Ухвала
від 09.05.2023 по справі 712/3115/23
СОСНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРКАС

Справа № 712/3115/23

Провадження № 2/712/1585/23

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

09 травня 2023 року м. Черкаси

Суддя Соснівського районного суду м. Черкаси Троян Т.Є., дослідивши матеріали позовної заяви ТОВ «Науково-виробничої фірми «Аріан-2001» до ТОВ «Виробниче об`єднання «Кристал», ТОВ «Старк-Моторс», ОСОБА_1 про припинення частки у спільній власності, визначення та виділу в натурі, -

ВСТАНОВИВ:

До суду надійшла позовна заява ТОВ «Науково-виробничоїфірми «Аріан-2001»(18028,м.Черкаси,вул.Максима Залізняка,167)доТОВ «Виробниче об`єднання «Кристал» (18028, м. Черкаси, вул. Максима Залізняка, 167), ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) про припинення частки у спільній власності, визначення та виділу в натурі.

Ухвалою Соснівського районного суду м. Черкаси від 04.04.2023 року позовну заяву залишено без руху та наданий термін на усунення недоліків, які представником позивача 03.05.2023 року виконані.

Суд оглянувши матеріали справи, вважає, що позовна заява подана відповідно до вимог викладених в ст. ст. 175-177 ЦПК України, справа підсудна суду, підстав у відповідності до ст.185 ЦПК України для залишення позовної заяви без руху, повернення заяви та підстав у відповідності до ст. 255 ЦПК України для закриття справи і залишення її без розгляду у відповідності до ст. 257 ЦПК України, не має, тому суд вважає за можливе відкрити провадження по даній справі. Розгляд справи проводити у порядку загального позовного провадження та призначити дану справу до розгляду в підготовче засідання.

Керуючись ст. ст. 175-177, 184,187 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження по цивільній справі№712/3115/23за позовомТОВ «Науково-виробничої фірми «Аріан-2001» до ТОВ «Виробниче об`єднання «Кристал», ТОВ «Старк-Моторс», ОСОБА_1 про припинення частки у спільній власності, визначення та виділу в натурі і проводити розгляд справи у порядку загального позовного провадження та призначити дану справу до розгляду в підготовче засідання на01 червня 2023 рокуна12 год. 00 хв., в судовому засіданні в м. Черкаси з участю сторін.

Витребувати у КП ЧОО БТІ матеріали інвентаризаційної справи будівель та споруд, розташованих за адресою м. Черкаси, вул. Громова (Максима Залізняка), 167, для огляду в судовому засіданні.

Відповідач протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення копії цієї ухвали має право подати відзив на позовну заяву (заперечення проти позову) відповідно до ст. 178 Цивільного процесуального кодексу України. Роз`яснити відповідачу, що копія відзиву та доданих до нього документів позивачу повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду та наданням документів, що підтверджують надіслання (надання відзиву) позивачу та іншим учасникам справи (за наявності).

Позивач протягом п`яти днів з дня отримання відзиву має право подати відповідь на відзив відповідно до ст. 179 Цивільного процесуального кодексу України. Роз`яснити позивачу, що копія відповіді на відзив та доданих до неї документів відповідачу повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відповіді на відзив до суду та наданням документів, що підтверджують надіслання (надання відзиву) позивачу та іншим учасникам справи (за наявності).

Відповідач протягом п`яти днів з дня отримання відповіді на відзив має право подати заперечення відповідно до ст. 180 Цивільного процесуального кодексу України. Роз`яснити відповідачу, що копія заперечення та доданих до неї документів позивачу повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) заперечення до суду та наданням документів, що підтверджують надіслання (надання відзиву) позивачу та іншим учасникам справи (за наявності).

Роз`яснити, що у випадку ненадання відзиву, відповіді на відзив, заперечень та доказів на підтвердження обставин на які в них здійснюється посилання справа може бути розглянута за наявними в ній матеріалами.

Копію ухвали направити КП ЧОО БТІ (м. Черкаси, вул. Університетська, 33/1) - для виконання.

Копію зазначеної ухвали направити позивачу.

Копію зазначеної ухвали, копію позовної заяви з копіями доданих до неї документами направити відповідачу.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи за веб-адресою Соснівського районного суду м. Черкаси: sn.ck.court.gov.ua.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання її суддею. Ухвала оскарженню не підлягає.

Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Соснівського

районного суду м. Черкаси Т.Є. Троян

СудСоснівський районний суд м.Черкас
Дата ухвалення рішення09.05.2023
Оприлюднено12.05.2023
Номер документу110756878
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про приватну власність

Судовий реєстр по справі —712/3115/23

Ухвала від 09.05.2023

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Троян Т. Є.

Ухвала від 04.04.2023

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Троян Т. Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні