Ухвала
від 17.05.2023 по справі 579/935/23
КРОЛЕВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 579/935/23

2/579/229/23

У Х В А Л А

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

17 травня 2023 року місто Кролевець

Суддя Кролевецького районного суду Сумської області Кибець І.А., розглянувши позовну заяву Комунального закладу Сумської обласної ради Штепівський навчально-реабілітаційний центр до ОСОБА_1 , третя особа служба у справах дітей виконавчого комітету Кролевецької міської ради Сумської області про стягнення аліментів,-

В С Т А Н О В И В:

Комунальний заклад Сумської обласної ради Штепівський навчально-реабілітаційний центр, місцезнаходження: 42220, Сумська область, Сумський район, с.Штепівка, вул. Шкільна, буд. 25, звернувся до суду з позовною заявою до ОСОБА_1 , місце проживання: АДРЕСА_1 , в якій просить суд стягнути з відповідача на його користь аліменти на утримання неповнолітнього ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , в розмірі 1/6 частини з усіх видів заробітку (доходу), але не менше 50 відсотків прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку, щомісячно, до досягнення дитиною повноліття, з тих підстав, що відповідач добровільно не надає матеріальної допомоги на утримання дитини.

Третя особа служба у справах дітей виконавчого комітету Кролевецької міської ради Сумської області, місцезнаходження: 41300, Сумська область, м.Кролевець, вул.Грушевського, 19.

Позовна заява подана з додержанням вимог статей 175, 177 ЦПК України та підсудна Кролевецькому районному суду Сумської області.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, її повернення, відмови у відкритті провадження відсутні.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 175-180, 187, 190, 260, 261, 274, 279, 353 ЦПК України, суддя,-

У Х В А Л И В:

прийняти до розгляду позовну заяву Комунального закладу Сумської обласної ради Штепівський навчально-реабілітаційний центр до ОСОБА_1 , третя особа служба у справах дітей виконавчого комітету Кролевецької міської ради Сумської області про стягнення аліментів та відкрити провадження у цивільній справі.

Розгляд справи проводити в порядку спрощеного позовного провадження.

Призначити судове засідання на 15 червня 2023 року на 10 год. 30 хв. у приміщенні Кролевецького районного суду Сумської області, про що повідомити учасників справи.

Встановити для відповідача строк для подання до суду відзиву на позовну заяву з доданими доказами, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем (з одночасним надісланням копії відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи) та документів, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи - не пізніше 15 днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження у справі.

Встановити для позивача строк для подання до суду відповіді на відзив щодо наведених відповідачем у відзиві заперечень і мотиви їх визнання або відхилення з доданими доказами, що підтверджують обставини, на яких вона ґрунтуються (з одночасним надісланням копії відповіді на відзив та доданих до неї документів іншим учасникам справи) та документів, що підтверджують надіслання (надання) відповіді на відзив і доданих до неї доказів іншим учасникам справи - не пізніше 5 днів з дня отримання копії такого відзиву.

Встановити для відповідача строк для подання до суду заперечень щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, міркувань і аргументів і мотиви їх визнання або відхилення з доданими доказами, що підтверджують обставини, на яких вони ґрунтуються (з одночасним надісланням копії заперечень та доданих до них документів іншим учасникам справи) та документів, що підтверджують надіслання (надання) заперечень і доданих до них доказів іншим учасникам справи - не пізніше 5 днів з дня отримання копії відповіді на відзив.

Встановити для третьої особи строк для подання до суду пояснення на позов - не пізніше 5 днів з дня отримання ухвали про відкриття провадження та пояснення на відзив - не пізніше 10 днів з дня отримання такого відзиву.

Копію ухвали надіслати учасникам справи, копію позовної заяви та доданих до неї документів надіслати відповідачу, третій особі.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет: http://kr.su.court.gov.ua/sud1809/gromadyanam/csz/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: І. А. Кибець

Дата ухвалення рішення17.05.2023
Оприлюднено18.05.2023
Номер документу110896429
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення аліментів

Судовий реєстр по справі —579/935/23

Рішення від 05.09.2023

Цивільне

Кролевецький районний суд Сумської області

Кибець І. А.

Ухвала від 17.05.2023

Цивільне

Кролевецький районний суд Сумської області

Кибець І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні