчим документом.

Строк пред`явлення ухвали до виконання - три роки.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення та може бути оскаржена до Львівського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня складання повного тексту ухвали.

Суддя Л.В.Гула

Дата ухвалення рішення09.05.2023
Оприлюднено10.05.2023
Номер документу110714346
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання незаконним та скасування наказу, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу

Судовий реєстр по справі —456/376/23

Ухвала від 31.07.2023

Цивільне

Стрийський міськрайонний суд Львівської області

Гула Л. В.

Ухвала від 02.03.2023

Цивільне

Стрийський міськрайонний суд Львівської області

Гула Л. В.

Ухвала від 09.05.2023

Цивільне

Стрийський міськрайонний суд Львівської області

Гула Л. В.

Ухвала від 09.05.2023

Цивільне

Стрийський міськрайонний суд Львівської області

Гула Л. В.

Ухвала від 16.02.2023

Цивільне

Стрийський міськрайонний суд Львівської області

Гула Л. В.

Ухвала від 23.01.2023

Цивільне

Стрийський міськрайонний суд Львівської області

Гула Л. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні